Önünüzdeki Yıl – Konsey (Mesaj 253)

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

Eric Zener Art
Ne kadar sıklıkla “zamanı geldi” dedik. Ne kadar sıklıkla muhakeme, sezgi ve anlayış gücünüzü kullanmanızı istedik. Şimdi hem enkarne benlikleriniz (Mor Alev: yeryüzündeki kişiliğimiz, küçük benliğimizle), hem de daha büyük, yüksek benliğinizle, hani bazılarınızın “duyduğu”, çoğunluğun henüz duyamadığı parçalarınızla konuşmak istiyoruz.

Siz, acıdan ve sıkıntıdan özgürleşmek istediniz. Gerçeği bilmek istediniz. Huzur ve güvenlik içinde yaşamayı istediniz. Gezegeniniz, yaşayan gezegeniniz de bu şeyleri istedi. Bunlar, Yaratan’ın İlahi evlatları olan sizlerin hakkıdır. Her zaman öyle olmuştur.

Bu sonsuz çoklu Evrenlerde, büyük bir evrimleşme spektrumu vardır. Ve içinde yaşadığınız bu Evren, sizin “iyi” olduğuna katılmadığınız hallerde yaşayanları da içerir. Siz, daha önce de ilettiğimiz gibi, kendi cinsinizin bu son evrimleşme parçasını önceden onaylanmış hedeflere en sonunda, kesinlikle ve en hızlı ve etkin bir şekilde ulaşmasını görmeye geldiniz.

Şimdi, sizin bakış açınızdan doğru, yeni yılınızda yaklaşmakta olan iyi haberler de var, kötü haberler de. Sizin daha yüksek bakış açınızdan ve bizlerin bakış açımızdan doğru, hepsi iyi haber. Siz, çizgisel olaylar dizisi şeklinde yaşarken, biz sonuçları görüyoruz. Bu bir deneyimleme metodudur. Siz de bunun ötesine gelişeceksiniz. Fakat, bize inanın, bu iş olmuş bitmiştir, sizin sözcüklerinizi kullanırsak.

Ne geliyor? Diyoruz ki, aynısından daha fazla. Toplumun alt yüzünün büyük bir şekilde ifşa olmasının yaklaştığını siz de zaten görebiliyorsunuz. Bu uzun süredir de gerçekleşiyor. O şekilde yaşamış olanlar, dünyanızın tüm köşelerine uzanmakta oldukça başarılı oldular. Onların açığa çıkışı pek de kolay olmayacak, güzel de görünmeyecek. Ama gelecek. Aslında, başlamaktan da fazlası oldu. Ama giderek daha fazlası aydınlandıkça, pek çokları travma geçirecek. (Mor Alev: Eskiden güvenilen insanların olumsuz yönleri, güçlerini ve güveni kötüye kullanmaları gibi skandallar ortaya çıktıkça onlara inanan insanlar büyük sıkıntı ve güvensizlik yaşayacaklar.)

Hatırlatırız, sizin göreviniz yükselmekte olan bilinci yukarıya çıkan yolunda tutmak ve hatta daha da yükseğe taşımaktır. Ve vurguluyoruz, eğer insanlık yeni dünyayı istiyorsa, bağışlayıcılık en üstün niteliktir ve zorunludur.

O dünya size açıktır fakat korku, suçlama, suçluluk hissi, öfke, intikam veya herhangi diğer düşük titreşimi barındıramaz ve barındırmayacaktır. Hem o eski alışkanlıklara tutunup hem de ona evrimleşemezsiniz. Pek çokları yükselecek. Pek çokları diğerlerine yardım edecek. Bazıları bunu beceremeyecek. Fakat en sonunda herkes gelecek. Bu kaçınılmazdır çünkü herkes ve her şey ilahidir ve herkesin bu yüksek seviyelerde parçaları bulunur, her ne kadar kabul etmeseler de. (Mor Alev: Herkesin İlahi Yüksek Benliği vardır.)

Bununla beraber, eğer iyi haberler ararsanız, giderek çok daha fazla yüksek davranış, ileri teknoloji ve gelişmiş bilinç örnekleri bulacaksınız. Bunlar birbirine bağımlı şeylerdir. Siz geliştikçe, biliminiz de gelişti. Sizden çok şey saklandı fakat şimdi büyük bir sel halinde size ulaşmak üzere. Dünyanız “kamuya” büyük sıçrama gibi görünecek halde ilerleyecek. İlk bakışta imkânsız gibi görünen şeyler sıradanlaşacak. Bilim, tıp, tarih ve daha pek çokları tamamen dönüşüm geçirecek. Eğer zihninizi bununla meşgul ederseniz, diğerlerinin değişimi zorlamak için yaptıkları sizi daha az rahatsız edecek.

