Kansas’tayız, Gerçekten!

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

D8EB422F-C17E-4054-AACD-2DACEE1347A0

Sevgililer,

Pek çoklarınız korkuyorsunuz. Sadece hastalık olasılıkları hakkında değil, bunun yanında – ve belki de çok daha büyük önemle – kimse size ne yapacağınızı söylemediği için. Birisinin, kim olursa olsun, birisinin sizin ve diğerlerinin güvenliğinin sorumluluğunu almasını istiyorsunuz. Ama onun yerine, bir boşluk, bir vakum, bir tek başınalık hissediyorsunuz ve bu sizi daha da korkutuyor.

“Lütfen birisi bana ne yapacağımı söylesin” düşüncesi zihninizde yankılanıyor. Ve duyduğunuz hiçbir şey size mantıklı veya doğru gelmiyor.

“Benim esenliğimin, benim hayatımın sorumluluğunu benim dışımda birisi taşıyor” diyen 3D teybini tekrar tekrar çaldığınızı bilin. Fakat keşfettiğiniz şey – öfkeyle diye de ekleyelim – size bakan kimsenin olmadığıdır.

Elbette, aile fertleri ve dostlar endişelerini dile getiriyorlar, sevdikleri kimsenin hastalanmamasını umuyorlar.  Fakat siz son günlerde korkularınızı tatmin edecek O planı beklediniz. Sizi yine tam anlamıyla iyi hissettirecek o planı. Bir ebeveynin küçük çocuğa yatağın altında öcü olmadığına dair güvence vermesine benzer bir plan.

Bu olmayacak. 3D ebeveynlik yapısı dağıldı. Şimdi, “her erkek, her kadın, her çocuk kendini kurtaracak.” Bu da olabilecek en kötü lanet gibi görünüyor, çünkü bu söyleyiş sadece en aşırı 3D durumlarda kullanılmıştır. Fakat eğer bu söyleyişi parçalarına ayırıp incelerseniz, nimetini keşfedeceksiniz. Çünkü bu söyleyiş, yeryüzü varlıklarının en sonunda kendi sorumluluklarını üstlendikleri anlamına gelir. O korkutucu 3D söyleyişlerin pek çoğu yeni size giden yol haritalarıydı.

Bu zaman, bu geçiş, çağlar boyu tohumlandı. Vurguladığımız mesajlar bütünüyle yeni değil. Aradaki fark sizin o mesajları anlama şeklinizdedir. Tıpkı birisinin “senden nefret ediyorum” derken komiklik ve sevgi içeren şapşal bir jest yapıyor olabilmesi veya gerçekten nefret dolu bir tepki vermesi gibi. Her gün ifade ettiğiniz 3D kelimeler birden fazla anlam taşıyor.

Herkes o anda onlara ne uygun geliyorsa onu söyleyebilir ve sıklıkla da bunu yapar. Ama o sözler harekete dönüştürülebilir mi, yoksa sadece kendi güçlerinizi unuttuğunuzda sizi güvende hissettirmek için midir?

Bu 3D yapıların çöktüğü bir zamandır. Şimdiye kadar 3D yapılar zar zor eğilip büküldüler. Şimdi ufalanıp parçalanıyorlar.

Sıklıkla ilgili hareketin takip etmediği sözler dinliyorsunuz. Tabii ki, hareket ve söz arasında bir bağlantı olmadığı konusunda şakalar yapıyorsunuz, mizaha başvuruyorsunuz. Ama aynı zamanda, bu sizi ürkütüyor. Kime inanmalı veya kimi takip etmelisiniz? Liderlerinizden ne beklemelisiniz? Yanıtınız sadece artık liderler istemediğiniz, liderlere gerek olmadığı olabilir – siz kendi gücünüzü kendi elinize aldınız.

Oz Büyücüsü bu geçiş için tohumlarınızdan biriydi. Eğer hatırlarsanız, Dorothy onu Kansas’a geri gönderecek tek kişinin sadece büyücü olduğuna inandı. Fakat bir sürü mücadeleden sonra, Dorothy ve dostları buldu ki, büyücü sadece bir perdenin arkasına saklanmış küçük bir adamdı. Dorothy her zaman hiçbir yardım almadan eve dönme gücüne sahipti.

İşte şimdi sizin için de böyledir. Ne doğru hissettiriyor? Size ne neşe-keyif-coşku veriyor?

