Arkturus Grup Mesajı: Sizin yerine SİZ geçtiniz

 

Selamlar Sevgililer. Bir defa daha farkındalığı olanlar için bile dertlendiren, akıl karıştıran bu zamanlarda yeryüzünde yaşamakla ilgili meseleleri araştırmak üzere siz yaşlı ruhlara katılıyoruz. Bunun büyük değişim zamanı olduğunu zaten biliyorsunuz ancak pek çoklarınız farkında olmadan her şeyin “normale” veya eskiden olduğu hale dönmesini umuyor ve bekliyorsunuz.

Bu mümkün değildir, çünkü formun özü olan bilinç hem bireysel hem de küresel anlamda değişiyor ve evrimleşiyor. Bu dünyanın tanıdık yaratımlarını şekillendirmiş olan bilinç artık aynı değil ve normal kabul ettiğiniz çoğu şeyi enerjik açıdan desteklemiyor. Üç boyutlu yaşamın pek çok parçası yalnızca çok daha yüksek ve iyi şekillerde yeniden ortaya çıkmak ve daha yüksek bilinci yansıtmak için çözülüp yok oluyor. Bu da en basitinden sebep ve sonuç ilişkisidir.

Bulunduğunuz anı, gömülü bir tohumun ağır, yoğun toprağın karanlığını ittirip zorlamasıyla karşılaştırın, bu ittirmeyle en sonunda ışığa çıkacak ve tam potansiyeline doğru büyümeye hazır güçlü, sağlıklı bir bitki olacaktır. Yeni ve daha yüksek boyutlu dünyanın tohumları buradadır, canlıdır ve sağlıklıdır. Ancak zıtlık ve ayrılığın ağır ve yoğun toprağının arasında yolunu açmalıdır.

Hücreler, geçmiş ve şimdiki yaşamlardan gelen yoğun deneyimlerin enerjisini depolarlar ve tutmaya da devam etmektedirler. Bu deneyimlerden bazıları iyiydi, bazıları kötü, ve birkaçı da berbat, dehşet verici veya çok korkunç. Bu enerjiler, bilinçli niyetle veya ruhani evrimsel gelişimle temizlenene dek canlı kalırlar ve kişinin hayat seçimlerini etkilerler.

Yüksek titreşimli Işık frekansları, düşük titreşimlilerin yerine geçer çünkü düşük titreşimi yerinde tutacak, besleyecek bir İlahi yasa yoktur. Şu anda yeryüzüne ruhani evrimleşme niyet ve seçiminizle birlikte çok daha yüksek frekanslı Işık akmakta ve muazzam miktarda düşük titreşimli enerjiyi ifşa etmektedir.

Giderek daha fazla insan kim ve ne olduklarına dair bir algıyla beraber kendi yaşamlarının yaratıcılarının başkaları değil kendilerinin olduğunu deneyimlemeye başlamışlardır. Kendi gücünü kabule doğru gelişen bu hareket herkesi farklı etkilemektedir çünkü her insan hayatı kendi bilinç haline göre yorumlar. İşte bu yüzden oldukça fazla negatif kaosun yanında yeni uyanmış güç algısıyla olumlu, iç açıcı ve çok daha evrimleşmiş sevgi temelli davranışlar sergileyen kişiler de görülmektedir.

Sizin ve diğer herkesin gerçekliğinin aslında İlahi/Yaratan Bilinci olduğunun bilinçli farkındalığına evrimleşmiş olduğunuz için, bu zamanlar sırasında göreviniz geri çekilmek, farkındalığınızın ışığında durmak ve yönetmeye yeltenmeden dış sürecin  gelişimine müsaade etmektir. Her şey ihtiyaç duyulan şekilde ilerlemektedir, bu da sizin veya çoğunluğun temelini kısıtlı üç boyutlu kavramlardan aldığı şekillerde düşünülen gibi olmayabilir.

Dış görüntüler hakkında fazlasıyla kaygılanmamaya çalışın, bundan ziyade, özellikle sizi etkileyebilecek dış görüntüleri altında yatan gerçeğe odaklanarak kendi inanç sisteminizi incelemek üzere kullanın.

