Kabınızı Yeniden Doldurmak

Vladimir Kush

Sevgililer,

Sanki herkes üzgün, kızgın veya bunalımda gibi görünüyor – belki buna siz de dahilsiniz. Siz pek çokları için gün ışığı gibisiniz, buna rağmen ışık huzmeniz mümkün değilmiş gibi, hatta buna izin yokmuş gibi geliyor. Sanki kitlelere uymak zorundaymışsınız gibi.

Kimi günler var ki, biliyorsunuz varlığınızda ve dünyanızda her şey yolunda. Ama sadece sonunda keşfediyorsunuz ki, umduğunuz şey tezahür etmemiş veya bir başka insanlık dışı aktivite dünyanızın bir parçası olmuş.

Sanki her şeyinizi vermiş gibisiniz, yeni size asla inanmamış olan dost ve aileyi kaybetmeye kadar giden küçümsenmeyi kabul etmek de dahil. Yalnızsınız, biraz gücenik ve dünyanın öfkesine dalmış halde.

Aynı zamanda kendi acınızı temizlemekten bitkinsiniz ama bir de bakıyorsunuz ki, diğerleri aynı şeyi onlar için de yapmanızı istiyor. Yeryüzüne ait olmaktan yorgun ve bıkkınsınız çünkü sanki bir acıyı diğeri takip ediyor gibi görünüyor. Bundan dolayı zihninizi ve fiziksel varlığınızı her şeye  kapatmayı diliyorsunuz. Yine de yalnızsınız – bu hayatta daha önce hiç bu dereceye kadar deneyimlememiş olmanız olası bir bileşim. Çünkü geleceği biliyorsunuz – ama bu sizin düşünceniz. Fakat ödülleriniz  şimdi ulaşılabilir olacağı yerde sanki uzaklaşıyor.

Belki bir tatil hayal ediyorsunuz, belli etkileşimler, sahneye çıkmayı, partiler veya eğitiminizi ilerletmeyi – hepsi de Covid-19 tarafından engellenmiş veya zorlaşmış halde. Bir şeyler yapmak için gerekli kaynaklara sahip olsanız bile, bunu yapmanız sıklıkla mümkün olmuyor.

Hareket etme özgürlüğünüz engellemelerle karşı karşıya. Yalnızlığı tercih edenler bile hareket özgürlüklerinin değiştiğini buluyorlar. Hiçbir şey önceden olduğu gibi değil.

Kişisel cehenneminizden buna ulaşmak için mi geçtiniz? Neden? Ne amaç uğruna?

Biz, Evrenlerden olanlar, her şeyin harika olduğunu ve sizin de yardımınızla tasarlanmış plana uygun geliştiğini bildirmeye devam ediyoruz. Böyle bir bilginin sizin için çok az önemi var. Çünkü doğrudan etkilenmemiş olsanız bile, bir başka alanda ödül olmadan 3D özgürlüğünüzü kaybetmeniz, sizi bu geçiş süresince deneyimlediğiniz her şeyi sorgulamaya yöneltiyor.

3D hareket ve aktiviteler hakkında giderek daha az duygusal olacaksınız, hatta bu çoktan başlamış olabilir. Fakat bu hale gelirken, aynı zamanda 3D neşe-keyif-coşku duyunuzu da kaybediyorsunuz. Yani, bir başka neşe-keyif-coşkuya geçeceğinize, sanki hiç neşe-keyif-coşkunuz yokmuş gibi.

Ödülünüz nerede? Arkadaşlar ve aileyle özgürce etkileşime girmek zor. Ve eğer girseniz bile, onların düşünce ve kaygıları o kadar da ilginç değil. Peki, ödülünüz nerede kaldı?

Öfkelisiniz ve büyük ihtimalle çok sıkıldınız. 3D kabınızı boşalttınız, dolayısıyla 3D neşe-keyif-coşkuyu artık deneyimleyemiyorsunuz.

İşte böylece yeni hayatınızı aramaya başladınız. Bu da muhtemelen pek de memnuniyet verici değil. Çünkü çağlar boyu size 3D zevk ve neşe-keyif-coşkuyu veren şeyleri bilmek üzere eğitim aldınız. Yeni bir oyuncak. Yeni bir topluluk. Yeni bir iş. Aile etkileşimleri. Belki bir düğün, bir mezuniyet veya bir parti. Ancak o hareketlerin hiçbiri bir zamanlar olduğu gibi hissettirmiyor. Bu sizi kızdırıyor. Çünkü bu geçişe başladığınızda yapmaya karar verdiğiniz şeyi başardınız – 3D hayatınızı salıvermeyi. Sadece o kaybı şimdi olduğu gibi derinden hissedeceğinizi beklemediniz.

Zarafetle ve çarçabuk 3D’den 5D veya ötesinin neşe-keyif-coşkusuna geçeceğinizi düşündünüz. Covid-19 tarafından iyice derinleştirilmiş bu zaman veya mekân boşluğunu öngörmediniz.

