2020’de Mükemmel Berraklık

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

7252ab0b7f4e8d6cdc864c54f0ba8818Sevgili Bilge Baykuşlar,

Bu hafta kaçınılmaz şekilde Oğlak olduk, ağır yazılarla ciddi konulara daldık. Oysa daha yeni yıla yeni girdik! Farkındaysanız, henüz 2020’nin numerolojik potansiyeli dışında, görmeye alışmış olduğunuz yıllık enerji öngörülerine dair özetleri bile paylaşmadım sizlerle. Onlar gelecek ama öncelikle bu dev haftaya odaklanmayı seçtim. Hatta bu hafta yayınlanan iki detaylı analiz de 2020 ve ötesini anlatıyor, bundan dolayı Tüm Yazılar altındaki Yeni Yıl kategorisinin 2020 bağlantısında o makaleleri de yıl boyu kolaylıkla bulabilirsiniz.

Bu Cumartesi sabahı, dün geceki ay tutulmasından sonra iki dev enerji akışının arasında, belki de sıkışmış veya aklı karışmış ya da yorgun hissediyorsunuz… O zaman biraz da farklı bir bakış açısına ihtiyacımız var demektir.

Öyleyse, meleklere dönüyoruz.   Melekler 2020’nin getirdiği mükemmel berraklık şansını ve berraklığın armağanlarını anlatıyor. Kullandıkları terim 20/20 Mükemmel Görüş – bu hiç gözlüğe ihtiyacı olmayan keskin görüş yeteneğini anlatan bir terim, yirmide yirmi görmek sağlıklı göz demek. Ben de bozmayıp çeviride bu sözcükleri kullanıyorum.

Evet, unuttuk ama yeni yıldayız, bir sürü şeyi çok farklı görebileceğimiz ve vizyonumuzu hayata geçirebileceğimiz koskoca hızlı bir sene!

20/20 İlahi Vizyon

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Mutlu bir yeni yıl! Mutlu bir berraklaşma yılı! Bu, kendinizi sevginin gözlerinden doğru görme sözü vermek için mükemmel bir yıl – mükemmel 20/20 görüşle! Bu, İlahi olanla çok daha derin bir ortaklığa girmek için harika bir yıl.

Dünyanızın kaosunun ortasında daha fazla sevgiyi görebilir, daha fazla sevgi olabilirsiniz. Dünyanın zıtlıklarıyla karşı karşıya geldiğinizde, kendi bakış açılarınızı daha da net bir şekilde bilmeyi ve sevmeyi öğrendiniz. Dünyaya bakıp diğerlerini “doğru” veya “yanlış” olarak yargılamak yerine, fikir ve hareket çeşitliliğini, kendi kalplerinizi ve gerçeklerinizi çok daha berrakça görmeye, tanımaya ve onaylamaya kullanın.

Hayatın sunduğu aynalara bakarken, kendinize sorun: Gördüğümde benimle eş-titreşimde olan ne var? Ne benim hayatıma ait? Kim benim hayatıma ait? Hangi inançlar benim için faydalı? Hangi düşünce tarzları bana uyuyor ve hangileri uymuyor? Kendinizi veya diğerlerini yargılamak yerine, çeşitliliği bu zıtlıklar dünyasında öğrenmenize, farkına varmaya ve kim olduğunuz, kim olmak istediğiniz, nasıl yaşamayı arzuladığınız konularında net kararlar vermenize yardımcı olması için kullanın.

Kar taneleri gibi, tamamen aynı olan iki taneniz bile yok. Bedendeki hücreler gibi, her biriniz yeryüzüne farklı sebeplerden geldiniz, farklı deneyimler arzulayarak ve farklı yeteneklerinizi paylaşarak. Bazılarınız birbirinizle eş-titreşimdesiniz ve kolaylıkla anlaşıyorsunuz. Bazılarınız ise böyle değil. Hepinizin birbirinizle hemfikir olması diye bir zorunluluk yoktur. Her biriniz İlahi Sevginin kıymetli, kusursuz ve özgün bedenlenmesisiniz.

Sonsuzla bir olduğunuzu bildiğinizde, fikirlerinizin doğru olduğunu anlarsınız – sadece sizin için doğru. Anlarsınız ki, arzularınız doğru – sizin için. Manevi değerleriniz ve ahlakınız doğru – sizin için. Bu ışıkta, aynı zamanda anlarsınız ki, bu gezegende herkes kendi özgün inanç, arzu, tercih ve fikirlerine sahiptir ve bunlar bulundukları ruhun gelişimi yolunda benzersizce doğrudur.

