Arkturus Grup Mesajı: BEN Hayatlar Boyu Aradığım Her Şeyim

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

USA, Hawaii, Oahu, North Shore, Waimea Bay, Divers Jumping Off Cliff Photographic Print by Michele Falzone | Art_comSevgililer, dünya olumsuz davranışlar ve olumsuzluklara katkıda bulunanlarla ilgili giderek daha da fazla ifşaların olacağı döneme doğru ilerliyor.

Ticari haber kaynaklarından veya teknolojinizden gördükleriniz ya da duyduklarınız karşısında ürkmeyin çünkü çare yok, eski enerjide titreşen her şey değişmek, hatta yeni ve daha yüksek enerjiler kolektife entegre oldukça kaybolmak zorundadır.

Ortaklaşa kabul edilmiş kuralların, inanç ve kavramların çoğunluğu zaman içinde bugünün inanç sistemini oluşturmuştur ve bunların gerçekte neyi temsil ettikleri de açığa çıkmalıdır ki, onları kabul edenler de bu gerçeği görsünler – yanılsamalı inançlara dayanan ve bireysel gücün onu kullanmak isteyenlere teslim edilmesini sağlayan programlar.

Görünüşlere bakarsanız, insanlığın geriye gittiğine ve eski bilinç haline dönüşüne tanıklık ediyor gibisiniz. Gerçekte, bilinç ilerliyor. Işığın yüksek frekanslarının çoğaldığı her gün, daha fazla birey şimdiye kadar yanılsamalı öğretilerle kabul edilebilir gösterilmiş veya basitçe kapalı kapılar ardında saklanmış olan şeylerin farkına varıyor.

Günün her “şimdi” anında ışığınızın parlamasına izin verin, çünkü sizin ışığınız yüksek boyutlardan gelmekte olan Işık frekanslarını çoğaltan şeydir. Hayatlar boyu aramış olduğunuz insanın siz olduğunuzu kabul edin. Değişimi getirecek, gölgeleri ifşa edecek ve uyanmamışların uyanışına yardımcı olacak şey, her uyanmış bilincin titreşen enerjisidir.

Her şey plana göre ilerliyor. Giderek yükselen sayıda insanın seçilmiş bir azınlık yerine herkes için çok daha iyi bir yaşam yolu arzusu ve değişim ihtiyacı istediklerinin farkına varmalarına şahit oldukça kutlayın. Değişiklikler geliyor, fakat günlerinizi kendinizi oyalayarak beklemekle ve olduğunuz yerde sorunlar hakkında düşüncelerle geçirerek negatif görüntülere katkıda bulunursunuz. (Mor Alev: Sorun odaklı ve şikayetçi bir şekilde hiçbir şey yapmadan değişim beklemekten bahsediyorlar) Onun yerine, odak noktanız gerçek olsun, yani Kaynak’la bilinçli BİRliğe ve bunun ne anlama geldiğine odaklanın. Hatırlayın, sizler yaratıcılarsınız.

Negatif meseleler hakkında düşünerek ne kadar zaman ve enerji harcadığınızı dürüstçe inceleyin ve  bilgi kılığına girmiş şeylerle takipçileri kolaylıkla ağır enerjilere çeken sosyal ağlar, internet siteleri ve gruplarına karşı seçici olun. Pek çoklarınız bir takım internet sitelerini, haber kaynaklarını ve hatta eğlence kanallarını ziyaret ettiğinizde belli bir ağırlığı tanımaya başladınız bile.

Bilincinize neyi kabul edeceğiniz konusunda sezgisel seçici olun. Pek çok internet sitesi zararsız eğlence ve diğerleriyle iletişime girilecek yerler olarak başlamıştır ancak korku ve ayrılığın desteklendiği platformlara dönüşmüştür.

