Melekler: Bağlantı

9951773D-6E7E-4127-8031-57ED279E14DFSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Nefes alın. Bir dakikanızı ayırın ve İlahi olanın kucağında, meleklerinizin kollarında rahatladığınızı düşünün. Şu anda arkanızda duruyoruz. Bize yaslandığınızı, ellerimizin omuzlarınızda olduğunu, sizi sarmaladığımızı ve sonunda kalbinize dokunduğumuzu imgeleyin. Kısa bir zaman da olsa gözlerinizi kapayın ve sadece nefes alıp verin. Kabulü niyet edin. Bizi hissetseniz de, hissetmeseniz de, enerji alanınızı yatıştırıp dinginleştiriyor, ışığınızın gücünü yükseltiyor, size sevecen, rahatlatan, güven tazeleyen titreşimler yolluyoruz. Ne zaman rahatlatılmaya ya da sevgiye ihtiyacınız olursa, bunu yapın. Şimdi bir dakikalığına kollarımızda dinlenin…

Her şey yolunda sevgililer. Bu anda, dünya kaos içindeyken, siz meleklerin kollarında tutuluyorsunuz. Hatırlatmak ve emin olmanızı isteriz ki, her zaman bağlanıp faydalanabileceğiniz ışık, sevgi ve yönlendirme vardır. Gezegeninizdeki en karanlık zamanlarda bile – geçmiş ölümcül salgınlarda, savaşlarda, kıtlıklarda, vs. – her zaman yardım, şifa ve yönlendirme için yanınızda olduk. Huzurda kalmak için gayret eden ve yardımımızı isteyenler, mucizevi yönlendirmeler ve rehberlik aldılar. Bunu yapmayanlar ise, maalesef burada onlar için bulunduğumuzu unuttular ve bizleri bilmezden geldiler.

Bu günlerde hislerinize çok dikkat edin. Eğer bir şey o anda size doğru gelmiyorsa, doğru değildir. Eğer doğru geliyorsa, doğrudur. Eğer markete gitmeyi düşünüyor ama bir şekilde öteliyorsanız, o zaman içinizde o isteği hissedene kadar erteleyin. Güvende, sağlıklı ve mutlu olma niyetinizi gerçekleştirmeniz için sizlere hem oldukça belirgin, hem de hemen göze çarpmayan incelikli hallerde yönlendirmeler veriyoruz.

Evrenleri yaratan kudret sizleri düşünebileceğiniz her şeyin ötesinde seviyor. Kaynak, neşe-keyif-coşkunuzu, bolluğunuzu, esenliğinizi ve hayallerinizin hepsini tüm zamanlarda destekliyor… Bu sevginin içeri girmesine izin verecek misiniz? Rahatlayın. Nefes alın. Kabul edin. Kaygılarınız ister fiziksel olsun, ister mali, ister ilişkilerle ya da emeklilik hesaplarınızla ilgili, biz yardım etmek istiyoruz.    Biz sizi seviyoruz. Biz size önem veriyoruz. Biz size rehberlik edebiliriz. Rahatlayın. Nefes alın. Kabul edin. Yardım etmemize izin verin. Açın kendinizi. Müsaade edin…

Eğer bizim gözlerimizden görebilseydiniz, biz korkuyu görüyoruz, fakat momentum kazanan, giderek hiç olmadığı kadar güçlenen büyük bir sevgi ve şefkat dalgasını da görüyoruz. Durumlar andaki 3D gerçekliğinizde berbat görünse de, biz aynı zamanda insan bilincinde devasa, kitlesel bir uyanışa şahit oluyoruz. İnsanlar korkudan inanca, rekabetten işbirliğine ve şefkate döndükçe, virüs titreşimi pek çok kalplerde çoktan ölüyor.

Peki, tecritler, haberlerde korkutucu hikayeler ve ucu açık bilimsel görüşlerin sonu gelmediğinde, bunun nasıl üstesinden geleceksiniz?

Bulunduğunuz ana derinden dalarak. Oturup, nefes alıp ve sevgimizi kabul ederek, ne zaman ihtiyacınız olursa. Andayken sevgiyi bulursunuz. Andayken huzuru bulursunuz. Andayken hislerinizi hissedersiniz, dolayısıyla yönlendirmelerimizi de algılarsınız.

