02-02-2020: 2020’lere Açılan Kapı

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

4FA5F972-7CDC-449E-86C3-966F8D4B7B4C

Sıfırlar ve ikiler…. Çok güçlü bir geçişe girmek üzereyiz. Sevgili Bilge Baykuşlar, bu tarih bana bu portalın 2020’lerin gerçek başlangıcı olduğunu söylüyor, siz ne dersiniz?

Geçen yılın sonunda 2020’nin taşıdığı numerolojik enerjiye bakmıştık (bağlantısı burada). Bu sene 2 Şubat 2020 tarihinde sıfır ve ikilerin katlandığı bir enerjiyle aktive ediliyoruz.

Dört adet sıfır ve dört adet iki: 2 rakamı hizmet, görev, işbirliği, denge, uyum, sevgi ve çiftlerin, ilişkilerin, eril-dişi dengesinin enerjisini taşırken, 0 rakamı ise “Yaratan” kudretini temsil eder. Bu rakam birlikte olduğu diğer rakamların gücünü daha da artırır. Sonsuzluk, tek bilinç, birlik, tamam olmak, akış, çemberler, başlangıç ve son sıfırın enerjisindedir. Sıfır hem sonuç hem de potansiyeldir, sıfır alfayı da omegayı da içinde barındırır.

Joanne Walmsley’in Melek Sayıları diyor ki; “Sıfırlar ve ikiler bir arada olduğunda en devasa, en iddialı hayalleri bile somut gerçekliğe dönüştürmemiz kolaylaşır. Bu sayı dizilişi bize şu mesajı veriyor: Yakın gelecekte büyük faydasını göreceğiniz harika şeyler oluyor, henüz bu fırsatları fiziksel hayatınızda deneyimlemiyor olsanız da lütfen inanın onlar hayatlarınıza doğru ilerliyor. Büyük resme bakın ve hayatınızda bazı şeylerin yaratıma girmesi için gerekirse resmin detaylarıyla çalışın, hem ruhani açıdan hem de fiziksel olarak. İlişkilerinizde zarif olun, işbirliğine girin ve bilin, sizler kutsanıyorsunuz, işleriniz yolunda gidecek.”

Buna ben de katılıyorum. Ancak bu portalın birkaç özelliği daha var, bu çok güçlü enerjiyi daha önce yaşamadık, Ocak başından beri enerji damla damla aksa da bu hafta sonu bir ultra ışık şelalesine dönüşeceğine inanıyorum. Bu enerji ruhani gelişimizi ve anlayışımızı daha da geliştirecektir ve bu da beni birkaç aydır heyecanlandırıyor. Fakat onun da ötesinde büyük yardım geliyor gibi hissediyorum, hayatın zorluklarıyla yüzleşmekte çok büyük bir yardım. Özellikle de buna çok ihtiyacı olanlar için. Yani evren bir taraftan eski sistemleri, yapıları, inançları yıkmamızı isterken, bizi inşaat molozu içinde yapayalnız ve çaresiz bırakmıyor, bu enerjiyle yardım koşarak geliyor. Peki bu yardımdan nasıl faydalanabiliriz? Her zamanki gibi, iç sesimizi dinleyerek ve ilhamı harekete dönüştürerek.  (Aynen Kova yeni ayının enerjisinde anlattığım gibi)

2020’ler bambaşka bir on yıl olacak. Orası kesin. Bu portal sezgilerime göre 2021 sonuna dek açık kalacak yani 21-12-2021’e kadar ve başlangıcın başlangıcından gerçek dönüşüme geçiş neredeyse 2 yıl sürecek. 1999’la başlayan, enerji eşiğinin 2012 olduğu ön başlangıçtan bahsediyorum.

