Melekler: 3D ile 5D Arasında Bocalarken

8E42DB22-ECCF-4280-97F4-C54653D7DAA4Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Tam şu anda, hangi dünyada yaşıyorsunuz? Hiç sonu gelemeyecekmiş gibi görünen pandeminin, acı bölünmelerin, yakıcı, kırıcı siyasi anlaşmazlıkların dünyasında mı? Ya da, sonsuzca esenliğin Kaynağına bağlı, kendinizle birliği deneyimleyen ve kendi bakış açınız için berraklık sağlayacağını bildiğinizden dolayı tüm farklı perspektifler için sevgiyi yaşayan bir dünyada mı?

Her iki dünya da gezegeninizde aynı anda bulunuyor. Aralarındaki bölünme giderek çok daha fazla belirginleşiyor:

Biri dış gerçekliğe odaklı. Diğeri iç gerçekliğe.

Birinde sizi dış dünya etkiliyor. Diğerinde siz dış dünyayı etkiliyorsunuz.

Birinde kitlesel bilincin hedefisiniz. Diğerinde, siz Bilincin ta kendisisiniz, içten dışa doğru çok daha zarif, iyicil, sevecen bir gerçeklik yaratıyorsunuz.

Birinde rehber egodur. Diğerinde sevgi, neşe-keyif-coşku ve ruhtan gelen ilhamla yön belirlersiniz.

Büyük çoğunluğunuz bu iki dünya arasında dans ediyorsunuz.

İçten dışa yaratmak için didiniyorsunuz ama buna rağmen dış dünya çok zorlayıcı bir şekilde üzerinize geliyor. O içeri girmek istiyor. Mutsuzluk gerçekten de yol arkadaşı ister, sevgililer. Ve korku, onu size bulaştıracak zihinler ve kalplerde yaşayan bir virüstür.

Örneğin, yönlendirme aldığınıza ve her şeyin yolunda ilerlediğine inanarak yaşamak istiyorsunuz ama, o kadar çok insan felaket tellallığı yapıyor ki, tereddüde düşüyor ve merak ediyorsunuz, acaba iyimserliğiniz temelsiz mi.

İçte dışa doğru Yaratan’ın huzur ve bolluğunu hissetmek istiyorsunuz ve bir süreliğine hissediyorsunuz da. Ama dünyanın yokluk ve kaos söylemleri çok cazip ve kendinizi zaman zaman onların orta yerine çekilirken buluyorsunuz.

Tüm insan kardeşlerinizi sevmek istiyorsunuz, buna rağmen bazılarının öfkeli ve kurban davranışları gerçeğinizden geri adım atmanıza sebep oluyor.

Yeni bir dünyanın doğmakta olduğuna inanmak istiyorsunuz. Ama hiç de hoş olmayan tahminler ve “bu ne zaman sona erecek” haykırışları düzenli aralıklarla şüphe ve korkuları tetikliyor.

Sevgililer, bir gerçeklikten diğerine kayıverdiğinize kendinizi azarlamayın. Hepiniz sözcüklerimizi okuyan veya dinleyen ruhani farkındalığı çok yüksek varlıklarsınız. Hepiniz içten dışa yaratım fikrini biliyorsunuz. Bununla beraber, bugün bile, dış dünyanın neşe-keyif-coşkunuzu, sağlığınızı, huzurunuzu ve bereketinizi dikte etmesi gerektiğini söyleyen bir dünyada yetiştiniz.

Siz bunu biliyorsunuz ama bunun henüz yaygın olmadığı bir dünyada yüksek gerçeği uygulamaya geçirmek, iki kulağınızın arasındaki o yerde biraz alıştırma ve çalışma istiyor.

Kimseyi sizin gibi inançlı olmaya ikna etmeye ihtiyacınız yok. İçten dışa yarattığınız konusunda kimseyi inandırmaya ihtiyacınız yok. Sadece yapın ve hayatınızın iyi gitmesine izin verin. Mutlu, sağlıklı, bereketli ve huzurlu olacaksınız ve sonra diğerleri nasıl oluyor da bunu bu “çılgın dünyada” becerdiğinizi bilmek isteyecek.

