“Asla Bir Şey Söylemiyorsunuz” – Konsey (Mesaj 266)

Bugünkü mesajı doğru perspektife yerleştirmek için, son mesajımıza verilen bir yorumu referans olarak göstermek istiyoruz. Yorumcu dedi ki, “Bu mesajları bize yıllardır yolluyorsunuz ama asla bir şey söylemiyorsunuz.”

Bu ifade ile ilgili pek çok yanıt verebiliriz. Şimdi birkaçını sunalım.

Bizler rehberler ve öğretmenleriz. Her okura cidden ve gerçekten diyebiliriz ki, aramızda sizin Yüksek Benlikleriniz de var. Biz Yüksek Benliğiniz de bu konseyin bir parçasıdır. İşlevimiz ise sizleri her zaman gelişiminiz ve bilincinizin evrimleşmesi yolunda hareket ettirmektir. Sizlere gerçekten bilme ihtiyacında olduğunuz şeyleri kesinlikle söylüyoruz ve siz de buluyorsunuz ki, çevrenizdeki tüm mesajlar arasında bunları hakikaten ihtiyacınız olduğu zamanda görüyorsunuz.

Dünyanızdaki kaynaklarda sizlere zaten açık olan şeyler hakkında sizleri bilgilendirmek bizim amacımız değildir. O şeylerin hepsi hızla ve kolaylıkla dizlerinizde duran veya ceplerinizde sizinle seyahat eden aletleriniz aracılığıyla ulaşılabilir durumdadır.

Bir de neye inanmayı ve neye inanmamayı seçtiğiniz meselesi var. Siz bu özgürlükle donatıldınız ve biz de buna asla müdahale etmeyiz.

Ancak bizler iznimiz dahilinde, morallerinizi yüksek, cesaretinizi güçlü, gözlerinizi de hedefe odaklanmış halde tutmanıza yardımcı olmayı seçiyoruz. Ve biz kesinlikle ve kesinlikle yolculuğunuzu uzatacak bir şey asla söylemeyeceğiz. Neredeyse imkânsız bir üstünlüğe karşı muazzam bir görev başarmaya geldiniz. Sizin yardıma ihtiyacınız var, müdahaleye değil.

Şimdi, bütün bu şeyleri söylediğimize göre, izninizle ana ve yakın geleceğe dönelim.

Sizleri işlerin oldukça sarsıntılı hale geleceğine dair uyarmıştık. Hakkında konuşulmuş olan allak-bullak/alt-üst olma hali hızla yaşadığınız ana yaklaşıyor. Bazıları için inanılması çok zor olan şeyler çok yakın ufukta. Neredeyse herkes için sindirmesi zordan da zor şeyler ifşa olacak. Pek çokları bu şeyleri zaten biliyor ancak onlar ya bastırıldılar ya da onlara inanılmadı.

Devasa bir uyanış dalgası şimdi öyle bir seviyeye ulaştı ki, toplumlarınızın bilinçlerinde çok büyük bir değişime yol açacak. Yeni ışıkta, yıllarca hakkında konuştuğumuz yeni enerjik alanda, hiçbir şey sır kalamaz. Gerçek bilinmek zorundadır… ve ele alınmalıdır.

Lütfen anlayın, bu görülebilecek her şeyi görmek zorundasınız anlamına gelmiyor. Var olmasına izin verilen şeyleri bilmelisiniz anlamına geliyor. Ve izin verildi. Bir daha asla izin verilmemeli. Sorumluluk alınmalı.

Bu da insanlığın  üstlendiği en zor şey olacak. FAKAT… şunu hatırlamanızı istiyoruz. Bu nispeten çabuk sona erecek. Pek de tanımadığınız yeni bir dünyaya geçiş yapma deneyimiyle daha ölçülü, yumuşak hale gelecek.