Bu tarihin bir özelliği de şu; Kış Gündönümünün ve İlkbahar Ekinoksunun orta noktasında yer alıyor. İrlanda/Kelt mistisizmi buna Imbolc adı veriyor. Bu, kardelenlerin karı deldiği, kışın dışarıda tabiat ölüymüş gibi dursa da yerin altında köklerin hummalı bir çalışmaya başladığı zamanı simgeliyor. Tarih her sene 2-7 Şubat arasında değişiyor fakat bazı eski gelenekçiler, bu tarihin astronomik olarak hesaplanamadığı zamanlardan kalma alışkanlıklarla 31 Ocak-1 Şubat günlerinde Imbolc’u kutluyorlar. Arkadaşlar, biz artık biliyoruz, enerji dalgalar halinde geldiğine ve yükselip alçalması zaman aldığına göre tarihin çok önemi yok. Çünkü bu enerji daha uzun süre bizimle kalacak.

Şimdi kendinizi bir Nergis ya da Lale soğanı gibi düşünmenizi rica ediyorum. Görünüşte hiçbir şey olmuyor, ölü gibisiniz. Ama içeride tüm sistemler çalışıyor, donmuş toprağın altında, kökler uzuyor, gerekli mineraller alınıyor, toprağa sıkı sıkı tutunuyorsunuz, belli bir vizyon var, sadece henüz başınızı toprağın dışına uzatmadınız ama neredeyse hazırsınız. Imbolc bu enerjiyi taşır ve onun için kutlamalar yapılır, umut yükselir, bahar yoldadır! Tam da bu yılın ilk aylarındaki halimizi anlatmıyor mu?

22-22 enerjisi ise ihtiyacımız olan teşvik, cesaret ve fiziksel yardımı getiriyor. Bir-iki ay içinde hazırız, çiçek açabiliriz!

Astrolojiye baktığımızda ise, bu enerji geçişinin nöbetçisi, yardımcısı, güçlendiricisi, hamisi Baş Melek Gabriel (Cebrail). Gökyüzündeki 4 sabit yıldız, 4 baş meleği temsil eder, Zodyak’ın koruyucuları, dünyanın yardımcıları… Şimdi Kova burcunu düşünün, suyun aktığı yerdeki kraliyet yıldızı Fomalhaut, Gabriel’in (Cebrail) enerjisini taşır ve şu anda bize ışıldayarak yardım ediyor. Gabriel son haftalarda bu blogda da oldukça etkin bir şekilde enerjisini paylaşıyor.

Bu yazıyı yazmaktaki amacım bir günlüğüne dua etmek, belli bir saatte meditasyon yapıp sonra geçip gitmek değil. Görüyorsunuz değil mi, her şey bizi destekliyor. Farklı inanışlar, semboller ve gelenekler.

O zaman, bu hafta sonu ve ötesinde hayata daha fazla güvenmeye ne dersiniz? Korku çığırtkanlığına kulakları tıkayıp sadece ilerlemeye ve yaşadığınız anı onurlandırmaya ne dersiniz? Meditasyonu günlük alışkanlık yaparak farkındalığı yükseltip, ilhamı olduğu yerde tanımaya ve böylece özlemini çektiğimiz çözümleri getirmeye ne dersiniz?

Emin olun, hiçbiriniz, hiçbirimiz, sefil, terk edilmiş, dışlanmış varlıklar değiliz, asla o mantıksız korkularımız gerçekleşmedi ve gerçekleşmeyecek. O zaman, şimdi köklerimizi canlandırıp hayata umutla bakma vakti gelmedi mi? Evet belki dışarıdan hiçbir şey görünmeyebilir ama planlarımızı bir araya getirebiliriz, 2 enerjisinde işbirliğine girebiliriz. Dahası da var, bu tarihte 4’ler de ikiye katlanıyor, yani pratik çözümler, tutarlılık, bütünlük, doğruluk, güven, onur, kararlılık, verimlilik ve üretim. Sonunda 8’e ulaşıyor. Sonsuz akışın bir başka rakamı, bolluk getiren, güç, paylaşım, özgüven ve dürüstlük titreşimini taşıyan 8. Bu enerjiyle neler başaracağımızı çok merak ediyorum!

Bundan yıllar önce, güneş tutulması döneminde dört baş melek ve dört kraliyet yıldızıyla ortaklığa girdiğimiz bir “insanlığın kalbini şifalandırma” çalışması paylaşmıştım. Bu hafta sonu ve bundan sonra aklınıza geldikçe bu çalışmayı uygulayabilirsiniz. Harfiyen yapmanıza gerek yok, kendinize göre bu çalışmayı değiştirebilir ve kendi iç sesinize güvenebilirsiniz.