Kendi hayatınızı istediğiniz gibi yaşamaya odaklanın. Ve böylece diğerleri için ilham kaynağı ve titreşimsel değişim gücü haline geleceksiniz.

Bir andan diğerine kendi neşe-keyif-coşkunuzu kucaklayın. Size iyi hisler veren düşünceler düşünmeye çalışın – her defasında daha iyi hisli tek düşünce.

Hayatınızda bolluğu hissedebileceğiniz alanlara odaklanın. Gününüzde ilerlerken gördüğünüz her şeyi takdir edebilmek için kendinize meydan okuyun.

Elinizden geldiğince, huzurlu yerler, huzurlu insanlar, huzurlu etkileşimler arayın. Diğerleri sizi kendi tartışmalarına çekmeye çalıştığında, “Dinliyorum. Seni anlamak istiyorum.” deyin ve şefkat yollayın. Onlar için dua edin. Durumu üzerinize almayın.

Pek çoklarınız fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak istiyorsunuz ama bunun için önce kalbinizde bir arayışa çıkın ve sorun, “Ben bunu benim için neyin işe yaradığını paylaşmayı çok istediğim ve moralleri yükseltmek, ilham vermek ve eğitmek büyük neşe-keyif-coşku getirdiği için mi yapıyorum?” ya da “Haklı olmayı, diğerlerinin değişmeleri gerektiğini anlamalarını mı veya kendi bakış açımın onaylanmasını istediğim için mi yapıyorum?”

Sadece sevgiden kaynağını alan sözler söylenmeye değerdir.

Sevgililer, dünyalar arası gidip geliyorsunuz ve bu da sorun değil. Kendinize yumuşak davranın. Kibar olun. Dışarı temelli dünyaya düştüğünüzde, zarifçe ve yavaşça kendinizi içeri temelli dünyaya yöneltin – her defasında bir iyi, bir kibar, bir daha iyi hissettiren düşünceyle.

Pek çokları “kanıtlarla”, suçlamalarla, korku ve öfkeyle kuşanmış, durumun vahimliği konusunda bağırıyor. Ama en az onlar kadar sessiz ruhlar var, ruhani, huzur için dua eden, huzur imgeleyen ruhlar, ellerinden geldiğince en iyicil, en mutlu, en sevecen hayatlar yaşayan ve diğerlerine hizmet eden ruhlar, yardımları ne kadar ufak ya da devasa olursa olsun.  Onlar bunu yapıyorlar – siz bunu yapıyorsunuz. Ve öyle güçlü bir sevgiyle yapıyorsunuz ki, enerjiniz gezegeninizde kolektif olarak sessiz ama son derece güçlü bir değişim dalgası yaratıyor.

İçten dışa yaratımı kucaklayan kalabalığın bir parçası olmak için elinizden gelenin en iyisini yapın – her seferinde bir takdir edici, sevgi dolu, kibar düşünceyle. Çünkü o gerçeklikte evrenleri yaratan kudretle uyumlanıyorsunuz. O gerçeklikte yönlendirme ve ilham almış, herkesin kazandığı ve kalıcı çözümlere katkıda bulunuyorsunuz.

İlahi Olan, hepinizin esenlik, sağlık, sevgi, huzur, bolluk ve neşe-keyif-coşku deneyimlediği hayatlar yaşamanızı istiyor. İçe dalın. Sevgiyi bulun ve onu en ufak yollardan bile paylaşın. Seçebileceğiniz en olumlu düşünceleri düşünün ve sonra sevgililer, her defasında tek bir sevecen, tek bir güçlü uyum içinde ruh olarak, dünyada görmek istediğiniz değişim olacaksınız.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

 

21 comments

  1. Ne zaman 3d nin ağırlığı yaşama sevincimden alsa, bloga gelen böyle bir yazı beni tekrar ‘yola’ döndürüyor. Kaynağa ve aracı olan tüm ince ruhlara minnet ve teşekkürlerimle🙏🌸

    Liked by 7 people

  2. Elimden geleni yapmaya kendime söz veriyorum. Ağlıyordum çok üzgündüm sanırım bir umutla blogu açtım daha iyi hissettirdi kendimi teşekkür ediyorum mor alev sevgiler🙏❤️

    Liked by 6 people

  3. Bunun için uğraşıyorum ve bazen de bunu yaparken aslında çabasızlık gerektiğinin de farkındayım. Yazılarınız bana gerçekten ışık oluyor sadece pratik anlamda titreşimimi yükseltebildiğime tam olarak emin değilim çünkü neşe keyif ve coşkuyu tam manası ile deneyimleyemiyorun. Sağlık sorunlarım ve sürekli tedavi alıyor olmak beni mental anlamda yoruyor.

