Moral Konuşması – Konsey (Mesaj 261)

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

Unknown ArtistBu zamanda oldukça fazlanızı rahatsız eden ve korkuya sevk eden birkaç meseleye değinmemiz istendi. Ancak bu konuda bir süredir zaten konuşmaktayız.

Sizleri hakkında uyarmış olduğumuz kaotik enerji şimdi ciddi bir şekilde yaratıma girmeye başladığına göre, daha önce söylemiş olduğumuz gibi, o kadar çok korkuya yol açıyor ki, bazıları neredeyse paniğe kapılıyorlar. Biz bunun temelini oluşturan sebebe odaklanacağız. Ve sadece bir sebep var.

Dedik ki, dünyanız sizin adına boyut dediğiniz yeni ve daha yüksek bir seviyeye geçişi, yükselişi yaşıyor. Kullandığınız terim önemli değil.  Bu önceleri pek de fark edilebilir değildi, fakat şimdi onun tarafından tehdit edildiğini hissedenler için çok daha görünür oldu. Bu, belirtmiş olduğumuz gibi, toplumlarınızda oldukça büyük bir değişime yol açacak. Direnç olacak.

Şimdi sorun şu ki, ve bunu da iletmiştik, korku pek çoklarını besliyor ve korku, geçmişte bulunduğunuzun üzerindeki oktavlarda var olamaz. Korku sizi mücadele olmadan serbest bırakmayacaktır. Sadece biraz onu dinlerseniz, sizi güvende tutacağını söyleyecek. Bu bir yalandır. Peki, ne yapacaksınız?

Korku, medya sirkiniz tarafından, evet biz buna medya sirki dedik, her gün, hatta her saat sizlere pompalanıyor. Bu sizi kontrol altında tutacaktır… ta ki tutmayana dek. O zaman da gelecek. Tek soru, ne zamandır.

Şimdi enerji ve güç hakkındaki temel prensipleri yeniden iletelim. Deniyor ki, şu sizi öldürecek. Bu zarar verecek. O çökecek ve hayatınızı mahvedecek. Hayatın gerçeği şudur: Yaşayan güç SİZSİNİZ. Nokta. Maalesef, bundan tek çıkış yolu yukarıdadır. (Mor Alev: Sadece enerjinizi yükselterek bunu atlatabilirsiniz.)

Zayıf kişiler hastalıklar tarafından etkilenmektedirler. Bu ayıplanacak bir şey değildir. Bu sadece böyledir. Zayıf enerji sistemleri daha güçlü enerji sistemleri tarafından kesintiye uğratılabilir. Bunda da suçlanacak, utanacak bir şey yok. Bu sadece böyledir. Gelişmiş olanlar, gelişecek olanlar, daha zayıf titreşimleri alt edecektir – varolan her şey titreşimdir. Korku titreşimleri düşürür ve zayıflatır. Korku bir fikirdir. Sadece bir fikir.

Yani sizleri, zayıflatacak, aklınızı karıştıracak ve pasif ya da kontrol altında tutacak fikirlerle besliyorlar.

Bu büyük ihtimalle bazılarını mutlu etmeyecek ama, bir defa daha söyleyelim, bu zamanda bu gezegendeki amacınız insanlığı bu engeli aşacak şekilde yükseltmektir. Enerjinizi yükseltin. İnançlarınızı değiştirin. Bilişinizi değiştirin. Fikirlerinizi değiştirin. Dünyanızı değiştirin.

Gerçek şu ki, dünyanız kolektif fikirlerinizin yaratımlarından oluşuyor. Her zaman öyleydi. Her zaman öyle olacak. Medyanızdan gelen her fikirden korkmak, DEĞİŞİMİ ve SİZİN değişiminizi geciktirecektir. Mutlaka öğrendiniz, o içeriğin neredeyse tamamı, en iyi haliyle bazı parçaları en azından yarı-gerçeklerden oluşmaktadır. Siz kendinizi kırılma noktasının üzerine yükselttiniz. Bu (Mor Alev: Medya tarafından sunulan korkulu fikirler ve yarı-gerçekler) değişimleri durduramaz.

