Yol Haritanız

Jim Warren Art

Son birkaç haftadaki deneyimlerinizin öfke ve umutsuzlukla dolu olmuş olması mümkündür. Bu değişiyor.  Farklı materyaller veya insanlara erişiminiz olduğundan dolayı değil, artık 3D dramlara bağlı kalmadığınız için.

Bu, böyle bir mesajı ilk defa paylaşmamız değil, çünkü 3D dramlardan geri çekilmeniz birden fazla aşamalarla gerçekleşti. Eski mesajlarla şimdikinin arasındaki fark ise, geçmişte aile ve dostlarınızla olan yakın ilişkilerinizle ilgiliydi. Bu mesaj ise küresel kaygılar ve üzüntülerinizi salıvermenizle alakalı.

Pek çoklarınız dünya çapındaki yanlış adımları görüp bir kenara not almaya devam ettiğiniz için, bunu yapabilme becerinizi sorguluyorsunuz. Öfkenizin odak noktaları çevre, siyaset, insanlık dışı hareketler, eğitim, ekonomi veya diğer alanlardı. Endişe ve üzüntülerinizin özünün aileniz ve yakın çevrenizin ötesinde – siz buna “büyük resim” diyorsunuz-  olup olmaması önemli değil. Fakat bunu yapmak sizi ne kadar yorgun, ne kadar tükenmiş olduğunuzu kabul etmekten alıkoyuyor.

Bu son cümle hafife alınmamalı, çünkü hakikatten de  kendinizi bu hayatta ve diğer pek çoklarında çok zorladınız, böylece dünyanın değişimi için gerekli uzmanlık ve enerjiye sahip olacaktınız. O başlı başına dev evrensel parçayı tamamladınız ve bütün bunları yaparken 3D’nin tam göbeğinde yaşayıp korkuları ve endişeleri temizlemeye devam ettiniz.

Temizlediniz, arındınız, arındırdınız, bununla beraber yeryüzünün geçişine yardım ettiniz ve sonunda tek keşfettiğiniz şey bir kayıp hissi oldu, sanki amacınızı kaybettiniz. 3D bilgi tabanınıza sadık kalarak, boşalmış aracınızı küresel sorunlarla doldurmaya teşebbüs ettiniz.

Sıkıntı şu ki, fiziksel bedeniniz böyle bir yönün artık uygun olmadığı bildiriyor, döküntüler, kaşıntılar, karın ağrılarına ve benzer fiziksel rahatsızlıklara sebep oluyor. Sanki kendinize saldırıyormuşsunuz gibi. Şimdi o kadar ince ayardan geçtiniz ki, ne zaman geçiş yolunuzda doğru olmayan bir çatala dönseniz, bedeniniz “Hayır, bu yol değil” diyen bir uyarı ışığı yakıyor.

İşte böylece pek çoğunuz kendinizle kavga ediyorsunuz. Küresel sorunlara yeniden odaklanmaya çalışıyorsunuz ve bedeniniz hayır diyor. Küresel sorunlara tekrar odaklanabilmek için dinlenme teşebbüsünde bulunuyorsunuz ama bedeniniz hala daha bitkin kalmaya devam ediyor. Bunun sonucundaki öfkeniz ise hayatınızın pek çok parçasında kendini gösteriyor.

Kaybolmuş, bitkin ve öfkeli hissediyorsunuz – ama bu çok uzun sürmeyecek.

Bir otomobil kullanmayı öğrenmek, sizden yola odaklanmanızı, arabanızın doğru viteste olmasını sağlamanızı ve sırada da bütün yol tabelalarına ve diğer işaretlerine de dikkat etmenizi gerektiriyordu.

Ufak fiziksel rahatsızlıklarınız, kişisel yol işaretleriniz haline geldi. Doğru vitesiniz ise içinize bakmanızdır Çünkü kendi yolunuz, son birkaç haftadır yaşadığınız kendi kendini sınava tabi tutma halinden çok daha rahat ve akışta olmak üzere tasarlandı. Şu yönü, bu yönü denemeye kalkıştınız, dolayısıyla kolay yolunuzu görmezden geldiğinizi anlatan fiziksel yan etkiler yarattınız.