    Liked by 5 people

  4. Sevgili Mor Alev Merhaba,
    Her seferinde yol gösteriyorsunuz.Yıllardır birlikteyiz ve yazdıklarınızı çok iyi anladığımı sanıyorum ama dostlarıma bu kadar güzel anlatamıyorum.Sevgili Mor Alev, şimdi bu mesajın çıktısını alıp dostlarıma neşe-keyif-coşkuyla dağıtacağım izninizle😊.

    Liked by 4 people

  5. Öyle güzel bir yazı oldu ki kanala ,aktaran sizlere en guzel sevgiler … En çok karsilastigim problemi ,en ince ayrıntısına kadar anlatmış . Öyle gunler oluyorki dışarda olan dunya yerine aylardır hayalini kurduğumuz dünyada oluyorum . Kayboluyorum muzik ,dans ,Huşu ve sonra birden çevrenin etkisiyle diğer dunya .ikisinin rengi kokusu görünüşü bile öyle başka ki . Orada oluyor tüm isteklerim , sanki orda hersey bitmis varilacak son yerdeyiz hissi .Küçük bir kız çocuğu gibi neşe tasiyor .Ve sonra birden olumsuz bir sohbet ,olay vb nekadar olumlu davranip konussamda bedenimdeki o ruh hali istemsizce degisiyor hooop artik ordayım ve gerginim asabi . Iki ayrı dunya ,bariz iki ayrı biz . Bu yazı duygularıma tercüman oldu .mor alev iyiki yanımızdasınız.

    Liked by 4 people

  6. “Birinde kitlesel bilincin hedefisiniz. Diğerinde, siz Bilincin ta kendisisiniz!”
    Mükemmel gerçeklik…
    Daima ‘Bilincin ta kendisi olmak’ ve ondan hiç ayrılmamak dileğimle çok teşekkür ediyorum.
    Çok güzel bir yazı ve paylaşım..
    Selam sizin güzel kalbinize Mor Alev🙏❤️

    Liked by 6 people

  7. Ben de Canlarım diyeceğim çünkü bu mesaj çok zamanında geldi ve ben onu görebildim. O kadar keyif neşe coşku içinde olmaya çalışıyorum ama her seferinde gelişen olaylarla tepetaklak oluyorum ki bu yazıda en azından yalnız olmadığını gördüm. Inanın dış haberler, dış etmenler ve gözümün önünde olanlardan o kadar etkileniyorum ki yaşadığım git gellerden yoruluyorum. Tamam diyorum artık etkilenmiyecegim ne olursa olsun sonra bur bakıyorum gene dertli gene üzgün gene umutsuz olmuşum. Bu yazılar büyük destek . Çok teşekkür ederim.

    Liked by 4 people

  8. Bıkıp usanmadan defalarca defalarca yol gösteriliyor..Ne mutlu bize sizin ve tüm rehberlerimize sıkı sıkı sarılmak geldi içimden bizi seviyorum ❤ Teşekkürler ❤

    Liked by 3 people

  9. Sevgili Mor Alev,
    Rehberlerim araciligiyla, bireysel sezgilerimle,adeta havada kokladigim enerjiyle her sey ama her sey bana cok buyuk bir degisim/donusumu anlatiyordu Mart ayindan beri. Ve burda da rehberlerin pek cok kez soyledigi gibi “tahmin edilemeyecek” bir degisim kapidaydi/kapida. Bunlari bildigim icin gelecegi kafamda sekillendirmemeye ve sevgi titresimiyle anda kalmaya cok caba vermistim. Kimin kanalligiydi hatirlayamadim ama blogda okumustum, “tahmin edemeyeceginiz seyi tahmin edemezsiniz” gibi bir ifade. Gercekten de oyle oldu! Hayatimdaki degisimi soyle adlandiriyorum: gercekten bedenimde baska biri olarak konaklamaya basladim ve dis dunyam hizla yerle bir oluyor. Tam 29 yasinda, her seye sifirdan baslar sekilde bulacagim kendimi.evliligim,isim,yasadigim ev,sehir hatta ulke bile gidiyor.bu dunyaya geldigim ciplaklikla kalmak uzereyim,oyle bir sifir bu.