Pek çoklarınız diyecek ki, size hiçbir şey neşe-keyif-coşku vermiyor çünkü ebeveyn-liderleriniz sizin hayatınızı çaldı, neşe-keyif-coşkunuzu çaldı. Hatırlatırız, siz kendi içinizde kudretsiniz. Bu küresel kaos sırasında, kendinizi fiziksel tecrite alabilirsiniz, hastalananları tedavi edebilir, onlara yardım edebilir veya hayatın doğru gelen diğer yönlerine devam edebilirsiniz.

Belki diğerlerinin ne isterlerse yapmalarına izin vermenin sizin veya sevdiklerinizin zarar görmesine sebep olabileceğinden endişelisiniz. Hatırlatırız, eğer kalp kaynaklı davranıyorsanız, kimseye zarar vermeyeceksiniz, buna hayvanlar, bitkiler ve diğer insanlar da dahildir.

Yeni iç yönlendirme sisteminiz 3D sosyal sistemin bir parçası değil. Başkalarına bir virüs bulaştıracak mısınız? Hayır, çünkü bu çağlar boyu ve özellikle de bu geçişte kendinizi adadığınız her şeye aykırıdır. Liderlerinizin beceriksizce verdiği mesajlara bakmadan yapmanız gerekeni yapacaksınız. 3D liderler artık önemsizdir ve uygulanabilirlikten çıkmıştır.

Bu ileri geçiş ve dönüşüm evreniz, kim olduğunuzu ve nerede olmanız gerektiğini bilmenize olanak sağlar. Bazılarınız henüz iç mesajlarını tam olarak anlamasa da, iç mekanizmalarınız sayesinde kendinizi doğru yerde bulacaksınız – 3D liderlerinizin dolambaçlı ve anlaşılamaz dikteleri sayesinde değil.

Dünya artık dünün liderleri tarafından yönetilmiyor. Onun yerine, yeryüzünü ve üzerinde ikamet edenleri bu krizlerin ötesine taşımak için gerekli sevecen davranışlar/aksiyonlar uyanmış veya uyanmakta olanlar tarafından dikte edilecek. Siz, insanlar, işi ele alıyorsunuz. Bu “kontrolde ben varım” gibi değildir. Onun yerine, “bunun yapılmaya ihtiyacı var, sonra şu ve o” gibi. İşte böylece 3D ötesine geçmiş veya geçmekte olanlarınızın sevgi dolu kalpleri çözümleri de yaratıyor. Ve tam anlamıyla 3D olanlar ise, bir beceriksiz aksiyon üstüne bir başka beceriksiz aksiyon alıp işi yüzlerine gözlerine bulaştıracaklar.

Tam anlamıyla 3D olanlar, korku yapılarını imha ediyorlar. (Mor Alev: 3D olanlar da büyük bir hizmet yapıyor yani hepimiz aynı hedef için çalışıyoruz, bilinçli olmasa da.) Ve bu sırada siz açık kalpliler ise 3D hareket veya sözcük içermeyen yaratıcı sevecen çözümler yaratacaksınız. Ve öyle de oldu. Âmin.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Okurken aklıma hayat güzeldir filmindeki baba figürü geldi. Hani toplama kampında oğluyla oyun oynamaya başladığı sahne.İnsan olmanın en özel yanlarından biri mizah sanki. Tabi o bir filmdi yaşanmış bir olaymıydı bilmiyorum da ama farketmez onu yazan da bir insan bilmek ve uygulamak kolay olmasada var böyle insanlar gücün en üst noktası sanırım herkoşulda insanlığını koruyarak sevecen ve saygılı kalmak hepimize bu gücümüzle tanışmayı ve onu yaşamayı diliyorum zaman zaman yapıyoruz da zaten sevgiler çokça❤❤❤

    Liked by 3 people

  2. Daha açıklayıcı yazabilme imkaniniz varmi? Kapali geldi bana. Benim bilgimin az olmasi ile ilgili olabilir tabii.bu dönemde korkuya kapılmadan herkes kendi ve bütün icin de dahil elinden gelen önlemleri alacak..digital caga gecis provası deniliyor ve 2023te çipler konuşuluyor.. bu virüsün amaci ne diye onlarca yazi okudu insanlar..korku frekansina girmiycez evet icimizdeki guce inanicaz ama kafalar cok karisik herkes ruhsal mental aci cekiyo

