2020’de Daha Çok Sevgi!

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

A42BF42C-4EAA-4AA8-8974-586B2B3AC0DFSevgili Dostlar, Bilge Baykuşlar, Okuyucularım

Bitirmekte olduğumuz on yılda hayatım değişti ve bunu sizler yaptınız! Ben bundan yaklaşık yedi yıl önce bir cesaret, bir Mart günü internet okyanusuna ufacık bir çakıl taşı attım, sizler dalgalarla hatta zaman zaman tsunamilerle cevap verdiniz. Sizlere nasıl teşekkür edilebilir ki? Bu hisler, bu minnet enerjisi nasıl anlatılır?

Müthiş güçlü bir seneye giriyoruz, değişim-dönüşüm fırtınasının tam ortasına adım atıyoruz. Umarım birlikte yol almaya, değişmeye, gelişmeye, birbirimizi geliştirmeye devam edeceğiz. Ama önce, geçmişe şükredelim, bizi buraya taşıyan yıllara, iyisiyle, kötüsüyle bize dokunan her şeye ve herkese…

Fakat özellikle de, Blog Hamilerine, Ron Head’e, Konsey’e, Ann Albers’a, Meleklere, burada mesajlarını çevirip yayınladığım diğer kanallara, varlıklara, öğretmenlerime, öğretmenim olduğunu bilmeyen ama çok şey öğretmiş olanlara, zamana ve zamansızlığa, yeryüzüne, fizikselliğe çok teşekkürler.

Ve en büyük şükran, teşekkür, minnet, kalbimden gürleyen bir şelale gibi size geliyor! Sizi seviyorum. Ruhunuzu seviyorum. Açıklığınızı seviyorum. Sorularınız ve sızlanmalarınız, neşe-keyif-coşkunuz, zaferleriniz, umutlarınız ve hayal kırıklıklarınız, cevap verebileceğim şeyler ve gerçekten nasıl cevap verilir, onu bile bilemediğim şeyler yazan zihniniz 🙂 … Hepimize sunduğunuz bilgeliğiniz… İnsanlığınız… Ne diyebilirim? Süpersiniz!

Her gün size ve blog hamilerine layık olmaya çalışıyorum. Bu benim her yıl tekrarladığım ve bu sene de size açtığım yeni yıl sözüm. Ancak aşağıda meleklerin de yeni yıl sözleri/kararları hakkında söyleyecekleri var. Seneyi onlarla bitirelim isterseniz.

2020’de dileğim hepimiz için daha çok sevgi!

Mor Alev

Geçmişe Sevgiyle Bakın

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Yılınız biterken, topluca “Oh, çok şükür bitti” demek yerine, hayatlarınıza minnet ve sevgiyle odaklanmaya zaman ayırın. Ruh bilir, ne kadar zorlu ya da ne kadar kolay olsa da, yeryüzündeki her değerli dakikanız bir armağandır. On yıl sona ererken, bu fırsatı hayatınıza, hayatlarınızdaki lütuflara ve hepsinden de çok kendinize teşekkür etmek için kullanın.

Bu çalkantılı ve mucize zamanlarda dünya gezegeninde doğarak büyük cesaret gösterdiniz! Her sabah cennetlerden uyanmayı seçip yeryüzü rüyasına dalma cesaretini gösteriyorsunuz. Gerçeğin meşaleleri olma cesaretini taşıyorsunuz – sevginin nefretten çok daha büyük bir kudret, kibar ve yardımsever olmanın asil ve anlamaya çalışmanın “doğrucu” olmaya çalışmaktan çok daha yüksek bir güç olduğu gerçeğinin meşaleleri.