Hepinize harika bir 22-22 kapısı ve huzurla, umutla geleceğe bakarken anın da keyfini yaşayacağınız bir hafta sonu diliyorum.

©Mor Alev 2020


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

23 comments

  1. Sevgili Mor Alev, sizi yıllardır takip ediyorum. Her gün yazılarınızı merakla bekliyorum, neden mi, kafamda hangi soru varsa o günkü yazınız o konuyla ilgili oluyor, sanki blog bana özel açılmış gibi. Diğer takipçilerinizin de böyle hissettiğine eminim. Sizden çok şey öğrendim ve öğrenmeye de devam ediyorum. Dostlarıma “Mor alev” enerjisini dilim döndüğünce anlatıyorum ve blogu takip etmelerini tavsiye ediyorum. Bence hepimizin hayatlarına dokunuyorsunuz, Çok teşekkürler her şey için

    Liked by 7 people

    1. Önce 0 sonra 2 , 4 oluyor meleklerle 4’ler ikiye katlanıor 8 oluyor … bir imge belirdi alnımın iki kaşımın ortasından gelen sıcaklıkla dişi ve erilşn birleşimiyle oluşan minicik yumurta olan zigotun doğuma kadar geçirdiği evreler..zigot 0 dan varolunca önce 2 ye ardından 4’e ve 8’e Bölünerek rahme giden yolcuğunda dönüşmeye başlaması.. bu imge bir anda zihnime geldi.. bizler bu kapı eşiğinden artık geri dönüşü olmayacak şekilde evre evre dönüşerek rahim’e düştük gün doğum günü dür köklerimize güvenelim Meditasyonlarımızlaa içerde olan biteni yer ve gökle ve kökle bağımıza tanık olalım anda kalbe dönüp hiç te durup dinginleşelim kut’lu olsun 🙏🏽🎉 teşekkürler moralev

      Liked by 3 people

    2. Bu güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Aslında yazılara da, çabalarıma da anlam katan sizsiniz. Sizin aracılığınızla bunu buraya teşekkür notu düşen veya içinden teşekkür eden tüm arkadaşlara iletiyorum. Sevgilerle

      Liked by 3 people

  2. 04.02.2020’de Çin takvimine göre baharın başlangıcı ve yeni senenin de başlangıcı olarak kabul ediliyor. Elementleri Yang Su – Fare (Yer Hanesi) ve Yang Metal (Gök Hanesi). Çin felsefesinde her şeyin teorisi olan 5 Element teorisi (ağaç-ateş-toprak-metal-su) takvim için de geçerli ve tarihler sayılar yerine elementlerle ifade ediliyor. Çin tıbbından, Feng Shui’ye, doğum haritası analizinden, Chi Gong’a hep elementleri dengeye getirmek araştırılıyor. Her zaman dilimi iki element ile ifade ediliyor, bunlardan biri gök, diğeri de yer hanesi ve insan yer ile gök arasında olan olarak görülüyor. Bu senenin gök hanesindeki yang metal güçlü bir silah, bir kılıç ile sembolize ediliyor. Savaşmaktan asla kaçınmayan bir komutan gibi ancak bu komutan adaleti dağıtmayı amaçlıyor. Yang Su-Fare ise yer hanesinde ve okyanus suyu ile özdeşleştiriliyor. İçerisinde sonsuz yaşamı barındırırken, bir yandan da son derece yıkıcı olabilecek bir güç. Metal elementi su elementini doğuran, güçlendiren bir element olduğundan oldukça uyumla çalışıp, okyanus suyunun daha da güçlü olduğu bir durumu işaret ediyorlar. Ben de senin gibi sene sonuna yaklaşırken bambaşka hâllerde olacağımızı düşünüyorum Cânım Mor Alev. Oldukça hareketli bir yıl bizi bekliyor gibi görünüyor. Ve senin hep paylaştığın ifadeyle bunu bir Yaratıcı Kaos olarak yaşayacağız sanıyorum. Neyi yaratmayı seçiyorum? Neden? Bu sevgiden mi? Bolca sorulu, bol yaratımlı zamanlar. Kendimizin ve bütünün en yüksek yararına değerlendirmeyi seçelim dilerim. Sevgi…

    Liked by 9 people

    1. Yoğunluktan geç cevap yazıyorum Sevgili Tuba. Bu bilgiler için çok teşekkürler. Her şey birbirini tamamlıyor. Sevgilerimi yolluyorum.

