2020’nin Numerolojik Potansiyeli

**Lütfen makalenin altındaki telif hakları uyarısına saygı gösteriniz. Teşekkürler.**

A077E3A7-5E85-44FE-B3E4-DCDAA5F809DBDikkatli Planlama, Denge ve İşbirliği Yaratıma Götürür.

Yeni binyılın ilk iki on yılını geride bırakırken, Kova Çağına geçiş aşamasında yeni bir evreye giriyoruz. 2020’ye olduğu gibi baktığımızda çifte iki ve sıfır görüyoruz, her iki rakamın da titreşiminin güçlendiği bir sayı. Melek sayılarına göre 2 rakamı, hizmet, görev, denge, uyum, iş birliği, ilişkiler ve karşılıklı alış-verişi, karşılıklı sevgiyi temsil ediyor. Sıfır rakamı ise “Yaratan” kudretini, evrensel enerjileri sembolize ederken, birlikte olduğu rakamların da etkisini artırır.

Öncelikle, iki adet 2 önümüzdeki on yıl boyunca bizimle olacak. Yani, işbirliği ve denge ihtiyacı. Buna dikkat edelim, tek başına ortaya çıkan insanlar, yalnız liderlik, tek başına “yıldız” olmak, tek başına hareket etmek, tek başına topluluklar için kararlar almak… Bütün bunlar önümüzdeki on senede gitgide azalacak, çünkü bu enerjide böyle yaklaşımlardan verim alınamayacak. Aynı şekilde dengesiz temelden kaynaklanan şeyler, atılımlar, kavramlar, ilişkiler, düzenler de ya başarısız olacak ya da soluklaşıp kaybolacak. Bu da bize diyor ki, önümüzdeki on yıl içinde, aileden, şirketlere, kurumlara ve devletlere, çok daha katılımcı düzen çözümleri açığa çıkabilir. 2020’ler doğal bir şekilde birliktelik bilincine daha da yaklaştığımız yılları işaret ediyor.

22

2020 bir 22/4 senesi. 22 sevdiğim sayılardan biri. Bir usta sayı. Sadece usta değil, bir inşaat ustası, bir mimar, bir “yapıcı”! 2020 yılını sağlam temeller inşa etmekle geçireceğimizden şüpheniz olmasın!

22, fiziksel alemde bir ruhani mimarlık ustasıdır. 11 sayısının gücünü katlayarak geliştirir ve titreşimi dörde katlayarak fizikseldeki yaratımı güçlendirir. Bu titreşim “yaratıcının” fiziksel aleme indirilmiş halidir. Bu titreşim çok büyük sorumluluk getirir. Çok yoğun bir kudreti vardır, o yüzden müthiş yükselişlere yol açar ancak en derin mesaj, kalbin sesi dinlenmediğinde, evrensel açıklık, dürüstlük, bütünün hayrı prensiplerine uyulmadığında felaket düşüşler de mümkün olabilir.

22, dakiklik, hassas ölçümler ve denge prensiplerini temsil eder. Bu araçlarla akla hayale gelmeyecek şeyler başarabilir. 22, en iddialı hayalleri gerçeğe çevirmenize yardımcı olabilir.

22, 11’in ilhamını ve 4 enerjisinin pratik ve düzenli doğasını bir arada taşır. Sınırsızdır ama disiplinlidir. O bir düşünceyi görür ve yeryüzüne indirir. Büyük fikirler, büyük planlar, idealizm ve sağlam özgüven bu sayının özelliklerindendir. Bu bazen bir grubun bir araya bir amaç için gelip birlikte büyük güvenle ilerlemesini de anlatır.