Son birkaç on yılda oldukça fazla alanda gerçekleşmiş olan dev keşifler ve gelişim gizli tutuldu. Bu size verilecek. Doğal yasalara karşı olarak alınan şeyler size iade edilecek. Özgürlük kelimesinin gerçek anlamını keşfedeceksiniz.

Siz buna katılımcı olduğunuzda bunların hepsini biliyordunuz. Evet, bunu duymaktan bıktınız. Fakat bunu en sonunda başarıyla tamamladığınızı bilmekten cesaret almalı, moralinizi yükseltmelisiniz.

İşte size anlattığımız şeyler bunlarla ilgilidir. Biz banka hesaplarınızı, aşk hayatlarınızı, vs. tartışmayız. Biliyoruz, bunlar sizin için önemli. Ama onlar sizin yapmanız gereken seçimleri içeriyor. Ve onlar fırsatlardır. Hayat sizin deneyimlemeniz ve neşe-keyif-coşkunuz içindir.

Lütuflar yolda.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

20 comments

  1. Sevgili Mor Alev Merhaba
    “Doğal yasalara karşı olarak alınan şeyler size iade edilecek.” Yani örneğin sezgilerimiz mi güçlenecek veya başka bir yeni özellik mi edineceğiz. Sevgiyle 💖💖💖

    Beğen

    1. Sevgili Asuman, fikrime göre en önemlisi özdeğerimiz ve bağımsızlığımızı geri almamız olacak. Gerisi de gelecektir. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  2. Tüm içtenlikle
    #Ve #Öyledir Amin…
    Binlerce Şükür Teşekkür ederim yolda olan Lütuflarımaa ☝️🙏🌞aşk ile kabul

    Liked by 1 kişi

  3. Bilgi ve tercih zamanı.Siz bilgiye kanallık yaptığınız sürece takip etmeye devam edeceğim.Tercihim aldığım bilgilerin bütünün hayrına olmasından yana..

    Sevgilerimle…

    Liked by 1 kişi

  4. Evet çok enteresan zamanlardan geçiyoruz. Evet inanmakta güçlük çektiğimiz deneyimler yaşıyoruz ama içimde garip bir biçimde heyecan ve umut var. Korkman gerekir diyorum kendi kendime. Hatta eskiden olsa sokağa çıkmazdım. Günlerce benim ve sevdiklerimin başına gelebilecek felaket senaryoları ile hayatı zindan ederdim kendime. Ama yok. Neden rahatım? Nasıl oldu bilmiyorum. Tek bildiğim bu yeni halime bayılıyorum.

    Liked by 4 people

  5. Aşağıda ne demek istediğiyle ilgili yardımcı olabilir misiniz dostlar?

    Şimdiden teşekkürler. Sevgilerimle.

    ‘Ve izin verildi. Bir daha asla izin verilmemeli. Sorumluluk alınmalı.’

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Doğan, biz insanlar izin verdik. İnsanlık dışı her şeyi biz kendi özgür irademizle yaptık ve yapılmasına göz yumduk. Bunu bir daha asla tekrarlamamalıyız. Sorumluluk almalıyız. Hiçbir şey bizim dışımızda değil. Sevgilerle

      Liked by 3 people

      1. Merhabalar,
        Biz sorumluluk almadigimiz için mi bu yolculuk çok uzun ? Kendimi eksik hissediyorum ! Gereken neyse yapamiyorum gibi.

        Beğen

        1. Sevgili Aysel, sebeplerden biri bu tabii. Nereye dönsek yaşadıkları için başkalarını suçlayan insanlar görüyoruz. Bunu biz kendimiz de yapıyoruz. O yüzden tekrar tekrar şikayet orucunu öneriyorum ve bu kadar çok çeşitli salıverme yöntemi yayınlıyorum. Eksiklik hissiniz için de salıverme yöntemlerini öneririm. Ana menüde bulabilirsiniz. Sevgilerle

          Liked by 1 kişi

  6. Konseyi özlemiştik.Yanımızda olmalarını seviyorum ❤
    Lütuflara kucak açıyorum öyle de oldu ..
    Teşekkürler Konsey ve Mor Alev ❤