    Beğen

    1. Sevgili Gistemez, bazılarımız onyıllardır, bazılarımız yıllardır, bazılarımız ise sadece birkaç aydır bu yolda. Bu mesajları zihinle anlamaya çalışmak ise en büyük sabotajlardan biri. İhtiyacımız olan içselleştirilmiş bir biliş hali. Zihniniz ise komplo teorilerini, gelecekte olacağı söylenenleri okumayı ve karmaşanın içinde olup kendini “zeki” hissetmeyi sever. Ben kalbinize danışın derim. Size buradan açıklamam ise hem sayfalar sürer, hem de yine zihin tatmin olmayabilir. Önerim, bu sosyal izolasyon zamanında eğer vakit ayırabilirseniz, blogda yedi yıldır yayınlamış olduğum yazılara bakmanız, sizi çekenleri okumanız ve bu sırada içselleştirmiş biliş hali dediğim niteliği geliştirmeniz. Ve yine önerim, lütfen meditasyon alışkanlığı edinin! Böylece korkudan uzaklaşır, kendi iç bilişinize bağlanır ve bu sırada sempatik sinir sisteminizi susturup bağışıklığınızı da yükseltirsiniz. Sevgilerle

      Liked by 4 people

  3. Korku imparatorluğunun çöküşüyle ışık ve sevgiyle dopdolu yeni dünyaya merhaba diyeceğiz ❤
    Medyadan,vesveseden,öfke ve kaygıdan uzak dur,diyafram nefesi al,içine dön, o hep çok arzu ettiğin kendine zaman ayır,odağını sevgiye ve güzelliklere yönelt ❤
    Teşekkürler Mor Alev ve tüm aracılar ❤

    Liked by 5 people

  4. Herşey tam olması gerektiği gibi benim ve bütünün hayrına oluyor şükürler olsun ve çok tşk.ler Mor Alev 💚💛💜❤💙🙏🙏🙏

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev,

    Her zaman kanallik mesajlariyla, maddede yani 3Dde yaratilanin uyumlulugunu gozlemlemek cok guzel geliyor bana, yaratim izlemeye doyulamayan bir sey. Tipki soyledikleri gibi, virusun yaratimda oynadigi role, bizi ice donmek icin, kendimizi dinlememiz ve enerji guncellemeleri icin sakince almamiz, oteye dogru esneyip genislememiz icin yaptigi role tesekkur ediyorum. Yukselisin gezegenimizdeki yansimasinin boyle bir senaryoyla olacagini onceleri pek tahmin edememistim. Ama tahmin etmedigim halde,yasarken gercegin özüyle hizalanmaktan bir kez bile sasmamak, tum dagilan iluzyon icerisinden hakikati gorebilmek harika! 3D yapilarin 3D enerjiyi secenler eliyle kuvvetlice dagilisi(onlarin da dualitedeki rolu icin tesekkur ederiz, senaryoda ve sahnede ayni oyunun akisi icin rollerinin hakkini veren dost ruhlar) insanin bireysel gucunu artik eline alisi ve bu guclu suphesiz bireysellikle nasil tek ve uyumlu,tek bir organizmanin parcalari gibi, bir topluluk olusumuz, iste bu! Dedirterek alkislatiyor,hayran birakiyor. Biraz da dinginlikle izleme zamani, olmasi gereken oluyor, sonsuza kadar kutlama zamani cok yakin! Seni seviyorum, gorusmek uzere! ❤

    Liked by 5 people

  6. Sevgili Mor Alev
    Her zorluğun yanında bir kolaylık vardır.Kendi kendimize kalıp yine kendimiz için O ışığı bulacağız.Bir’iz ve Bütün’üz🙏Hayrımıza olsun🙏
    Artık hiçbir şey aynı olmayacak.Uyananlar çoğalacak ve Dünyadaki tüm olaylar bütünün hayrına değişim gösterecek🙏
    İçimdeki Sevgi’nin gücüne İnanıyorum🙏Güveniyorum🙏Kabul ediyorum🙏
    Sevgili Mor Alev’in kanallığıyla,
    Yaradan ve Sevgili Melekler’den aldığım o çok yüksek enerjiyle yolumun aydınlanmasına niyet ediyorum🙏
    Ve öyle de oldu🙏Amin🙏

    Liked by 4 people

Yorumlar kapatıldı.