Dirence Direnmek

Direncinize direnemezsiniz. Bu sadece rahatsızlığınızı artırır. Bunun yerine, ihtiyaçlarınızı nasıl karşılayabileceğinizi ve kendinizi nasıl sevgiyle ilerlemeye yönlendireceğinizi araştırmanızı öneriyoruz.

Dirençte olan parçanıza yumuşakça ve anlayışla ilginizi verin. O sadece korkan, bunalmış veya emin olmayan bir parçanız. Size hizmet etmeye çalıştığı, sevginize, ilginize, güvence vermenize ve yönlendirmenize ihtiyaç duyan bir parçanıza dikkatinizi çektiği için ona teşekkür edin.

Bunu yaptıktan sonra, neye evet diyebileceklerinizi araştırırken, o parçanızı da bu keşfe dahil edin. İçinizdeki bilgenin direnme ihtiyacında olan o parçanın yüklerini almasına izin verin ve kendinizi bir birleşik bütün olmaya doğru yönlendirin. Birleşik odak noktanızı ise hayatınızda size nelerin hizmet ettiği ve şu anda size hangi armağanların açık olduğu konularına doğrultun.

Sizin için şu anda işe yarayan, size hizmet eden şeyleri araştırmaktan, kendinizi şükür hissinde bulmanıza geçiş ise ufacık bir adımdır. Ufak bir adım ama büyük bir değişim. Çünkü aynı anda hem şükürde hem de dirençte olmanız imkansızdır.

Görüyorsunuz değil mi? Bir defa şükrana geçiş yaptığınızda, kabul etme alanına girdiniz. Bu da size açık olan destek ve gelişimi hiç olmadığı kadar büyük bir kolaylık, zarafet ve rahatlıkla kabul etmenizi sağlar. 

Baş Melek Gabriel (Cebrail)

Kanal Shelley Young’a çok teşekkürler. (trinityesoterics.com)


En son nöroplastisite yöntemleriyle HAYATINIZI AKIŞA AÇMAK, ALMA-VERME DENGESİNİ KURMAK, KISIR DÖNGÜLERE SON VERMEK ve BOLLUĞA EVET! demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.

Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

    1. Dirençte olan parçanıza yumuşakça ve anlayışla ilginizi verin. O sadece korkan bunalmis, emin olmayan bir parçanız. Size hizmet etmeye çalıştığı sevginize, ilginize, güvence vermenize ve yonlendirmenize ihtiyaç duyan bir parçanıza dikkati çektiği için ona teşekkür edin.
      Burası beni benden aldı. Sefkat şifadır çünkü 💟

      Liked by 3 people

  1. Sevgili Mor Alev, ben de pek çok kişi gibi her gün yeni yazı var mı diye heyecanla bekleyenlerdenim. Kendi adıma şunu dürüstçe söyleyebilirim, gelen her yazıdaki uygulamayı, düşünme şeklini, meditasyonu vs layıkıyla yerine getiremiyorum. Okurken oo eevet işte bu., bunu yapmalıyım, farkına varmalıyım, dikkat etmeliyim, meli- malı… sonra ertesi gün yeni yazı yine aynı düşünceler… aslında pek çok yazı aynı yönü işaret ediyor, sıklıkla hatırlatmalar geliyor, yeni meditasyon yöntemleri sadece yöntemleri artırıyor, yapmadıktan sonra… bile bile sürekli yeni yazı var mı açlığı neden geçmiyor?

    Beğen

    1. Sevgili Arife, sorunuzu şöyle değiştirelim: Ben neden bütün bu yazıları okuyup bana faydalı olacağına inandığım halde hiçbir yöntemi uygulamıyorum? Çünkü asıl konu budur. Cevabı da sadece sizdedir. Ayrıca, yazılar bir nebze de olsa enerjinizi yükseltiyor ve umarım bilincinizi genişletiyor. Ben beni Neşe-keyif-coşkuda hissettirmeyen, hafifletmeyen hiçbir şey paylaşmıyorum. O yüzden okumak istiyorsunuz. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev , neye ve nasıl direndiğimizi nasıl anlarız ? Teşekkür ederim .