Bu, pek çoklarınız için kolay bir sene olmadı. Sevgili Toprak Anneniz kendini besleyip bakabilmek için içinde derinlere döndü, bu da daha önce sahip olduğunuzu fark etmediğiniz duyguları işlemden geçirmenize yol açtı. Siyasi ve sosyal iklimleriniz aşırı derecede ayrıştırıcıydı. Pek çok ruh gezegeni aniden ve hiç ön uyarı olmadan terk ederken, sanki devasa bir göç yaşandı.

Pek çoklarınız, cennetlerdeki bizlere sordu, “Bu dünya nereye gidiyor?” Sadece tek bir cevap var sevgililer… Sevgiye.

Dünyanız Sevgiye doğru gelişmeye çalışıyor.

Sizler ışık işçilerisiniz. Sizler bu sevginin meşale taşıyıcılarısınız! Çeşitlilik içinde birlik için acil çağrı yapan sizlersiniz. Dayanamadığınız kişilikler için bile dua edenler, onların içindeki ışığı sevmeye çalışanlar sizlersiniz. Toprak Annenizi güçlendiren sizlersiniz.

Bu sene ne kadar çok ya da az başarılı olduğunuzu düşünürseniz düşünün; kaç yeni yıl kararınızı, sözünüzü tutmuş ya da tutmamış olursanız, olun… burada, yeryüzünde yüzeye sevgiyi çıkarma cesareti taşıyanlar sizlersiniz.

Her geçen gün daha bilinçli yaşama yürekliliğini siz gösteriyorsunuz ve eski korkulara, eski öfkelere, eski hayal kırklıkları ve şüphelere düştüğünüzde, gücünüzü toplamak için meleklerle ve İlahi olanla bir daha bağlantıya geçmek için metanet gösterenler sizlersiniz.

Her biriniz, özünüzde, her şeyin ve her varlığın içinde yaşayan Sevgiden daha azı değilsiniz. Her biriniz bunu bulmak, hissetmek, paylaşmak ve hepsinin de ötesinde… OLmak için buradasınız.

Yeni yıl kararlarınız ve sözleriniz çok güzel. Hedefleriniz özsevgi hareketleridir. Ancak, gelmekte olan bu yıl için – hatta hayatınızın geri kalanı için –  eğer tek bir karar, tek bir söz verecekseniz, basit bir söz verin:

“Düşündüğüm, yaptığım, söylediğim her şeyde, daha fazla sevgiyi yüzeye çıkarmaya çalışacağım.”

“Her şeyden öte, bu sene ve her zaman, kendimi sevmeye çalışacağım. Kendimle kibarca konuşmaya, gerçek benliğim olmaya, kendime sadık kalmaya çalışacağım. Bana neşe-keyif-coşku veren şeylere doğru hareket edeceğim. Bana acı veren şeylere arkamı döneceğim. Kendimin ve diğerlerinin içindeki ışığa değer vereceğim ve kendini nasıl sunarsa sunsun karanlığa değer vermeyeceğim. Ben sevgiyi seçeceğim.”

İşte bu, sevgililer, ruhunuzun verdiği sözdür. Sadece yeni yıl ve yeni bir on yıl başlangıcı için değil, dünya gezegeninizde aldığınız her nefes için.

Sizleri seviyoruz. Sizleri onurlandırıyoruz. İhtiyaç halindeki bir dünyada ışığınızın doğuşuna ve güçlenmesine şahit oluyoruz. Gelmekte olan bu senede kendinize kibar ve anlayışlı olun. İçinizdeki ışığı onurlandırın. Sanki Yaratan sizin hayatınızı yaşıyormuş gibi davranın, çünkü hakikatten de İlahi olan içinizde ve her deneyiminizde yaşıyor, eksiksiz her birinizde.