Bu otomobil benzetmesini kullanmaya devam edersek, ön camınız tam önünüzde olanlarla ilgili bilgi sağlar, dünyanın başka tarafında olanlarla ilgili değil. Odağınız gereğinden fazla geniş olduğu için, dur işaretlerini ve diğer yönlendirici tabelaları kaçırdınız. Daha küçük odaklanmaya dönerseniz eğer, yolunuzda manevralarınız çok daha kolay olacaktır. Ön camınızdan gördüklerinizin ötesinde hayat ve çözümler aramaya devam ederseniz, kaybolmuş, yalnız ve öfkeli hissedeceksiniz – tıpkı önemli bir randevuya giderken yolunuzu kaybetmeniz gibi.

Bitkinsiniz çünkü içinize odaklanacak yerde, oralarda uzakta bir yere odaklanıyorsunuz.

Kendinize daha küçük odak ve daha kolay bir yol yaratma izni verin. Artık küresel sorunlara odaklanma ihtiyacınız kalmadı.

Yeni odağınız çok daha küçük ve bitkinliğinize çözüm olarak geliyor. Bu kendinize, evet, kolay butonuna basmaya müsaade etmenizdir.

Hayatınız artık diğerlerini kurtaracak uzun dönemli projelerden oluşmuyor. Sadece yeni size ait neşe-keyif-coşkuları, becerileri ve ilgileri keşfetmek var. Şimdi sizin sizi tanıma zamanınız.

Dünya olayları hala daha ilgi çekici olmaya devam etse de, küresel olaylar artık ne kariyeriniz ne de işiniz. Kendinize size odaklanma fırsatı tanıyın, tıpkı yeni bir işe ya da mahalleye geçtiğinizde yaptığınız gibi.

Ne yapmayı dilersiniz? Ne olmayı dilersiniz? Bunun dünyaya değil, nasıl hayatınızı neşeyle yaşamanıza yardım edeceğine bakın. Zevkli mi? Yapın.  Kendiniz pahasına dünyaya yardım etmek mi? Durun. Eğer enfes hissettiriyorsa, ona doğru hareket edin. Eğer bunaltıcı, külfetli, zor, acılı, korku dolu veya çok fazlaysa – durun çünkü bu sizin yol haritanız değil. Öyle de oldu. Âmin.

***

Sevgili Bilge Baykuşlar, çoğunluğunuz bunu biliyor ama ben yeni Baykuşlar içi burada bir not düşmeliyim:  

Bu mesaj bir bencilliğe çağrı değildir. Bu mesaj, kendi enerjimiz yüksek olmadan bu dünyaya yardım edemeyeceğimizi bilenler için bir hatırlatmadır. Size neşe-keyif-coşku veren şeyler çevrenizi de etkileyecektir. Bu dünyanın sorunlarını çözmeye çalışırken hissettiğimiz korkular, bıkkınlık ve kızgınlık ise sadece o sorunları büyütecektir. Bize neşe-keyif-coşku ve huzur veren şeyler, boşu boşuna orada değildir. Rahat bir zihin kolaylıkla çözüm odaklı hale gelir. Bulduğu çözümleri uygulamak ise keyiflidir, akıştadır ve bizleri daha da olumlu enerjiye taşır. Değişim bireyden kaynaklanır ve gelişerek bütüne gider. Ama bunu sadece olumlu enerjiden yola çıkarak yapabiliriz. Yani, sevginiz, huzurunuz, neşe-keyif-coşkunuz bu dünyaya gerçek hizmettir çünkü kapıları açar. Açılan kapılar çözümleri, yeni fikirleri, ilerlemeyi barındırır. Dünyanın haline bakıp da üzülmek ise bunun tam tersidir, yüce bir amaca hizmet etmez. Dizlerimizi döverek sadece kötü hissederiz. Asık suratla kendimizi önemli hissedeceğimizi sanırız ama bu sadece çevremizdeki insanları kaçırır. Peki, neşe-keyif-coşkunuz neden su sorununa çözüm, eğitim sistemlerine yenilik veya yepyeni bir şifa modalitesi keşfetmek olmasın? Neden neşeli-keyifli-coşkulu olduğumuz için son derece sıradan görünebilecek işimizi yaparken hayatlara yardımcı olmayalım? Markette kasiyersek ve yüksek enerjimiz varsa, o sırada bu yaşamdan vazgeçmeyi düşünen bir müşteriyi bile hatırlarını sorarak, gülümseyerek hayata döndürebilir ve bunun hiç de farkında olmayabiliriz! Öyle şartlanmışız ki, neşeyle-keyifle-coşkuyla ilerlersek sorumsuz ve verimsiz olacağımızı sanıyoruz, en kötüsü de bencil! Oysa bunun tam tersi geçerli. Yani görevimiz ve bu dünyaya hizmetimiz neşe-keyif-coşkumuzdur.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