Değişim karman çormandır. Değişim nadiren hoşa gider. Bildiğiniz dünyada yaşamayı öyle çok seviyorsunuz ki. Hatta düşlediğiniz, arzuladığınız dünya bile, bildiğiniz şeylerden oluşuyor. Fakat, sahip olacağınız dünya, bildiğinizden oluşmayacak, vurguluyoruz bildiğinizden oluşmayacak, en azından o düzlemde. Yüksek benliklerinizin GERÇEK olarak bildiği yüksek seviyelere daha çok benzemeye başlayacak. Ve sizler de gerçekte olduğunuz ve hep olmuş olduğunuz benlikleriniz haline geleceksiniz. Acınız ve sıkıntınızın sebebi, deneyimlemekte olduklarınızın bu GERÇEĞE ait olmadığını bilmenizden kaynaklanmaktadır. Ve ona geri dönme isteğiniz yerine getirilecek.

Şimdi, andaki hal böyle olduğuna göre, izninizle Mutlu Yıllar diyelim. Cesur olun, dik durun ve ileri atılın. Atlayın. Su gayet güzel.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2020 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2020 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

21 comments

  1. Çok sevgili, değerli Mor Alev
    Bu yazdıklarınız paylaştıklarınız; şaşırıp ümitsizleşip hüzüne yaklaştığım zamanlarda hep elimden tuttu, yüreğimi yükseltti. Varlığınıza ve paylaşımlarınıza şükran duyuyorum. Sizi sevgimle kucaklıyorum. Sağolun, neşeyle VARolun ❤️

    Liked by 3 people

  2. ilk defa bir seneye girerken hic heyecan hissetmedim ; bu arada 41 yasindayim nedenini ise hic bilmiyorum

    Liked by 2 people

    1. Belki de harfiyen ne yapacağınızı biliyorsunuz, o yüzden bilinmeyenin telaşı yerine özgüvenli bir rahatlık var sizde. Ben de süper keyifli, dingin ve rahat girdim yeni yıla. Sevgilerle

      Liked by 3 people

      1. umarim biliyorumdur

        ilginize tesekkureder size dogru gelenlerle mutlu olacaginiz bir yil dilerim…

        Liked by 1 kişi

    2. Benzer durumu bende yaşadım ve sistemden beklentilerimin olmadığını (yani kendi kaderimi kendimin çizdiğini), gidişatı görebildiğimi,gelişimime odaklandığımı, daha çok dengede olduğumu ve aslında kontrolün ego benliğimden çok yüksek benliğimde olduğunu farkettim. Teşekkürler moralev.

      Liked by 1 kişi

  3. Bende ilk defa bir yıla girerken heyecanlandım. Şaka gibi ama sanki doğduğumdan beri bu yılı bekliyormuş gibi hissediyorum. Sabah uyandığımda kendime ‘hadi ama ‘gelen’ çok güzel bunu artık biliyorsun çekinme, atla ‘ dedim. Şimdi burada ‘su çok güzel atla’ diye okuyunca gülümsedim. Umduğumdan da güzel bence, sandığımdan da güzel. Ne diyebilirim iyiki varsınız, iyiki varız harika bir yıl bizi bekliyor ♥️♥️

    Liked by 2 people

  4. Tatlim telif haklarindan bahsetmissin, okudum. Affina siginarak ben bizim bu seneki newsletterima senin ismini yer verecek senden bir cumle koymustum, inancimi ve vaatimi desteklemek uzere. Buna istinaden yapabilecegim birsey var mi? Bu senenin senin sozlerinden aktigi ve gonlumdr hissettigim sekilde isiga vesile olmak uzere sekillenmesi dileklerimle. Varligina minnettarim. Sevgilerimle