Şimdi, büyük çoğunluğunuzun bizim ne hakkında konuştuğumuz konusunda hiçbir anlayışı yok. Ama işte tam da bundan dolayı, bu mesajları okuyanlar bu görevi üstlerine aldılar. Sizler “yol göstericilersiniz”. Korku tarafından dolandırılıp kazıklanmanıza (Bazı kelimelerinize bayılıyoruz) izin vermeniz yol göstermek değildir. Yani sizin için çözüm, ne yapılmakta olduğunu en sade haliyle tanıyıp, en azından artık o düşük titreşimde olmayana kadar düşüncelerinizi değiştirmenizdir.

Titreşimde olan hiçbir şey tarafınızdan aşılamaz değildir. Bu sözlerin altını çizin. Siz ilahi bir varlıksınız. Titreşimde olan hiçbir şey tarafınızdan aşılamaz değildir. Ek olarak söylemek isteriz ki, benzer düşüncede olan kişileri bulmanız da titreşiminizi büyük miktarda sağlamlaştıracaktır. Ve “grubunuz” coğrafi olarak dağınık olabilir, ama bunun bir önemi yok. Yaratıma sokmuş olduğunuz teknolojinin ana amaçlarından biri de budur.

Bunu bir “moral konuşması” olarak düşünün. Aslında gayet iyi becerdiğinizi de bilmenizi arzuluyoruz.  Siz, yoldan ayrı düşmediniz, çok iyi gidiyorsunuz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)

Sevgili Dostlar, gördüğünüz gibi Konsey bize gerçek gerçekleri hatırlatıp moralimizi bir güzel toparlıyor. 🙂 Birkaç ay önce bildirmiş oldukları gibi de konunun etrafında dolanmayıp, doğrudan söylüyorlar!

Görevimiz, fiziksel yaşamda yapılması gerekenleri yapmak ama bu sırada kesinlikle enerjimizi yüksek tutmak. Bu kadar. Lütfen zihnime laf dinletemiyorum demeyin, o zihin size ait, onu siz yönetiyorsunuz, düşüneceği şeyleri de onun eline siz veriyorsunuz ve onunla aynı Konseyin bizlere yaptığı gibi bir moral konuşması yaparsanız, dinlemek zorundadır. Ben, bu gibi durumlarda daha önce paylaştığım “yeniden seç” metodunu çok etkili buluyorum.

Burada ufak bir not daha düşmeyi de istiyorum. Yukarıda Konsey’in de dediği gibi benzer düşünenlerle bir araya gelmek enerjiyi daha tutarlı kılıyor. Zaman zaman sizlerden bana bir sohbet, tanışma, bir arada vakit geçirme isteği ile bir topluluk kurmam için ricalar gelir. Ancak benim bu zamanda böyle büyük bir girişimin moderatörlüğünü üstlenecek vaktim ve kaynağım yok. Bu, benim açımdan personel ve emek isteyen bir girişim. Blog hamilerinden böyle bir istek gelmedi. İç sesim de buna evet demiyor. Ben bağımsız bir blog yazarıyım, tek kişiyim ve sayenizde zaten kendimi büyük bir grubun parçası olarak hissediyorum. Fakat bu, siz bunu yapmayacaksınız anlamına gelmiyor. Daha dün yine bu isteği seslendiren bir mesaj aldım. Arkadaşlar, sizler yeterince güçlü, yeterince zeki, yeterince güzel insanlarsınız ve niyetiniz buysa eğer, lütfen siz önayak olun, istediğiniz sosyal platformu siz oluşturun. Platformun prensiplerini, temasını ve nihai amaç olan dostlukları siz yaratın. Siz, yapabilirsiniz. Ve insanlar gelecektir. Gelmemelerine imkan yok, siz inandığınız ve açık kalpli olduğunuz sürece. Bu blog ilk haftada herhalde 20 tık falan almıştı, eminim o tıkların en az onu bana aitti, geri kalanıysa herhalde kazara olmuştu. Ama blog ilk 4 ay içinde günde onbin okuyucuya kadar yükseldi. Bunu ben yapmadım, zorlamadım, hatta düşünmedim bile, bunu enerji sağladı.

