Bağışlayıcılık – Konsey (Mesaj 254)

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

Bu mesaja verdiğimiz başlık bu zamanda bedende olanlar için hatırlanması ve uygulanması en önemli sözcük olabilir.

Gelmekte olan aylarda oldukça fazla bilgi açığa çıkacak ve bunu yapma beceriniz de zorlanabilir. Bu gezegende hemen hemen tüm dillerde bulunan bir söyleyiş var, “Bu bağışlanamaz”.

Bağışlanamaz hiçbir şeyin olmadığını anlamanız kaçınılmaz ve mecburidir. Bağışlamakla göz yummak veya hoş görmek arasında çok büyük fark vardır. Sizden zarar verdiğini bildiğiniz davranışlara göz yummanızı rica etmiyoruz.  Bağışlamak hem bağışlananı hem de bağışlayanı yükseltir. (Mor Alev: Enerjisini yükseltir.) Ancak kişi bunu bilse bile, bu seneniz en sevecen olanların bile zorlanacağı çok şey getirecek.  Bunu sizin için kolaylaştıracak bazı önerilerimiz var.

Öncelikle, duyabileceğiniz şeyleri yargılamayı bırakın. Gözlemlemeniz fakat yargılamamanız her zaman sizin için iyidir. Çok zor olacak, fakat bunu yapmayı öğrenmek, sizin için üzerinde çalıştığınız bir şey haline gelecek.

Sonra, şöyle bağışlamayı hatırlamak gayet yerinde olacaktır: “İnsanlığı birbirlerine yaptığı şeyler için bağışlıyorum.” Bunu kesinlikle yapabilirsiniz. Ve, belli davranış ya da bireyleri bağışlamaktan da daha kolay olacaktır.

Bu ifadeyi bilincinizin bir parçası haline gelmesi için günlük olarak, hiç ihtiyaç duyulmasa bile tekrarlamanız da büyük ihtimalle en kolayıdır. Bu iyi bir uygulamadır.

Pek çoklarının günlük olarak yaptığı bir başka uygulama da Ho’oponopono’dur. “Özür dilerim. Lütfen Bağışla. Teşekkür ederim. Seni seviyorum.” Bu uygulama, bilincin tek olduğunu aklınızda tuttuğunuzda en etkin halini alır.

Bu mesajın tamamının sebebi bilincin tek (BİR) olmasıdır. Bağışlanmayı isteyip de bir başkasının bağışlanma isteğini reddedemezsiniz. Görüyorsunuz değil mi, bir başkası yoktur.

Yani, belki de bugün insanlığı insaniyetsizliği için bağışlamaya başlayın. Hem kendinizi, hem de bütün bir gezegeni yükseltmiş olursunuz.

Şimdi, sizin bunu yapmanızı istediğimiz ortamın havası büyük ihtimalle böyle bir zihin yapısına çok da yatkın olmayacak. Suçlama ve yargılamaya kaymanız çok kolay olacak. Başkalarının söylediği şeylere sadece onay vermeniz bile sizi aşağı çekecek. Bundan dolayı böyle zamanlarda düşüncelerinizi kendinize saklamanız en iyisi olacaktır. Ve böyle durumlar sıklıkla karşınıza çıkacak. Şöyle bir düşünürseniz, bağışlamayanları bile bağışlayacaksınız. Onlara bu hizmeti verin. Hani merak etmiyor muydunuz, “En iyi nasıl hizmet edebilirim?”

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. “Meleklerle gücünüzü keşfedin” adında bir kanalda, daha önce duyduğum ama özünü tam olarak anlayamadığım için uygulayamadığım “Ho’ponopono öğretisi” ne rastladım. Ordan keşfettiğim bu çalışmayı bu günlerde sürekli yapar oldum. Demek ki dönüştürülecek çok şey var. Konsey beni gülümsetti ‘ Sürekli hizmet, görev diyorsunuz da önce biraz kendinize çalışın ‘ demişler onlar da😀 Hepimize kolay gelsin, işler,güçler,herşeyler✨👫👭✨💜

    Liked by 4 people

  2. Bir seyler oluyor! Bir seyler olacak. Once kendimizi, sonra var olan herseyi enerji olarak arindirip yukseltebilmek ve “kendim ve Onlar” diye bir ayrim yok ki diyebilmek icin, en onemli, en sade ama bir o kadar da zor (her an farkindalik gerektirdigi icin) bir seyi hatirlatmis konsey. Yargilamadan gozlemci kalabilmek, katilmadan dinleyici kalabilmek, onaylamadan kabulde kalabilmek, sikayetlenmeden de aksiyon alabilmek… Hepimize kolay gelsin:)

    Liked by 2 people

  3. Ben de son 20 gündür hooponopono tekrarları niye aklıma düştü diyorum 😂her uygulayışımda olduğu gibi yine yolumu açıyor. Tüm yol arkadaşlarıma ‘ inanmasalar bile’ tekrarını tavsiye ederim. Şifası yüksek bir öğreti 🙏🌸🦋

    Liked by 2 people

Yorumlar kapatıldı.