    Sent from my iPhone

    >

    Beğen

    1. Sevgili Believerinlife, Bu uyarı öyle bir şey değil… Tabii ki, hepimiz birilerinden alıntı yapıyoruz ve kimden aldığımızı da yazıyoruz. Bu daha çok yazıyı genel bağlamından çıkaran ve kaynak belirtmeyen veya doğrudan sahiplenen davranışlar için bir ufak uyarı. Hem de ben fark etmiyorum, siz okuyucular bana yazıyor ve soruyorsunuz… ve yedi yılın sonunda artık zamanı geldi, bu Oğlak devrinde artık bunu hatırlatmalıyım diye düşünüp en tepeye eklediğim bir not. Bir süre orada tutarım herhalde, sonra da silerim. Harika bir yeni yıl diliyorum. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  5. Öyle ilginç ve mucize gibi ki.. Henüz iki saat önce, dostuma; hayatımı kökten değiştirecek aldığım kararlarımı anlatırken kurduğum cümle şuydu.. “Kendimi suya bırakacağım ve herşey iyi olacak”..ve bloğu açtığımda ise gördüğüm başlık şu : “Atlayın. Su güzel! “Ne diyebilirim ki.. 🙏

    Liked by 1 kişi

  6. Sevgili Mor Alev
    Bolluk bereket istemek ,ev araba mal.mülk sahibi olmak istemek daha çok seyahat etmek istemek ve daha az çalışmak istemek yeni boyut enerjilerine tersmidir Yani hem eski alışkanlıklarınızı devam edip hem farkındalıkli olamazsiniz demek ne demektir ?
    Arzularimizi gerçekleştirmek için hayallerimizi yaratmak için hangi duygular içinde olmalıyız?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Zennur, bu mesajın hiçbir yerinde başınızı sokacak bir yuva istemeyin, hayatınızı rahatlacak bir araba, daha fazla gelir veya neşe-keyif-coşkuyu hissedip diğer kültürleri de tanıyacağınız seyahat istemeyin demiyor. Nasıl böyle tam zıt anlama gidiyor zihinlerimiz, bilmiyorum. 🙂 Yüksek benliklerimiz bizim sefil bir şekilde yaşamamızı ister mi? Peki o zaman neden fiziksele geldik? En olumlu fiziksel hayatı yaratmak için! Burada hiyerarşik düşünmeyin, çok farklı çözümlere uzanın, eşitlikçi olun, açgözlülük yerine birliktelik bilincine açın kendinizi, çevre dostu olun, vs. diyor çünkü şu anda hayal ettiklerimiz bile eski enerjide. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eski alışkanlıklarımız aynen Konsey’in belirttiği gibi öfke, intikam, suçlamak ve suçluluk hissetmek ve diğer düşük enerjili düşüncelere yer vermektir. Hislerinizi düşünceleriniz belirler. Yani düşündüğünüz şey olursunuz. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  7. “Acınız ve sıkıntınızın sebebi, deneyimlemekte olduklarınızın bu GERÇEĞE ait olmadığını bilmenizden kaynaklanmaktadır. “Zaman zaman uğrayan his. Teşekküler mor alev .
    Bende evimde tek başıma huzurla kutladım. Güzel demissiniz . Ne yapacagimi bilmek vardı aklımda sadece . Ve saat tam gece yarısı olduğunda gökyüzünde renk ler havayı fişekler öyle guzellerdiki ve sevinçle dua ederek ,bir gün her gün böyle coşkuyla aynı anda ve hep sevgi neşe kahkahada olucaz diye geçirdim içimden, o an öyle bütündüm ki aklımdan geçenler bu platformdaki aileydi birde . Sanki biz sizin için herşeyi yapıcaz gibi bir duyguydu ve gurur vericiydi . Yine gozyaslarim haliyle 😉 ama sonra olan hala buyusundeyim oanda dahada yüksekten assagi suzulen tek bir ışık vardı ve ardından başka bir acıdan bir tane daha ve yildiz kaydı. Bu ışıklar ( evim cati kati) fişek değildi cunki çok yükseklerden süzuldu aşağıya ve kırmızı turuncu arası tonlardaydı. Içimden tüm dünyada aynı coşkuda olmanın sevgide hediyesi gibi hissettim güzeldi. Ama sizede danışmak istedim . Güzel yıllar dilerim en guzel aşk ta.