Gelen bir başka istek ise ona, şuna, buna karşı ya da taraftar meditasyonlar düzenlemem, gün ve saat vermem konusunda. 2013-2017 arasında blog hamileri bizleri buna çağırıyordu. Ben de neredeyse bir yıl hatta daha fazla, her akşam sizleri Mor Alev çalışmasına çağırdım. Michael ile bağ kestik, onun nefesiyle çalıştık… Kaçınız hatırlar acaba? Ama o, o zamandı. Şimdi yine virüse karşı, barış için, vs. meditasyon düzenleyin diyorsunuz. Bir sürü ışık işçisi arkadaş var, belli zamanlarda bizleri meditasyonlara, enerji çalışmalarına davet ediyorlar. Bunda kötü olan bir şey yok, bu çok güzel! Lütfen size hitap edenlere katılın, katılalım.

Ancak bu bloğun bu aşamada görevi biraz daha farklı. Blog Hamilerinin bu zamanda hatırlamamızı istediği şey, Mor Alev’e bir süredir verilmiş olan görev şudur: Hayatın her anında, ne yapıyor olursak olalım, sadece belli bir gün, belli bir saat yerine, hep bağlantıda kalmayı, hep bir parçamızın farkında, enerjik açıdan yaşamın ve varoluşun mükemmelliğini kabul eder şekilde, anı yaşamaya alışmayı teşvik etmek ve büyük gezegensel arınmaya yardımcı olmak. Yani ben de bunu vurgulamaya devam edeceğim. Elbette eğer blogla uyumlu enerji çalışmaları, vs. olursa sizlerle paylaşacağım. İç sesim şimdi zamanı dediğinde ben de çağrı yapacağım. Belki ekinoks ya da gündönümünde, belki de başka zamanlarda böyle çağrılar olabilir, şu anda bilmiyorum.

Ve yine kişisel gücünüzü hatırlatmak isterim. Eğer bir toplu meditasyon isteği kalbinizde yanıyorsa, sizi tutan hiçbir şey yok! Lütfen düzenleyin, çağırın, haber verin, yazın, programlayın… İnternet sizin. Telefonunuz var, arkadaşlarınız var. Sizin bir sesiniz var bu dünyada. Tekrar edelim: Siz, yapabilirsiniz Bilge Baykuşlar.

Çok teşekkür ederim.

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Bu mesaj için çok teşekkür ederim. İhtiyacım vardı bu desteğe. Sanki bir anda bir kuvvet aldım. Elimden geleni yapıyorum hem kendim hem ailem hem çevrem için . Iyı günlere gittiğimize inanıyorum. Iyı ki varsınız…

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Mor Alev,

    Cok tesekkur ederim. Iyi ki varsin. 3D yasamimda da bir hekim olan ben sadece “korku ne zaman sizi korudu,iyi bir sonuc elde etmenizi sagladi? Bir dusunun,bu zamanda hic ihtiyacimiz olmayan bir enerji bu,tarihi gecti. Ayrica korku bagisikligi dusurur. Korkmayin,sadece gerekli onlemleri alin yeterli.” Diyorum korkuya kapilip gidenlere ve yol gostericiligimle mutluyum. Elbette elleri yikayacagiz,dezenfektan bulunduralim yanimizda, uzakdoguya ve mecbur olmadikca avrupaya seyahat etmeyelim. Bagisikligimizi en yuksek tutan seylere uyanik olalim,bunlar: evrene guven, hayata guven,nese,keyif,coskudur 🙂 ve meyveler,sebzeler,yesillikler,ceviz,badem gibi guclu yemisler. Baska hicbir seye ihtiyacimiz yok!