Sizlere şok edici gelen bilgiler de yüzeye çıkmaya başlıyor. Uzun zamandır gömülü kalmış karanlık davranışların görünür olmasıyla pek çoklarının şok yaşayacağını siz biliyordunuz, fakat kendinizin de şoka gireceğini hesaplamamıştınız. Bu kuyu çok çok derinlere iniyor. Farkında olun ancak enerjik açıdan karanlık ve ağır bilgilerle fazlasıyla içli dışlı olmayın. Daha da fazlası geliyor, bataklık kurutuluyor ama pek çoklarının beklemiş olduğu gibi değil.

Üç boyutlu dünyanızda olun ama ona ait olmayın çünkü sizler eski enerji derslerine ihtiyaç duymanın çok ötesine evrimleştiniz. Bu zamanda oynanan oyunları siz çoktan yaşamlar boyu oynadınız ve sizin şimdiki işiniz neredeyseniz orada bir Işık Tutucu olmaktır. Bir Işık Tutucu, gerçekte, BİRlikte ve Yaratan Bilincinde – her ruhta kişi kabul etmeyi seçsin seçmesin bütünüyle varolan  tek güçte – merkezlenir.

Her bireyin çekirdek özü İlahidir, çünkü ondan başka bir şey yoktur. Nasıl TEK olanın dışında başka bir şey olabilir? Olduğuna inanmak, zıtlıktır, üç boyutlu yaratımların çoğunluğuna form veren yanılsamalı enerjidir. Kimin yaramaz, kimin iyi olduğunu izleyen uzakta bir yerde konuşlanmış bir Tanrı yok ve asla olmadı.

Çok evrimleşmiş bazı kişiler bile bilinçaltında cezalandırıcı/ödüllendirici bir Tanrıya dair inançları taşımaya devam ediyorlar çünkü bu inançlar pek çok hayatlar boyunca hüküm sürdü ve kolektif bilince derinden yerleşti. Kendinizi kasti olmayan ufak bir hatada bile cezalandırılmayı bekliyor bulursanız eğer, bu eski enerjiyi tanıyın.

Eğer sadece her yerde ve her zaman bulunan bir TEK Yaratan varsa, diğer hayat nereden gelebilir? Diğer zihin nereden gelebilir veya diğer bilinç? Sadece Bir vardır, kendini sonsuz form ve çeşitlilikte ifade eden. Bu, her bireyin bir noktada tanıması, kabul etmesi ve yaşaması gereken gerçektir. Buna inanıyor muyum, inanmıyor muyum? Ruhani evrimleşme yolculuğunun özü budur.

Bir su kütlesi düşünün (deniz, okyanus, vs. gibi) ve sonra da bir kara kütlesi (ada, kıta, vs. gibi) şimdi aynı kavramla bir bilinç kütlesi düşünün. Bu sizin gerçekliğinizdir. Sizler asla içinde bilinç bulunduran bir materyal beden olmadınız ama her zaman bilincin ta kendisi oldunuz. Fiziksel beden olarak gördüğünüz, mükemmel bilinç kütlesine ait (üç boyutlu enerjide yaşamak için gerekli) bir materyal kavramdır ve bireyin şartlandırılmış inançlarını ve bilinç halini yansıtır. Bunu düşünün, bir sonraki meditasyonunuza taşıyın.

Her yerde her zaman varolan, sınırsız güce sahip, her şeyi bilen İlahi Bilinç/Yaratan dışında hiçbir şey yoktur. Bundan dolayı, kimse ondan ayrı değildir, ayrı olamaz, bu sebeple birbirinden de ayrı olamaz. Her şey aynı “maddeden” şekillenmiştir – İlahi Bilinç – fakat insan zihinleri tarafından ulaşılmış farkındalık seviyesine göre yorumlanmaktadır. BİRin kavranması ve bilinci, gerçek mutluluk ve tatminin son sözü, noktası ve tek anahtarıdır.

