Liderlik Tsunamisi

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

Jason Anderson - Art

Sevgili Dostlar, dün söz verdiğim gibi bugün Brenda Hoffman’ın “Bunun parçası değilsiniz, istemediğiniz sürece” başlıklı mesajını takip eden 30 Mart tarihli kanallığını yayınlıyorum. Yine yükseklerden doğru görüntümüzün nasıl olduğuna birlikte bakalım:

Sevgililer,

Belki virüse yakalanmaktan korkuyorsunuz. Belki korkmuyorsunuz. Bunun önemi yok, çünkü göreviniz karanlıkta ışık olmaktır.

Elbette, bizim çok fazla iyimser veya çok fazla başka bir şey olduğumuzu düşünüyorsunuz – dünyanız kaos içinde. Kaos, dünyanın çok çabuk değişme ihtiyacının sonucudur. Hüzün, korku veya intikamla oyalanacak vaktiniz kalmadı. Çünkü bu virüs nasıl çabucak belirdiyse, o kadar çabuk kaybolacak, daha sonra yeniden ortaya çıkmak üzere ama sadece siz ve şu anda uyanmakta olanlar arzularsa.

Dünya sadece ve sadece tek bir kavrama odaklanıyor – virüs. Şu geçirmiş olduğunuz aylarda, sizler ve uyanmakta olanlar aynı amacı taşıyan başka olaylar sunmaya çalıştınız ama ya pek dikkat çekemediniz ya da tamamen sonuçsuz kaldılar. Çünkü siz, kitlesel olarak korkunun ötesine geçiş yaptınız.

İşte bundan dolayı, korku temelli yeryüzü yapılarınızın ufalanıp çökmesinin zamanı gelip de geçmiştir bile. Yeryüzü yapılarınız içinizdeki işletim şekline yetişmeye çalışıyor.

Buna benzer bir şey daha önce de olabilirdi – belki bir deprem veya bir başka yeryüzü korkusundan temelini alan bir aktivite. Fakat şimdi, tamamen farklı bir korku temizleme zamanıdır. Son zamanlardaki yeryüzü travmalarında pek çokları kalplerini açacaklarına, olaylardan etkilenen o insanların kendileri için önemli olmadıklarına işaret ettiler.

Dünyanın tamamı tepki vermek, değişmek ve birbirine özen göstermek ihtiyacındaydı.

Bu virüsle ilgi şartlar düşünüldüğünde, belki de diğerlerinin beklediğiniz kadar  yardımsever olmadığından kaygılanıyorsunuz, kayıtsız kalıyorlar. Ah, bunun da bir sebebi var. Giderek daha fazla insan 3D korkularını işlemden geçirirken, diğerlerine bakmak, başkalarına da özen göstermek ihtiyacını da, bunun için gerekli enerjiyi de bulacaklardır – sadece diğerlerine bakmak değil kendilerine de bakmak için.

Şu anda 3D korku seli deneyimliyorsunuz – bakıcılarınız/liderleriniz olarak görüp güvendikleriniz kesinlikle bunu sergiliyor. Bakıcılarınız/liderleriniz olarak etiketlediklerinizin özensizliği, ilgisizliği sizi daha da çok ürkütüyor. Sizi – özellikle de henüz uyanmakta olanları – kendi iç güçlerinizi ve becerilerinizi keşfetmeye zorluyor.

Sanki baton, sizinle ilgilendiğini, size baktığını varsaydığınız bakıcılarınız/liderlerinizden size geçti. Elbette, böyle bir tasvir çok da görünür ve açık gelmiyor. Pek çoklarınız “Neden o bana ve diğerlerine bakacak kadar önemsemiyor?” oyununu oynamaya devam ediyorsunuz. O oyun bitti.

İstediğiniz veya ihtiyacınız olan şeylere sahip olduğunuzu sağlama almanın kendi işiniz olduğunu keşfediyorsunuz. Çünkü 3D güç piramidinizin tepesindekiler artık kendilerinden başka kimseye bakmaya ya gönüllü değiller, ya da buna becerileri yetmiyor.

Bakıcılarınız/liderleriniz korku paketinin tamamını kabul ettiler ve bunu virüs aracılığıyla da sergiliyorlar. Kendilerinden başka hiç kimsenin önemli olmadığını hissediyorlar. Başka türlü düşünmek ellerinden gelmiyor. Çünkü onların görevi 3D korku hastalığını bütünüyle sergilemektir.

Yerel, ulusal ve global liderlerinizin büyük çoğunluğunun şimdi anlayışını geliştirmeye başladığınız  şekilde sevgi gösterme yeteneğinin olmadığını anlamak için haber akışınızı biraz okumanız ya da görmeniz yeterli oluyor. Zamanı çoktan geçmiş rolleri yeniden oynuyorlar. Biraz da atlı arabalar gibi. Hala daha atlı arabayla seyahat edebilirsiniz ama böylesi ne en hızlı, ne en rahat ne de en kolaylıkla erişilebilir bir yolculuk sistemidir.