    Zihin bizim,biz* degil. Tipki beden gibi. Bedeniniz tamamiyle “siz” misiniz? Hayir.o size ait bir hediye,bir kutsallik. Zihin de onun bir parcasi. Ona “hakim olmaliyim hakim olmaliyim” diyerek hakim olmak cok zor olabilir, cevap ise meditasyon,sadelesmek ve surekli anda kalmaya gonulden caba sarfetmek. Zihnimin kontrolunu yitirdigim eski zamanlarda, ilk once bedene cekmistim enerjimi.bunu da guclu ve (simdilik) kontrolsuz zihin sahiplerine tavsiye ederim. Her dusuncelerle endiselerle savruldugunuzda derin bi nefes alin ve evinizi yani bedeninizi hissedin.bedende kalin.o burada,tam suanda. Bunin disinda gunluk meditasyon ve hareketin onemi bence bu donemde cok yuksek. Sevgiler! ❤

    Liked by 5 people

    1. Tıpkı dolunay yazısında söylediğim gibi Meleklerile, “Peki, denge nerede, nasıl dengeyi buluruz? Toprak, beden ve kalp yalan söylemez. Telaş da etmez. Doğrayıp parçalayarak analiz etmez. Sadece OLur. Temel sadeliğe geri dönelim. Bedeni hissedelim. Bedenimizi gerçekten dinlediğimizde anda neye ihtiyacımız olduğunu biliriz. ” ve evet, yine dolunay enerjisinin hatırlattığı gibi, “Bu dolunayda ölçülü bir şekilde, 3D Başak saplantıları yaratmadan, sağlıklı beslenmek, sağlıklı düşünmek, elimizden gelen en iyi şekilde kişisel temizliğimize dikkat etmek önemli. (Bir ilginç bilgi ekleyeyim, temizlik Tanrıçası Hygiea Merkür’ün yöneticisi olduğu İkizler’e yeni giriş yaptı. Ve şimdi ne kadar çok hijyenden bahsediliyor!) Yine aynı şekilde, 3D Balık hezeyanları yaratmadan, kendimizi kaybetmeden, aklımızı kullanarak sezgilerimize güvenmek de bu dolunayda yapabileceğimiz en iyi şeylerden biri.”
      Ayrıca, demek ki siz de şu şükran bölümüne dahildiniz: “Hatırlayalım, bu dolunay şifa ekseninde gerçekleşiyor. Hemşirelerin, doktorların, hastabakıcıların, şamanların, geleneksel ve alternatif tıbbın, doğal terapinin, detoksun, arınmanın, sağlıklı alışkanlıkların evinde! Kendini bu dünyaya hizmete adayanların evinde! Bu kişilerin varlığına şükredelim. Bu insanlar herhangi bir salgın olsun olmasın, her gün ateş hattındalar. Ve aslında her gün bir şeyin salgını yaşanmıyor mu? Onlar her gün dertlerimizi dinliyor, büyük çoğunlukla ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar. Onlara da ışığımızı yöneltelim. Onlara da saygı ve şefkat prensibiyle yaklaşalım.” Sevgilerle

      Liked by 7 people

      1. Ben de 23 yıl sağlık teknisyeni olarak hizmet vermiş biri olarak önce teşekkür ediyorum.
        Bu gece için enerji grubumuza toplu çalışma çağrısı yaptım.Gaiya ve kendimiz için şifa çalışması yaptık.Sevgiler..

        Liked by 1 kişi

  3. Sevgili mor alev kaleminize saglik ,keyifle hissedilen bir yazıydı teşekküler. Sizin içinde uygunsa MorAlev Blog linki eklenerek ,instagram hesabi açarak MorAlevAilesi olusturmak isterim .