Ben neye inanıyorum ki hayatımda bu şekilde yaratıma giriyor? Bilincimde gerçek olarak ne tutuyorum? Pek çok uyanmış bireyin hayatlarında artık inanç sistemlerinin bir parçası olmayan bazı deneyimler yer alıyor ve bu da onlarda akıl karışıklığına ve nedenleri hakkında meraka yol açıyor. Anlamalısınız ki, herkesin yüzlerce geçmiş yaşam boyu biriktirmiş olduğu düşük titreşimli enerjiler şimdi yüzeye çıkıyor.

Eğer hayatınızda yoğun ve nahoş bir deneyim kendini gösteriyorsa, buna bir hata değil bir mezuniyet olarak bakın. Çünkü o enerjinin arta kalmış kalıntılarını da temizleyip ötesine geçeceğiniz bir farkındalık seviyesine geldiğinizi göstermektedir. Her bireyin Yüksek Benliği, doğum öncesi kontratı birlikte onun kişisel ruhani yolculuğunu yönetir ve yönlendirir. Doğum öncesi kontratları, ruhani rehberlik ekibi yardımıyla yaratılır ve sadece bireyin andaki bilinç halini değil, aynı zamanda, öğrenmek ve ruhani açıdan gelişmek için hazırlıklı oldukları, ihtiyaç duydukları şeyleri de yansıtır.

Bu yoğun ruhani uyanış zamanlarında, herkes tanıması gereken bir yığın “şey” deneyimliyor, oysa diğer yaşamlarda genelde sadece bir ya da iki meseleye odaklanılırdı. Bu böyledir çünkü sizler yeryüzünün yükseliş sürecinde daha yüksek frekanslara geçmek üzere burada olmayı seçtiniz ve düşük titreşimli enerji yüksek frekanslara taşınamaz.

Her şey plana göre ilerliyor. Her durumda koşulsuz sevginin kılıcınız ve kalkanınız olmasına izin vererek hiçbir şeye direnmeyin. Bu mesajlara çekiliyorsanız, evrimleşme yolculuğunda başlangıç düzeyinde olmadığınız ve artık üç boyutlu inanç sistemini temsil eden gelişigüzel olaylar deneyimlemiyorsunuz aksine, daha yüksek farkındalık seviyesine itiliyor ve yönlendiriliyorsunuz anlamına gelir.

Sezgilerinize güvenin. Gördüğünüz, okuduğunuz veya kişisel olarak deneyimlediğiniz her düşük titreşimli durumu en yüksek gerçek anlayışınızdan kaynaklanan bir şekilde karşılayarak tüm zamanlarda merkezde kalın. Bu, pratik anlamda hiçbir şey yapmayacaksınız demek değildir. Ancak yapılması gerekeni ruhani kavrayış ve bilişi kaynak alarak yapın.

Bu, hiç bilmeden yaşam üzerine yaşam aramış olduğunuz bilinç haline yumuşak geçişinizdir. Bu halde, kişisel olarak kısıtlı siz artık yoktur ve onun yerine SİZ geçtiniz.

Bizler Arkturuslular Grubuyuz.

23 Ağustos 2020

Arkturuslulara ve kanallığı yapan Marilyn Raffaele’e çok teşekkürler. (onenessofall.com)


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

28 comments

  1. Merhaba Mor Alev,

    Seninle yaptığımız seansların çooook faydasını gördüm ve bu yazıyı okuduğumda da bazı gerçekleri idrak ettim. Ancak kalan bazı tortular (aynen yazıda anlatıldığı gibi ve benim de halihazırda idrak ettiğim tortular) cidden en en derin ve en çok görmekten kendimi alıkoyduğum tortular bunları salıvermek için özel bir yöntemin var mı? Sitedeki yöntemleri kullanıyorum ancak içimdeki his benim kör olduğum noktalar olduğu ve yansıtıcıya ihtiyacım olduğu yönünde … Bu yazıda bahsedilen tortular için önerebileceğin çalışma nedir? Mümkünse senin de dahil olduğun çalışma tercihim olacaktır. Belki yeni geliştirdiğin bir çalışma bana ve eminim bu platformdaki herkese çok faydalı olacaktır. Bilgi vermeni rica ederim. Sevgilerimle

