Aslan Kapısına Doğru…

 

Fich Art - Peter and Brigitte Fich

Soru:

Siriuslular, 8-8 Aslan Kapısına giden önümüzdeki 16 günün bizim için önemli olduğunu anlıyoruz. Bugün bizimle ne paylaşmak istersiniz?

Yanıt:

Sevgililer, tekrar sizinle olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Sizi büyük saygıyla selamlıyoruz ve bu zamanda dünyanızda yüklenmiş olduğunuz görevlere de sevgimizi yolluyoruz. Bu portal sırasında, olabildiğince dengede ve huzurda kalmanız sizler için önemli. Gerçeğinizi ifade etmeniz gerektiğinde ve adına sınırlarınızı koyma/uygulama dediğiniz şeyi yaparken “kükreyebilirsiniz”. Bunlar kendi egemenliğinizin önemli parçalarıdır ve kişisel alnınız ve dünyanızda neye izin verip vermeyeceğinizi belirler. Uygun olduğunu hissettiğiniz herhangi bir şekilde kendinize iyi bakın ve kendinize karşı kibar olun.

Bu zamanda bizimle bağlantıya geçmek ve algılamak isteyenler için şunu söylüyoruz; Bizimle yuva bağlantıları olanlar (Mor Alev: aranızdaki Sirius kökenli insanlar) bu bağlantıyı kolaylıkla kurabilirler, fakat bu dönemde enerjilerimiz birleşik bir şekilde dünyanıza ve hepinize çok daha yakındır. Sadece bizi davet etmeniz yeterlidir.

Bu zamanda en iyi hizmet sunabilmek için görevinizin ne olduğunu sordunuz. Göreviniz size en çok huzur, sevgi ve neşe-keyif-coşku getiren şeydir.

İnsanlığın bağımsızlığına giden yolda vazgeçilmez bir unsur, enerjik sistemde hapsolabilecek travmanın ve diğer destek olmayan enerjilerin şifalanması ve temizlenmesidir. Şu anda size açık olan ışık teknolojilerini (Reiki, Theta healing, vs..) kullanın. Boyutlar arası alemlerde şu anda oldukça fazla aktivite olsa da, bilin ki insan formunda Işığı taşıyan ve Işığa hizmet edenler kesinlikle korunuyor ve destekleniyor. Şu anda size doğru genişleyen Altın Işınlarla akmanıza, taşınmanıza izin verin. Müsaade edin MerKaBa’nız onlar tarafından güçlendirilsin.

Şu anda olmakta olan insan acılarına, dertlerine ve akıl karışıklığına en iyi nasıl karşılık verebileceğinizi sordunuz. Sizleri bağımsızlığınıza sahip çıkarak karşılık vermeye çağırıyoruz. Bu, kendi kişisel gerçeğinizi ve ışığınızı azaltmadan, şefkat ve bakım sunmaktır. Bunu yapabilmeniz için ek yardım da bulunmaktadır. Bu zamanda sizin kendi bolluğunuz ve sağlığınız diğerleri için de bir armağandır.

Bu portal döneminden geçerken, kıymetli insan kalplerinize iyi bakın ve koruyun. Size açılmış muazzam ışık ve bilgelik var. 8-8 her zaman büyük bir kutlamadır. Bu sene 8-8, Yeni Dünyanıza giden zamanda belirleyici bir tarih olacaktır.

Siriuslulara ve kanal Irma K. Sawyer’a çok teşekkürler. (irmakayesawyer.com)


YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.

Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

17 comments

  1. Sevgili Mor Alev,
    Cogu sabah bu saatlerde blogla bulusmak,onun isigiyla yikanma firsati cok guzel. Emeklerin icin cok ama cok tesekkur ederim.

    Sirius’a ve tum galakside ve dunyada da aramizda bulunan Siriuslulara cok minnettarim. Isigi tasiyan ve bizi genisleten herkesin onunde sefkatle diz cokuyorum.