Bakıcılarınız/liderleriniz, büyük çoğunlukla, geçersizleşmiş teknolojidir, eğer benzetme yaparsak. İşte bundan dolayı sizler de yeni hareket ve tepki metotları geliştiriyorsunuz. Hala daha atlı araba kullanmayı teşvik etmeye çalışanlardan duyduklarınıza dayanarak değil, kalpten doğru hareket ederek.

Bu, yeni bir zaman. Eski sistemler ve işleyiş şekillerinin ötesine geçtiniz. Ama bakıcılarınız/liderleriniz henüz bunu anlamıyor. Otomobiller çok çabuk dünyada vazgeçilmez araçlar haline geldikten sonra bile sadece atlı arabada ısrar edenlerden pek de farklı değil.

Belki öyle bir bakıcı/liderliğin bir seçim olduğunu düşünüyorsunuz. Evet öyledir. Fakat siz farklı bir kişilik oldunuz. Hiç bilgisayar becerisi olmayan bir ebeveynin size bilgisayarı nasıl kullanacağınızı söylemesine ne ihtiyacınız var, ne de bunu istiyorsunuz. Bu, yeni hareketler ve yerlere yeni yanıtlar isteyen yeni bir dünya.

Bakıcılarınızın/liderlerinizin büyük çoğunluğu onlar işin başında kaldığı sürece her şeyin yolunda gideceğine inanıyor. Cevapların veya hareketlerin sizde olmasını beklemiyorlar, çünkü bu onların bellek bankasında daha önce hiç olmamış olan bir şey. 3D’nin genel kabul görmüş kuralı, idareyi ele alacak lider veya liderlerin olmasıdır – durumu anlasalar da anlamasalar da, kabul edilebilir sonuçlara ulaşsalar da, ulaşamasalar da.

Tekrar tekrar yinelenen bir 3D örnek, bir liderin daha fazla toprağa, daha fazla güce, paraya, esirlere, vs. ihtiyaç olduğuna karar vermesi ve bunun sonucunda takipçilerini savaşa yollamasıdır. Çünkü inanırlar ki, tıpkı sizin de bir zamanlar inandığınız gibi, liderleriniz bilgedir. Kişiliklerindeki çatlakları düşünmüş olsanız bile, adına toplumunuz denilen belirsiz ve çok anlamlı varlık için savaşma ihtiyacı hissettiniz. Ve eğer, o alanların herhangi birinde sınırlar değişmiş ise, liderleriniz sizin de taraf değiştirmenizi ve yine onların önemli olduğunu hissettikleri şey için savaşmanızı beklediler.

Şimdi kendi bakıcınız/lideriniz siz olduğunuza göre, siz kimsiniz? Ne istiyorsunuz veya neye ihtiyacınız var? Bu çalkantılı dönemde iç benliğinizi nasıl aktive edersiniz? Sizi tanımayan ya da ille de size önem vermek zorunda olmayan perdenin arkasındaki o adama artık gereksinim duymuyorsunuz. Sizin ihtiyaçlarınızı sizin kadar iyi bilen ne bir bilge adam ne de bir bilge kadın vardır. Ve şimdi yeni hayatınız haline gelen güvenlik ağınızı yaratabilecek ne bir bilge adam ne de bir bilge kadın vardır.

3D’nin ötesine taşındınız ve otomobil, uçak veya bilgisayar kadar dahiyane çözümler bulacaksınız. Geçmişte böyle şeyleri icat edenler dâhiler veya nadir insanlar olarak görülüyordu. Güç piramidi yukarıdan aşağıya idi. Bundan dolayı, en tepedekiler genellikle egemenlik güçlerini geliştirenlere madalyalar, onurlar ve rütbeler verirlerdi. Şimdi siz hızla takipçiden lidere geçiş yaparken, icatlar ve yeni düşünceler norm haline gelecek.

Peki, bu herkes bir şey icat edecek anlamına mı geliyor? Hayır. Bu sadece özgün olmak için birisinin iznini beklemenize ihtiyacınız yok demektir. Siz takipçi değilsiniz. Siz ve 3D ötesine geçişini yapmış olanların hepsi hayatınızın tüm yönlerinde liderlersiniz.

Yani güncel 3D bakıcı/liderlerinizle ilgili hayal kırklıklarınızı ve öfkelerinizi unutun. Onlar, sizi birilerinin size bakacağı düşüncesiyle girdiğiniz geçmiş kayıtsızlıklarınızın ötesine ittirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

O birisi şimdi sizsiniz. Ve öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)

Not: Bu konudaki bir diğer mesaj ise “Kansas’tayız, Gerçekten!” başlıklı yazıydı. Belki yardımcı olabilir diye bağlantısını buraya ekliyorum.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