    Beğen

  2. Offff inanilmaz bir yazi
    Icim titriyor akiyor her zerreme her hucreme isliyor adeta …
    Sukurler olsun 🙏

    Liked by 1 kişi

  3. “Farkında olun ancak enerjik açıdan karanlık ve ağır bilgilerle fazlasıyla içli dışlı olmayın”

    Yeni enerji birkaç gündür geldi, oyun oynamayı çok iyi bilen bizlerin oyuna gelmemesi bence bu cümlede saklı. Elif mesajını okuyunca haddim olmayarak sana bunu yazmak istedim, sana bana ve hepimize tabiki. Kör noktalara şimdi dalmamak vakti, bizler karanlığımıza bakmaya ve dönüştürmeye çok hazırız, artık buna bakmak yerine sadece ışığımızı tutma vakti gibi geliyor bana. Ben yazıdan bunu anladım daha doğrusu. Çünkü karanlığımıza bakıp kendimizi cezalandırma ihtimalimizin olduğu ve tam da oyunun bu olduğunu hissediyorum. Işığını tutman dileğimle 🙏

    Liked by 4 people

    1. Hazan merhaba

      Yorumun için çok teşekkürler. ‘Çünkü karanlığımıza bakıp kendimizi cezalandırma ihtimalimizin olduğu ve tam da oyunun bu olduğunu hissediyorum. Işığını tutman dileğimle’ bu kısım farklı bir bakış açısı ile düşünmemi sağladı. Aslında istediğim de buydu. Kendi kör noktamı salıvermenin yolunu bilmek ve uygulamak. Şimdi can alıcı sorum; ışığımı bu karanlıklara dalmadan nasıl tutarım?

      Liked by 2 people

      1. Şimdi can alıcı soru benim için de can alıcı:)

        Bunun cevabını kendi açımdan bulamamış olmama rağmen, senin bu sorundan sonra şöyle bir düşünce geldi.. Hangi gün hatırlamıyorum Moralev meleklerin bir yazısını paylaştı, hayal ettiğiniz ya da daha önce gitmiş olduğunuz huzurlu hissettiren bir yer yazısı. Bu bilimsel olarak da kanıtlanmış bir teknik, EMDR tekniği. Yani hem melekler hem bilim eğer bunu öneriyorsa sanırım kendimize huzurlu hissettiren yerde zihnen ve ruhen gün içinde egzersizler yapmak sorunun 1 cevabı olabilir gibi 🙂

        Liked by 3 people

        1. Hazan merhaba cevabın için teşekkürler. Sana sorduğum sorudan sonra dün içsel bilişim dedi ki; karanlığın içindeki ışığa odaklan! Etrafında bulunan (özellikle iş hayatı) çirkin, karanlık, garip bulduğun insanların içindeki Tanrı’ya odaklan ve sev onları…

          Bugün uyguladım ve işe yaradı belki size de yarar. Sevgilerimle

          Liked by 3 people

  4. Merhaba, ben sorun bildirmek istiyorum. Takip kısmına e-postamı girerek maille yazılarınıza ulaşmak istedim ama her seferinde silinenler klasörüne düşüyor ve bildirim gelmiyor. Sitenizi güvenli adreslere kaydettim yine olmadı. Takipten çıkıp yeniden başladım, düzelmedi. Ne yapabilirim?

    ahsenkucuk_@hotmail.com

    Beğen

    1. Sevgili Ahsen, bu sizin email sağlayıcınızla ilgili bir sorun. Benim yapabileceğim bir şey yok sanıyorum ama yine de WordPress e bildireceğim. Eğer bir önerileri olursa size iletirim. Çok teşekkür ederim

      Beğen

  5. Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiç birimiz. Rüzgâr eser, yaprak nasıl salındığını anlatır durur.

