2020 Yol Haritası I: Korku Seçenek Değil

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

8811b389befbd48abe02d193af78775dSevgili Dostlar, 6 Ocak tarihli bu mesajı okuduğumda elimize 2020’nin hızlı kullanma kılavuzu tutuşturulmuş gibi hissettim.

Eğer 2020 özetlerini ve artık ünlü hale gelen Satürn-Plüton birleşmesi ile ay tutulması analizlerimi okuduysanız, dışarıya bakınca oldukça yanıcı özellikler taşıyan ve çalkantılı görünecek bir yıla giriş yaptığımızı biliyorsunuz. Bu sırada büyük bir gelişim şansının açıldığını da!

Bu mesaj, benim sayfalarca detaylandırdığımı toparlayıp vermiş – tipik Işık Varlıkları işte! Hemen ardından bir mesaj daha yayınladılar, ve o da bu sene için bir rehber özelliğinde. O yüzden bu iki kanallığın başlığına “2020 Yol Haritası” tanımını ekliyorum ve ikisini peş peşe yayınlıyorum, yıl boyunca tekrar tekrar kendimize hatırlatmamız gereken çok önemli iki prensipten birini bu yazıda bulacaksınız: Korku bitti!

Umarım benim gibi faydalı bulursunuz.

Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına çok teşekkürler. (LifeTapestryCreations.com)

Sevgililer,

Dünya artık korkunun pençelerinde can çekişmiyor olsa da, medya öyle olduğu reklamını yapıyor. Savaş olmayacak – en azından korktuğunuz formda olmayacak. Çünkü yeryüzünün bu son korku günleri, çizgi romanlardaki artık kötülük yapamayan süper-kötü-karakterin son nefesleri gibidir.

Bu bilgiye rağmen, süper-kötü-karakterin hareketleri rahatlama ve neşe-keyif-coşkudan önce korku titreşimi yayacaktır. Zira, tükenip gitmeden önce o 3D korkunun biraz daha işlemden geçme ihtiyacı bulunmaktadır. Böylelikle, ilk dakikalar ya da hatta günlerde, ne zaman alışılmadık bir gürültü duysanız veya telefon çalsa korkuyla siniyorsunuz. Süper-kötünün kapının dışında olduğunu bildiğiniz için değil, korkuyla çalışmaya öyle çok alışık olduğunuz için. Bir iç korku olmadan, ağırlık ile neşe-keyif-coşku arasındaki savaşın bittiğini bilmeniz birazcık daha zaman alacaktır.

3D hayatlarına devam etmek isteyenler için aynı şeyin geçerli olması şart değil. Işığa geçmiş olan sizler artık o korku gruplanmasına dahil değilsiniz. Böylece, en kötüsünün artık hayatınızın bir parçası olmadığına, öcünün yatağınızın altında saklanmadığına dair iç bilişi taşımanıza karşın, en son yıkıcı fikri veya davranışı duyduğunuzda en kötüsünden korkuyorsunuz.

Medyanın korku ve terör çığlıklarını dinleyin, dilerseniz tabii. Fakat bilin, böyle bilgiler 3D’den geçişe karar veren herhangi bir yeryüzü varlığının bir parçası olmaktan çıkmıştır. Bitti. Sizin ve artık 3D’ye ait olmak istemeyenlerin hayatları yüzünü neşe-keyif-coşkuya dönüyor.

Tekrar vurgulamalıyız ki, her ne sebepten olursa olsun 3D’de kalmayı arzulayanlar, korku içinde yaşamayı sürdürecekler. Bu sizin için ne orada, ne de burada. Sizin korku günleriniz arkanızda kaldı. Korku kapınız çarparak kapandı. O korkulara bir daha uğramaya çalışsanız da, 3D yaşamlarınız boyunca gün be gün yaşamış olduğunuz korku seviyesine ulaşmayı bir daha asla başaramayacaksınız.

Yakında korkuyu seçenlerle aranızdaki ayrımı iyiden iyiye görmeye ve hissetmeye başlayacaksınız. Medyanın ve siyasetin korku ve yıkım çığlıklarını fark etseniz de, böyle bir yıkımın sizi bir zamanlar beklendiği gibi etkilemeyeceğini bilerek hayatınızı yaşamaya devam edeceksiniz. Çünkü siz 3D korku parçalarınızı temizlediniz.

Yeryüzü hayatlarınızın her biri 3D korkularınıza ekler yaptı, öyle katlandılar ki birisi en önemsiz korkularınızdan birine bile azıcık dokundursa, 24 saatlik korkuya kapılıyordunuz. “Eğer o onu yaparsa, bana şu olur, çünkü…” Bundan dolayı diğerlerinin korkularını da kaydedeceksiniz. Fakat sıfır korku temelinden başladığınız için, düşünceleriniz şunun gibi olacak, “Bu çok üzücü. Umarım kimse zarar görmemiştir ya da korkuda değildir, fakat korku duygusu artık içimde değil.”