22, bize yaratım fırsatları sunar ama öylesine yaratım değil, “usta” yaratım fırsatları: Enerjinin dört katı, gücün dört katı ve bildiniz, sorumluluğun da dört katı. Ustalık enerjisi, içinde güvenilirlik, dürüstlük, sağlam temel ve yapı niteliklerini taşır. Bu enerji için önce detaylı bir plan yapmak, bir mimar gibi milimetrik ölçümlerden sonra harekete geçmek gereklidir. Bir diğer deyişle, bu enerjide bitmiş projenin görüntüsüne odaklanıp her detayı düşünmeliyiz. Oyalanmalar, dalga geçmeler, karardan kaçınmalar, sürüncemede bırakmalar, odaklanmamış zihin bu müthiş yaratım enerjisini boşa harcamak demektir.

22 enerjisinden önemli şeylerden biri düşüncelerine sahip çıkmaktır. 2020 yılında ve ötesinde YARATIM USTALARI olarak düşüncelerin ve zihnin de ustası olmalıyız. Düşüncelerinizi seçerek ve eleyerek hayatınızda sayısız olumlu gelişmeler yaratabilirsiniz ya da otomatik karamsarlıkla tam tersini.

22 enerjisi insanlığın ihtiyaç duyduğu yardımın gelmesi anlamına da gelir. Bu enerjiyle insanlığa Kova Çağına geçişin sağlam temellerini inşa etmesi için gerekli içgörü, cesaret ve güven doğal olarak akacaktır. İnsanlığın üzerine düşen tek şey ise ona kulak vermektir.

4

4 rakamına gelince,  düzenleme, koordinasyon, tutarlılık, bütünlük, doğruluk, güven, onur, gündelik hayata uygulanabilirlik, kararlılık, verimlilik ve üretim enerjilerinde titreşir. Arkadaşlar, lütfen dikkat edin, bu saydıklarımın hepsi bu yılın yıldız burçları iki toprak, Oğlak ve Boğa’nın 5D özellikleridir. Yüksek ahlak, disiplin, çalışkanlık, ilerleme, yönetim ve yüksek motivasyonu da bu niteliklere ekleyebiliriz.

4 enerjisi güvenlik arar ve yuva olarak görülen yer aynı zamanda cennetimiz olur. Bu enerji etkisinde tutarlılığımız yükselir ve böylece pek hoşlanmadığımız işlerin bile altından kalkabiliriz. Bu enerji yapıcıdır, işi de, üretkenliği de artırır. Bu enerjinin de bir plana ihtiyacı vardır, bir defa plan hazır oldu mu adım adım onu gerçekleştirmeye yardımcı olur.

4 element, hava, ateş, su ve toprak, 4 kutsal yön, Doğu, Batı, Kuzey ve Güney ile bütünlüğün enerjisini taşır. Fakat, 4 enerjisinin en sevdiğim yönü Melekleri ve Baş Melekleri temsil etmesidir.

Bu büyük değişim senesinde rakamlar bile yardım ve desteğin her zamankinden daha çok bizimle olduğunu bildiriyor, melek enerjisinde titreşiyor. En yüksek niyetlerinize, arzu ve hedeflerinize doğru, olumlu hareketlerle adım attığınızda, evrenin yardımcı olacağını söyler. Akışa ve eşzamanlılıklara çok daha rahatça erişimimiz vardır. Püf noktası ise bütün işleri yapayalnız yapmaya kalkışmamamızdır, ihtiyaç duyduğumuzda melekler de, insan melekler de yanımızda olacaktır. Yani dostlar, bu enerjide yardım istemeyi, yardımı kabul etmeyi ve işbirliğini öğrenmeliyiz.

Özetle;

Bu 22/4 senesi, mükemmel yaratımı ve sağlam temelleri destekliyor. Bu yılın titreşimi, bizi yeni gerçekliğimizin somut parçalarını yaratmaya teşvik ediyor. O yeni gerçeklik için özellikle 2012’den beri alan açıyor, alan tutuyoruz.

2020’de üç çok büyük döngü sona eriyor: Satürn, Plüton ve Jüpiter. Bu da devasa toplumsal dönüşüm anlamına geliyor. 34, 20, 13 ve sıkı durun, 502! yıllık kolektif döngüyü bitirirken, köklü, devasa, muazzam değişim fırtınasına hazır olun.