    Beğen

    1. Sevgili Lale, tam olarak anlatamadım sanırım. Sizin bu grupları kurmak için Mor Alev adını kullanmaya, kendinizden başka bir şey olmaya, bir şeyi, birisini takip etmeye ihtiyacınız yok. Önerim, aradan Mor Alev’i çıkarın. Kendiniz olun! Özgün olun. İşte o zaman kendinize sadık kaldığınız için sizin enerjinize eş dostlar, insanlar, durumlar çekersiniz. Yani ne gerek var MorAlevAilesine? Lütfen kendinize bir iyilik yapın ve bu fikirden vazgeçin. Neden “Lale’nin yükseliş arkadaşları” olmasın bu grubun adı, ya da size özel başka bir şey? Kendi isminize, kendi enerjinize güvenin. Siz, yapabilirsiniz. Sevgilerle

      Beğen

      1. Burada gerçekler ile bulustugum ve ailemizi burada hissettiğim icin sizden ayri bir grup acmak aileye saygisizlik olur dusuncesiyle bu fikre girmistim . Sanirim farklı düşüncelere sevk ettim sizi üzüldüm. Bilakis sizinle hiç olmadigim kadar neşe keyif birlik duygusuna sahip olarak bütünlestim. Dediğim gibi tepkiniz üzdü beni inanın. Size yazılan mesajımda sadece fikrinize danışmak vardı oysaki . Elbette kendi adıma açmam kendime güvenmek yazılarınızda sadece aşk var . Ama benimde Mor alev aşkıyla aile saygimla sorulmuş bir soruydu . Velhasıl sevgiler mor alev Teşekküler

        Beğen

        1. Sevgili Lale, alındınız oysa bunu ben kendi gücünüzü tanımanız için yazmıştım. Bundan başka söyleyebileceğim bir şey yok. Belki keşke alınmasaydınız diyebiliriz… Sevgilerle

          Beğen

  4. selamlar Mor Alev, selam tüm bilge Baykus kardisler.. 🙂 Platformlardan biri benim bir kaç arkadaşımla Facebook’ta ol’usturdugumuz Meşkalev grubu.. Amacimiz dunyamizin ve insanligin gectigi bu zorlu ama bir o kadar da ilham verici donemde birbirimize isik ol’mak (Buddhanin ‘kendinize ve baskalarına ışık olun’ demesi ve tasavvufta da oda yanmak, nirvananın mumun sönmesi demek olusu filandan da kaynaklı ışık ve alev ve ateş metaforunu seçtik. ve meşk i ekledik), ve birbirimizle dengede merkezde kalma pratiklerimizi paylaşmak.. Gonlunuzden gelirse katilin bize.. Grup Türkçe.. Anadolu nun tüm dillerine açık.. Bugun yürürken icime gelen ve tekrarladigim şey “icimdeki saf ol*mayan her şey ilahi aşk potasında erisin’ di.. Sevgiler hepinize..

    https://www.facebook.com/groups/211007596149053/

    Liked by 1 kişi

  5. İlham verici ,yüreklendirici..Geçen hafta ve bugün büyük topluluklara iyi hissetmekle ilgili konuşmalar yaptım..Eş zamanlı olarak siz de yazmışsınız.. Hepimizin farklı görevleri var.. Beni de mutlu eden ,içimi rahatlatan da bu, yani seslenmek..Daha çok insan yazdıklarınıza ve bu topluluğa rezone olsun dileklerimle..Bildiklerimizi paylaşalım,kimin elinden ne gelirse..Rumi’nin dediği gibi güzel günlere biz gidelim ❤
    Şükranlarımla ❤

    Liked by 1 kişi

  6. Çocuklarda özellikle küçük çocuklarda bu virüsün aktifleşmemesi de belki çocukların bu korkuyu yaşamamasındandır belki bu bize somut bir kanıttır

    Liked by 1 kişi

  7. ben şu an dan memnunum burada ki her kardeşimin enerjisini hissedebiliyorum yanıtlardan…her gün yeniden kendimi keşfederken yaşadıklarımla karşılaştıklarımla okuduklarımla ki mor alev beslendiğim sanki bana sarılan biri gibi…başımı okşayan belki de ..iç sesim böyle kal diyor ..sakin sessiz bazen sesli böyle mutluyum şu an…sokakta yürürüken ”şifanın gücü ilahi ışıkla yıkanınca ” korku kaybolup gidiyor…sevgiyle ..teşekkür ederim..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.