Acil Huzur

Derin bir nefes alın. Büyük bir huzur hissettiğiniz bir durum düşünün – gerçek veya hayal ürünü. Gitmiş olduğunuz bir yer olabilir, bir filmde  veya en özgür hayallerinizde gördüğünüz bir yer. Belki bir hatıra, sevdiğinizin kollarında olduğunuz veya yeni doğmuş bebeğinizi ilk defa kucağınıza aldığınız… Köpeğinize sarıldığınız veya mırıldayan kedinizi okşadığınız bir an… Bu, günbatımını seyrettiğiniz, kuşları dinlediğiniz, ormanda yürüdüğünüz veya deniz kıyısında oturduğunuz bir zaman da olabilir. Bir dakikalığına gözlerinizi kapayın ve aklınıza gelen huzurlu ana bakın.

Şimdi, gözlerinizi bir defa daha kapayın ve bu huzurlu yerde olduğunuzu düşünün. Derin nefesler. Gevşeyin. Hissedin. Rahatlayın. Hissedin. Bu derin huzurlu hissin baştan aşağı keyfini çıkarın. Sanki gerçekten bu yerdesiniz veya zamanın o anındasınız. Bu hissi ezberleyin.  Huzuru bedeninizde nasıl hissediyorsunuz? Sessiz zihninizi fark edin. Hazır olunca, gözlerinizi açın. Şimdi bir bakın, bu huzur hissini gözleriniz açık olduğunda da çağırabiliyor musunuz?

Bu çok basit alıştırmayı önünüzdeki haftalarda sıklıkla yapın. Sizi tutarlı bir şekilde huzurda hissettiren bir senaryo seçin – gerçek veya hayal ürünü. İç dünyanızda “oraya gitme” alıştırmaları yapın. Nefes alın. Gevşeyin. Hissedin. O hissi ezberleyin. Kendiniz için huzuru kolaylıkla hissedebildiğinizde, onun yumuşatan, yatıştıran bir ışık olarak dışarıya doğru bir sarmal gibi yayıldığını düşünün, evinizi dolduruyor, şehrinize ve en sonunda bütün dünyanıza yayılıyor.

Bu çok basit alıştırmayı ne kadar çok yaparsanız, bu titreşime çok daha fazla bağlanırsınız – nerede olursanız olun, her yerde istediğiniz her zamanda – sadece huzur alanınızı düşünerek ve birkaç derin nefes eşliğinde. Bu şekilde, çok çabuk duygularınızı sakinleştirir, ruhunuzu dinginleştirir ve bedeninizi rahatlatırsınız.  Evinizi bir huzur balonu içine yerleştirebilir ve bu çok güzel titreşimi çevrenizdeki dünya ile paylaşabilirsiniz.

Şimdi, şu anda huzurunuza ihtiyaç duyuluyor. Dünyanız çok yakında yılın başında başlamış olan doğum sancılarının son evresine girecek. İnsan kalplerinde şiddetle esen fırtınalar var ve giderek yükselmekte olan basınçlar sevgili Tabiat Ana tarafından salıverilmeli. Yakıcı öfkeler ve arzular var. Birlik ve işbirliği için haykıran ruhlar var. Değişim olacak. Sadece huzur uygulayarak bu yeryüzü değişikliklerinin yoğunluğunu hafifletebilirsiniz. Depremleri durdurabilir, fırtınaları denize yönlendirebilir, yangınları besleyen rüzgarları sakinleştirebilirsiniz. Bu dünyada görmek istediğiniz huzur olabilirsiniz.

Korkmaya ihtiyacınız yok. Huzurdayken, rehberliği duyarsınız. Huzurdayken, güvenliğe yönlendirilirsiniz. Huzurda korunursunuz. Huzurda, hem kalpleri hem de fırtınaları sakinleştiren şifalı güç olursunuz. Sevgililer, varlığınızda düşünebileceğinizden çok daha fazla kudretiniz var. Huzurda olma alıştırmaları yapın, huzuru uygulayın ve dış şartlar ne olursa olsun, huzuru deneyimleyeceksiniz.

Şu anda pek çoklarınız değişim için çok yoğun bir arzu hissediyorsunuz, ancak aynı zamanda motivasyonunuz düşük, saplanmış veya yorgun da hissediyorsunuz. Kendinize kibar davranın. Dinlenin. Durmanıza izin verin. Huzurlu olun. Bu kendinize ve dünyanıza verdiğiniz bir armağandır.

Kendinizi hayal kırıklığı veya hüzünde dönüp dolanırken bulduğunuzda, durun. Nefes alın. Gözlerinizi kapayın. Huzur alanınıza gidin. Kendinizi öfkeyle yanarken bulduğunuzda, durun. Nefes alın. Gözlerinizi kapayın. Huzur alanınıza gidin. Patlayacakmış gibi hissettiğinizde, durun. Nefes alın. Gözlerinizi kapayın. Huzur alanınıza gidin.