    Liked by 1 kişi

  6. Cok tesekkur ederim Sevgili Mor Alev, kanalimiz ve dostlarimiz!

    Mesaj cok guzeldi, her bir deneyimimi rehberlerimin gozlemi ve enerjisinden bir daha bir daha kelimelerle okumak cok hosuma gidiyor. Her sey harika, gucumu hepimiz adina ilerletmek icin bir bekleme ve hazirlik modundayim. Ben gezegenin en yogun isik tasiyicilarindan biriyim. Ve bunun gerektirdigi her role cok yakinda/neredeyse tamamiyle hazirim. Kolay olmayacak ama hepsine degecek.
    Bir yandan, izledigimiz bir noktadan, her sey de coktan oldu bitti. Her sey muhtesem, lutfen gercegi gormeye calisin,en derinde en saglam yerinde kalbimizin. Sevgilerimle

    Liked by 2 people

  7. Hazan hanımım yorumunda şöyle bir cümle var ‘yeni enerji birkaç gündür geldi’. Normalde hiç bu tür bir sıkıntım olmamasına rağmen Son 3 gündür uyuyamıyorum, hiç bu kadar ağır enerjiler hissetmemiştim. Çocukluğumdan bugüne artık varlığını bile unuttuğum sancılar özellikle geceleri beni rahat bırakmıyor. İnanılmaz sıkışmış hissediyorum.Sadece benim değil, tüm dünyanın temizlenme enerjileri üstümden geçiyor gibi hissediyorum.
    Bu enerji ile başedebilmek için söylediğim Budist bir chant var. Beni iyileştir diyor chantta, sonra da bu büyük ilüzyonu da iyileştir diyor. Dinlemek enerjileri nötrlüyor gibi hissediyorum…
    Eskiyi özlemeyeceğimi düşünüyorum ama nolur yeni bir an önce gelsin. Bu sene o kadar ağır geçiyor ki sorsalar ‘yaptığım o kontratı’ iptal bile edebilirim. O kadar yani..

    Liked by 3 people

    1. Beni iyileştir, büyük ilizyonu iyileştir. Ne güzelmiş. Kendi adıma teşekkür ederim paylaştığınız için. Kontrata el birliğiyle iş birliğiyle devam! 🙂

      Liked by 2 people

    2. Aynen bana da sorsalar kontratı hemen iptal ettim derim 🙂 bir kaç aydır kendime diyorum kızım bu zamanda hiç dünyaya bedenlenme seçilir mi, ne yapmışsın sen böyle 🙂 Kaç kez de kendi kendime şöyle derken buldum “bir daha mı asla dünyaya bedenlenmek falan yok, yeter ” 🙂 şu an dengede huzurda gülerek bunlardan bahsediyorum ama kaç gün sürer bu denge bilemiyorum. Şu yükseliş tamamlansa da bir an önce bir rahat nefes alsak, bazen nefes almak bile inanılmaz ağır geliyor. İyi ki varsın moralev, yoksa ne yapardık bu kaosun ortasında.

      Liked by 1 kişi

  8. Özüme olan yolculugumu muhteşem güzellikte bir yolda neşeyle yapıyor her anında beni şaşırtacak harika hediyeler alıyorum.ve öyle de oldu şükürler olsun. 😊🙏❤❤❤ Bu bana çok iyi gelen bir cümle paylaşmak istedim. Sevgilerimle ❤❤❤

    Liked by 1 kişi

  9. Sevgili Mor Alev
    Sizin gösterdiğiniz gibi, her durumda koşulsuz sevginin kılıcım ve kalkanım olmasına izin vererek hiçbir şeye direnmiyorum. Sezgilerime güveniyorum ve merkezde kalmaya niyet ediyorum. Her şey olması gerektiği gibi.Şükürler olsun
    🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 1 kişi

  10. Mor Alev, Elif, Ahu, Hazan, Haresu, Asil. Varlığınıza şükürler olsun! Varlığınızla ‘Yanlızlık’ hissim gitti ve BİR olduğumuzu gerçekten hissettim. Şükürler olsun!