Bilinciniz sürekli yükselerek yeni seviyelere geçiş yaptıkça, siz de otomatik olarak eski ilgilerinizin bazılarıyla uyumunuzu kaybediyorsunuz – ister sanal dünyada ister fiziksel hayatta. Eski bilinç halinde işe yarayan bir şeyin eskisi gibi  işe yaramasına çalışmak boşunadır ve kişiyi sadece artık kendine uymayan ama tanıdık gelen enerjiye esir eder.

Bazı insanların, yerlerin veya şeylerin sizi nasıl etkilediği konusunda çok dürüst olun ve eğer artık hizmet etmiyorlarsa onlardan geri çekilme cesaretini gösterin. Sadece siz değişmiyorsunuz, bir zamanlar masumca başlamış olan şeyler de değişti ve bir takım gizli amaçlar için kullanılmak üzere mükemmel platformlar oldukları fark edildi. Bu şeylerle ilgili her zaman sezgilerinizi dinleyin ve güvenin.

(Mor Alev: Tabii bu sözler evrensel. Adına bilgi kirliliği veya algı yönetimi dediğimiz şeyler bir takım sosyal medya platformları sayesinde büyük hız ve güçle yayılabiliyor fakat bu durum eskiden de vardı, bir dedikodu bir köyde yayıldı mı, linçe kadar gidiyordu! Bunu biliyoruz. Ancak özellikle bizi bu zamanda uyarmalarının çok önemli olduğuna inanıyorum, Arkturuslular şimdiye kadar açık açık böyle şeyler hiç söylememişlerdi! Merkür gölgeye girdi ve 17 Şubat’ta Balık’ta gerilemeye başlayacak, sislerin, aldanmaların, kendini kandırmanın, kaçışın ama aynı zamanda ruhani sonsuzluğun ve koşulsuz sevginin burcunda… Yani, okuduğunuz komplo teorileri, haberler, zıtlık içeren bilgiler ya da ruhani yazılar, kitaplar, kanallıklar, yorumlar hakkında çok dikkatli olun lütfen. Kapılıp gitmeyin. Evrensel sağlama yöntemimizi hatırlayalım, derin bir iki nefesle odaklanalım ve soralım: “Bu sevgi gibi mi?” İçiniz rahatsa, doğrudur. Ayrıca böyle bilgi kirliliğinin özellikle ABD seçimleri olmak üzere, dünya siyaseti ve koronavirüs gibi konuları da düşünürsek zirveye ulaşacağı bir dönem yaşayabiliriz, hatta büyük ihtimalle yaşıyoruz bile. )

Gelmekte olan çok şey var, sevgililer. Ancak sizi etkilemek veya oturup bir “kurtarıcı” kavramının gelmesini beklemenize yol açmak istemediğimiz için burada aktaramadığımız pek çok şey.

Kendinizi sevin, tamamınızı sevin, sadece “iyi yönlerinizi” değil, ve bırakın iç süreciniz kendiliğinden gelişip ilerlesin. Bu zamanda çok büyük bir arınma gerçekleşiyor – fiziksel, duygusal, zihinsel ve ruhani. Pek çoklarınız bir ya da daha fazla seviyede tuhaf semptomlar yaşıyorsunuz.

Eski enerjinin arınması bireyseldir çünkü arınma ihtiyacındaki enerjiler farklı yaşamlardan ve bireysel deneyimlerden kaynaklanır. Bir kişinin arınma süreci bir şeyi yeniden deneyimlemek olabileceği gibi, bir diğerinin sadece bitkin veya hasta hissetmesi olabilir. Kendi sürecinize başkalarınınkiyle karşılaştırmadan izin verin.

İzin vermek, varlığınızın, siz nasıl olacağı konusunda direktifler vermeden Yaratan/Gerçek BEN’in sizin aracılığınızla KENDİNİ nasıl ifade edeceğini bildiğine olan güveni içeren bir bilinci gösterir. Her durumda basitçe  “…. ya izin veriyorum” deyin. Çünkü, “nasıl izin vereceğimi öğret” derseniz, niyetiniz öğrenmek olur ve hakikatten de pratik yapacağınız fırsatlar kendilerini size sunacaktır.