    Liked by 2 people

  8. Sevgili Mor Alev
    Sizinle birlikte ve sizin açtığınız kapıdan güvenle giren kardeşlerimle birlikte burada olmaktan çok mutluyum. Sevgide buluştuk sayenizde.Tüm yorumlara katılıyorum.Yolumuzu Sevgi ve Işık aydınlatsın.Öyle de oldu 💖💖💖

    Liked by 3 people

  9. Eline emeğine sağlık Moralev! 🙏🏻✨🍀💖
    Bu web sitesi linki o kadar çok insana bir umut penceresi olsun, “kurban” olduğu rüyasından uyansın niyetiyle paylaşılıyor ki… Bir kez daha teşekkürler 😊 iyiki varsın!

    Liked by 2 people

  10. MERHABA SEVGİLİ MOR ALEV
    DÜN RÜYAMDA İKİZ İNSAN GÖRDÜM İKİSİDE MOR GİYİNMİŞLERDİ İSİMLERİNİ SORDUĞUMDA HER İKİSİNİN İSMİNİNDE AYNISI OLDUĞUNU SÖYLÜYORLAR YANİ AYNISI DİYE HİTAP EDİYORLAR VE DÜNDEN BERİ HERYERDE MOR RENKLE KARŞILAŞIYORUM VE MORLA İLGİLİ YAZILAR OKUYORUM SONRA SİZ AKLIMA GELDİNİZ VE SİZİN YAZINIZI OKUDUM BİR ANLAM İFADE EDİYORMU BİLEMEDİM AÇIKÇASI ELİNİZE YÜREĞİNİZE SAĞLIK
    ÇOK TEŞEKÜR EDERİZ SEVGİLERLE

    Liked by 1 kişi

  11. Bir yandan biliyorum artık hizmet etmeyenleri, bir yandan da çok rahatıma geliyor öyle davranmak. Ama tabi sonucu sorarsan… üzgün, keyifsiz, askıda gibi hep bi bişi olmasını bekleme… 2019 yılı benim için çok şeyi fark ettiğim, altta yatan her şeyle yüzyüze geldiğim biraz korkutucu bir yıldı. Bu yıl hedefimin ne olduğunu cok daha iyi biliyorum bu sayede. Ama biraz tembelim…😀🤔 daha doğrusu uzun vadeli mutluluk için anlık tatminlerden vazgeçmek gerek sanırım… değişimi severim, ama değişene kadar tırnaklarımla da tutuyorum… yani bunlardan da öyle sıkıldım ki tatmin bile ettikleri söylenemez ve sırf bildiğim için tutuyorum. Sen böyle zamanlarda ne yapıyorsun mor alev? Teşekkürler.

    Beğen

    1. Sevgili Asya, size blogdaki yöntemleri öneririm. Ben artık hiç inat etmiyorum. Yıllar önce direnmeyi bıraktım ve bu da yukarıda bahsettiğim yöntemleri uygulayarak oldu. Yeni alışkanlıklar yaratma becerimiz her zaman var. En iyi örneklerden biri şudur: Darmadağın, tozlu, çöplerin yığıldığı, kokuşmuş bir odada rahat eder misiniz? Ben edemem çünkü kendime değer veririm ve kalkıp ortalığı temizlerim. Bu enerji bize kendi arkamızı toplamamızı söylüyor. Özdeğer konusuna odaklanın. Sevgilerle

      Beğen

  12. Sevgili MOR ALEV, uzun yıllardır okuduğum kitapların çoğu ruhani bilgileri içeren kitaplardı..dinler üstü düşünmek bana her zaman huzur verdi..yüksek benliğimle hizalanmak için elimden geleni yapmaya çalıştım..Ülkemizde ve dünyamızda onca olumsuzluklar yaşanmasına rağmen, bu yaşananların olması gerektiği fikrini aklımdan çıkarmamaya suların bulanmadan durulmayacağına inandım.Sevgili melekler her zaman yanımda olduklarını bir şekilde hissettirdiler. Mor Alev bu düşünce ve inançlarımı daha da güçlendirdi.Hayata daha umutlu, daha sevgi dolu bakarken kendimi daha coşkulu ve huzurlu hissediyorum. TÜM EVRENE, MELEKLERE, IŞIK VARLIKLARA VE MOR ALEV’e teşekkür ediyorum.İyi ki varsınız..2020 yılının hepimize, Türkiye’ye ve Dünyaya sevgi, huzur, birlik, bütünlük demokrasi, özgürlük, bolluk bereket getirmesinii tüm kalbimle diliyorum..ÖYLE OLSUN.

    SEVGİ VE IŞIKLA KALIN..

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.