    Liked by 2 people

  7. Sevgili Mor Alev, varlığınıza şükranlarımı sunuyorum öncelikle…
    Meditasyonlarım sırasında her defasında çok daha fazla yaklaştığımı hissediyorum özgürlüğe. Olaylar ve insanların enerjilerinin artık beni çok etkilemediğini hissediyorum, değmeden kendilerine-kaynağına geri dönüyor sanki; enerjilerini çok net hissedebiliyorum da. Sanki onlar farkı bir boyutta kendi hayatlarını yaşarken ben kendi boyutumda kendi hayatımı yaşıyorum, kendi içinde çoklu evrenlerde gibi : ))))
    Yazılarınızı heyecanla,dört gözle bekliyorum.Sevgilerle…

    Liked by 2 people

  8. Sevgili mor alev son zamanlarda tüm astrologlar sonbahar için çok olumsuz yorumlar yapıyor savaş vs gibi lütfen bununla alakalı yazar misiniz ister istemez çok geriliyorum

    Beğen

    1. Sevgili Zeynep, ben bu konularda yazıyorum zaten. Lütfen astroloji ve yansımaları yazı dizim, diğer tüm yazılar, Mars Koç’ta makalem, son altı aydır yayınladığım her şeye bir daha bakın. Hepsi olasılıkları anlatıyor. Gerçekliğinizi siz yaratırsınız. Sevgilerle

      Liked by 2 people

  9. Merhaba bir kaç gündür ben de kendime yeter diyorum sorumluluk alıp ,net olarak ne istediğini belirt diyorum kendime.’net açık olarak isteğini söyle ve kararlı ol ‘

    Liked by 2 people

  10. Bu yazinin icerigi bile sizce de yapilan elestriyi direkt olarak hakli cikarmiyor mu? Daha önce paylasilan yazilardan herhangi bir farkini acikcasi goremiyorum. Siz bunu sectiniz, zor zamanlar yaklasiyor, gelecekte hersey güzel olacak vs. ve neredeyse Pavlovian denebilecek derecede umut uzerine bir kosullandirma. Çevremde olanlari sorgulayarak buraya kadar gelen ben, mesajlara baktigimda icerigin asagi yukari ayni kaldigini görüyorum. Bu durumda ayni mesaji defalarca tekrarlamak sizce de etkisini kaybetmesine yol acmiyor mu?

    Liked by 1 kişi

    1. Konsey bunu yukarıda yanıtlıyor. Sorgulayın tabii. Zihnimiz bunun için. Konsey biz günlük hayatınıza karışamayız diyor, hepsi an be an sizin, benim, diğer insanların seçimleriyle yaratılıyor. Bu kadar. Sizi kimse aç bırakıp sonra da zil çalmadığına göre burada pavlovian bir durum yok. Ama belki Konsey size de ayrıca yanıt verir. Bunu ileteceğim. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  11. Yorumlardan okuduğum kadarıyla artık sabırsızlanıyoruz. Net ve kesin bir destek/yardım istiyoruz. Özgür irademizle bunu seçmeye başladığımıza göre o yardım gelecektir diye düşünüyorum.

    Liked by 1 kişi

  12. Hepimizde arasıra gelişen bir durum bu ,tam da sıkıştığımız zaman bir yanıt bekleriz.Bulamadığımız zaman da canımız yanar,bir sihirli değnek dokunsun da değiştirsin güzelleştirsin hayatlarımızı diye bekleriz.Olmayınca suçlayacak birilerini buluruz.Farkında olmuyoruz aslında ama sihirli değnek elimizde ,içimizde,her kişinin değneği de kendi hayatına dokunur ,fırsatları çeker ya da mucizeleri yaşar .Geleni kabul etmek ve geçmişi bırakıp yoluna devam etmek aslolandır diye düşünüyorum sevgiler moralev.Yanlış mı düşünüyorum??

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.