İşte böylece kabınız yeni düşünceler ve hareketlerle dolmak için hazır hale geldi. Bu da önünüzdeki birkaç hafta içinde olacaktır. Yeryüzü varlığınızı boş bir su bardağı gibi düşünün, bir zamanlar yapış yapış, kokulu bir maddeyle doluydu. Ama şimdi görünüşte hiçbir rolü olmayan boş bir kapsınız ve başka bir sıvı istiyorsunuz. O yeni sıvı an be an sizin tarafınızdan yaratılıyor.

Kabınızdaki o 3D yapışkan, kokulu maddenin nesini sevmiyordunuz? Ferah, taze, köpüklü ve eğlenceli bir şey nasıl yaratırsınız? İşte buna akıl yoruyorsunuz veya en azından öfkenizden kopma iznini kendinize verdiğinizde bu konuda düşünüp taşınacaksınız.

Hiç sadece devam etmesinin çok rahatsızlık vereceğini veya zamanınıza değmeyeceğini çok çabuk keşfettiğiniz bir tartışmaya girdiniz mi? İşte şimdi bulunduğunuz evre budur. Çünkü kızgınsınız ama öfkenin ne olduğunuz, ne de olmak istediğiniz insan olmadığını anlamaya başlıyorsunuz. Bunu yapar yapmaz, bardağınızı ışıltılı eğlence ile dolduracaksınız. Covid-19 da dahil olmak üzere dışınızdaki hiçbir şey tarafından kısıtlanamayan eğlence. Çünkü deneyimlediğiniz öfke ne sizinle ilgili ne de sizin için. O sadece yeni boşaltılmış kabınızı daha iyi tanıma ihtiyacınız.

Muhtemelen 3D’yi kabınıza tıkıştırmaya çalışacak olsanız da, onun sadece yapışık ve kokulu olmaya devam ettiğini bulacaksınız. Çünkü 3D’nin hiçbir şeyi yeni kabınızın bir parçası olamayacak.

Siz boş bir kapsınız ve böyle olduğu için korkuyorsunuz. Onu olabildiğince hızla yeniden doldurma ihtiyacını hissediyorsunuz. Ama kabınıza koymaya çalıştığınız her 3D hareket veya nesne yanlış, cansız, sıkıcı hissettiriyor. Bu da sizi daha fazla korkutuyor çünkü sanki yeryüzü varlığınızın ne anlamı, ne de amacı kalmamış gibi.

Covid sizleri içeriye girmeye zorluyor. Çünkü dışınızdaki şeyler şimdi bozuldu. Öyle olmasına çalışsanız bile, artık bir zamanlar olduğu gibi değil.

Siz, kendini kendi dışında keşfetmeye çalışan yeni bir varlıksınız. Dışınızdaki hiçbir şey sizi doldurmayacak. Artık ihtiyaçlarınızı içinize yöneltmenin vakti geldi. Eksikliğini hissettiğiniz şey nedir? O ihtiyacı nasıl içten doğru karşılarsınız?

Bu geçiş bir süreç olduğuna göre, sizden farklı evrelerde bulunan diğerleriyle yaşıyor olabilirsiniz bu da etkileşimlerinizi daha da karmaşıklaştırıyor.

Neye ihtiyacınız var? Bunu nasıl içten doğru yaratırsınız? İşte şimdi amacınız budur.

Bunu anlamanız şimdi zor olabilse de, bu soyutlanma zamanı bir nimettir.

Yeni neşe-keyif-coşkularınız, yeni ışıldamalarınız içten doğru üretilecektir. Boş kabınızı bir zamanlar olduğunuz kişiyi değil, yeni sizi gösteren ışıltılar ve neşe-keyif-coşkularla doldurmayı arzuladığınızı bilmenizle başlıyor. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

19 comments

  1. “Yeni neşe-keyif-coşkularınız, yeni ışıldamalarınız içten doğru üretilecektir. Boş kabınızı bir zamanlar olduğunuz kişiyi değil, yeni sizi gösteren ışıltılar ve neşe-keyif-coşkularla doldurmayı arzuladığınızı bilmenizle başlıyor. Öyle de oldu. Âmin.”

    Çok güzel bir final oldu, çarpıcı..

    Brenda’ya, tüm ışık varlıklarına ve kanallığına selam, kıymetli Mor Alev’e sevgiler ve teşekkürler…
    Namaste 🙏

    Liked by 1 kişi

  2. Günaydın, önce tüm ışık varlıklarına çok teşekkür ederim, gece sesimi duydukları ve cevabı hemen gönderdikleri ve erkenden de görmemi sağladıkları için. Moralev sana da elçilik yapıp burada bizimle paylaştığın için ayrıca şükran duyuyorum. İyi ki bu grup var, tüm yazıları okuyorum, her zaman yazamasam da, arkadaşların yazılarını da okuyorum, tüm açıklamalar değerli benim için. Tüm canlara kolay geçişler diliyorum. Sevgiler 🌻🌞🦋🤗

