Siz, Kendi İyilik Perinizsiniz

C32DCCDF-F9A0-4910-9CC7-2C5470E882D0Sevgililer,

Hayatlarınız hiç beklemediğiniz şekillerde değişiyor, özellikle Covid-19 dünyanızın bir parçası olduğundan beri.

Artık diğerlerinin diktelerini takip etme ihtiyacını hissetmiyorsunuz. Çünkü diğerleri, kendine inanmaktan, birilerinin hayatlarını ellerine geçirmek üzere oldukları hakkındaki komplo teorilerine kadar geniş bir yelpazede yer alan davranış ve şablonlar sergiliyorlar.

Elbette, başkalarının kuklaları olduklarına inananlar duruşlarını haklı çıkaracak sebepler bulacaklar. Tıpkı, kendi hayatının efendisi olduklarını hissedenlerin de bunun doğru olduğunu keşfedecekleri gibi. Hepiniz “İnançlarınız gerçekliğinizi yaratır” söylemini duydunuz. Düşünebileceğinizden çok daha doğru bir ifade.

Çünkü düşünceler inandığınız şeyin yaratımını teşvik eden ve hatta zorlayan enerji akışlarıdır.

İşte bu şekilde, pek çoklarınız hayatlar boyu inandıklarınızı sevgiden korkuya kadar dramatize eden zamanlar yaşadınız.

Ana akım inançların bir parçası olsun olmasın, şimdi kendiniz için doğru olanı yaratmayı arzuladığınıza karar veriyorsunuz.

Böyle bir ifade siz onu parçalarına bölmedikçe radikal görünmüyor. Şimdiye dek, çoğu düşünce ve hareketiniz 3D inanç ve -meli, -malılarınızın filtresinden geçiyordu. Yeni inançlar yarattığınız için, dünyanız da buna uyumlu bir şekilde değişiyor. Arzuladığınızı yarattığınız sihirli bir değneğe sahip olduğunuzu düşünün.

Odaklanmanız ve düşünce akışınız arzuladığınızı yaratır.

Masallarınız, olanakların ve gelmekte olanların örnekleriydi.

Korku veya suistimal gibi bir niteliği incelemek isterseniz, o nitelik hayatınızın tüm alanlarında gururla sergilenecektir. Ve eğer sevgi veya öz-yaratımı araştırmak isterseniz, bunu deneyimleyeceksiniz. O sihirli değneğe tüm yeryüzü yaşamlarınız boyunca sahiptiniz – bunun gerçek olduğuna inanmadan.

Siz, kudretli yeryüzü meleği, asla arzuladığınız hayatı yaratacak becerilerden mahrum değildiniz. Bir zamanlar korkuyu bütünüyle keşfetmek istediniz – ve bunu yaptınız da. Korku her geçen gün daha da sıkıcı hale gelen eski bir ders. Aynen önceden kehanette bulunulduğu gibi. Korkuyu incelemeyi artık istemediğinizi bir defa ilan ettiğinizde – ve korku dünyanızın artık bir parçası değilmiş gibi yaşadığınızda – bu yaratılacaktır.

Siz bir yaratıcısınız. Ne yaratmak istiyorsunuz? Hep aynı 3D korku derslerini mi, yeni sevgi ve yeni neşe-keyif-coşkuyu mu? Sizin seçiminiz. Fakat hissetmekte olduğunuz bıkkınlık bir ihtimal kendinizi karantina etmenizden çok, hayatınıza korkuyla devam etmenizden kaynaklanıyor.

Peki bu kendinizi karantina etmeli veya etmemelisiniz anlamına mı geliyor? Bu sizin seçiminizdir. Tıpkı hayatı korkuda veya sevgiyle neşe-keyif-coşkuda yaşamayı seçmeniz gibi. Bu seçeneklerden hangisini başarmak en zoru ve bundan dolayı da en ilginç ve heyecan vericisi?

Sihirli değneğinizi ortaya çıkarın, o her zaman bir parçanızdı. Çünkü değneğiniz sadece inançlarınız ve beklentilerinizdir. Eğer neşe-keyif-coşkuda yaşama beklentiniz varsa, öyle olacaktır. Yoksa, olmayacaktır.

Belki pek çoklarınız bu ders konusuna bıktıracak derecede eğilmiş olduğunuzu hissediyorsunuz. Ve yaptınız da. Çağlar boyu.