Belki böyle bir kavram size soğuk kalpli geliyor. Bu doğru değil. Işığa geçişi yaşamadan önce, çağlar boyu birikmiş korkulu hatıraları temizleme ihtiyacındaydınız. Anda sizi etkilemese bile, yeryüzünde hayatın ne kadar felaket olabileceğini hatırlamaya sizi teşvik eden hatta zorlayan hatıralar. Çünkü geçmiş yaşam anılarınız ya size benzer şeyler olmuş olan zamanları ya da başkalarında korku yarattığınız durumları hatırlattı. Bundan dolayı, olanlar başkalarını etkilese de, belleğiniz tekrar tekrar o durumları deneyimledi.

Şimdi belleğiniz temizlendiğine göre, korku haberlerini fark edebilirsiniz, fakat korku anılarının içine çekilmeyeceksiniz. Çünkü öyle yapmak sadece yeryüzünün korkusuna ekler, tüm neşe-keyif-coşku kaybolana kadar, korku üzerine korkunun üremesine yol açar – ister gerçek korku, ister hatırlanmış korku olsun.

Bu görünüşte kriz zamanındaki rolünüz, endişelenmek ya da korkmak değil, aksine dünyanızı bir huzur, sevgi ve neşe-keyif-coşku dünyası olarak imgelemektir. Yeryüzünün daha fazla korku düşüncesine ihtiyacı yoktur. Yeryüzünü çağlar boyunca boğmuş olan düşüncelere. Yeryüzü değişti, siz de öyle – korkudan neşe-keyif-coşkuya. İşte böylece, neşe-keyif-coşku düşünceleri sadece bireysel hayatınıza değil, tüm dünyaya huzur ve sevgi yayacak.

Neşe-keyif-coşku yolunuz kolay bir sürüş için döşendi. Çağlar boyu zikzak çizdiğiniz taşlı kayalıklı, uçurumlarla dolu korku patikasını tercih edip neşe-keyif-coşkunun rahatlık için döşenmiş dümdüz yolunu görmezden gelmek herhangi biriniz için ne kadar saçma olur.

Kolay yolu seçin ve neşe-keyif-coşkuda olacaksınız. Kayalık, taşlı yolda devam edin ve benliğiniz ileri hareketi durduracak. Çünkü dünyanız veya diğerleri için ne kadar bilinçli korku duymak isteseniz de, bu artık sizin rolünüz değildir. Diğerlerini de bırakın sizi takip ederek kolay yolu bulsunlar.

Korkuda seyahat ederek kazanılacak hiçbir şey yoktur, ne sizin ne de diğerleri için.

Gerçekte, korkuda yol bile alamazsınız. O yol, o dünya sizin ve artık 3D’ye ait olmak istemeyenler için bitti. Öyle de oldu. Âmin.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

19 comments

  1. Teşekkür eder, sevgiyle kabul ediyorum. Yolumuz ışıkla aydınlanıyor ve sevgiyle taçlanıyor. Hücrelerimizde neşe ve coşkuyla keyifli bir hayat yaşıyoruz ve öyle de oldu! Amin…

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Figen, eğer bu yorumu yazarken verdiğiniz email adresinden mesaj yolladıysanız, hayır bana hiç ulaşmamış. Eğer farklı bir email adresi kullandıysanız, son haftalarda birkaç adet Figen ön isimli arkadaşa yanıt yollamışım, isterseniz spam dosyanızı bir kontrol edin. Sevgilerle

      Beğen

        1. Sevgili Figen, eğer genel bir sorunuz varsa lütfen yorumlar bölümüne yazın ve herkes bundan faydalanabilir. Eğer danışmanlık hakkında sorularınız varsa lütfen ana menüdeki hizmetler sekmesinde ilgilendiğiniz danışmanlığın formunu doldurun ve serbest alana da sorunuzu yazın. Bunlar bana ulaşmanızın en iyi yollarıdır. Ya da bir daha email atabilirsiniz fakat email adresini doğru yazmaya dikkat edin. Sevgilerle

