2020 Temaları: Gelişim/Genişleme, Güven ve İfade

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

GeorgiaOKeefe 1924Baş Melek Gabriel’den (Cebrail) bir mesaj:

Bu sene, Gelişim/Genişleme, Güven ve İlahiliğinin İfadesinin çok daha büyük seviyelerini açığa çıkarmak üzere hayatlarında beceriyle yollarını bulanlar için manşetlere geçecek bir yıl olacak.

Hayat değerlerinizi (parametrelerinizi) genişleteceksiniz. Her zaman olmuş olduğunuzun ötesine gelişerek, boyutsal gerekliklerin arasındaki bu yerde genişlemiş bakış açılarıyla kim olduğunuza bacaksınız. Bilinen gerçekliklerinizin ötesine gelişiyorsunuz, böylece hayalini kurduklarınızın sizin için yaratıma gireceği alanı yaratıyorsunuz.

Bununla beraber, yeni bir İlahi Dişi enerji akışı olduğundan emin olabilirsiniz. Bağlantıda olduğunuz ruhani kaynaklar tarafından kutsanmış (Mor Alev: şükredilen ve hayrına dua edilen) bir enerji akışı. Siz yeni genişlemiş alana adım atarken, o Işık Varlıkları sizi yönlendiriyor ve koruyor.

Eski kalıplarda saplanıp kalmamak için güvenmeye ihtiyacınız olacak. Adı geçen eski kalıplarınız, sadece sizi eskiden bel bağladığınız tepkilerinizdeki değişime  ve eski geri çekilme enerjinize uyandırıyor. Şimdi, daha önce benimsediğiniz eski yöntemlere karşıt bir İlahi Dişi enerjiyle olan yeni bağlantılara açılıyorsunuz. Bir zamanlar   itimat ettiğiniz yapılar ufalanıp dağılıyor. Bundan dolayı, 2020’de ilerlerken, daha da genişlemiş, gelişmiş gerçeklik niyetleriniz sonuca ulaşıyor. Günleriniz hiç de tanıdık olmayan gerçekliklere doğru esnerken, o kadar farklı olduğunu göreceksiniz ki, aklı karışık hissedebilir, nasıl tepki vereceğinizi bilemeyebilirsiniz.

Evrimleşmeniz için alan tanımanız önceliğinizdir. Yeni gelişmiş gerçekliğinize açılırken, herhangi bir yeni teknik yaratmaya veya yeni aktivitelerle atılım yapmaya çalışmadan önce onun (yeni gerçekliğin) nasıl olduğu konusunda berraklaşmanız önemlidir.

Tamamen güveneceğiniz bir şey ise şudur: Çok daha derinden topraklanıyorsunuz (Mor Alev: Yüksek Benliğiniz bu dünyaya daha da fazla demirliyor) ve farklı hisler uyandıracak bir gerçeklikte İlahiliğinizin ifadesi haline geliyorsunuz. Bu gerçeklikte olduğunuz kişi (Mor Alev: yeni karakteriniz) bile farklı hissettirecektir.

Bir İlahi oluş haline erişiminiz olacak ki, bu sizi şaşırtabilir. En İlahi halinizle uyum halindeyken, yeni algılar öne çıkar. Hayatınızı daha geniş şekillerde algılamanız davranışlarınızı da aydınlatacaktır. Tam da alışkanlıkla tepki verecekken, duraklama düğmesine basabilirseniz, yeni bir şey öne çıkacaktır. Yavaşlarken, çok daha bilinçli hale geliyorsunuz, bu sayede eskisi gibi tepki vermek istemediğinizi de anlayabilirsiniz. Bu, yeni yaratıcı benliğinize özen göstermenizin yeni yollarından sadece biridir.

Hakikatten de kalbiniz daha hafif. Ve dışarıda olanlar o kadar da haşin gelmiyor çünkü daha ılımlı ve ölçülüsünüz. Sizi besleyen ve dengeli olmaya teşvik eden enerjilerin çok daha güçlü akışına erişiminiz var.

Dengeli bir haldeyken kalbiniz açıktır. Hayata olan tepkilerinize güvenirsiniz ve bilirsiniz, amacınızın derinliğini desteklemek için içinizde ve çevrenizde bir ışık alanı hazırlamışsınızdır. Hatta kendinize daha fazla alan tanıdığınızı ve hayata olan bakışınızı genişlettiğinizi de hissedebilirsiniz.

Bu yeni senede, bedeniniz içinde canla başla hazırlamış olduğunuz yüksek frekanslardaki yerinizi kabul etmeye hazır hissedebilirsiniz. Bu yıl, iç Huzuruna ulaşmak üzere aktive ediliyorsunuz.