8 comments

  1. Günaydın herkese,

    Koronavirüs haberini ilk gördüğüm günü gayet net hatırlıyorum. Çinde bir virüsün çıktığını ve kişilerin karantinaya alındığına dair haber yaklaşık Ocak ayının başıydı. İşte o an hissetmiştim bu virüsün geleceği noktayı ve o günden beridir de içimdeki duygulara tarif olan bu yazıyı bekliyordum. Tüm kalbimle biliyorum ki; at arabası dönemi bitti ve salgın bir anda geldiği gibi de bir anda ortadan kaybolacak. Aynen yazıda belirtildiği gibi, tüm dünya buna da şaşıracak sadece kalbini dinleyenler bilecekler ve bilmenin duygusuyla gülümseyecekler…

    Liked by 5 people

  2. Sevgili Mor Alev, iki yazınızı da şimdi okuyabildim. Yol gösteriyorsunuz ve ben yüreğimden gelen sesi dinleyip o yolu seçiyorum. Sizinle birlikte çevreme de yararlı olduğumu biliyorum. Onların da yüreği ferahlıyor ve kendilerine güveniyorlar. Teşekkür ediyorum Teşekkür ediyorum Teşekkür ediyorum🙏💓

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili Mor Alev,

    Bu yazi beni guldurdu, cunku odak noktam virus degil de her zaman kendim yani deneyimledigim insan oldugu icin, bireysel hayatimin kolektifle ne kadar uyumlu oldugunu gorebildim. Bu cok hos.

    Hayatimi kendim yonetmek uzere cok onemli adimlar attigim,kalbimin ozgun sesini yaratima soktugum guclu bir donem. Ve bu kendimi yonetime gecmemle, eskiden icten ice lider gordugum es dost dusunce kaliplari kisir donguler vs. tum o karmalar cozulup dagiliyor,bir yenisini yaratmadan merkezimde kaliyorum. Ben Tanrinin ve evrenin espri yetenegini kucumsemisim meger 😀 Kucucuk bir galakside, kucuk bir gunes sisteminde,mini minnacik bir gezegen,bir virus kadar bir canli, insan. Veee basa donuyoruz,icinde tekrar evren var bu minik canlinin. Su Yaratici cok tatli biri diyesim geliyor.

    Evrene guveniyorum ve kalbimi hayatin olasiliklarina sonuna kadar açtim,yasasin! 💜🙏

    Not: babam 63 yasinda koah hastasi ve haftaya tekrar ise gelip gitmeyi dusunuyor,arabasiyla gidecekmis ama onun icin risk cok buyuk. Benim de sistemime korkular girip cikiyor, dusunceler geliyor.Ama onlara guc ve ehemmiyet vermiyorum. Her sey olabilir, gelecegi bilmemiz mumkun degil.hele ki detaylariyla,asla. Gerceklesen her olasiligin Evrensel planda bir yeri var ve hep olacak. Bunu kabul etmeyi cok guzel ogreniyorum. Cok sukur🙏💜

    Liked by 2 people

  4. Çookkk muhteşem bir yazı. Yazanların yazdıranların bu blog da yazıyı sayfada oluşturan size Nameste. Kendimle ilgili eski bilgiler kendinize seçtiğiniz liderler kelimeleri ile kendime seçtiğim liderleri artık bu yazınızla bırakmam gerektiğini daha farklı anladım, fark ettim. Yüreğinize, bilişinize sağlık. ❤

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Saygın, çok yerinde hatırlatmanız sayesinde kendi yazdıklarımı yeniden okuma fırsatı buldum. Evet, kendimizin ebeveyni olmamız konusu şimdi gerçekten çok önemli!
      Fakat bir başka nokta da, altı ay içinde olabilecekleri yazarken demişim ki, “Ve önümüzdeki aylarda bir çocuk gibi isyan eden, devleti-kurumları sevgi dolu babalık rolüne çağıran topluluklar olası görünüyor. Yeni liderler doğabilir mi? Neden olmasın?” Ve ardından ünlü 2019 yerel seçimleri gelir… Çok ilginç. Sayenizde geçmişe dönüp baktım. Astroloji gerçekten yol gösteriyor. Çok teşekkür ederim.

      Beğen

      1. Sevgili Mor Alev,
        Ben de çok teşekkür ederim. 2018 sonundaki o yazınız, bireysel anlamda muhteşem bir rehber olmuştu benim için. Yazıya tekrar bakıp, düşününce, evet, toplumsal anlamda da çok isabetli ipuçları vermiş – vermişsiniz.
        2019 yerel seçimleriyle belirginleşen yeni liderler, icraatlerinden ya da büyük vaadlerinden daha çok sakin ve şefkatli yaklaşımlarıyla öne çıktılar. Dileğim bu sevgi dilinin yayılması…
        Öyle zamanlardan geçiyoruz ki, cümle kurmakta, tanımlamakta zorlanıyorum. Zihin devreden çıkıyor bir anlamda ve iş kalbe ve sezgilere kalıyor. Ve geleceğe dair güzel şeyler hissediyorum.
        Bizi bu zamanlara hazırladığınız için, size ve blog hamilerine sonsuz teşekkürler…
        Sevgilerimle…

        Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.