    Liked by 2 people

  3. Sevgili mor alev iki gündür bunu düşünüyorum…keyif ve coşkum nerde diye…meğer onlar boşalan kabıma gelmeyi bekliyorlarmış…bu arada dünkü mesajınızdaki maddelerden ” toplum için sanat ve doğaya katkı sağlayan isler yapmak” yönünde rehberininler ve vizyonlar alıyorum ama çok isim var..korkmayacagim 5D vizyonla bunu yapacağım ama nasıl? Daha 2.trimesterdeyiz…herşey sonunu bilmediğimiz bir macera filmi gibi…ne kadar 3D ymisim kabuk değiştirmek çok zor…ama iyi ki sizin aracilignizla ilahi rehberlijleri alıyoruz…binlerce şükür ve tesekkur💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

    Liked by 1 kişi

  4. Ben de teşekkür ediyorum Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıkları’ na ve Sevgili Mor Alev sana özellikle. Harika bir mesaj hep olduğu gibi. Ortak bir süreçten geçiyoruz,kendi adıma söylersem; genelde keyifliyim ama arada bir öfkeli çıkışiar yaşıyorum, farkındayım ama bir yandan da kendimi engelleyemiyorum. Tatil yapıp geldiğimde boş kabımın yeni ışıltılı neşe-keyif ve çoşkulara dolacağını biliyorum. Herkese iyi dinlenmeler, bizi seviyorum 😘💕🐞🌺

    Liked by 1 kişi

  5. Harika bir tespit teşekkür ederiz bu güzel yazı için…

    İçten dışa yaratmak aslında gerçek bir keşif bilinmeyeni bilmek, karşılamak ve kabul vermek… hadi bakalım hepimize kolaylıkla aksın 🙂

    Liked by 1 kişi

  6. Bütün yaşadıklarım, hissettiklerim , sorularım ve duygularım, korkularım, endişelerim hepsi bu yazıda . Sanki birşey bekliyorum da o olursa herşeyden arınıp hayal ettiklerime kavuşacağım. Hem korku hem heyecanlı bekleyis. Ben ne olacağım sorusu ??? Çok teşekkür ederim bu yazıda kendimi bulabildiğim için.

    Liked by 1 kişi

  7. Canım Moralev,
    Bu yazının benim için öyle bir anlamı var ki…
    Her şeyin anlamsızlaştığı, kendimi amaçsız, hedefsiz hissettiğim bu günlerde yine yaşadıklarımın anlamlanmasına yardımcı oldun. Yazıyı okuduktan sonra içim tekrar umutla doldu.
    Varlığına şükürler olsun…

    Liked by 1 kişi

  8. Burada yaşadıklarımızın, düşündüklerimizin ve hislerimize karşılık gelen yazıların hemen ertesi ya da bir kaç içinde paylaşılması ve bunu hep birlikte fark etmemiz ortak bir bilinç oluşturmamızın kanıtı olmalı diye düşünüyorum 🙂 Ortak bilinç yükseliyor ve biz bu süreçteki dalgalanmalarımızda yalnız değiliz. Bunu her seferinde bir kez daha görmek beni mutlu ediyor 🙂 ve bütün bunları bizimle paylaşan Mor Alev size de ayrıca teşekkür ederiz.

    Liked by 2 people

  9. Teşekkür ederim sevgiyle hepbirlikte 🙏 tam zamanında.. Bu değişimi sevgiyle kabul ediyorum.. Ormanda yürürken ağaçların beni hissettiğini benimde onları hissettiğimi anladığımda içimdeki duygunun gerçek neşe keyif mutluluk olduğunu anladım.. Kendimi izliyorum insanlarla sohbetim değişti.. Farklı sohbet yapıyorum olayları insanları çözüyorum o şekliyle aktarıyorum.. Kabul görüyor aynı anda çoğalıyoruz veya kabul görmüyor huzursuz oluyorlar ben de buradan bakınca öyle gözüküyor diyerek susuyorum 🙏 aile içinde daha fazla susuyorum.. Çok fazla biz senin gibi olamayız dediler ben de çok konuştuğumu düşündüm.. 🤔 “Çoklu bakış açısı” hepimiz kutsalız bebek adımları aklımda🙏🤔😘 hizmetindeyim 🙏

    Liked by 1 kişi

  10. Bir sorun bile meydana gelse sonunda şükran duyacağım şekilde son buluyor. En son siyah ayda bir duygu durumu yaşamıştım bunun dışında epeydir ne iyiyim ne kötü; ne mutluyum ne mutsuz.. nasıl anlatsam sanki formsuz gibiyim.
    An itibarıyla içinde bulunduğum durum;
    “Ferah, taze, köpüklü ve eğlenceli bir şey nasıl yaratırsınız? İşte buna akıl yoruyorsunuz”

    Liked by 1 kişi

  11. Olanı ne de güzel anlatıyor..Tam da böyle.. Brenda ışık varlıklar Mor Alev teşekkürler ❤

    Liked by 1 kişi

  12. Sanki bana yazılmış dediğim bir paylaşım daha. Çok teşekkür ediyorum evrene sevgili Mor Alev sana

    Liked by 1 kişi

  13. ❤ 🙂
    Kolaylıkla öfkemden kopma iznini kendime vermeye devam etmem ve bitirmem için neler mümkün?
    Cesaretliyim. Cesaretliyiz. 5D vizyonla kolaylıkla keyifle neşe ile nasıl yaparız?

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.