İç fırtınalarınızı sakinleştirirken, dış fırtınaları da yumuşatırsınız. Sevgiye dönerek iç basınçları salıverirken, sevgili Tabiat Ananızın da kendi basıncını bırakmasına yardım edersiniz. Kendinize hayata olan tutkunuzu hissetme izni verdiğinizde, bu titreşimsel bir yakıttır ve ateşi de şu andaki orman yangınlarından “çalabilirsiniz”. Şu anda dünyanın huzurunuza ihtiyacı var. Bizlerin böyle acil ricada bulunmamız çok enderdir ama şimdi dünyada görmek istediğiniz değişim olmanın tam vakti.

Güvende olacaksınız. Yönlendirileceksiniz. Hayatın fırtınalarını yanınızda melekler, içinizde İlahi olanın sevgisiyle atlatacaksınız. Eğer yapabilirseniz, eğer bunu istiyorsanız, sadece huzura katılımcı olmayı niyet edin. Huzurda rehberlik alırsınız. Huzurda korunursunuz. Huzurda, size ve sizden akan yoğun Sevgiyi hissetmeye başlarsınız ve hakikatten de Sevgi olduğunuzu hissedersiniz. Huzurda, hayatın fırtınalarının içinden geçmez, çevresinden dolanırsınız. Huzur sizsiniz sevgililer. Dünyanın size ihtiyacı var.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

***

Sevgili Dostlar, şu anda şimdiye kadar öğrenmiş olduğumuz her türlü sevgi, huzur, şifa uygulamasına ihtiyacımız var. Sadece kendimiz için değil, bütün dünya için.  Biliyorsunuz, Melekler “acil” kelimesini kolay kolay kullanmazlar. Aynı sözcükleri defalarca tekrarlamazlar. Dahası, yukarıda söyledikleri Yaratan mesajlarıyla da paralel gidiyor. Son üç Yaratan mesajını sırayla paylaşmak istiyorum:

Sevgi Dolu, Harika Şeyler

Pek çoklarınız şu geçtiğimiz hafta enerjide kesin bir değişim fark ettiler. Ve siz de, çevrenizdekiler de, ona uyum sağlamak için zor bir zaman yaşadınız. Evren sizi bir sonraki dalgaya hazırlarken, yaratım becerileriniz hiç olmadığı kadar güçlenecektir.

Sevgili, bu zamanı sevgi dolu, harika şeyler yaratmaya kullanın! Kişisel gücünüzü sevgiyle, şükranla ve iyilikseverlikle kucaklayın. Güçlü, sağlıklı sınırlarınızı koruyun, özbakım uygulayın ve şefkatinizi hatırlayın. Yeryüzü aleminiz şu anda bunlara her zamankinden çok daha fazla ihtiyaç duyuyor. – Yaratan.

Dalgayı Sürerken

Bu geçiş zamanında, olumsuz durumlarla karşılaşabilirsiniz (ve sıklıkla karşılaşacaksınız). Uzun zamandır uyanmış olanlar bile yeni enerjiyi zorlayıcı bulacaklar ve normal varoluş hallerine hiç de uymayan hallerde tepki verecekler. Bilin, bunların hiçbiri kişisel değildir ve Evren’in koşulsuz sevgisi ve desteği sizinle! Siz bu devasa dalgayı elinizden gelen en iyi şekilde sürüyorsunuz…. Ve seviliyorsunuz! – Yaratan

Uyumlayın

Sevgili çocuğum, Evren güncel enerjinin ve çevrenin zor olabileceğini biliyor… sanki kazanılamayacak bir mücadeledeymişsiniz gibi hissetmek yorucu ve biraz da moral bozucu olabilir. Bunaldığınızı hissettiğinizde; durun, Evren’e bağlanın ve nefes alın!

Kendinize kim olduğunuzu ve neden burada olduğunuzu hatırlamak için birkaç dakika izin vermeniz, fiziksel varlığınızı da etkin bir şekilde huzur ve dinginliğe tekrar uyumlar. Bu yolculukta daha çok kilometre var ama siz kesinlikle bu iş için gerekli tüm kabiliyetlere sahipsiniz! – Yaratan

Yani Bilge Baykuşlar, üçüncü trimestere bir ayımız var ama şimdiden hazırlık yapmamız isteniyor. O yüzden bu haftaya huzur çağrılarıyla başlıyoruz. Bu hafta Satürn ve Mars köşeleri tutarken, zaman ellerimizde ufalanıp dağılıyor. (Bağlantısı burada)  Bu yeni ayın Sabian sembolünü hatırlarsak, “Şafak: Kriz ve getirdiği lütuflar, son derece nadir, alışılmadık olaylar yaratır.” Nadir olaylar oluyor ve olmaya devam edecek.  (Bağlantısı burada)

Peki biz ne yapabiliriz? Birbirimize sevgiyle, anlayışla davranmaktan, elimizden geldiğince dingin ve sağduyulu olmaktan başka ne yapabiliriz ki? Eh, o zaman öyle yapalım!  Bu sırada yaratmaya devam edelim. Huzur yaratalım, aklımıza gelen fikirlere değer vererek bolluk yaratalım ve günlük hayatın da kutsal olduğunu bilelim. Her nefeste her anda sevgiyle…

Ann Albers ve Meleklere (visionsofheaven.com), Jennifer Farley ve Yaratan Mesajlarına (thecreatorwritings.wordpress.com) çok teşekkürler.