Çeşitlilik ve zıtlık aracılığıyla insanlık hem kolektif enerji olarak, hem de siz, bu BİR enerjinin içindeki birey olarak gelişmeye ve evrimleşmeye devam ediyorsunuz.

Kendini veya diğerlerini yargılamadan yaşamak ve yaşanmasına izin vermek, sevmek ve sevmeye izin vermek, ruhani özgürlüğün en yüksek hallerinden biridir.

Yani, bu sene, dünyanın veya çevrenizdeki diğerlerinin ne yaptığına odaklanmak yerine, kendi kalbinizi ve neşe-keyif-coşkunuzu öncelik yapın. Kendinizi sevmeye odaklanın ki böylece diğerlerini de gerçekten sevebilirsiniz. Kendi bakış açılarınıza değer verin ki, böylece onay peşinde koşmaya ve tartışmaları sürdürmeye son verir ve diğerlerini de kendi kutsal bakış açılarına bırakırsınız.

Kendi hislerinizi ve hayallerinizi ciddiye alın ve bu dünyada başka kimsenin ne yarattığını hiç umursamadan kendi hayallerinizi yaratın! Biz eksiksiz her birinizi destekliyoruz! Size tezahürat yapıyoruz! Çünkü içinizde en yüksek güç ve sevgi yatıyor ve böyle yüksek anlayışla, gerçekliği böyle “20/20 mükemmel görüşle” gördüğünüzde, o güç hayallerinizin her birini bütünün en yüksek hayrına uyacak şekilde yerine getirecektir.

Aynaya bakın ve içinizdeki İlahi ışık ve sevgiye tamamen bağlı kalmaya söz verin. Özsevgiye bağlı kalma sözü verin. Kendini kabule bağlı kalmaya söz verin. Kendi hayallerinize bağlı kalma sözü verin.

Bırakın, siyasi ve sosyal iklim neyse o olsun. Sizin neşe-keyif-coşkunuzu etkilemek zorunda değil. Bırakın finans dünyası olduğu gibi olsun. Yaratan vergisi bolluğunuzu etkilemek zorunda değil. Bırakın diğerleri oldukları kişi olsunlar. Onların sizin hakkınızdaki fikirlerinin hiç anlamı yok, sizin kendiniz veya hayatınızın geneli hakkında hissettiklerinizle ilgili hiçbir şey söylemiyor.

Böyle bir hakiki özsevgi ve gerçek halindeyken, bu yeryüzünde gerçek ve sevecen bir katılımcı olmamak elinizde değil.

Bırakın bu sene – berraklaşma senesi, 2020 senesi – size 20/20 mükemmel görüşü getirsin ve bu sayede içinizdeki İlahiliği berrakça görebilir, tanıyabilirsiniz. Nihayetinde, ikiler ortaklık ve işbirliği rakamlarıdır. İçinizdeki İlahiliğin Işığı ve Sevgisiyle girdiğiniz işbirliğinden daha büyük bir ortaklık düşünemiyoruz.

Mutlu seneler! Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Normalde 13.13 vs gibi sayılara çok denk gelirim ama bir taraftan da “acaba saate çok bakıyorum da ondan mı denk geliyorum” diye düşünürüm. son bir haftadır alakasız zamanlara baktığımda bile böyle sayılar görmeye başladım ve bu durum günde ortalama 6-7 kez oluyor. özellikle de hayatımda değiştirmeyi, gerçekleştirmeyi istediğim durumlarla ilgili araştırma yaparken bu sayılara denk geliyorum.

    hatta geçen akşam içimden Grabovoi sayılarından birini tekrar ediyordum, instagramda bir profil var, sayaç gibi bir şey paylaştılar, ekran görüntüsü aldığında bir sayı çıkıyor ve bu sayı senin bu seneki ihtiyacın gibi bir şey oluyor, neyse, ben bunu önceden yapmıştım ztn ama aklıma geldi, bir kere daha deneyim bakayım dedim. içimden söyleyip durduğum sayının aynısı denk geldi (genel şifa sayısı). bu sayacı ilk yaptığımda da 2 kez üst üste yapmıştım, ikisinde de aynı sayı gelmişti (affetme sayısı).

    Sayılarla ilgili çok değişik şeyler deneyimlemeye başladım gerçekten.

    2015’ten beri her gün yazınızı bekliyorum. Tşk 🙂

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.