          Beğen

  2. O kadar güzel bir yazı ki hissettiklerimi anlatmak istesem ancak böyle anlatabilirdim.<3 Kendimi harika hissediyorum. Kendimde devrim niteliğinde değişiklikler olduğunun farkındayım, eskiden de bildiğim ama hissedemediğim yada korkunun galip geldiği zamanlarda ruhumu sıkan şeylerin hepsi sanki yok ol’du. o kadar tesimimki ol’ana şükürler olsun herşey benim ve bütünün en yüksek hayrına tam olması gerektiği gibi ol’uyor. Ve ben ol’an’daki güzelliği yaşıyorum. Bu günlere gelebilmeme vesile olan sevgili mor alev başta olmak üzere bu yolda bana ışık olmuş herkese ve herşeye sonsuz şükran duyuyorum. Bu mesajı veren Brenda Hoffman ve kanallığını yaptığı Işık Varlıklarına da çok teşekkürler. Bir’likte yarattığımız cennette yaşamaya tüm kalbimle niyet ediyorum. ve öyle de oldu şükürler olsun. ❤

    Liked by 2 people

  3. İstiklal Marşının ‘Korkma’! İle başlaması ne kadar manidar geldi. Gelecek korkusuz ve parlak. Bu hakikati an be an hatırlamaya niyet ediyorum😌🙏

    Liked by 2 people

  4. Şu anda hayatımda zor bir dönemden geçiyorum. Gelir kaynağım sekteye uğradı, ortaklığım güvensizlikle sınanıyor. Kış aylarındayız giderimiz çok fazla. Tek başıma bir çocuk yetiştiriyorum ve bazen her şey çok zor oluyor. Yine de korkmuyorum, evrene ve akışa güveniyorum. Her zaman ışık varlıklarından bana gerçeği göstermesi ve işlerimin yolunda gitmesi için yardım istiyorum. Yardım geliyor 🙏 sevgili Mor Alev; size ve ışık varlıklarına sonsuz teşekkürler. Ve öyle de oldu.

    Liked by 1 kişi

  5. Pek güzel yazmışsınız
    Elinize zihninize aklınıza sağlık
    ❤️❤️❤️🙏🙏🙏

    Liked by 1 kişi

  6. On gündür yaşadığım durumlar karşısında büyük bir korku hatta dehşete kapılmıştım. Zihnim, duygularım nasıl da savruldu. Tutamadım. Kontrol edemedim. İyileştiremedim. Oradan oraya savrulurken sadece ağladım, söylendim, suçladım. Sadece anlık nefesimi farkettiğim zamanlarda kendime gelecek gibi oluyordum, ama on gün içinde sadece birkaç dakika… Değiştiğimi, artık eski versiyonumla devam edemeyeceğimi, o yüzden bunu yaşadığımı biliyordum ama nafile, duvardan duvara vuruyordu beni resmen.O kadar tutmuşum ki korkumu kapalı kapılar arkasında, minicik sanıyordum, oysa benden daha büyük, bir devmiş.
    İki gün önce nefes alabildim, sakinleştim. Direncim geçti…
    Düşünüyorum da, neden sürekli birçok bilgiyi, nefes ve nlp tekniğini bilip, uyguladığım halde, bu süreçte hiçbirini yapamadım Mor Alev?

    Şimdi bu yazıyı okuyunca, neyden arındığıma ve nasıl güzel, büyük bir adım attığıma emin oldum.
    Şükürler olsun. 🙏🏻💜

    Beğen

    1. Sevgili Neslihan, bu gibi durumlarda yaptığımız hata kendi kararlarımızı kendimizin dışında biri alıyormuş gibi görmemizdir. Yani neden yapamadım diye soruyorsunuz ya, yapamadım değil, gerçek soru “neden yapmadım” olacaktı. Bunu şimdi siz kendinizi azarlayın diye yazmıyorum, çoğunluk böyle şeyleri bu şekilde yaşıyor. Yani otomatik tepkilerine devam ederek. Ne zaman siz otomatik tepkiden vazgeçtiniz o zaman sakinleştiniz. Yani yapan da sizsiniz, yapmayan da. Zihin sadece sizin komutlarınızı takip ediyor. Korkunuz sizden büyük bir dev değil işte, gördünüz, şu anda o kadar etkin değil. Peki, bunun ilacı nedir? Otomatik tepkiyi fark ettiğiniz anda durmak ve yeni davranışları alışkanlık haline getirmek, işin kökenine inmek. “Benim gerçekte korktuğum şey nedir? Ben bu olaya içimdeki neyi yansıtıyorum?” Bu gibi durumlar bizim kendimizi tanımamız ve gerekiyorsa değişmemiz için gelen fırsatlardır, anladığım kadarıyla siz bu fırsatı kullanmışsınız. Tebrikler! Yoksa şimdi hala daha eski ruh halinde eski şeyleri söylüyor olurdunuz. Kendinizi büyük bir adım atmış gibi hissetmezdiniz. Sevgilerimle