İhtiyacınız olduğunda dinlenin ve kendinize bakım yapın fakat, semptomlarınıza güç bahşetmeyin. Eski hücresel hafızayı temizleyip yeni Işık frekanslarını entegre ederken fiziksel bedeninizi sevin ve destekleyin. Her hücrenizden parlak altın bir ışığın geçtiğini imgeleyin ve bunu yaparken de gölgeleri dışarıya itip aydınlattığını düşünün.

Herkes bir noktada belli bir farkındalık seviyesine erişir ki, başkalarından sevgi, işbirliği, minnet, onay, takdir, arkadaşlık ve destek, vs. beklemeyi bırakmak zorundadırlar, hatta bunun en fazla beklendiği kişilerden bile.

Bu şeyler Yaratan nitelikleridir, BİRliğin suretleridir. Bir insanın Yaratan’ın sahip olduğu şeyleri sunmasını beklemek hayal kırıklığına yol açabilir. Çünkü bireyler sadece ulaştıkları bilinç seviyesinden kaynaklanan şekillerde Yaratan niteliklerini ifade edebilirler.

Her birey en sonunda Kaynakla olan BİRliğini tanımaya başladığı noktaya evrimleşir ve sadece ondan destek arar. Bu da ihtiyaç ne ise onun akışına izin verir, bu ister bir sorunun çözümü, ister takdir olsun, en uygun şekillerde dış yaratıma yol açar.

Çözümler sıklıkla en az beklenen kişiler ve hatta bazen bir yabancı aracılığıyla görünür. Eğer her zaman İlahi bütünlük bilincine güvenirseniz, çoğunlukla siz henüz bir ihtiyaç olduğunu bile bilmeden, ihtiyacınız olan şeyi hazır bulacağınızdan hiçbir şüpheniz olmasın.

(Mor Alev: Bu da bizi bundan yıllar önce Baş Melek Michael’ın (Mikail) verdiği ve burada da defalarca yayınlamış olduğum bir olumlamaya götürüyor: “Ben ne olduklarını bile tam olarak fark edemeden benim ve herkesin en yüksek yararına olan tüm ihtiyaçlarım gideriliyor ve arzularım gerçekleşiyor.” Kesinlikle yıllar sonra hala daha herkese öneririm.)

Üç boyutlu enerji her zaman her şey için kendinin dışına bakmakla alakalıdır. Bunun sebebi üç boyutlu enerjinin kendini sadece zıtlık/düalite ve ayrılık olarak ifade edebilmesidir.

Aydınlanma, uyum, bütünlük, bolluk, sevgi, onay, kabul, takdir, güven, emniyet ve sonsuz tedarikin zaten bütünüyle kendi içinde bulunduğunu idrak etmek, bunların asla dış görüntülere değil, küçük benliğe değil, gerçek BENLİĞİNE bağlı olduğunu bilinçli olarak tanıyıp onaylamak anlamına gelir.

Yaratan nitelikleri insanlar aracılığıyla akar ve kendini ifade eder, ama kaynak insanın kendisi değildir. Bunu bir defa anladığınızda, bir başkasının hoşgörü, takdir, dostluk, sevgi, yardımseverlik veya şükran eksikliğinin sizi hayal kırklığına uğratmasına da bir son verirsiniz. Çünkü anlarsınız ki, bir insanın Yaratan ifadesi sadece bilinç seviyesine bağlıdır. Herkes kendi farkındalığının en yüksek seviyesini ifade eder.

