Melekler: Korkuyu Aç Bırakın, Sevgiyi Besleyin

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

Craig Stephens - Candle
Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Gezegeninizde çok eski bir söyleyiş var, “soğuk algınlığını aç bırakın, yüksek ateşi besleyin”. Biz bunu ödünç alıp şöyle söylemek isteriz; “Korkularınızı aç bırakın, sevginizi besleyin!

Gezegeninizdeki virüsleriniz korkudan beslenir. Sevgiyle aç kalıp yok olurlar. Korku, bedeninizde sağlıklı hücrelerinizi zayıflatan ve bu parazitsel enerjilerin durumu ele geçirmesine izin veren dengesizliklere yol açan bir kimyasal kokteyl yaratır. Bize diyebilirsiniz ki; “Bir dakika, bir dakika… Ben yorgun ve yıpranmış olduğumda hastalanıyorum, korktuğumda değil!” Sevgiyle işaret etmek isteriz ki, sağlığınızı ve esenliğinizi çok daha özgürce desteklediğinizde size yardımcı olacak sevecen Kaynak’a olan inanç yerine, kendini yormak ve yıpratmak korkunun bir sonucudur.

Aynı şekilde, gezegeninizdeki açgözlülük, yozlaşma ve gücün suistimal edilmesi de korkudan beslenir. Eğer diğerleri ölüm ve felaket söylemleriyle size üstünlük taslıyorlarsa, onlara güçlerini veren sizin korkunuzdur. Eğer düzmece idollere tapınmayı bırakıp, Yaratan’ı Yaratanınız yapar, hayatınızı severseniz, bu bireyler ne hayatınızı, ne de zihninizi bir dakika bile manipüle edemezler.

Gezegeninizde her zaman virüsler vardı. Hep savaşlar vardı. Yozlaşma, gücün kötüye kullanılması ve sevecen olmaktan uzak çok çeşitli diğer insan davranışları. Ancak, her zaman sevgi de vardı. Yaratan hala daha Yaratan. Işık hala daha ışık. Gerçek hala daha gerçek. Her zaman.

Peki, salgınlar, asılsızlıklar ve diğer nahoş gerçekliklerle yüz yüze geldiğinizde nasıl huzurunuzu bulursunuz? Yanıtımız çok basit. Sevgiyle yeniden bağlantıya geçin, adım adım.

Sevgi alanındayken titreşimsel bir katalizör olursunuz ve olumlu değişim için büyük bir güç haline gelirsiniz. Güncel virüs salgınına bir çözüm bulunması için daha fazla insan korkmak yerine dua etseydi, bir aşı haftalar içinde bulunurdu. Korku virüsü besler. Sevgi onu aç bırakır.

Eğer daha fazla insan dünyanın yozlaşmış ve yaralı liderlerinden nefret edeceğine, onlar için dua etseydi, aklınıza hayalinize gelmeyecek şekillerde dönüşür ve sevginin aracı olabilirlerdi. Korku açgözlülüğü besler. Sevgi aç bırakır.

Sevgililer, doğuştan sevgi varlığı olan sizi, korku bulaşmakla tehdit ettiğinde, sizi ele geçirmeye çalıştığında, etkisi altına almak için uğraştığında onun gözlerinin içine bakın, derin bir nefes alın ve şunu söyleyin:

“YOK OL! Sevgi benim gücüm. Yaratan benim gücüm. Gerçek benim gücüm. Ben her şeyde yaşayan sevgi dolu varoluşun kollarındayım! Ben sevgiyim. Ben IŞIĞIM. Ben güvendeyim. Ben, GERÇEK benim.”

Dünyanın illetlerine karşı, Yaratan’ın ışığının içinizde yaşadığını, nefes aldığını ve hakikatten de SİZ olduğunu bilmekten daha büyük bir bağışıklık yoktur. Bu gerçeğe dayanın sevgililer. Çünkü bu gerçeklikte hiçbir karanlık, hastalık veya felaket size zarar veremez.

Neticede, tek bir mum karanlığı aydınlatır ama o ışığı söndürecek kadar güçlü karanlık asla yoktur.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Ben her sabah uyandığımda sanki aşık olmuşum gibi hissediyorum. Akşam yatarken de öyle. Gün içinde de öyle. Ben galiba teslim oldum ve şüpheleri bıraktım. Şüphe olmadığında zaten sorun kalmıyor:)
    Yeni bir sınava kadar harikayım 👍🏻

    Liked by 6 people

  2. Benim için harika bir mesaj oldu. Korkularımın içinin ne kadar da boş olduğunu anladım. Merkür’ün Balık’ta, iletişim evimde retro olması da yanlış anlamaları bunun sonucunda korkularımı beslediğini farkettim. Teşekkür ederim.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

    Liked by 2 people

  3. İran bu kadar ölü olmadan önce, dediki baştaki adamları bize bişey olmaz dua edin… sonra bir suru insan öldü hizla..burada bir başka bisey var değilmi? Önlemleri almayip dua etmek ve iyi olacağına inanmak . yani tevekkül yapmak gerekiyor bence. Akıl ile bilgi ile sevgiyi birleştirmek?

    Beğen

    1. Elbette. Çok haklısınız. Melekler de aşıdan bahsediyor yukarıda zaten, hiçbir şey yapmamaktan değil. Ancak unutmayalım, daha önce defalarca buna değinmiştim, içimizdeki Yaratan parçasını tanımayan, yalvarma enerjisindeki dualar işe yaramaz. Korku temelli, şüphe içeren enerji, çünkü dua diğer her şey gibi bir enerjidir, tam tersini yaratır. Güven dolu dua ve niyetler ise akla çözüm ve ilham getirir. Ve biz de harekete geçeriz. Yani yaratımın ayrılmaz parçası harekettir. Sevgilerle

      Liked by 4 people

  4. Son cumle beni cok duygulandirdi. Gercekten de tek bir mum karanligi deliverir ve sonsuz boyutta bile olsa karanlik onu bogamaz…yildizlar meger bunu anlatiyomus gökte minik minik,evrende her sey sevgiyi ve hakikatini anlatiyor. Tesekkurler Mor Alev,sevgiler!

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.