17 comments

  1. Günaydın 🙂
    Yazıda bahsi geçen gel/gitler, şikayetler yok bende. Genel bir herşeyin iyi olacağına dair güven hissi ve dinginlik çok daha yüksek. Selam ve sevgi ile. İyiye gidiyoruz bence.

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev
    Şu an duygularımı ifade edemiyorum. Huzur neşe keyif ve coşku,
    sizin sözcüklerinizden bize ulaşıyor. Güne sizinle başlamanın ve
    sorularıma yanıt bulmanın mutluluğunu yaşıyorum Sevgili Mor Alev
    Teşekkür ediyorum.🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili mor alev
    Güne seninle başlamak çok güzel iş yerine gelir gelmez hemen bloga bakıyorum heyecanla okuyorum yazılarını bu günkü yazın ile üzerimden öyle bir yük kalktı ki ifade dahi edemiyorum bütün sorunlarıma cevap verdin fiziksel bedenim bana inanılmaz tepki verdi alerji oldum ürtiker oldum mantar oldum resmen bedenimle savaş verdim ve çok üzülüyordum .Bedenime sürekli sordum bana ne anlatmak istiyorsun diye ..
    gene bu süreçte sürekli arındım meditasyon dua yaptım blogdaki yazıları yöntemleri defalarca okudum uyguladım çok şükür son 1 haftadır bedenim rahatladı huzurluyum mutluyum hem de çok mutluyum bundan daha güzel ne olur başka neler mümkün diyorum.
    yol haritamda neşe coşku ve keyifle ilerlemeye niyet ediyorum
    Ve lütfen kolay olsun artık tüm yaşadıklarımız.
    oldu…oldu…oldu
    seviliyorsun teşekkür ederim varlığına şükür Mor Alev

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev,
    Yurekten tesekkur ederim! Mesaj bana unutuverdigim her seyi tekrardan hatirlatti, gercekten sifa getirdi, cok duygulandim ve cok mutlu oldum.

    “Ön camınızdan gördüklerinizin ötesinde hayat ve çözümler aramaya devam ederseniz, kaybolmuş, yalnız ve öfkeli hissedeceksiniz – tıpkı önemli bir randevuya giderken yolunuzu kaybetmeniz gibi.”

    Ruyamda bir randevu yerinden para cekmek icin ayriliyordum, geriye donuste yolu kaybediyordum. Bu mesaj icin Isik Varliklarina,kanalimiza, sana ve bloga tum minnetimi gonderiyorum! Tabi ya, biz bir butunuz ve Gaia’nin onun icin korkan degil onun icin neseyle atan kalplere ihtiyaci var, cunku biz zaten Gaia’yiz! Sonsuz sukranlar sevgili Mor Alev🙏

    Liked by 3 people

    1. Şoke oldum şu an. Bi gece önce rüyamda kaybolmuş gördüm kendimi. Evin yolunu bulamadım. Şarjım bitti. Aradığımda da annem biraz geç kalmadın mı dedi! İnanılmaz🌹🌹