    Dun tahmin ettigim gibi korku ataklarim buyuk hediyelerle geliyor ve bana insanlik bilincinden pek cok korkuyu/bagimliligi temizleme firsati sunarak gelecekte yapacagim isler icin cok buyuk destek sunuyor. Cok zor bir ders secmisim, ama bir gun buna degecegine eminim. 8-8 Kapisina kadar sadece anksiyete ile calismayi dusunuyorum. Bana iccocugumu hic tanimadigim bicimde gosteriyor ve kalbimde, onun korkularla gonderdigi mesajlarin altindaki safligi duyumsuyorum. Bir yandan hepimiz aglayan bir bebek olarak geldik bu gezegene ve o aglama,insanligin cogunun bir parcasinda hic susmadi hep tasindi, bunu daha net gormeye basladim. Ve tum bunlar insanlik icin hislerimi, umuyorum ki sadece sefkat kalana kadar guclendirecek. Sevgilerimle

    Liked by 2 people

  2. Merhaba, sorum şu “bizi sadece davet edin” demişler ya, yardım geldiğini nasıl anlayacağız? Yani çok dünyasal bir şey soruyorum somut olarak nasıl anlayabilirim onlardan gelen yardımı?

    Teşekkürler

    Beğen

    1. Sevgili Kübra, yaşadıklarınızdan bilirsiniz. Eşzamanlılıklar, daha olumlu hisler, vs… Ama şöyle de diyebilirsiniz, ben sizden kesinlikle hiçbir şekilde şüphe duymayacağım şekilde kanıt istiyorum. O kanıtı onlar verirler, zihniniz ise isterse kabul eder. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  3. Mor alev sirius kökenli olub olmadığımı nasıl anlayabilirim. Şimdiden ışık olduğun için teşekkürler..

    Beğen

  4. ❤ 🙂
    Kolaylıkla sevgi ile neşe ile keyif ile Altın Işıkla taşınmaya izin veriyorum.

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev ,25.07.2019 tarihli ” Zamanın Dışındaki Gün ve Galaktik Yeni Yıl: Beyaz Manyetik Büyücü ( https://moralev.com/2019/07/25/zamanin-disindaki-gun-ve-galaktik-yeni-yil-beyaz-manyetik-buyucu/) yazınızı yeniden okudum . O günü sanki dün gibi hatırlıyorum. Enerji dolu bir yazıydı ve okuduktan sonra meditasyon yaptım, doğada zaman geçirdim,an da kaldım. Dileklerde bulundum, dua ettim.Hem Toprak Ana, dünya ve tüm insanlık için hem kendim ve yakın çevrem için. En çok da ” Ben yenideyim ” ve ” Değiştir beni Allahım ( ben böyle hitap etmeyi seviyorum)” dualarını ettiğimi hatırlıyorum.

    Şimdi geriye dönük olarak bu 1 yılın nasıl geçtiğine baktığımda acı acı gülümsüyorum. Yazınız da ”Bence çok güzel bir sene olacak. Ve önümüzdeki kış ve bahar aylarındaki astrolojik hareketliliğe bakarsak, böyle beyaz manyetik büyücüler olduğumuzu anlamaya da ihtiyacımız var” demiştiniz. Ağustos ayı ortalarından başlayarak ayrılıklar , kayıplar , hastalıklar , babamın vefatı, covid 19 , iş sıkıntıları, ekonomik sıkıntılar , o kadar çok şey yaşadım ve yaşıyorum ki. Gezen, az çok sosyal hayatı olan , gülen eğlenen bir insanken çevremdeki insanlardan ya ben uzaklaştım ya da onlar. Bu durumu 5d ye doğru gidişin sonuçlarıdır herhalde diye değerlendirdim.

    Yalnız değilsiniz deniyor ya tüm mesajlarda . Yalnızım , hele sabaha kadar uyuyamadığım gecelerde ne kadar yalnız olduğumu daha çok farkediyorum. Tek iyi tarafı eskiden çok korkardım , şimdi alıştım . Korkmuyorum artık. Neşe keyif çoşku içinde yaşamayı gerçekten içselleştirerek isterken gülemez hale geldim. Sevgi içinde olmak isterken , sevgiyi yaşamıma yaymam isterken hergün biraz daha uzaklaşıyor. ( Önce kendimi sevmem gerekiyor , biliyorum ve kendimi çok seviyorum.) Para ile olumsuz tüm inançlarımı silip kolaylıkla akışta olması için çalışmalar yaparken para akmamak için değişik yollar buluyor.

