Melekler: Kader ve Seçimler

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

Jim Warren - The road less traveledSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Her biriniz bizim gözümüzde kusursuzsunuz. Hiçbirinizin yaratım armağanı ile taçlanmış, kıymetli ve özgün insan ruhunda beden bulmuş İlahi Işıktan daha azı olmanız mümkün değil! Siz, sevgililer, burada, yeryüzünde ne deneyimlemek isterseniz onu yaratıyorsunuz.

Belli bir hayatı yaşamak kaderiniz değil. Belli bir ölümü yaşamak kaderiniz değil. Belli bir insanla ya da diğeriyle olmak kaderiniz değil. Siz buraya, yeryüzüne gelmeden önce “seyahat planları” yaparsınız. Doğmadan önce, nasıl ve kimlerle gelişmek istediğiniz konusunda belli arzularınız vardır. Nerede yaşamak, neler yapmak, nasıl ve ne zaman ölmek istediğinize dair fikirleriniz vardır. Sevgide daha büyük anlayışlara uzanmak üzere belli ruhlarla nasıl dans edeceğiniz konusunda öneri niteliğinde anlaşmalar yaparsınız. Ancak, asla, hiçbir zaman bu yaşam öncesi planlarını yerine getirme kaderine mahkum değilsiniz.

Yeryüzüne ulaştığınızda, gelişim hızınız ve nasıl gelişmeyi seçtiğiniz bütünüyle özgür iradeniz tarafından  belirlenir – enerjinizle, seçimlerinizle, kendinizi ve çevrenizdeki hayatı nasıl görmeyi seçtiğinizle.

Doğum öncesi planlarınızı değiştirmenizin pek çok sebebi olabilir.

Bazen beklediğinizden çok daha hızla gelişirsiniz. Belki öz-sevgiyi öğrenirsiniz ve artık gelişiminizi tetikleyecek acılı veya zorlu şartlara ihtiyacınız kalmaz. Doğum öncesi planlarınız sizi belli bir yolda kalmaya veya belli bir yöne gitmeye teşvik etse de, bu ihtiyacın ötesine geliştiyseniz, yeni yollara yönlendirileceksiniz.

Bazen gelişim hızı iki ruh arasında farklılıklar gösterir ve doğum öncesi planlarının zamanlaması hizalanmaz. Örneğin, bazen iki ruh karşılaşmaya ve çok yakın bir ilişkiyle gelişim dansına karar verir. Fakat karşılaştıklarında biri saplanıp kalmıştır, öğrenilmemiş derslerle sağlıksız bir ilişkidedir, bu sırada diğeri özgürdür. Böyle bir durumda doğum öncesi planlarının kuvvetli çekişi her iki ruh tarafından hissedilir, fakat özgür olan andaki şartlar altında yeni seçimler yapmalıdır.

Hiçbir suretle, birisi bir başkasının seçimleri yüzünden acı çekmemelidir. Kişi en basit haliyle yeni seçimler yapmalıdır. Seyahat planları değişebilir.

Bazı durumlarda, yeryüzünde önceden planlanmamış bir fırsatın çıkmasıyla şaşırabilirsiniz. Şimdiye kadar hayal etmiş olduğunuzdan çok daha heyecanlı ve yeni yollardan gelişim şansına atılırsınız.

Doğumdan önce ne planlamış olursanız olun, bizler en zarif, sevecen, saygılı ve ruhunuzu onurlandıracak yolu seçmeniz için size rehberlik yapmaya hazırız.  O anda izin vereceğiniz en yumuşak yolu, çevrenizdeki herkesin ışığına da saygı gösterecek yolu seçmeniz için.

Yani bir seçimle karşı karşıya geldiğinizde, sizden “ne yapmanız beklediği”, diğerlerinin ne yapması “gerektiği” konularında çok endişelenmeyin. Bunun yerine çok basit bir soru sorun: “Şu anda hissettiklerim ve çevremdeki hayat göz önüne alındığında, bundan sonraki adım nedir? Koşullar düşünüldüğünde, kalbimde neyi seçebilirim? Tam şu anda burada, bir sonraki en neşe-keyif-coşku dolu seçeneğim nedir?” Nehir dev kayayı hareket ettiremeyebilir ama onun çevresinden güvenle ve mutlulukla doğru yolunu bulmayı seçebilir.

Sevgililer, kendi kalplerinize iyi bakın ve her anda size en zarif ve içten gelen yolu seçin. Bu gerçeklikte, doğum öncesi planlarınız ne olursa olsun, neşeniz ne çevrenizdeki dünyanızla, ne siyasetle, ne de etrafınızdaki diğerlerinin seçimleriyle kısıtlanmak zorunda değildir.

Seçebilirsiniz – herhangi bir anda seçebilirsiniz – neşe-keyif-coşku içinde gelişmeyi!