Mutlu yıllar sevgili dostlarımız. Yeryüzündeki deneyiminizde sevginin ışığı büyümeye devam etsin, yanılsamaların ötesini görmeyi öğrenin ve sadece Sevgiye şahit olun.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

46 comments

  1. Sevgili Mor Alev, ben de seni , blog hamilerini, seni okumanızda rehberlik edenleri, benim gibi diğer okurlarını ve hepimizi çok seviyorum😇iyi ki varsın,iyi ki varız…güzel bir yıl olsun,sevgiler🎄

    Liked by 2 people

  2. Yoldasliginiz ve araciliginiz icin derinden mütesekkirim sevgili Mor Alev. Bizleri bir araya getirdiginiz icin de. 2010 gercekligimin tamamen cözüldügü bir yildi. Bu on yil yenisine yer verirken dünyaya yeniden dogmus gibiyim. Köklendim. Oglak ve Boga’nin 5D’siyle gelen 2020 hepimiz icin daha cesur rüyalara vesile olsun.

    Liked by 5 people

  3. İyiki Mor Alev iyiki bu blog ve sen ve ilahi olan herseyle sevginin mesajını alıyoruz
    VE SEVGİYE şahit OLmak bu bana çok güzel geldi hissiyatı tarif edilemez 🙏💕
    Teşekkürler
    NİCE HARİKA SEVGİ DOLU SENELERE ŞAHİT OLALIM 🙏 İYİ Kİ VARSIN İYİKİ VARIZ 🌎
    SEVGİLER 🍀

    Liked by 3 people

  4. Sevgili Mor Alev bize varlığımızın gerçekliği ile ilgili aydınlattığınız için minnettarım. Allahıma, rehberlerime, meleklerime, üstatlarıma, ilahi güce, yaradanıma, sonsuz şükranlarımla. Teşekkürler.

    Liked by 2 people

  5. Yenilikler, yeni başlangıçlar sağlık ve huzurla olsun ; kalbimiz sevgi ile dolup taşsın …Teşekkürler
    Sevgiler

    Liked by 2 people

  6. Ya gel sarılıcam derdim yanımda olsaydın çok güzel yazmışsın yine yolumun bu blogla kesişmiş olmasına teşekkür ederim ve tüm harika mesajların bize ulaşmasını sağlayan her bir varlığa da teşekkür ediyorum “yanılsamaların ötesini görmeyi öğrenmek” hiç aklımdan çıkarmamaya çalışacağım çok sevdim bu kavramı ve bende hepimizin sadece sevgiye şahit olmamızı onu besleyip büyütmemizi diliyorum mutlu yıllar hepimize

    Liked by 3 people

  7. Sevginin muhteşem enerjisinden güç alarak bütünün hayrına olan tüm hayallerimizin gerçekleştiği bütünleştiğimiz birlik olduğumuz bir yıl olsun. Hayattan tad alarak neşe keyif coşkuyla kendimize özümüze yürüyelim. İyi ki varsınız

    Liked by 2 people

  8. Yeni yılda neşe keyif ve coşkuyu seçiyorum her yerde her koşulda her insanda sevgiyi görmeyi seçiyorum ❤️🙏🏻Ve öyle de oluyor emekleriniz için yumuşacık şefkatli yol göstericiliğiniz için ve sevginiz için sonsuz teşekkürler iyiki varsınız iyiki bu blog var 😍❤️Hep büyük bir heyecan ve merakla okuyorum yazılarınızı sayenizde çok yol kat ettim sizi blog hamilerini melekleri emeği geçen herkesi seviyorum ❤️❤️❤️Mutlu yıllar

    Liked by 2 people

  9. Sevgili Mor Alev sizi okumaya başladığımdan beri hiç bir yazınızı kaçırmamaya çalıştım. Sizden gelen her mesaj içimde büyüyen sevgiye güç kattı. Çoğaldı çoğaldı. Şimdi de hep beraber daha çok sevgiye yelken açıyoruz. Şükürler olsun:) Sevgi dolu anlarımıza:),sevgi yolunda olmaya, SEVGİYE, SEVMEYE şükürler olsun:)