    Beğen

    1. Sevgili Pamukkız, olumsuz hislerimizden anlarız. Kendinize sorun, neye direniyorum ki X hissediyorum? Tabii farkındalık önemlidir. Hayatta hiç farkındalık egzersizi yapmamış birisi için bu soru tepeden inmedir ve yanıltıcı cevaplar alabilir. Ben her zaman olduğu gibi tutarlı bir meditasyon alışkanlığı öneriyorum. Bu farkındalığımızı yükseltir ve kendimizi çok daha iyi tanırız. Böyle olunca da dirençlerimiz veya meziyetlerimiz hakkında da çok daha yüksek farkındalığa sahip oluruz. Sevgilerle

      Beğen

  3. Bu arada sitenin tasarımını çok beğendim. Emeklerinize sağlık . Sevgiyle kalın .

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili mor alev niye korkuları tümüyle salıveremiyoruz? Zaman zaman bu korku frekansında kalıyorum buna neden ihtiyaç duyayım? Bu yıl zorlayıcı enerjiler mevcut nerdeyse şimdiye kadar daha kolaydı kitlesel bu korku alanının bazen içinde kalıyorum ve sadece içimde yaşıyorum aşmaya çalışıyorum çalışmalar,dualar ama bir an ve o kadar kısacık bir an değil ordayım ne yapmalı sizce?

    Beğen

    1. Sevgili Şenay, korkuların bir kısmı bu dünyada hayatta kalmamız için gereklidir, yani hepsini salıvermeye çalışmıyoruz. . Örneğin, karşıdan hızla gelen kamyondan korkup kenara çekilmemek felakete yol açar. Neden gereksiz korkuları salıveremediğiniz ise yıllar boyu yazdığım yazılarda detaylarıyla işlendi. İşlenmeye de devam edecektir. İsterseniz arama kutusuna anahtar kelimeleri yazıp geçmiş yazılarda biraz gezinebilirsiniz. Ama en iyi yol enerjinizi temiz tutmak, farkındalığımızı düzenli meditasyonla yükseltmek, düşüncelerimize dikkat etmek, herkesi ve her şeyi, her diziyi, filmi, her söyleneni kabul etmek yerine seçici olmak ve içinizde taşıdıklarınızı da tek tek temizlemektir. Ana menüdeki yöntemler sekmesinde pek çok yardımcı ipucu görebilirsiniz. Sevgilerle

      Beğen

  5. Direncte olan parcama hep sadece alan acarim, ona farkindaligimi dikkatimi ve saygimi veriririm. En nihayetinde o benden, neden diger parcalarimdan farkli muamele gorsun ki? Bir anne kedi dusunelim, memesini emen bebek kediler, bir kedi memeyi acitarak emiyor diye o kedi sutten kesilir mi 🙂 hep boyle dusunurum. Beni en zorlayan parcalarimi kabul edip, onlara bakmak onlara farkindalik vermek beni gelistiren en guclu sey oldu her zaman. Var olmayi hak etmis her sey dikkatimizi de hak eder. Golgeler uzerlerine bilincin isiginin dusmesini bekleyen, bilmekten mahrum kalmis ve bilmeye/bilinmeye ozlem duyan parcalarimizdir. Onlara isiga baktigimiz gibi bakalim diye gercekci olmayan birsey soylemiyorum, bazen cok buyuk korku uyandirirlar bazen bogazimizi dugumlendirirler umutsuzlugu tattirirlar. Iste tum bunlar olurken bile suratimizi asip kafamizi cevirmedigimizde, onlara kosulsuz farkindaligi veren kabulu teslimiyeti devam ettirdigimizde… Bu cesur yureklerin isi:) cok tesekkur ederim Mor Alev, sevgilerimle!!

    Liked by 1 kişi

  6. Bugün yaşadıklarım ve duygularimin kağıda dökülmüş halleri ile karsilasmak artık beni şaşırtmıyor. Bir daha bir daha okudum. Durmak yok yolun sonu ışık😊 Iyi ki varsınız Mor Alev. Sevgilerimle😍😘

    Liked by 1 kişi

  7. Okudukça içim huzurla doluyor. 💕💕💕💕 Çok şükür OLana da OLmayana da 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼 🙏🏼

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.