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

14 comments

  1. Yani insanın yaratılış amacı değişmiyor ama amacımızı gerçekleştirmek için seçtiğimiz yolları mı degistirebiliyoruz?

    Liked by 2 people

  2. Ben yolculuğumu nese keyif huzur coşku dolu bir yolda yapmayı seçmiştim zaten ve öyle de oluyor şükürler olsun. ❤ ❤ ❤

    Liked by 1 kişi

  3. Sevgili mor alev , kader konusunu zihnimde sorguladigim bir anda bu yazı nasılda birbirimize doğru düşüncelerle bağlı olduğumuzu bir kez daha hissettirdi . Ailenin amaca uygun düşünüş ve yaşam da olmanın en guzel örneği bu platform . Ailemsiniz sizi seviyorum . Bu güzel yazıdan anladigim umarım doğru anlamışımdır. Tüm ilişkilerin sadece gelişim amaci güderek ve sadece saf olan versiyonumuzu hissettirerek aşk yada aile yada iş herhangi bir ilişkideki aşkın sadece birbirimizin bilinc seviyesini yükseltmek ve bir olmaya çalışmaktan öteye gitmediğini ,karşımızdaki kişi ile bilgi buluşmasında şayet uyumsuzluk varsa bilgi aktarımı ve alımı sonrası sevgiyle yollari ayırmak gerektiği şayet bu aile ise dahi sevgide ve uzaktan ilgide kalıp gelişimin devam etmesi gerektiği. Umarım sizi doğru anlamışımdır. Ve tekrar kocaman renkli öpücükler size .

    Liked by 2 people

  4. Yillar yillar once bir benzetme cok hosuma gitmisti. Pasta yapmayi ogreneceksin, ama pislik icinde kirik dokuk bir mutfak ve eksik malzemelerle ogrenmek veya mis gibi isil isil ferah bir mutfakta calismak… iste bu senin yaratim secimin, kaderin degil!

    Liked by 2 people

    1. Evet Bilge. Büyük ihtimalle ben anlatmıştım. Bunu Paul Selig’in bir workshopunda dinlemiştim. O gün bu gündür, gerektikçe seanslarda buna değinirim. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  5. Merhaba Sevgili Moralev. Bu güzel yazı için teşekkürler. Benim merak ettiğim konu şu. Burdan anladığım kadarıyla insanın ölüm şekli zamanı değişiklik gösterebilir. Yani dünyaya gelmeden önceki plandan farklı. Peki insan kendi ölüm zamanına şekline nasıl karar veriyor? Bunu dünyaya geldikten sonra değiştirse bile buna nasıl kesin olarak karar verebilir? Kafam çok karıştı.

    Beğen

    1. Burada sadece kendi görüşümü iletebilirim sevgili Sese. Bana göre hayatta kalmayı istemek bir dürtü. Hayatı sevmek, bu dünyaya hizmet etmeyi istemek, insanlığı sevmek, bunu içten ve gerçekten yapmak, hayata aktif katılımcı olmak ise bambaşka bir bilinçli seçim. İşte bana göre yaşamla ölüm arasındaki fark budur. Ve bazıları hayatta kaldığı halde yaşamıyordur. Bazıları kısa bir ömürle çok büyük hizmetler verir. Bazıları ise iç sesini dinleyerek ömrünü planlanandan çok daha öteye taşır. Aklıma geçenlerde 98 yaşına giren Betty White geliyor. Bütün bunlar benim bu konudan anladıklarım. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  6. Ruhumu onurandıracak seçimi yapıp doğru seçimi yapmışımdır.Fakat geçmişte başkasının seçimiyle acı çekmiş ve tekrar o başkasının beni secimimle tereddüte düsürnesiyle yüz yüze gelmişsem ve ikilem yaşıyor . İçinden bir ses hayatımın yönünü tamam değiştirmem yönünde baskı yaparken fakat diğer tarafta üzülecek kişileri düşünerek ve tam da emin olmamakla birlikte yaşanan bu iklimde neşe ve coşku bulamaz iken bu ikilemde nasıl kurtulabilirim bu ikilemi düşüncemden nasıl çıkarabilirim bu konuyla alakalı desteğinize ihtiyacım var mor alev hayatım sizinle güzel herşey için teşekkürler🙏

    Beğen

    1. Sevgili Eda, lütfen geçmiş yazılara bakınız. Bizler kendi mutluluğumuzu feda ederek kimseyi mutlu edemedik, edemeyiz. Enerjisi düşüktür çünkü. Bizim evrene hizmetimiz kendi neşe-keyif-coşkumuza uzanarak enerjiyi yükseltmektir. Burada bencillikten bahsetmiyorum ama uzun bir konu olduğu için geçmiş yazılara bakmanızı öneriyorum. Herkes kendi hayatından ve mutluluğundan sorumlu. İlişkiler sekmesine göz atın, Arkturuslular ve Brenda Hofmann kanallıklarına bakın, benim yazmış olduğum özgün yazılar da var bu konuda. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.