    Liked by 3 people

  10. Sevgili Mor Alev
    Güne sizinle başlamak, BİR olmanın, BİZ olmanın ne demek olduğunu her gün daha iyi anlamak BİZ’im şansımız. Sizin deyiminizle “NEŞE, KEYİF VE COŞKU” bizlerle olsun.SEVGİ BİZ’imle

    Liked by 2 people

  11. Sevgili Mor Alev, dun butun gece hayatimda olanlara, olaylara, insanlara, enerjilere, rehberliklere sukur ettigim oldukca uzun bir yazi yazdim. Ve gece oyle derin, oyle tamamlanmis uyudum ki. Sabah bu yazina uyandim. Bu vesileyle senin de varligina ve hayatima kattiklarina sukurler olsun.

    Her yazinda yeni bir aydinlanma yasiyorum. Her yazindan ayri yararlaniyorum. Korunma dualarini, Bolluk dualarini, daha pek cok rahatlatici aktarimlarini kendi sesimle telefonuma kaydettim. Her sabah dinleyerek gune basliyorum.

    Yukaridaki yazidan asagiya aldigim bir bolum var:

    “Her geçen gün daha bilinçli yaşama yürekliliğini siz gösteriyorsunuz ve eski korkulara, eski öfkelere, eski hayal kırklıkları ve şüphelere düştüğünüzde, gücünüzü toplamak için meleklerle ve İlahi olanla bir daha bağlantıya geçmek için metanet gösterenler sizlersiniz”

    Ben iste gucumu toplamak icin Gozlerimi Kapatiyorum, cok ama cok yavas ve cok derin bir nefes aliyorum. Tutuyorum icimde ve “GUVENLI ALANDAYIM” diyerek ayni yavaslik ve derinlikle nefesi saliveriyorum. O an biliyorum ki ilahi guce bagliyim. Ve her sey yolunda.

    Butun bunlari sayende ogrendim. Varligina, varliginla kattiklarina sonsuz tesekkur ederim.

    Liked by 2 people

  12. Asıl biz teşekkür ederiz varlığınıza 🌸🍀🌟bize ışık oldunuz yol gösterdiniz..her gün heyecanla bekledik paylaşımlarınızı..2020 mucizelerle gelsin sizi seviyoruz 🙏

    Liked by 2 people

  13. Sevgili Mor Alev herşeyle herşey olana bir olmaya nefreti örten sevgiyi inşa etmeye verdiğin emek ve çaba için bin şükür…sonsuz teşekkürlerimle…herkese ve herşeye:))) iyi ki varsınız ,iyi ki varlar,iyi ki varız…

    Liked by 2 people

  14. İyi ki o minik çakıl taşını atmışsınız sevgili Mor Alev 🔥
    Işık sevgi huzur ve derinlik dolu paylaşımlarınız için size ve blog hamilerine tüm kalbimle teşekkür ederim . 🙏hepimize şükran dolu yeni bir yıl dilerim.💕

    Liked by 2 people

  15. sevgili mor alev bizlere ışık oldunuz yoldaş oldunuz katkınız çok büyük sana ve blog hamillerine teşekkür ederim her yazında aydınlandım içimdeki beni gördüm bütünün hayrına sevgi bizimle olsun 2020 sevgi ve mucizelerle dolu bir yıl olsun öylede oldu .

    Liked by 2 people

  16. Bundan 4 sene önce tesadüfen (belki de tesadüf değildir:) )arama motorunda karşılaştım sizinle.. Makaleleriniz hayata bakış açımı açımı değiştirdi.. Sevmeyi ve şükretmeyi öğrendim. İyi ki varsınız.. Buradan tüm bu blog hamilerine ve size huzurlu, sevgi dolu yeni bir yıl diliyorum. Hepinizi çok seviyorum