      Beğen

  3. 30 ocakta Zemheri (Zem: kış, Harir: uğultu) bitti! Budama zamanına geçmiş olduk. Şimdi ağaçları ve çiçekleri ve kendimizi birbirine girmiş, havayı ve güneşi önleyecek şekilde “gelişmiş” yerlerinden; yapraklara dallara ve köklere teşekkür ederek usulca kesme zamanı..

    Kimimiz makas kullanacak kimimiz testere!

    Bahar gelip de tomurcuk açmadan her şeyi budama zamanı… Yeniden ve daha sağlıklı gelsinler diye…

    Şifa olsun 🙏 🍃

    Liked by 8 people

  4. Merhaba,

    02.02.2006 hayatimda bir kapiydi. Oglum saglikla dunyaya gelmisti cok sukur. O zamana kadar ki surec ise oldukca zorluydu. Saglikli dogma ihtimali cok dusuk bir bebek olmasina ragmen denedim. Beni destekleyen doktorlarim vesilesiyle de saglikla dunyaya geldi. 02.02.2020 oglumun 14. Dogum gunu cok sukur. Bir kadin olarak ben her zaman korunup desteklendigimize inandim. Inanc cok guclu bir kelime dinden bagimsiz. Insanlik olarak da daha guzel bir dunya yaratacagimiza inaniyorum. Geldigimiz yol zordu vardigimiz yer guzel diyor olacagiz inaniyorum. Sevgimle sifa ve idrak diliyorum, her sey cok guzel oldu bile, sevgimle

    Liked by 11 people

  5. Sevgili Mor Alev, yazılarınız her zaman içime akan bir nehir benim için. Ama bu yazı dolu dizgin bir şelale gibi sanki 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Günlerdir sıfırları ve ikileri bekliyorum, yazınızı merak ediyordum. Çok yoğun bir heyecan, oluş hissi bu. Ve öyle de oldu… Şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💜💜💜Sevgilerimle Mor Alev 💜💜💜

    Liked by 4 people

  6. Merhaba mor alev, öncelikle bu yazı için çok teşekkür etmek istiyorum. Senin dediğin gibi gercekten uzun zamandır bu yapıların çöktüğünü görüyorum kendi hayatimda. Artik öyle ki su anda neler oluyor ben nereye gidiyorum hic bilmemekle arkadas oldum ve sanirim alcakgonullu olup, hic bir seyi kontrol etmemesini ve icsel yonlendirmelerimi takip etmeyi öğrendim. Böyle yaptigimda kendimi daha cok “yolumda” rahat ve mutlu hissediyorum. Cok uzun senelerdir, bazi yeteneklerimi belli bir yonde olmaları gerektigi inanciyla sabote ettim ve en sonunda şakır şakır akan musluğum damla damla akmaya, ve kendi ruhumu bizzat kendim doyurma becerimi unutmama yol açtı. Disarida kendimi aramaya, panik halinde herkes gibi kosmaya, tirmanmaya basladim. Bazi şeylerden vazgeçmenin harika detox etkisiyle, son zamanlarda kendime donmeye ve bu yetenegimin yavaş yavaş geri geldiğini görmeye basladim, bu da ihtiyacim olanin zaten var oldugum seyden baska bisey olmadigini bana hatirlatti. Bu kendine dönüş beni her seyden cok mutlu ediyor. Hayatimin amacinin cok uzaklarda degil gunluk yaptigim seylerde, zevk aldigim seylerde oldugunu hissediyorum.
    Çok uzun bir yazı oldu ama, aslında sana bir sey sormak da istiyordum. Özlediğimi fark ettiğim şeyler var, bazı duygular, heyecanlar ortaya çıkıyorlar yavaşça ve şaşkınlıkla bakıyorum ki bu güzel seyler korku klasörundeymiş . Sevgiyi, özgürlüğü gömmüşüm. Bazen küçük bir hayal, bazen bir heyecan doğuyor, ya da belli bir insana karşı olmayan aşk gibi bir sevgi. Bunların daha fazla devinmesini istiyorum içimde. Daha çok hissetmeye izin vermek istiyorum. Benimle konuşuyorlarsa, bir mesajları varsa daha çok anlayabilmek istiyorum. Bu konuda ne gibi bir çalışma önerirsin? Uzun yazı için özür diliyor ve zaman ayırıp okudugun için teşekkür ediyorum.