      Beğen

  7. Sevgili Mor Alev bana çok yol aldırdınız.Aralık 2019 itibariyle kendimde gerçek bir değişim hissediyorum.Bu yoğun enerji fırtınaları çok etkiledi beni zannedersem🙏 Yazılarınızı okurken hep “ birkaç gün önce tam da böyle düşünüp hissetmiştim” diye geçiriyorum içimden.
    Yakınlarımla sohbetlerde daha kolay ve anlayabilecekleri şekilde ifade edebiliyorum tüm bu anlattıklarınızı.Cesaretle açıyorum kalbimi.
    Savaşlar, depremler, kazalar… v.s gibi olaylara çok üzülüyorum.Ülkelerin siyasetleri yüzünden İnsanlığın ve Dünyamızın içinde bulunduğu bu kaosun bir an önce bitmesini tüm kalbimle istiyorum🙏Ama sizin sayenizde yaşamdan korkmamayı öğrendim. Neşe keyif coşkuyla günümü başlatıyor ve bitiriyorum.
    Sevgi ve Umut elele yaşamımda ailemle birlikte. Her zorluğu böylelikle daha kolay atlatacağımıza inanıyorum.
    Gerçekten oluyor🙏Zaman alsa da ,adım adım niyet ettiğim hedefe doğru yaklaşıyoruz.
    Ve Öyle de Oldu🙏
    Herşey için sonsuz teşekkürler🙏💖🌺

    Liked by 1 kişi

  8. Teşekkürler mor alev, ışığınız ve enerjiniz yolumuzu aydınlatıyor. Sevgiye ve onun var ettiği güzelliklere, herşeye sonsuz teşekkürler.

    Liked by 1 kişi

  9. Bende korku, üzüntü gibi kavramlar uzun zamandır neredeyse yok oldular. Bu blogda okuduğum yazılar, genel olarak “doğru yol”da olduğumun kanıtı gibiler. Fakat bazen de fazla duyarsızlaşmış olabileceğimden şüpheleniyorum. Artık ne ölümler ne hastalıklar ne de savaşlara üzülüyorum; zaten özellikle “üzülmek” tamamen yok oldu. Bir arkadaşım babası ile ilgili hastalık durumunu söylüyor, tamamen nötr dinliyorum sadece; uzaktan başka bir arkadaşım 30’lu yaşlarda hayatını kaybediyor, geride çok tatlı bir eşi ve çocuğu var, içimde hiç üzüntü oluşmuyor. İşte bazen biraz fazla acayip geliyor böyle olmak. :)) Ne dersin mor alev?

    Beğen

    1. Sevgili Emre, üzülmek daha da doğrusu bir şey hakkında kahrolmak diyelim ya da yoğun üzüntü bizi işlevsizleştirir. Belli bir tarafsızlık iyidir. Şimdi, biz burada hissizleşmekten bahsetmiyoruz. Bu başka bir şey. Belki de henüz arkadaşınızın vefatını işlemden geçirmediniz. Yas sürecinde inkar en sık rastlanan ilk tepkimizdir. Önemli olan o bilgiyi kabul ettikten sonra acaba şefkat hissedecek misiniz? Geride kalan eş ve çocukların bundan sonraki hayatlarında nasıl destek olabilirim diye kendinize soracak mısınız? Eminim, şimdiden elinizi bu insanlara uzattınız ama, bunu gerçekten içten yapmayı istemekten bahsediyorum, alışkanlık veya sosyal kodlamalardan dolayı değil. Önce kayıp/yas sürecine girin, bilgiyi kabul edin, bu süre alabilir ve sonra da hislerinize bir bakın.
      Arkadaşınızın babasının hastalığıyla özdeşleşmemeniz iyidir ve büyük ihtimalle o arkadaşınızın da sadece onu sevgiyle dinleyecek, ona alan tanıyacak bir dosta ihtiyacı vardır. Siz de bu işlevi hiçbir önyargı olmadan yerine getirdiyseniz, ne mutlu size. Dostlarımızın bazen de böyle konuşup içindekileri atması ve karşılığında sadece anlayış ve şefkat bulması başlı başına bir şifa eylemidir.
      Yani, toplamda hislerinizi, tepkilerinizi ve süreci gözlemlemeye devam edin. Bence iyi gidiyorsunuz.
      Sevgilerle

      Beğen

  10. bu pozitif yazılarınızı o kadar çok seviyorum ki. gerçekten korku sanki çok uzağımda artık. yani bir an beliriyor ama kısa süre içerisinde çok uzağımda kalan, eski bir alışkanlık gibi silik bir hal alıyor. Pkei artık içinde korku gerilim ve çok fazla prim yapan konuları ele alan hiçbir dizi veya filme tahammülüm olmaması bu yazdıklarınızla ilgili olabilir mi? Çokça sevgiler..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.