    Liked by 2 people

  17. Sevgili Mor Alev, seni nasil kesfettigimi hatirlamiyorum simdi…Cok yogun donusum ve degisimlerden gectigim zamanlardi,hala da devam ediyor ama daha keyifli olarak…Seni farkettigim gunden itibaren hergun heyecanla ilk baktigimsin, bugun ne yazmis diye…Ve bugun
    “Sanki Yaratan sizin hayatinizi yasiyormus gibi davranin cunku hakikatten de ilahi olan icinizde ve her deneyiminizde yasiyor,eksiksiz her birinizde.”
    İste bu’dur bugun ve her an’in niyeti,farkindaligi benim icin ve herkes icin olmasini diliyorum tum kalbimle🙏
    Seni seviyorum, iyi ki varsin ve olanca muhtesemliginle var olmaya devam et🙏💞

    Liked by 3 people

  18. Yeni yılınız kutlu olsun sevgili Moralev ve tüm takipçiler😊 2020de hep birlikte daha cok sevgide, neşe keyif coşkuda kalabilmek umuduyla💕 sizleri seviyorum🧚‍♀️

    Liked by 3 people

  19. Yeni yılın hepimize sağlık şifa dostluk sevgi yargısız bir bakış açısını diliyorum.Mor Alev’e ve hepinize arkadaşlığınız,sevginiz emekleriniz için teşekkür ediyorum.❤️Yeni yılda kendim için aydınlanma,yüksek frekans,bağışlama,arınma,sevgi,bolluk bereket ve ustalık diliyorum.Yolumuz açık olsun…Sevgiyle 💕

    Liked by 2 people

  20. Musmutlu yıllar diliyorum, tüm katkılarınız için şükran içindeyim,iyikilerim arasındasınız,teşekkür ederim…

    Liked by 1 kişi

  21. Sevgili Mor Alev, ben gelişmiş bir uygarlıktan bir arkadaş edinmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Çok istiyorum. Sirius, Andromeda, Arkturus gibi Bi yerden bir arkadaşım olsun istiyorum. Bıktım bu hapishaneden..

    Beğen

    1. Şükredin sevgili twinflame, sadece kendinizi diğerlerinden ayrı görme hapsindesiniz. Bana ne gösteriyorlar diye düşünmek yardımcı olabilir. Çünkü bu ayrılık bilinciyle Arkturuslu vs. bilincine yükselip dostluk yapmanız oldukça zor. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  22. 2019 un en guzel hediyelerinden biride sizdiniz şükürler olsun karşılaşmamiza ve 2020 de sevgi huzur mutlulukla isigimizin parladığı ve yeryüzündeki herkesin özünü keşfettiği olan herşeyin bütünün hayrına olduğunu muhteşem bir yıl olsun. Ve oyle de oldu şükürler olsun ❤💖❤ sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

  23. Sevgili Mor Alev, iyi ki varsın/ varsınız🙏🙏🙏💜
    Mutlu Yıllar Kozmosa, Evrene, Dünyamıza, Ülkemize, Tüm Canlılara ve İnsanlığa…🙏🌟🎇✨💜💐
    Işık olsun, Sevgi olsun…
    Namaste

    Liked by 1 kişi

  24. Elimde minicik, ciliz bir fenerle yolumu ararken bir noktada Mor Alev’in deniz feneri parlakligindaki devasa isigi aydinlatmaya basladi onumu. Gordum ki o paŕladikca ben parladim, ben parladikca o parladi. Mor Alev ortaligi aydinlattikca aslinda benim gibi bir suru yolcu oldugunu gordum etrafimda, uzaktan bakinca sanki Dunya Ana’nin uzerindeki ates bocekleri gibiydik, isigimiz giderek artiyordu. Cok net gordugum bir goruntu var kalbimde, hepimiz kocaman bir isik agiyiz, Dunya Ana’nin cevresine sarmalanmis yilbasi isiklari gibiyiz😊 Benim bu yil blog icin, blogun isik agi icin bir hayalim var. Sense8 dizisinin son bolumundeki o muhtesem kutlama sahnesi gibi, dileyen tum takipcilerin katilacagi bir partiyle 2021’i kutlamak😇☘💫
    2019 kendi adima cok ilginc, unutulmaz bir yildi; cok zorlayan ama beni cok da seven bir arkadas gibi hissettim zaman zaman.
    Hepimize unutulmaz bir 2020 ve yeni bir on yillik donem diliyorum. Ruhsal yolumuzda yurumeye devam ederken yasamin tadini da doyasiya cikarabildigimiz, kendimize ve varolusa dair yepyeni renkleri kesfedip parlatabildigimiz bir yil olsun😍⭐💫🌟☘💜💚💙❤💛