      Liked by 2 people

  5. 10 küsur gündür sıkıntılar ile kıvrandıktan sonra bana görünür gibi olmaya başlayan cevaba güvenemiyordum, bu güzel yazı hem teyit hem ikna etti, bir kez daha okuyacağım 🙂teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  6. Sevgili Mor Alev
    Bu sadece size bir mesaj.😊Babaanne oluyorum.Biraz önce haber aldım.
    Dostlarımın başındasınız önce sizinle paylaşmak istedim. Daha önce söylemiştim, evlatlarımla aynı kentte değilim o yüzden onlarla birlikte size de sarılıyorum.Sevgiyle💖💖💖

    Liked by 3 people

  7. Ah yoluma o kadar çok ışık düşürdü ki yazılarınız, ama bu sefer gerçekten farklı. İnanılmaz yorgun ve bitkinim, birkaç haftadır değil birkaç ay oldu sanırım. Çünkü gerçekten de tam anlamıyla ülkesel ve küresel sorunlar beni inanılmaz öfkelendiriyor. Arındım arındım derken , öfkelerime bakarken içimde hiç milim ilerleme olmayan bölge küresel sorunlar. Tanrıdan ve tüm inançlardan tüm pozitiflikten uzaklaşıp, öfke ve nefrete gidebilecek canlılıkta bu alan. Ama ilginç bir şekilde içime dönmek üzere bir kollektif çalışma içine girdikten hemen sonra 25 yıldır içtiğim sigarayı bıraktım,20 yıldır korktuğum araç kullanmak için kurs almaya başladım. Hocamın söylediği ilk şey, araç kullanmak istiyorsan lütfen önünde trafiğe odaklan, arkandaki ne yapacak , sağındaki , solundaki bunları düşünmeyi bırak .” ve iki gündür de kollektifle ilgili olabilir ama su problemini düşünüyorum, temiz su erişiminin temel insan hakkı olduğuna dair bir mücadele :)))) Bencillikle içine dönmek arasındaki hassas çizgiyi en çok düşünenlerdenim. Şu anki seçimim içime dönmek, içimi güçlendirmek , öfkeyi anlamak, dönüştürmek üzere. O yüzden yazı için gerçekten minnettarım. Beni bu kadar derin etkilemesinin nedenini anlatabildim sanırım Teşekkürler

    Liked by 1 kişi

  8. “Oylede oldu “cumlesini önceden çok basma kalıp bir cümle olarak görürdüm .Fakaaat!! yazılarınızı okudukça öyle bir içten çıkıyor ki “öylede #oldu”bin şükürler olsun Amin🙏
    Kalbin hissetmediğini dil söylemiş nafile
    Hem hissedip hem söz ile mühürlemek wuuuu!!!;)))
    Aşk ile🥰☝️🌞💞🙏

    Liked by 1 kişi

  9. Mor Alev; sana ne kadar tesekkür etsem azdir. Hala korku,endise v.s icinde bulunsam da kendimi..! sen bana 6 yildir isik oldun. Iyi ki varsin, iyi ki yoluma ciktin😇🥰

    Outlook für Android herunterladen

    ________________________________

    Liked by 1 kişi

  10. Gece yatarken yazilarinizi okuyorum, sanki gun boyu yuklendigim negatif enerjileri temizliyor okuduklarim.tesekkurler..minnettarim.♥️♥️

    Liked by 1 kişi

  11. ❤ 🙂
    Aslında bedenimiz ruhumuz özümüz kalbimiz neşe keyif coşkuyu yolu biliyor. Kolaylıkla izin vermemiz için neler mümkün? Nameste ❤

    Liked by 1 kişi

  12. Sevgili mor alev 4-5haftadir yazıları okuyamadım. Dünden bu yana toplu olarak okuyorum. Mutlulukla belirtmeliyimki bu süreçte ben mesajları almışım, öngörülen şekilde hareket etmişim. Keyif ve coşkuyla okumaya devam ediyorum.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.