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Asya, bütün bu istekleri bile salıverin… Tamamen teslimiyete geçin. Size birkaç yıl önce yayınladığım Kancalar başlıklı yazımı öneriyorum. Arama kutusuna yazarak bulabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Bundan daha iyisi nasil olur. Herşey benim ve bütünün hayrına muhteşem oluyor. Şükürler olsun öyle de oldu 🙏💜

    Liked by 2 people

  8. Aynen öyle! 😀

    Yarın önemli bir görüşme yapıcam ve önümüzdeki dönem için planları ya gerçek kılıcak ya da iptal edicek. Bu tariha denk gelmesine çok sevindim. Her şey yolunda gidiyor!

    Liked by 3 people

  9. Sevgili mor alev,
    Ben de yukarıdaki dostun bahsettiği gibi her gün yazılarını bekliyorum, rehberliğin için teşekkür ederim.
    Muhteşem bir uyanış dalgasının içindeyiz. Yıllardır blogu okumanın etkisi ve dönüşümle son zamanlarda olan olaylara oldukça sakin ve nötr yaklaşmayı başardım, şükürler olsun. Artık bize düşenin ışığımızı yaymak ve uyanışa katkıda bulunmak olduğunu hissediyorum. Harika zamanlardayız, harika bir süreç diliyorum. Ve öyle de oldu. Herkesi sevgi ile selamlıyorum. 🍀

    Liked by 3 people

  10. Enerji sabah uyandığımdan beri öyle güzel akıyor, temizliyor yine akıyor, yine temizliyor. Tüm kapılar ardına kadar açıldı. Teşekkürler…

    Liked by 2 people

  11. Bugün akşamüstü elime kalemi defteri aldım ve içimden geleni nasıl akıyorsa öylece yazıverdim. Ve öyle bir yere geldim ki, korktuğum şeylerin aslında yoldaşımın korkuları olduğunu anladım. Ve benim için o kadar komik şeyler ki bunlar! Kendisine sonsuz saygı ve şükranla bakıyorum ama bir poşetten veya su birikintisinden de korkacak değilim 😁
    Uzun lafın kısası, ihtiyacım olduğunu düşündüğüm ama elde edemediğim “yardımcı”nın aslında harekete geçmemek üzere kurduğum bir bahane olduğuna vardım. Ve yoldaşımın yanında olmamın sebebi de tam da bu ‘kendimin olmayan korkuları sahiplenme’ye olan yatkınlığım imiş.
    Korktuğum şey birkaç dakika içinde komik olunca acayip hafifledim ❤💃
    Not: yoldaşım bir at

    Liked by 2 people

  12. MerhabaKızım 02.02 2002 doğumlu … kordonları dolandığı için acil doğuma alındık normal tarihten önce… Dün yani 02.02.2020 ‘de 18 yaşına bastı. Bunda bir hikmet olduğunu düşünüyorum. Katkılarınız ricasıyla..Sevgiyle kalınMeltem depecik

    Samsung Galaxy akıllı telefonumdan gönderildi.

    Beğen

    1. Sevgili Meltem, bir numeroloji uzmanıyla çalışmanızı öneririm. Ama ikilerin ve sıfırların gücünü de bu yazıda görüyorsunuz. Sevgilerimle kızınıza harika bir yeni yaş diliyorum.

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.