Sadece Yaratan’ın verebileceği şeyleri bir başkasından beklemediğinizde, o insanlara evrimleşme yolculuğunda bulundukları yerde kendileri olma iznini tanırsınız ve seversiniz. Bununla beraber kendinize de herhangi bir zamanda ihtiyaç gibi görünen şeyin çoktan içinizde bulunduğuna güvenme izni vermiş olursunuz. Böylece kendi İlahi Bilincinizin Yaratan niteliklerinin en iyi araç olacak yere veya kişiye akmasına da yol açarsınız.

Bu değişim zamanlarında “denenmiş ve gerçek” olarak tanınmış, bel bağlayabileceğiniz başarılı yaşamla ilgili kavramlara dair pek çok şeyin kayboluşuna şahit oluyorsunuz. Belli çözümler artık işe yaramadığında veya dikkatle hazırlanmış planlar dağıldığında, sıklıkla korku yükselir, bu korku ruhani açıdan evrimleşmiş bireylerde bile olabilir.

Hepiniz herhangi bir sorunu çözmenin tek kabul edilebilir yolunun olaylar dizilerini düşünme ve planlama olduğu sadece zihin temelli pek çok hayat yaşadınız. Bir şeyler “olması gerektiği gibi” işe yaramadığında, sadece zihin temelli yaşamaktan, gerçeğe ve sezgilere geçiş ilk önce zor gelir.

Bir şeyleri yapmanın tanıdık ve çoğunluk tarafından kabul edilmiş yollarını yansıtan frekanslar hala neredeyse herkes tarafından taşındığı için, birey güven ve izin (Mor Alev: yukarıdaki tanıma bakınız, yani akışa izin vermek) gerektiren bilinç seviyesine geçiş yaparken, sıklıkla korku, belirsizlik ve panik yaratıma girer.

Bu ve diğer yaşamlarınızda gerçekle ilgili öğrendiğiniz her şeyi günlük hayatınıza uygulama başlayın ve kendi seçimiyle üç boyutlu deneyimler yaşayan bir İlahi Varlık olduğunuz doğrusunu tamamen kucaklayın.

Ruhaniyet, kurslarda tartışırken, seminerlerde dinlenirken, metafizik kitaplarda okunurken veya arada bir meditasyon yaparken iyi ve hoştu, oldukça rahattı. Kendiniz gibi düşünen insanlarla birlikte keyfini yaşadığınız, sizi daha “kutsal”, hatta ne yaptığınızı bilmeyen diğerlerinden birazcık “daha iyi” bir insan olduğunuzu düşündüren bir şeydi.

O iş tamamlandı. Ayrılık kavramından temelini alan ve uzakta bir yerde bulunan Yaratan’la bağlantıya geçmek veya aydınlanmak için çabalamayı teşvik eden o ruhanilik araçlarını arkada bırakmaya hazırsınız. Ruhaniyetin sadece çalışıp çabalama, seremoni, doğru uygulamalar ve bir sürü emekle ulaşılabileceğine inandınız. Şimdi bu çalışmalarla aradığınız her şeyin içinizde olduğunu biliyorsunuz.

Hala daha saplanıp kalmış olduğunuz bir alanda belli bir öğretmen, kitap, kurstan yardım almaya yönlendirilebilirsiniz, fakat bu araçların hiçbiri kişinin cankurtaranı olma niyetiyle yaratılmadı. KENDİ dışınızda herhangi bir şeye bel bağlamak, bireyi ihtiyaç duyduğu her şeyin içinde olduğu gerçeğini idrakten alıkoyar. Kitaplar, kurslar, kristaller, mantralar ve guruların amacı içinizdekine uzanan köprünün öncü adımları olmaktır.

Örnek: Kristaller özgün ve sıklıkla çok güçlü enerji taşırlar ancak onların amacı bireydeki aynı enerjiyle hizalanmak ve o enerjiyi güçlendirmektir, kişiye halihazırda sahip olmadıkları bir şeyi vermek değildir.