    Liked by 2 people

  25. İyi ki bize kanal oldun iyi ki varsın … Blog hamillerine, ışık işçilerine, alan tutan herkese her şeye, rehberlerimize, meleklerimize, Galaktik Ailemize, Gaia’ya, Yaratan’a sonsuz şükran ve minnetle … olmuşlara olanlara olacaklara şükürler olsun …

    Liked by 1 kişi

  26. 🌹🦩❤️🦩🌹
    Kocaman sevgilerim ve teşekkürlerimle, size ve herkese.
    Öyle güzel kalplerle çevrili bir alan ki,
    Böyle güvenlikte ve ilhamda olabilmenin huzurunu hissetmek, tüm bu birlik hissi çok kıymetli.
    ✨🕊👁

    İyi ki 🏹🌬❤️— Z.

    Liked by 2 people

  27. Mucizelerle sevgi dolu seneler diliyorum sevgili MOR ALEV iyiki bizlere ayna oldunuz , ışık tuttunuz , farkındalık adına paylaşımlar yaptınız bütün emeği geçenlere sevgi dolu yıllar…

    Liked by 2 people

  28. Sevgili Mor Alev, gerçeğe susamış bizler için mükemmel bir kaynak oldunuz ve inşallah olmaya devam edeceksiniz. Bazen umutsuzluğa batmak üzereyken göz kırpan bir eşzamanlılıkla gelen bilgiler dünyamı güneş gibi aydınlattı, bazen de aklımdan geçen bir düşünceyi onayladı,bazen tabiri caizse ağzım açık okudum, bu kadar mı beni anlatır dedim ve kısaca her yazınızı sabırsızlıkla bekler hale geldim. İyi ki varsınız! Mutlu yıllar!

    Liked by 3 people

  29. Sevgili Moralev,

    Geçtiğimiz 10 yıllık zaman dilimi, benim uyanışıma ve yeniden doğuşuma şahit oldu. Sevgili Meleklerimizin de tavsiye ettiği gibi şükranla doluyum. Her ne olduysa, her kimle yaşanmışsa, şükran duyuyorum. Beni bugünlere taşıdıkları, BEN olmamı sağladıkları için… Şu anda ve gelecekte olanlara da minnetim sonsuz, beni daha da büyüttükleri ve gelişimimi hızlandırdıkları için… Yüce Yaradanıma, Meleklerime, blog hamilerine, kanallık göreviyle hizmette bulunanlara, ruhsal rehberlerime ve Moralev adıyla açık hizmetini sunan sizin varlığınıza şükrediyorum, yaşam yolumu aydınlattığınız için…

    2020 yılının, sevgiyle sarıldığımız ve sarmalandığımız yıl olmasına niyet ediyorum ben de…Dünya ana dahil tüm varlıkların sevgiyle şifalandığı, neşe-keyif-coşkuyla yaşanan bir yıl olmasını diliyorum.
    Sizin ve tüm takipçilerin yeni yılı kutlu olsun :))