    Liked by 4 people

    1. Sabah kendi kendime sormuş olduğum sorunun cevabını verdiniz. İyi ki varsınız! Ve mor alev bu platformu bize yarattığın için de çok teşekkürler gerçekten birbirimizi tanımasak da paylaşımlarımız çok değerli

      Liked by 2 people

  11. Wooooaav ışte budur..evimiz camiye yakın yazın bu yaz rahatsız oluyorum ezanı okuyan dan ses tonundan nağmelerinden uzata uzata bağırarak okumasından…uzaklaştığımı hissettim..ve hissettim..
    yukarıda ki mesajı okurken ki duygum aynı “tek” ..içimde değişik bir güç var..heyecanlıyım. .2 aydır sürekli yazıyorum her gün ne hissettiysem kendimi kendime verdim hafifçe..ve hoş bir duygu var kelimesi yok..teşekkür ederim Arkturus mesajları hep varlığımı destekliyor ..minnettarım🙏🙏🙏

    Liked by 2 people

    1. Ezanla ilgili durum benim yaşadığım yerde de mevcut. Bir huzuru değil sanki isyan edememişliğin hırçınlığını ifade ediyor. Sesi çok yüksek ve haykırma halinde. Zor zamanlar. Fakat tetiklendiğimiz her an bir dönüştürme fırsatıdır. İkiliği birliğe uyandırmak, an be an.

      Beğen

      1. Sevgili Sibel ve Haresu, sanki ezan sizin dışınızda bir şeymiş gibi… Ama değil. Yapılabilecek şeyler var. Örneğin bunu caminin yetkilisiyle konuşabilirsiniz. Çünkü ezan okumak öğrenilen bir şey, bunun eğitimi var. Ben Türkiye dışında bir yerde ezan duyduğumda genelde beğenmem, kulaklarımız belli bir tınıya alışmış. Belki bu insanlar da o yabancısı olduğumuz tınıyla eğitim aldılar… Bilmiyorum.. Bu benim uzmanlık alanım hiç değil. Ama konu ezan değil, okuyucusunun hangi enerjide olduğu… Belki istemiyordur. Belki aklından bir sürü başka şey geçiyordur. Belki bir sürü derdi vardır ve çözemiyordur. Belki bunu kendine bile itiraf edemiyordur. Ezanı okuyana sevgilerimizi sunabilir miyiz? Onun için olumlu niyetler, dualar yollayabilir miyiz? Pek çok insan sabahın erken saatinde ezan duyduğunda içinde huzur duygusunu da bulur. Bu ezanın en güzel yanıdır. Çocukluğunu hatırlar, vs. Ama eğer bir şeyden şikayet ediyorsanız, ister bir yemeğin tadı olsun, ister duyduğunuz bir ses, çözüm odaklı olmalıyız. Çözüm olumlu niyet ve hareketten geldiğine göre, gidip konuşmak ve yönetimin bu sorunu çözmesini istemek pratik, insani çözümümüz. Bir de enerjik çözüm var ki o da şikayeti bırakıp o insan için olumlu düşünmek, enerjisine katkıda bulunmaya çalışmak. Fikrimce önce enerjik çözüme yönelmek, enerjiyi toparladıktan sonra da insani çözüm için harekete geçmek en faydalısıdır. Sevgilerle

        Liked by 4 people

        1. Sevgili Moralev, bu hatırlatmalar pek kıymetli.. Şikayet makamına geçtiğim an bunu Diyanet İşleri ile paylaşmıştım. Dikkate almış olacaklar. Halen o bahsettiğiniz, çocukluğumdan benim de hatırladığım nazenin tınıda değil fakat sanıyorum ki, Ses azından biraz kısıldı.

          Duyguların dönüşümü için gereken hoşgörülü alan, kalplerimizden doğru tüm evrene serpilsin bir anda!

          Liked by 1 kişi

          1. teşekkür ederim aynı şekilde onunla kavga etmek yerine sevgi yolladım..o insanları düşündüm ayrıca kendime şunu da söyledim birim…her şeyle birim taşla toprakla din öğretisini kabul ettim ve özgürleştim..”.bir” le hizalandım.. ve değmiyor okunurken …ama komşular hepsi şikayetçi üstelik hemen hemen bizim dışımızda çoğu komşu başka dinden…benim için bir .. teşekkür ederim bunu da aşmış oldum size yazarak..

            Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.