Kendinize korku derslerinizin bittiğini bilme izni verin. Siz korku uzmanlık seviyesini aştınız. Artık yeni bir ders planının vaktidir. Korkuyu pek çok yüzüyle incelemiş olduğunuz gibi, şimdi sevgi ve neşe-keyif-coşkuyu araştırma zamanınız geldi. Kendinizi arzuladığınız herhangi bir ortamı yaratabilecek kadar sevmekle başlayın – bu global virüs zamanında bile.

Seçimlerinizi ve hareketlerinizi kimseye açıklamaya ihtiyacınız yok. Çünkü bu sizin hayatınız. Eşinizin, ebeveyninizin, arkadaşınızın veya çocuğunuzun hayatı değil. Açıklamalar gerekli değil.

Doğrusu şu ki, hareketlerinizi herhangi birine açıklama ihtiyacınız hala daha toplumun kıskaçları arasında olduğunuzu işaret eder. Siz neye ihtiyacınız olduğunu ve ne zaman ihtiyaç duyduğunuzu biliyorsunuz. Ne çeşit bir hayat yaşamak istediğinizi de biliyorsunuz – şimdi yaşayın.

Bu, Covid-19’dan önceki gibi işlev göreceksiniz anlamına mı geliyor? Evet. Bu, tecrit zamanınızı şimdiki hayatınızın bundan sonraki döneminde nasıl yaşamayı  arzuladığınızı ana hatlarıyla belirlemek için kullanacaksınız anlamına mı geliyor? Evet. Eğer istediğiniz korkuysa, korku içinde yaşayacaksınız anlamına mı geliyor? Evet.

Siz kendinizin efendisisiniz, siz kendinizin iyilik perisisiniz. Bu düşüncenin varlığınız boyunca gürlemesine izin verin. Ve sonra da, çağlar boyu sanki başkaları hayatınızı yönetiyormuş gibi yapmış olduğunuzun aksine, şimdi kendi istediğiniz hayatınızı yaratın. Öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

    1. Sevgili Edadame, astrologların söylediklerini yanlış anlamış olmayasınız? Ben kendi gerçeğinizi yaratmazsınız anlamında bilgi vereceklerini pek sanmıyorum. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Yanlis ifade ettim kendimi galiba, kusura bakmayin. Aslinda astrologlar tabii ki benim gercekligimi yaratmama engel degiller sizin de ifade ettiginiz gibi. Sadece an itibariyle gelecege donuk cok olumlu seyler soylenmemesi, misal pandemilerin artacagi ya da giderek dijitallesen bir hayata gidiliyor olmasi dogrultusunda yapilan ortak paylasimlar ve birçokları, insani tedirgin etmiyor desem yalan olur. Daha iyiye gitmek icin olacagini biliyor olsak da surec sancili. En saglikli sekilde isikla ilerleyebilmemizi umuyorum. Olacak da🙏

        Beğen

        1. O zaman sevgili Edaame, son haftalarda yayınladıklarıma lütfen dikkat edin. 🙂 Özellikle şu yazılara: 2020 İkizler Yeni Ayı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu, Astroloji ve Yansımaları 1: İkizler Etkisi, Kimin Düşüncelerini Düşünüyorsunuz? Sevgilerimle

          Liked by 1 kişi

  1. Canım Mor Alev❤️🥰

    İki haftadır bir sıkıntı, sıkışıklık hissediyordum. Bu yazıyı okuduktan sonra şarkı söylemeye başladım, özümü hatırladım, görmem gerekeni gördüm. ❤️❤️❤️

    Harika bir yazı, harika rehberlik.

    Teşekkür ederim.

    Sizleri çook seviyorum ❤️

    Sevgiyle sarıldım🥰

    Liked by 1 kişi

  2. Canim Moralev 💜 okurken içime dolan özgürlük hissi… Bu ne kadar da güzel geldi, çok teşekkürler emeklerin ve o harika kalbin için 🙏🏻❤️💐

    Liked by 1 kişi

  3. Merhaba, en sonunda istediğim hayatı yaşamaya karar verdim ve harekete geçtim, yeni bir şehirde, yeni insanlarla yoluma devam edeceğim. Teşekkürler Mor Alev rehberliğiniz ve yol arkadaşlığınız için. 6 yıldır birlikteyiz, umarım böyle devam eder. Berna’da Hoffman ve Melek Rehberlere de teşekkürlerimi sunarım. Elbirliğiyle yeni, güzel dünyamızı yaratıyoruz. Şükürler olsun. Sevgiler… 💕💕💕💕💕💕💕💕