    3 yıldır sitenizi sürekli takip ediyorum. Kimi zaman eşzamanlılıklara şaşırdım , kimi yazıların içerikleriyle frekanslarım uyuşmadı. Melek mesajları , acı bir yemeğin üzerine yenen hafif bir tatlı kıvamında hoşluk yarattı.Ençok Arkturus mesajlarını sevdim. Geldiğim bu noktada , Dinlerde nasıl cennet vaat ediliyorsa kanallık mesajlarında da sürekli bir değişim dönüşüm vaat ediliyor .

    ”İçimiz dışımızı yaratır ‘ diyeceksiniz belki. İçimde çok güzel şeyler yaratıyorum , hayaller kuruyorum, Gözönünde canlandırma işini uzun yıllardır yaparım, yapıyorum. Herşey gelip büyük olaylarda kaderde ne yaşanacaksa yaşanıra dayanıyor. Bu noktada ”bu dönemde dünyaya gelmeyi kendiniz seçtiniz ” denecek ama ben niye mutsuz bir ailede , bir ülkede doğmayı seçip ömür boyu mutsuz yaşayım. Tamam ben seçtiysem de değiştiriyorum artık diyorum. Değişmiyor 🙂 Evrenin bir bildiği vardır herhalde
    Çok uzun oldu , aslında daha da yazmak istiyor parmaklarım Hem yarın 25 temmuz olması , hem bugün yayınladığınız 8-8 enerjileri ile ilgili yazıyı okuyunca ( bugün sevgili ülkemde yaşananları görüp okuyunca da ) bu platformu kendime çok yakın hissettiğim için samimi ve sevgi enerjisine sığınarak düşüncelerimi yazıya dökmek istedim. ( Gerçi burada yazılanların yorumlar dahil , araştırma ve tez konusu yapıldığını öğrendiğimden/algıladığımdan beri, kişisel yorum yapmak ne kadar doğru artık düşünmüyor da değilim.)
    Teşekkür ederim . Sevgilerimle

