Kapınız Açıldı, Koşun!

E07AB258-8C7D-4FC4-9333-005F76B83B13

Sevgililer,

Gelecek bir ihtimal size kasvetli ve keyifsiz görünüyor. Sanki bütün korkularınız bir fedakârlık resminde toplanmış. Daha fazla özveri, daha fazla korkudan başka bekleyecek pek bir şey yokmuş gibi.

Elbette, bu doğru değil. Tam tersini söyleyen sayısız kanallık ve kehanete rağmen, sadece bildiklerinizden yola çıkarak düşünüp, resmedebiliyorsunuz.

Bildiğiniz şey, bir daha olmayacak. Ama ne olacak? İşte korkunuz budur. Çünkü umutsuzluktan başka bir şey ne duyumsuyor, ne de görebiliyorsunuz.

Bazıları yeni düşünce ve yeni inançlarla hızla ilerleme dürtüsü hissediyor. Ama o yeni inanç ve düşünceler henüz yeryüzü nüfusunun çoğunluğuna yayılmadı bile. Bu olacak – düşünebileceğinizden çok daha çabuk, tıpkı Covid-19’un 3D hayata bir anda duraklama getirdiği gibi. Fakat dünyanızda olanların hepsi gerçeküstü hissettirdiğinden, o acının ötesine geçmek için enerjiniz yok.

Yakın gelecekte acının ötesine geçme ihtiyacınız oluşacak. Doğrusu şu ki, yeni inanç/düşünce süreçlerini önünüzdeki günlerde başlatacaksınız. Çünkü dünyanıza işleyip yayılan enerji artık geçmiş ihtiyaçlarınız yerine, gelecek planlarınıza aittir. Sanki içinizde “Evet, bu çok rahatsızdı ama bu yeni hayatı başarmamız için gerekliydi” diyen bir düğmeye basılmış gibi olacak.

3D’deyken, böyle devasa boyuttaki değişimler onlarca yıl işlemden geçirilme ihtiyacındaydı. Artık bu geçerli değildir. Tıpkı virüsün bir anda belirdiğini hissettiğiniz gibi, dünya da 3D inançlardan şimdi bilinenlerin ötesine geçişini çarçabuk yapacak.

Bir doğal felakette, ilk odak noktası hayatta kalmaktır. Daha sonra yeniden inşa başlar. Önünüzdeki günler de sizin için de böyle olacaktır. Aradaki fark ise, şimdi düşündüğünüzden ve 3D’de deneyimlediğinizden çok daha büyük bir hızla yeniden inşa etme ihtiyacınızdır.

Siz, yeni bir dünyada yeni bir başlangıçsınız. İşte bundan dolayı bir zaman var olanlar artık yok, düşünce ve inançlarınız da buna dahil. Bu bir güneş tutulmasının dünyanın sonu olduğuna inanmakla, neden ve ne zaman olduğu ile ilgili bilimsel görüş arasındaki fark gibidir. Ve bu virüs arası, yeni düşünce ve hareketleriniz için mükemmel görünecek.

Şimdiye dek, temelde 3D dünyanızı yeni normale uydurmaya çalıştınız. Doğrudur, ailenizle, dostlarınızla veya elektronikleriniz aracılığıyla işte ya da evinizde daha fazla vakit geçirmiş olabilirsiniz. Zaman ve enerji, sizi bu yeni normal için minnet doldurmuş da olabilir. Fakat bu süre boyunca, aynı zamanda ileri sıçramaya hazırlanıyormuş gibiydiniz ama sıçrayacak bir ilerisi olmadan. Start kapısı hiç açılmayan bir yarış atı gibi.

Son haftalarda geliştirmekte olduğunuz gergin ve heyecanlı enerji, kendinize dair yeni bir boyut keşfettiğinizde en sonunda uygun gelecektir. Değişimle ilgili bir boyut – yeni dünyanızda yeni hayatınız. Sanki bir ışık tık diye açılmış gibi.

Bunun göstergeleri, geniş yelpazede duygusal uçlara gidiş-geliş, uykusuzluk, bunaltıcı korku ve öfkeyi kapsayabilir. Çünkü şimdi yeni enerjiyle o kadar dolusunuz ki, patlayacakmış gibi hissediyorsunuz. Bu yeni enerjinin ne olduğunuz anlamadığınız için, 3D bilme hallerine geri dönüyorsunuz. Bir ergenin randevusuna güvende hissetmek için bebeklik çıngırağını götürmesi gibi.