En azından, Huzur için kalbinizdeki cennetle tanıştırılacaksınız. Sevecen-şefkat tapınağınızın kalbinizden kaynaklanarak alanınızı doldurduğunu ve sonra da dünyaya yayıldığını deneyimleyeceksiniz.

Ve siz bunu yaparken, ihtiyaç halindeki dünyaya UMUT yayan Işık Feneri haline geleceksiniz. Esenlik alanında sevgi sizi dolduruyor, sizi çevreliyor ve siz de kutsanıyorsunuz. Öyle de oldu.

Baş Melek Gabriel için Shanta Gabriel, 9 Ocak 2020 (shantagabriel.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

13 comments

  1. Güne sizin öneri ve yüksek enerji dolu kelimelerimizle başlamak içimdeki huzur ve mutluluğu öne çıkarıyor.çoklkk teşekkür ediyorum sevgili moralev 🙏🏻🙏🏻

    Liked by 2 people

  2. Birkaç gündür, yetinmek, geride durabilmek konuları kafamda dönüp duruyordu. Bu sabah tesadüf ettiğim bir şarkıyla dolu dolu ağladım sanki son çırpınışlar damla damla aktı gitti. Sonra bu yazıyı okudum.

    Liked by 5 people

  3. Sevgili mor alev yine nokta atışı bir yazı ile hislerime tercüman olmuşsunuz. Bugüne kadar farkında bile olmadan safiyane ettiğim duaların hatta ütopik bulduğum hayallerimin gerçekleşeceğini yazılarınızla farkettim ve pek çoğunun gerçekleştiğini gördüm ve bugün daha da ötesini müjdelemişsiniz bu harika ❤ :Takip etmeye başladığımdan beri ve kendime dair o kadar çok farkındalık yaşadım ve o kadar çok aydınlandım ki yazılarınız ruhumun kapalı olan kapısını açmaya ve gördüklerimi anlamlandırmama vesile oldu. Hep derdimki ışığım önce beni sonra en yakınlarımdan başlayarak tüm evreni aydınlatsın. EVet ben 2019 da kalbimdeki cennetle tanıştım şükürler olsun şimdi o umudu tüm evrene yayma zamanı. Görevimi en yüksek tanrı potansiyelimde yapmaya niyet ediyorum ve öyle de oldu şükürler olsun ❤ Sevgilerimle

    Liked by 2 people

  4. Tepkisel davranackken duraklama ,yavaşlamak ve kalbin dışarıda olanlara karşı tepkisiz olma kısmını yasıyorum. Tuhaf hissediyorum ama bir yandan da olması gerektiği gibi olduğun farkindayim. Yine de ortalık yangin yeriymis gibi geliyor. Her yerden yardım çığlıkları…

    Liked by 2 people

    1. Bir karikatur vardi terapist dumduz dokmus cimentoyu sonra ailemleyken yeni dokulmus cimentonun uzerinden gecen bir kedi 🙄🤦🏻‍♀️su an tam da yasadigim bu. Eski kaliplar tepkisellik benim cocuguma bunu diyen bana neleri nasil demistir kim bilirler hep bi sorgulamalar hep hep hep..

      Beğen

      1. Sevgili Damlala, sorgulamak belli bir ölçüye kadar iyidir ama fazlası zihin oyunudur. Sizi kurban psikolojisinde tutar, sorun odaklı yaşamanıza sebep olur. Sorunu gördüğünüz anda çözüme uzanın. “Ben bu inancı, alışkanlığı, kalıbı, vs daha olumlusuyla değiştirmeye niyet ediyorum, şimdi farkındalığım yükseldi ve yeni farkındalığımla otomatik tepkilerden yeni yaklaşımlara, bakış açılarına, çözümlere vs geçmeyi niyet ediyorum” demek bile enerjiyi değiştirir. Teşekkür etmeyi unutmayın, her şeyin bir amacı var, yanılsamaların bile. Sevgilerle

        Liked by 2 people

  5. Bu tür yazıları okurken hep kaygılanıyorum. Değişim hep olumsuzlukla geliyor gibi hissediyorum, ya da bu hissiyattan kurtulamıyorum.

    Beğen

    1. Sevgili Phoenix, önerim çeşitli salıverme yöntemleri kullanarak değişim korkunuzun kökenlerine inip kaygı alışkanlığınıza veda etmenizdir. Çünkü bu alışkanlıktan öte bir şey değildir. Böyle basit yaklaştığınızda, korkunun yalandan başka bir şey olmadığını da görebilirsiniz. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.