Belli bir kapasitede spritüel öğretmen olanlarınız, yolculuğuna “tek başına” devam etmeye hazır olan öğrencinin tekrar tekrar size dönmesini isteyen egonuza asla izin vermemenizin hayati önem taşıdığını sürekli aklınızda tutmalısınız. Spritüel öğretmenin görevi, öğrencilerini sevgiyle  Kaynak’la olan BİRliklerini anlamaya doğru yönlendirirken, onlara kanatlarını vermektir.

Kendini size gösteren her gerçeği içselleştirin ve ulaştığınız en yüksek farkındalıktan yaşayın. Bir noktada O, sizin tarafınızdan hiçbir çaba veya çalışma olmadan KENDİNİ siz olarak yaşamaya başlayacaktır. Çoğunluğunuz ya çoktan o noktadasınız veya çok yakınsınız, yoksa bu mesajlara çekilmez ve hatta anlayamazdınız bile.

Bırakın, sevgililer. Bırakın ve bu kadar uzun süre tam kıyısında bocaladığınız o ruhaniyet uçurumundan atlayın. İlahi Benliğinizin kılıcınız ve kalkanınız olmasına izin verin. Zaten Yaratan’ın materyal formda İlahi ifadesi olduğunuzu, asla zıtlık/düalite ve ayrılık yaratımlarının güçsüz insan hedefi olmadığınızı kabul edin.

BEN hayatlar boyu aradığım her şeyim… artık sürekli aramaya hiç ihtiyaç kalmadı.

Biz, Arkturuslular grubuyuz.

9 Şubat, 2020

Arkturuslulara ve kanallığı yapan Marilyn Raffaele’e çok teşekkürler. (onenessofall.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

31 comments

  1. Nasıl muhteşem nasıl güzel bir mesajdır bu sonsuz teşekkürler Akturuslular ve mor alev. ❤ . Bir ben vardı benden içre şükürler olsun farkındalık yaratan herşeye ve yüce yaratıcıya ve tabiki kendime ❤

    Liked by 4 people

  2. Bugüne kadar benim ve diğer okuyucuların burada yada kendi kendine sorduğu ve muhtemelen yine de soracağı-mız birçok sorunun yanıtını içeren bir mesaj okurken aklıma önceden yayınlanmış farklı bir tanım geldi şöyleydi ; bundan sonra mecazi tanımlamalar son buldu mesajlarımız çok daha net ve somut olacak gibi bir mesajdı ve gerçekten de öyle oluyor harika bir mesajdı çocukluğumdan beri kendime söylediğim bir söz vardı pek çok durumda işin sonuna geldiğimde hala neyapacağımı bilmiyor olduğumda nasılsa içimdeki biliyor gibi birşey yaşardım hatta oyun gibi birşey olmuştu benim için bunu hep hissetmiştim ne olduğunu öğrenmiş olmak ve farkına varmak çok güzel ve geçenlerde yayınlanan çabalamaya gerek yok mesajı da tekrarlandı yine o da kafamda çokça yer etmişti herşey mükemmel bütün ve tam herşey olması gerektiği gibi oluyor bu duygunun coşkusunu çok seviyorum teşekkürler mor alev ve tüm evren çok şükür 🙏

    Liked by 5 people

  3. ”BEN hayatlar boyu aradığım her şeyim… artık sürekli aramaya hiç ihtiyaç kalmadı.”

    sevgiyle bu mesajı kabul ettim…ilahi benliğe hizalandım…gerçek benliğe hizalandım..gerçek benliğimle uyum içindeyim…çok şükür..
    teşekkür ederim….

    Liked by 3 people

  4. Ne kadar yerini bulan, müthiş bir yazı… Çok çok teşekkürler hem mesaj sahibine hem kanala hem de size…

    Liked by 3 people

  5. Bırakın, sevgililer. Bırakın ve bu kadar uzun süre tam kıyısında bocaladığınız o ruhaniyet uçurumundan atlayın. İlahi Benliğinizin kılıcınız ve kalkanınız olmasına izin verin. Zaten Yaratan’ın materyal formda İlahi ifadesi olduğunuzu, asla zıtlık/düalite ve ayrılık yaratımlarının güçsüz insan hedefi olmadığınızı kabul edin.