En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

 

14 comments

  1. Şuandan itibaren neşe. keyif. coşku ve huzur doluyum. En çok huzur bulduğum dağlarda meditasyon yapıyorum. Sizi çok seviyorum .Sevgili Meleklerim. Teşekkür ederm Sevgili Mor Alev :))

    Liked by 1 kişi

  2. Yazılarınızı her gün takip adi yorum elimden geldiğince metitaso her gün yapıyorum inanın bu günkü yazıyı okumadan sadece imajinasyon lan dileklerimi sesli söylemeden yüksek benligim ve bütün bas melekleri içimden sessizce davet edip 20 veya 30 dakika nasıl geçti gibi anlamadan huzur da kaldım tel calana kadar muhtesemsiniz yardımlarının için çoook minnettarım tesekkurler😌❤👍

    Liked by 1 kişi

  3. Her daim Huzurdayız. Huzurundayız. Bunu hepimiz her birimiz farkedebilir hatırlayabilir keşfedebiliriz. Bu an. Her an. Ne olduğumuzu bulabiliriz.

    Meleklere tümüyle katılmakla birlikte, bir durumu düşünmekten, imgelemekten, umut etmekten çok hoşlanmıyorum. Belki yapı gereği tümevarımdan daha çok tümdengelime uyumluyumdur. ‘Oraya gitmek’ten çok ‘Buraya gelme’ye meyilliyimdir. İkisi de birdir. Hepsi birdir. Huzur Tektir.

    Benim gibi olan varsa, hem mesaja katkı sağlamak, hem meleklerle elele kanatkanata olmak için, tümdengelen yapıma şu an dünyada kanlı canlı bedenli lütuf olan Moojiden paylaşmak istedim ben de. Bir Huzur daveti:

    Şifa huzur ışık olsun hepimize.

    Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.

    Beğen

  4. İsterseniz…

    Bir tane daha😊😀😊

    Hepimizi Seviyorum. İyi bakın güzelim kendinize. ❤💖💛💚💙💙💜

    Liked by 1 kişi

  5. İki yıldır bir karar vermişim ama uygulamaya koyamıyorum, Huzur istiyorum artık ,aklımda bin sorun var ,aile iş ev çocuklar, tek başıma nasıl yapacağım ,ayrılacağım koca kişisi bana zorluk çıkarır mı ,ya pişman olursam vs vs kesinlikle huzura ihtiyacım var .. Ben bu meditasyonu yapıyordum huzuru yaratıyordum içimde ama şimdi üşeniyorum,elimde sürekli telefon,sosyal medya ,ev ilanları,bir ara vereyim diyorum oyun oynarken buluyorum kendimi .Bu mesaj bana geldi kesinlikle

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Hülya, meşgul annelere önerim ya gece uyumadan ya sabah kimse kalkmadan beş dakika ayırmalarıdır. Ayrıca duş alırken, banyoda vs yalnızsınız. Mutlaka beş dakika oturduğunuz veya işinize bir dakika ara verdiğiniz ya da pencereden baktığınız bir zaman vardır. Meşguliyete bahane olarak bakarsanız eğer şu soru iyidir: Ben içimde neyi görmekten kaçıyorum, huzurun nesi beni rahatsız ediyor ki bir dakikamı ona ayıramıyorum? Sevgilerle

      Liked by 2 people

  6. Sevgili Mor Alev Merhaba,
    Geçen gün notlarımı karıştırırken 14 Ağustos 2013 tarihli yazınızı buldum. “Baş Melek Zadkiel ve Mor Alev – Engelleri Yok Edin, Hayatınızı Değiştirin” Tekrar okurken 10 Nisan 2013 tarihli yazınızı buldum (siz not düşmüşsünüz)” Meleklerin Bize Hediye Ettiği Enerjiler ve Onlardan Yararlanma Şekilleri” Bu günlere çok uygun olduğunu gördüm (hiç bir şeyin tesadüf olmadığını biliyorum.) Dün sabah uyandığımda bütün bedenim ağrıyordu. Sanki ağır bir spor yapmışım gibi sonra her zaman yaptığım gibi Mor Alev ne oluyor diye size koştum. Ve “Acil Huzur” yazınız. Bu yazıyı ve 14 Ağustos 2013 tarihli yazınızla birlikte tekrar okuyunca daha çok idrakine vardım. Akşam yatmadan önce meleklerden yardım istedim. Sevgili Mor Alev bu sabah uyandığımda eski ben olduğumu gördüm, hiçbir ağrı hissetmiyorum (şükürler olsun). Size YÜREKTEN teşekkür ediyorum. Sizinle olduğum için çok şanslıyım.🙏🙏🙏💖💖💖

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.