    Liked by 3 people

  30. Yeni Yil’in hepimize tüm evrende sevgi dolu olmasini diliyorum🙏Yüreklerimizdeki sevginin isigini kolaylikla tüm varliklara evrene akitabilmeyi niyet ediyorum 🙏Her gecen Gün le sizlerle meleklerimin rehberlikleriyle,Sevgili Mor Alev le daha da aydinlanmaya,evrenin bana sundugu güzellikleri görmeyle kisisel gelisimim gücleniyor😊 Yaratan’ima,Melek rehberlerine,Blog hamilerine,tüm varliklara,Sevgili Mor Alev,evrene,Meleklere,kendime Tesekkür ediyorum.🙏 Sevgi dolu civil cicvil yeni yil diliyorum 🙏🌈🐞🦋🍀🌵🦉

    Liked by 1 kişi

  31. Sevgili Mor Alev, tüylerim diken diken olarak, garip bir şekilde gözyaşlarımı tutamayarak okudum yazınızı. Bütün sevginiz sözleriniz içime aktı, kalbimi titretti. Bir insan hiç görmediği tanımadığı bir insanı böylesine nasıl sevebilir ?..Sizi çok seviyorum. Sizinle bizi buluşturan Rabbime şükrediyorum. İyi ki varsınız iyiki… hayat yolculuğumuzda hiç eksik olmayın. Yıllardır inanılmaz bir şekilde her yazınızla eşzamanlı yaşıyorum. Sizinle büyüdüm, aydınlandım, yüzleştim, farkına vardım, olgunlaştım hayata farklı gözlerle bakmayı ve birçok şeyi öğrendim. Ve en önemlisi ruhumda ki arayış,kocaman boşluk dolmaya başladı. Sevginin ve teslimiyetin tüm suretlerinde, mucizelere tanık oldum.Yalnızlık duygum kayboldu.En çıkmaz, en kötü anlarımda şevkatli bir bir dost, bir öğretmen, bir yoldaş oldunuz. Deneyimlediğim ama yazmakla bitmeyecek o kadar çok şey var ki… Size ve katkısı olan herkese çok teşekkürler. Kalbime ulaşan sevgiye ve yol arkadaşlığınıza çok teşekkürler. Hiç tanımadığım ve burda buluştuğum tüm güzel kardeşlerime çok teşekkürler. Herkesin en yüksek hayrına gerçekleşen, yol olup yolculuğun tadına vardıran, kalbimizi sevgiyle dolduran ve paylaştıran bir yıl, bir ömür dilerim hepimize. Sağlık ve mutlulukla… ❤

    Liked by 3 people

  32. Sonsuz teşekkürler sevgili Mor Alev ve sizin nezdinizde tüm rehberlere, hamilere, üstadlara sevgiler ve şükranlar…
    Hepimize muhteşem bir yıl dilerim…

    Liked by 1 kişi

  33. Sevgili Mor Alev
    Varlığın ve vesile olduğun farkındalıklar için sonsuz teşekkürler. Senin yazılarının yaşamımda yeri çok. Sen ve tüm rehberlerimize yürekten şükranlarımla. Sevgiyi köklendirip tüm dünyamıza yayacağımız bir yıl olsun.

    Liked by 1 kişi

  34. İyi seneler güzel insanlar … Mor Alev, “sevgiyi yüzeye çıkarmak” daha fazla nasıl yapılabilir?

    Liked by 1 kişi

    1. Çevrenizdeki her şeyde sevgiyi görmeyi niyet edin ve bir günlüğüne bile olsa bu niyeti hatırlayarak yaşayın. Gerçekliğinizin değiştiğini göreceksiniz sevgili Gülter. Sevgilerle

      Beğen

  35. Harika yorumlar okudum, ne yazsam üzerine az kalır 😇…Yeni buldum sayılır sizi, yazılarınızın, verilen bilgilerin hatta yazılan yorumların ve verilen cevapların katkıları Oldu\oluyor bana..sitenize/evinize her uğradığımda sanki kendi evim misali,kendimi çok rahat ve keyifli hissediyorum. İyiki varsınız, iyiki varız ❤💞😇

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.