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev,
    Paylasimin icin cok tesekkur ederim. Tum bireyler yoluyla, kolektif bilinc de transformasyondan gecerken cok ilginc bir sey oldu. Dunyanin en cekingen kedilerinden biri olan, anksiyeteli kedim bu sabah evden kacti. Kendisi “aile” hissini bildigim ilk canliydi. Eski enerjide kalsak suan aglamakli yataklara duserdim. Simdi ise ne zaman hazir olursa o zaman geri donecegini biliyorum, onun da anksiyetelerini yenme ve dogasini tanima zamaninin geldigine inaniyorum.Donusumden nasibini almaya gittigini dusunuyorum. Disarida cok korksa ve ac kalsa da, kendi kedi gucunu taniyacagina inaniyorum. Ama en cok onu “benim,benim” diye bebek gibi gormeyi birakip, kediligine saygi duyan bir dostu olmaya evrildigime seviniyorum. Geri donmeyi isterse o da,dostlugumuz da yeni kolektif bilince evrilmis olacak, butunl’den bir anksiyete enerjisi daha silinmis olacak…

    Icimde korkunun kirintisi kalmamis, buna cok ama cok mutluyum, makale bunu dogrular sekilde geldi. Anliyorum… Cok ama cok tesekkur ederim. Sevgilerimle.

    Liked by 1 kişi

  5. Astrolojik yorumlar beni de benden kopardı, dağıldım doğrusu . Kendimi toparlayıp 5D insanı olmaya dönmem zaman alıcak.

    Beğen

  6. “Ana akım inançların bir parçası olsun olmasın, şimdi kendiniz için doğru olanı yaratmayı arzuladığınıza karar veriyorsunuz.” nasıl da doğru…bu yazıda kalbime ok gibi saplanan her bir kelime o kadar anlamlı ki…bugün inanılmazdı…resmen yeni hayatıma başladım ve o kadar hızlıydı ki..neredeyse kendimi bir bedende birçok ruh gibi hissettim..çok tuhaftı..Ben 42 yaşıma kadar hep başkaları bana ne der, herkes beni sevsin korkularıyla kendime ne masallar anlatmışım…ama bugün çok özeldi..BAŞARDIM…kendimle ilk defa gurur duydum, çünkü oldu ..ve inanır mısınız bir çaba bile sarfetmeden oldu..bu nasıl bir dünya..neredeyse COVID 19a teşekkür edicem…lütfen hiçbirimiz karanlığa bakmayalım artık..o astrologları ben de dinliyorum herşeyi dinliyorum hatta bu aralar…Dünkü Ann Albers yazınızdaki gibi kendimi eğitmek için, özellikle dinlediğim şeyler oluyor..Ve o anda en sevdiğim şeyi düşününce o negatif cümlelerden başka anlamlar çıkıyor..oyun oynuyorum, Mor Alev in hep dediği dalgalarda surf yapıyorum…çok konuştum…MOR ALEV…evet kendi hayatımızın üstadıyız ama sizsiz YAPAMIYORUM BEN…nasıl güzel bir ruhsunuz nasıl güzel bir kanalsınız…

    Liked by 1 kişi

  7. Son bir kaç hafta kendimle savas vermiş olmama rağmen yeniden doğuşu hissediyorum, beni korkutmaya icime endişe tohumu ekmeye calisasan (ki ancak onlar bu kadarını biliyor onlara kızamıyorum bile) insanları dinliyorum hemde her ayrıntısını fakat icimde dışımda bir kalkan var kesinlikle korkmuyorum, bazen endise hissedeyim azicik korkayım gelecekten içinde bulunduğum durumdan diye zorluyorum olmuyor:)) sihirli değnek hep elimde artık kimseye onun varlığıni ispatlamak için uğraşmıyorum diyorum ben iyi hisseder ve iyi olursam merak edip sorarlarsa kendi sihirli derneklerinin varligini anlatırım. Eskiden hem kendimi hem etrafımı sevgiye çağıracağım sevgiden bakacağım diye ne hırpalamisim kendimi ve hazır olmadiklarini farketmeyip onlari. Çok şükür bazen yoldan cikip ( regl dönemlerinde) azicik sıkışmış hissetsemde kendime artık hormonların calisiyor ne guzel diyebiliyorum:) ve 2012 yılından bu yana her yazını zevkle inançla ve woww diyerek hayranlıkla okuyorum, iyiki varsiniz.🥰

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.