Sevgililer, biz buradayız, sizinleyiz. Kaynak burada. Yardım, şifa, sevgi veya rehberlik almadığınız hiçbir zaman yok. Şimdi vakit ayırın –  pek çoğunuzun bu dönemde daha fazla zamanı olduğuna göre – vakit ayırın, nefes alın, kabul edin ve sevginin kollarında dinlenin.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

18 comments

  1. Sevgili Moralev bugün benim doğum günüm ve kalktığımda senden bir mesaj istedim. Bana öyle güzel bir mesaj yolladın ki teşekkür ediyorum. Nefes alıp kendimi Yaradana ve meleklere bırakıyor geleni kabul ediyorum. İyi ki varsın🙏

    Liked by 3 people

      1. Tesekkurler Guzellik, 💞 sizin, benim ve hepimizin her gunu kut’lu & mut’lu OLa Sevgili Hulya🌠💝🌈🦄

        Liked by 2 people

    1. Benimde dogum gunum bugun. Bende mor alevden bir mesaj bekleyerek girdim siteye. Bizi sevgi ve teslimiyet kurtaracak canlar.. 40 oldum cok heyecanliyim;)) kosulsuz sevgiyle selamliyorum burdaki herkesi..

      Liked by 3 people

  2. Tam da ihtiyacım olan zamanda sevginin kollarında dinlenmeyi kabul ediyorum. Teşekkürler. Gözlerimi kapatıp nefes alıp verirken ya da yazıyı okurken ağlıyorum. Son birkaç gündür okuduğum bir cümlede ya da izlediğim bir şeyde çokça yaşıyorum bu durumu..

    Beğen

  3. Meleklerimim yardımlarına daima açığım ve sevgiyle kabuldeyim. Sonsuz tşk.ler sevgili meleklerim, baş meleklerim,ruhsal ilahi tüm rehberlerim,yüksek benliğim ve mor alev hepinize sonsuz şükran 🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🙏🙏🙏❤❤❤

    Liked by 2 people

  4. Kocaman bir yangına serpilen su gibi ❤ Var olun Mor Alev ,Ann ve meleklerimiz ❤

    Liked by 1 kişi

  5. Son günlerde çok farklı spiritüel kaynağı takip etmeye başladım ve üslup tarz en önemlisi ego kaynaklı bilgiler ve beni yorduklarını farkettim hatta üzüldüğüm paylaşımlar okudum korkuyu öylece salarken en derin en ulvi tavırlarla yapılan ticari oyunlara karşı bana bunu yapamazsın bu duyguyu veremezsin dedim sonra kalkıp kek yapmak daha dinlendirici geldi bu sevgi gibi mi sorusuna yanıt olumlu gelenler haricinde farkı anlamaya başladım ortada ciddi bir sömürü var ve en kalbi hislerimle iyi ki varsınız yani bu blogu kapsayan herbirvarlığa Teşekkürler mesajı okurken ki verdiği hafiflik ve sevgi duygusu o kadar yoğun ki en umut dolu olduğum ikinci yer birincisi kızımın gülüşünü izlemek sevgiler…

    Liked by 2 people

  6. Sevgili Mor Alev Merhaba,
    Yazılarınızı bilgilenmek ve hayatıma uygulamak niyetiyle okuyorum.İki mesajınızda bunun ötesinde bir şey oldu. Yoğun bir şekilde içselleştirdim. Meditasyon sırasında yaşadığım duygu güzelliğini yaşadım. Sanki birlikteydik sizinle ve blogla ilgilenen tüm dostlarla. Galiba kuantum fiziği bunu açıklıyor. Ne dersiniz.

    Beğen

    1. Sevgili Asuman, birliktelik bilincini deneyimlemişsiniz, veya buna çok yaklaşmışsınız sanırım. Kuantum da bunu anlatır zaten. Çok güzel. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Merhabalar sevgili Moralev .Ilk kez yorum yaziyorum ama en az 2 senedir takip edip dostlarla ,canlarla paylaşiyorum bu güzel mesajları.Herkesin yüreğine su serpen..sorularina cevap olan harika bir kalp noktası oldunuz hepimiz için.İyi ki varsinız.Ve bağlantida olan tüm kanallara ve Konsey’e…Meleklerimize ve elbette YARATAN ‘a sonsuz şükranlar.Bu son Melek mesajindan 1 gece evvel mesajdaki ayni kelimelerle Meleklerimize soru sormuştum…Sıkışmış..daralmış ve zolanır haldeyken.Ertesi gun Meleklerimizden bu mesajı okurken gözlerimden yaşlar yüreğimden hıçkıriklar fışkırdı…ve de gülüşler….Öyle net bir cevap ve öyle yoğun duygular ayni anda yaşandı ki!!!.Öyle harika bir seye vesile oluyorsunuz ki..bir kez daha bilin istedim…İyi ki varsınız.İyi ki VARLAR…Sevgi ve ışıkla kalın

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.