Siz, bir ay önceki siz bile değilsiniz. Yeryüzünü döven güncel enerjiler hepsini değiştirdi. Belki bu hafta başlamakta olan enerjiyi anlamanız için, derin uykudan ağır ağır uyanan ve henüz uyanık mı, rüyada da mı emin olamayan birinin resmini düşünmeniz yardımcı olabilir. Uyanışınız önünüzdeki birkaç günde gerçekleşecek olsa da, yeni hayatınızı görebilmek için gözünüzden o uykuyu tam olarak temizlemeniz gerekiyor.

Şimdilik bir maskeler ve korkular dünyası görüyorsunuz. Bu haftanın sonlarında, içinde öfke ve korku barındırmayan olasılıkların işaretlerine sahip olacaksınız. İki hafta içerisinde, milyonlarca benzer düşünceli insanla çevrelenmiş, yeni dünyada olduğunuzdan hiçbir şüphe duymadan, yeni varlığınızla dimdik yürüyeceksiniz.

Bu, herkes aynı düşünüp, aynı davranacak anlamına gelmiyor. Milyonlarca farklı düşünce ve hareket olacak. Fakat sizin düşünce ve hareketleriniz size doğru, güvenli ve evet, eğlenceli gelecek. Çünkü bu yeni bir dünya ve siz de o yeni dünyada yeni bir varlıksınız.

Belki merak ediyorsunuz, siz yeni dünyanızda ilerlerken, tam olarak 3D olanlar nasıl tepki verecek. Biz yeni dünyanızda bir biz ve onlar bariyerine katkıda bulunmak istemiyoruz. Fakat, bütünüyle 3D ile dolu olanlar, insanların korkularının nabzını alamadıklarını anladıklarında, çok büyük bir korku yaşayacaklar. İşte böylece tam anlamıyla 3D olanlar korku ağında takılı kalırken, siz neşe-keyif-coşkunuza doğru ilerleyeceksiniz. Öyle de oldu. Âmin

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Zaman vermiş olması bana çok iyi geldi, sonunda içimde hissettiğim sabırla ve okuduktan sonra heyecanla söylediği tarihleri takip ediyor olacağım:) herkese sevgi dolu zamanlar diliyorum….

    Beğen

    1. Sevgili Hazan, sayenizde bütün okuyucular için bir not düşmek istiyorum. Öyle anlamadığınızı tahmin ediyorum ama yine de eklemek gerekiyor… Bu, Covid-19 bu dünyadan iki hafta sonra kaybolacak demek değil. Bu, önümüzdeki günlerde öyle bir değişimden geçeceğiz ki, yeni benliğimizle yeni dünyayı yaratmaya koyulacağız anlamına geliyor. Bu geçiş ise sancısız olmayacak, yukarıda bir takım örnekler sıralamışlar, gidip gelen duygular, vs. gibi. Sevgilerle

      Beğen

  2. Korkum yok. Garip bir şekilde en başından beri sadece diğer insanlar, doğa ve diğer canlılar için dua ediyorum. Sanki ben bu durumun gerisinde cam bir fanusun arkasında hissediyorum kendimi. Ancak bahsettiğiniz farklı hissetmeyi biraz daha tarif eder misiniz?

    Beğen

    1. Sevgili Derya, herkes kendi yolunda olduğu için o hisler de size özgü olacaktır. Maalesef tarif mümkün değil. Sevgilerle

      Beğen

  3. Birkac gündür hissettiğim tuhaf ,sanki hiç bir yere ait değilmişim gibi hissediyor ve odaklanma sorunu yaşıyordum,yazı rahatlattı beni sanırım geçiş dönemi sancısı yaşadığım. Olandaki hayri ve güzelliği görmeyi seçiyorum. Tşk ederim Mor Alev Iyiki varsın 😊🙏🙏🙏🙏

    Liked by 1 kişi

  4. Sanki beni tarif etmişsiniz. Bu süreci değişik çalışmalar yaparak geçiriyorum. Önüme geliyor. Hepimize şifa olsun. Uykusuzluk ve devamında dinç olmak şaşkın bırakıyor beni. Yazılarınız aydınlanma yolunda ışık oluyor. Çok teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.