    Beğen

    1. Sevgili Pamukkız,
      Öncelikle başınız sağolsun. Size sabırlar diliyorum. Sizin için zor bir sene olmuş. Çok da kötü hissediyorsunuz. Bunlar üzerini yaldızla süsleyeceğimiz şeyler değil. Bu böyle.
      Biraz geç yanıtlıyorum çünkü bu zamana ihtiyaç duyan bir yorum ve benim maalesef bugünden önce vaktim olmadı. Şimdi benim “güzel bir yıl olacak” sözlerime bakalım… Bu benim görüşüm. Ve bence oldu da! Tabiat azıcık da olsa bir nefes aldı. İnsanların bir kısmı kendine dönme ve kendini tanıma fırsatı buldu. Benim bakış açımla Satürn-Plüton birleşmesi olabilecek en az acılı halde etkilerini tüm dünyada gösteriyor. Kolay mı? Değil! Bu blogda hiçbir yerde bu çok kolay bir zaman denmiyor, ne benim özgün yazılarımda ne de kanallıklarda. Ama çok güzel bir yıl. Göz yaşartan devasalıkta, insan dirayetini ve sevgisini öğrendiğimiz bir yıl. Bu yılın sayesinde öyle büyük yenilikler yaratacağız ki, hepimiz hayretler içinde kalacağız.
      Evet, beyaz manyetik büyücü olmaya ihtiyacımız var demiştim. Vardı da! Güvenle ayaklarımızın yere basmasına, içimizdeki inancı, sevgiyi, umudu, simya becerisini bulmaya ihtiyacımız oldu. Hala da var. Yoksa kendimizi soktuğumuz bu saçmalığın içinden çıkamayız.
      Hayal kurmak güzel. İmgelemek, kendini iyi hissettirmek çok güzel. Ama sonrasında ne yaptığımız da çok önemli. O hayallerle ilgili fizikselde ne yapıyoruz? Yaratımın çok önemli aşamaları bunlar.
      Kanallıklarda değişim vaat ediliyor demişsiniz. Hayır. Vaat edilmiyor. Zaten oluyor deniyor. Aradaki fark budur. Oluyor. Bunu görüyoruz. Değişim her yerde her an yaşanıyor. Örneğin sizin hayatınız değişmiş. Pek çok insanın hayatı değişti. Değişmemesine imkan yok. Önemli olan o değişimi nasıl yöneteceğimize karar vermemiz.
      Ben size şu an içinde bulunduğunuz depresyondan silkinip çıkın diyemem. Bu da yasın aşamalarından biri. Ben size çok sevdiğiniz babanınızın yasını tutmayın diyemem. Sizi zorla kimse mutlu edemez. Dünyanın parası gelse kapınızın önünde yığılsa da mutlu olamazsınız. Ülkeyi terk edin, başka daha özgür bir yere taşının, mutsuz aileyi bırakın gitsin, mutlu olmayacaksınız. Peki çözüm ne? Bakış açınızı değiştirmeniz. Şu anda her gün hemen hemen aynı şeyleri düşünüyorsunuz değil mi? O düşünceler de içinizde aynı salgıları üretiyor. Bu yüzden bedeniniz aynı acı kokteylin içinde yaşıyor. Aynı hisleri tetikliyor. Bu kısır döngü durdurulmalı.
      Acaba terapi alabilir misiniz? Acaba bu yaşadıklarınızı tarafsızca işlemden geçirmenize yardımcı olabilecek bir uzmanla çalışabilir misiniz? Bu sırada adım adım bakış açınızı değiştirebilir misiniz? Benim önerim budur sevgili Pamukkız. Umarım bugünleri aşacaksınız.
      Sevgilerimle

      Beğen

  6. Sevgili Mor Alev ,rehberliginizi sevgiyle kabul ediyorum . Daha önceki mesajınızda okudum, lâkin cevap yazamamıştım . Sizde uygun görürseniz bu konuda bilgi almak istiyorum. Teşekkür ederim sevgiylekalın .🧚‍♂️🧚‍♀️💜💛💙🧡💚💖🌹

    Beğen

  7. Sevgili mor alev ben bir siriuslumuyum sorusunu sorma geregini hissettim. Bunu nasıl anlarım. Size ve sevgili kanallarara sonsuz tşk.ederim

    Beğen

    1. Sevgili Gülizar, bir sonraki meditasyonunuzda Yüksek Benliğinize bu soruyu sorun. Ama cevaba aklınızı takmayın. Şüphe etmeyin. Ya meditasyon sırasında ya da daha sonra bileceksiniz. Ancak bu soru bile kısıtlayıcı benim fikrimce. Çünkü çoğumuz birden fazla galaktik köken taşıyoruz. O yüzden karışık bir yanıt gelirse şaşırmayın. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  8. 2013 mesajınızda açıklamayı buldum. Teşekkürler,
    “Merkaba – Metatron’un Küpü – Yukarıda gördüğünüz şekil aynı zamanda Merkaba ya da Metatron’un küpü olarak adlandırılan kutsal geometrik şekli oluşturuyor. Mer – Işık ve sevgi enerjisi, Ka – Ruh, Ba – Vücut anlamına gelir yani bu şeklin anlamı vücut ve ruhumuzun ışık ve sevgiyle çevrelenmiş olduğu geometrik şekildir. Şekli üç boyutlu olarak gözünüzde canlandırmanız gerekiyor. Buna aynı zamanda Metatron’un küpü de denir. Merkaba hepimizin ve var olan her şeyin enerji vücudunun şeklidir.“

    Liked by 1 kişi

  9. Seyran hnm. yazmış sorumun cevabını, yeni farkettim. Teşekkür ediyorum hepinize… sevgiler

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.