Denge Yeniden Kuruluyor

tipstocreateabalancedlife_tightrope

 

Evren, diğerlerinin gittiği aşırı uçların ve aşırılar arasındaki karasız salınımın ise o gün okudukları ya da duyduklarına bağlı olduğunun farkında olduğunuzdan emin.

Lütfen anlayın, bu insanlık halinin bir parçasıdır. Uyanışın tam sınırında olanlar, bir durumun “nedenlerini” anlamazlar, fakat bir sebep bulmak için arayışa koyulurlar. O kendi gerçekleriyle çatışıyor bile olabilir.

Sizden yumuşak ve kibar olmanız, şefkat uygulamanız, üzerinize alınmamanız ve herkesin takip edeceği kendi yolu olduğunu anlamanız isteniyor.

Denge yeniden kuruluyor, sevgili…. sadece biraz sabırlı olun. (Gülümseyerek) – Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2020  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Bugün hiç uyuyamadım (dolunaydan beri uyuyamıyorum) sabah kahvemi içtikten sonra yarım saat yoga yaptım. İki gündür her şey yolundaymış gibi bir his var içimde. Teslimiyet içindeyim. Ve öyle de oldu.

    Liked by 2 people

    1. Sonsuzluğun Mesaji( Marla Morgan) kitabını tekrar okuyorum su sıralar ve okudukça özümüzden nasılda uzaklastigimizi derinden hissediyorum bu kadar bozulmanın arasında yol doğru nasil bilinir diye düşünürken yaratanın mesajı yine muhteşem ve tam zam’an’inda geldi. Hersey olması gerektiği gibi ol’uyor ve akışa kendimi sevgiyle bırakıyorum.🙏❤

      Liked by 1 kişi

  2. Epey kafa patlattım ama “Evren, diğerlerinin gittiği aşırı uçların ve aşırılar arasındaki karasız salınımın ise o gün okudukları ya da duyduklarına bağlı olduğunun farkında olduğunuzdan emin.” cümlesini anlayamadım. Öte yandan, dolunaydan beri ilk defa dün gece uyudum güzelce. Üzerimde bir rehavet de var.

    Beğen

    1. Sevgili Hurce, farkındasınız bazıları aşırı uçlara gidiyor, farkındasınız o gün ne okuyup duyuyorlarsa ona bağlı olan aşırı uca gidiyorlar, farkındasınız bu aşırı uçlar değişebiliyor. Dengeyi ve teraziyi düşünün Hurce. Kefeler önce gider gelir. Sevgilerle

      Beğen

  3. İlk satırın çevirisini anlayamadım sevgili Mor Alev. Orijinal metine baktığımda şöyle bir sonuç çıkıyor: “Evren, o gün okudukları / duyduklarına bağlı olarak, başkalarının gittiği uçları ve bu uçlar arasındaki boşluğu fark ettiğinizden emin.” Bundan da, -Uçlara, oralarda gezinen insanlara enerjini harcama, sen dengede kal, gerisi Evren tarafından olması gerektiği gibi düzenleniyor zaten- anlamını çıkartıyorum.

    Beğen

    1. Sevgili Emre, haklısınız. Çok daha güzel çevirebilirdim. Cümleyi ikiye bölmek daha iyi olurdu. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.