    BEN hayatlar boyu aradığım her şeyim… artık sürekli aramaya hiç ihtiyaç kalmadı.

    Liked by 2 people

  6. Tesekkurler Muhtesem bir yazi NAMASTE 🙏❤️ Clio 🤗😘

    iPhone’umdan gönderildi

    Liked by 2 people

  7. Mandala cizmeyi seviyorum. Bu aralar sık sık cizip paylasiyorum sosyal medya hesaplarimda. 4 subatta paylastigim mandalanin capsi “Let go of the burden of calling yourself spiritual” (Kendini spirituel diye tanimlama yukunu birak) seklindeydi. Malum gunes kovada, bunun yogun bir kova enerjisi oldugunu dusundum ve ben de bir kova burcu olarak bu hisle o kadar rezoneyim ki, ozgurluk ve hafiflik cagrisina, sonradan kesfedip ozenle baktigim “yeni benligim”i (yani BEN SPIRITUELIM maskesini) bile birakmak pahasina baliklama atladim 🙂
    Bunlar ne guzel zamanlar, ne guzel bir birlesmeyi yaratiyoruz, ne guzel seylere taniklik ediyoruz hepbirlikte! 💫
    Arcturuslulara, tum isik rehberlere, Mor Alev bilhassa size ve bu oyunda yer almayi kabul eden her bir ruha sonsuz tesekkurler 💜

    Liked by 5 people

  8. Konseyi okuyub bitirirken sanki tüm hayatlarımın bir ohhh nefesini çektim verdim oh be gerçekten yine muhteşem güçlü bı mesajdi

    Liked by 2 people

  9. Ortaklaşa kabul edilmiş kuralların, inanç ve kavramların çoğunluğu zaman içinde bugünün inanç sistemini oluşturmuştur ve bunların gerçekte neyi temsil ettikleri de açığa çıkmalıdır ki, onları kabul edenler de bu gerçeği görsünler
    Sence bu kısmı dinlerle mi ilgili mor alev hassas bir konu olduğunu biliyorum ama artık hassas olmasını da diliyorum dinle ilgili konuşmanın. Ve dinler yüzünden ilahilik kavramının sadece göklerdeki sinirli intikam sever bir varlığa ait olduğuna inanarak büyüdük nesiller nesiller boyu ve cennetle cehennem konuları da aynı şekilde yerleşti içimizin en derinlerine tabiki böyle olması gerekiyordu bu yoldan geçmemiz gerekiyordu tekrar başa dönersem sence dinlerle ilgili bir ifşaat ve insanlar için farklı bir bakış açısı yayılırmı mor alev

    Beğen

    1. Sevgili Figen, dinler yüzyıllar boyu evrimleşmiş ve değişmiştir. Bunu biliyoruz. Sadece dini düşünmek, bu büyük değişim hakkındaki anlayışımızı kısıtlıyor. En temel kavramlara bakın. Aile nedir, ne olmalıdır? Çalışmak, sevmek, ilişkiler, para, tabiatla ilişkimiz, toplumsal bağlar, vatan vs kavramları… her şey ama her şey kökünden değişiyor, din de bunun bir parçası ama hepsi değil. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  10. Ne zaman aklımda bir şeyler dönüp dolaşsa, tam da duymam gerekenle buluşmam ne muhteşem! Hele “Çoğunluğunuz ya çoktan o noktadasınız veya çok yakınsınız, yoksa bu mesajlara çekilmez ve hatta anlayamazdınız bile.” paragrafı nasıl da nokta atışı… Sevgili Mor Alev; bana o kadar iyi geliyorsun ki. Yazılarını yaklaşık iki yıldır takip ediyorum. İlginçtir (midir?) tam da ihtiyacım olan, duymaya ya da idrak etmeye hazır/açık olduğumda okuyorum. Üstelik tam da günde/anda aklımda gezinen konularda, neredeyse eksiksiz bir yanıt gibi. Bu beni teşvik ediyor, yüreklendiriyor ve en önemlisi içimde milyonlarca kelebeğin rengarenk kanatlarıyla uçuşup neredeyse sevgiden gözlerimin yaşarmasına neden oluyor. Teşbihte hata olmaz, bu hissin verdiği coşku o kadar büyüleyici ki. Sana, benim (BİRin) sen yanıma teşekkür ederim. Sevgilerimle, HÜR’ce