    Cok korkuyorum, ama bu donem icin cok iyi hazirlanmistim,icten ice olmasi gerekenin geldigini ve Ilahi’nin benim icin en guzelini hazirladigini biliyorum. Ne maddi kaygim var ne manevi. Korku bu sistemde otomatik aciga cikiyor,guvenlik ihtiyacindan oturu. Ama bilincimle Evrene,yasaya ve binlerce kez “hazirim,olmasi gerekeni yapan ve seven olmaya degistir beni” duama,niyetime guveniyorum. Bir elektrik kablosunun prizden cekilmesi gibi, mevcut dis kosullarimdan ayrildim.benle sadece atan kalbim ve nefesim kaldi… Tipki 29 yil once dogdugum gun gibi.

    Eger bu bir testse de testi gectim,cunku 1 an bile Yaratani/Evreni/Yasami yani “varolan herseyi” sevmekten vazgecmedim, afedersin bir tek donum kaldi o da elden giderse iyice gulecegim, cunku “canim hayatim” dedigim tum matrix sifirlaniyor, bu ancak daha iyisi gelecekse olacak bir seydir, oyle degil mi? Sevgilerimle.

    Liked by 5 people

  10. Hani her gün aradığınız konuştuğunuz olmazsa olmaz anneniz kardeşiniz eşiniz biri vardır olmazsa olmaz .sizde benim için böyle bir anlam taşıyorsunuz sevgili mor alev ve dostlar varlığınız iyi geliyor çok teşekkürler

    Liked by 6 people

  11. Meleklerin mesajını okurken,

    https://moralev.com/2016/12/09/yasadigimiz-donem-uzerine-dusunceler-aralik-2016-bir-ayak-orada-bir-ayak-burada-boyutlar-arasi-maceramiz/

    yazınız geldi hatırıma. Çok sevmiştim ben o yazınızı. Geri gidip yeniden okudum bu şarkılı danslı yazıyı.

    “Boyutlar bir pusulada değişmez noktalar değildir. Bunlar sürekli dans eden, hareket eden, genişleyen dairelerdir. Boyutlar içinde ve arasında sürekli hareket vardır, onlar akışkandır.” diyordu kanallıkta Einstein.

    O zamanlar bir ayak orada bir ayak burada pat pat yürürken şimdi danseder gibiyiz, dünyalar evrenler boyutlar arasında. Çok boyutlu kendimiz, kendi de boyut olmuş gibi. Danseden hareket eden genişleyen akışkan. Ritmi yakaladık sanırım. Maceralarımızla Harikayız Hepimiz. Hepimizi Seviyorum.

    ❤💖💛💚💙💙💜

    Liked by 4 people

  12. Herkese kalpten sevgimi yolladım 🌸🙏”Biri dış gerçekliğe odaklı. Diğeri iç gerçekliğe.” Gerçekten geçiş yapıyoruz hepimiz ..kendimi izliyorum ve bazen de ben zorluyorum kendimi ve altta yatanı görüyorum ve aşmaya niyet ediyorum ve böylelikle geçmiş temizlenmeye devam ediyor şükür 🙏🙏

    Liked by 4 people

  13. Üç dünyam iyi barışığım şükürler olsun.Bir çıkmazdayım yine ,kızım OGS sınavından kötü bir sonuç aldı.Onunla beraber yolunu çizmeye çalışıyorum.Tabii çocuğumu kırmadan ,eşimi de sakinleştirerek,herseyde hayır olduğunu düşünerek.Sevgili yaradan bize doğru yolu göstersin diye dua ediyorum.Sevgili moralev sizden bir iki cümleye ihtiyacım var 🙏🏼💕🍀💰

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.