    Liked by 5 people

  11. Birliğimizin ruhuna şifa derin bir nefes alıp şükranlarımı sunuyorum ❤ Hele de son cümle nasıl da iyi geldi! ”ben hayatlar boyu aradığım her şeyim..”
    Yaradanın yaratıcı kalbiyle bir olduğumuz hissettiren mesajlarla dolu bu yazı için şükran ve sevgilerimle ❤

    Liked by 1 kişi

  12. Sevgili mor alev bazen içine girdigim beni sağa sola sürükleyen bir konu var . Ölen insanları gördüğümüzde savaş mağdurlarını bir tarafım derin bir öfkeye girerken bizlerin bilmesine engel olanlar için bir yandanda bu sonucu kişinin elinde görerek öfkemin yönü bu şef yıllarca aileden ne alırlarsa alsınlar akıllarını kullanmayan bizlerde elbette nasibimizi aldık insanlara oluyor . Ne hissetmeliyim nedir doğrusu?

    Beğen

    1. Sevgili Lale, herhalde yazım hatası var. Bir daha yazabilir misiniz. Öfkemin yönünden başlayarak…teşekkür ederim

      Beğen

  13. O kadar dolu ve o kadar güzel ki.. Çok teşekkürler 🙏🏻 Şifa olsun ve oldu bile.. 💖🙏🏻

    Liked by 1 kişi

  14. Dün kalbim sancıyarak sordum , bugün cevap geldi 🦋
    Artık sayısını bilmediğim kez geldi🌸
    Bu kez, artık at kendini o uçurumdan da ‘ol’ dedi 🌱
    Ben nasıl ayni kalayım artık , nasıl inkar edeyim, nasıl şüphe duyayım..
    Mesajı okurken gözümün yaşı durmadı.
    Her şeyin sahibine minnet ile, şükür ile, hamd ile..🙏vesile olana gönülden selam ile 🌸🌱

    Liked by 2 people

  15. Atlamadan uçmayı hatırlayamayız, şimdi kanatları çalıştırma zamanı. Sevgiyle 🌿

    Liked by 1 kişi

      1. Şöyle bir düşündüm de… Mizahın arkasına saklanmış tek başına kalma korkusu tetikleiş soruyu… Teşekkür ederim…

        Liked by 2 people

  16. Muhteşem muhteşem muhteşem
    Ne denebilir ki başka …
    Derin bir nefes alınır yaşla dolmuş gözler kapatılır , heyecan ve umutla hızlanan kalp atışları izlenir
    Her şeye şükran ve minnet edilerek hissedilir bırakılır akıp gidilir öylece …
    Sonsuz teşekkürler ve sevgiler vesile olanlara 🙏

    Liked by 2 people

  17. Merhaba 😊 Benim bir sorum var; Yaratan nitelikleri insanlar aracılığı ile akar ve kendini ifade eder ama Kaynak insanın kendisi değildir.
    Yukardaki yazıda geçen bu cümleye takıl dim bi kaç gündür acaba Yaratan ve Kaynak aynı şey değil mi? Değilse fark nedir ? Ve kafamda sorular ben hangisiyim yada hepsiysem hala niye yetersizim… Tesekkurler 💖

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.