Yeni sistemi, yeni yapıları, yeni hayatı, yeni düzeni, yeni toplumları siz yaratacaksınız. Ve bunu dikkatli planlama, işbirliği ve dengeyle başarabilirsiniz.

22/4 diyor ki, asla yalnız değilsiniz, asla olmadınız ve yalnızmış gibi yapmaya da ihtiyacınız yok! Hedeflerinize ulaşmak için gereken her şeye sahipsiniz, buna yardım ve ilham da dahil. Planlarınızda tutkulu olun, arzularınızdan daha azına razı olmayın ama dikkatli ve hesaplı da olun, uygulanabilir çözümler yaratın. Disiplin ve çalışkanlık çok önemli! Oyalanmayın, bahanelere kulak asmayın, dengeye önem verin. Büyük resmi göz önünden ayırmayın. Bu sene temelden değişim senesi.

Hepimize değişimin turbo motoru haline geldiğimiz, kaostan muazzam güzellikler yaratacağımız sağlam temelleri döşediğimiz bir 2020 diliyorum!

©Mor Alev 2019

NOT: Ben bir numeroloji uzmanı değilim, bu makale yıllar boyunca okuduğum kitaplar, aldığım kısa eğitimler, deneyimlerim ve sezgilerim sayesinde yazıldı. Dan Millman, Joanna Walmsley, David A. Phillips ve diğer ustalara çok teşekkürler. Numeroloji uzmanı arkadaşlar, eğer herhangi bir bilgi eklemek isterseniz lütfen yorumlar kutusunu kullanmaktan çekinmeyin.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

31 comments

    1. Sevgili Kamelya, yukarıda yazdığım gibi biten gezegensel döngüler. Plüton, Satürn ve Jüpiter. Aynen söylediğim gibi.

      Beğen

  1. yine şahane bir yazı… tam okurken bir ara eyvah ne yapacağız nasıl yapacağız diye bir an paniklemişken bir alt satırda gereken içgörü, cesaret ve güven kendiliğinden akacaktır cümlesiyle serinledim:)) zaten olması gereken tam da olduğu halde devam edecek belli ki…

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Melek , Kasım aynında önce 22 saysısını Rüyamda gördüm o günden itibaren Baktığım heryerde Ama heryerde 22 Karşıma çıkıyor. Ne düşündüğüme dikkat etmemi ve anda akışta kalmamı hatırlayor bana. Şimdi sayende ustaca yaratabilceğimi. Teşekkür ederim 😊

    Liked by 1 kişi

  3. TEŞEKKÜR EDERİM YORUMLARINIZ VE EMEKLERİNİZ İÇİN AYRICA BENİM DOĞUM GÜNÜM 22/04 BUNU NASIL OKUMALIYIM. İLK KEZ DOĞUM TARİHİM DİKKATİMİ ÇEKTİ. BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM.

    Beğen

  4. Çok güzel öneriler her zamanki gibi,34,20,13 ve sıkı durun 502: merak ettim bunlar neyi ifade ediyor.Mutlu yıllar herşey herkesin en yüksek hayrına olsun.Emeğinize sağlık.

    Beğen

    1. Sevgili Nurdan, bunlar biten döngüler. Jüpiter, 12 yıl, 502 yıl Oğlak Plüton-Satürn birleşmesi, 34, Plüton-Satürn döngüsü…

      Liked by 1 kişi

  5. Bir kaç aydır sürekli 2li ve 1li rakamlar görüyorum hiç olmadık yerlerde karşıma çıkıyor. Ctesi şehirler arası otobüs seyehati yaptım. 16 es 111 plakalı, 1no koltuklu ve saat 1 kalkışlı. (Es ismimin ilk harfleri). Uzun zamandır araştırıyorum ama tatmin edici bir bilgiyle karşılaşmamıştım bu konuda. Yazınız çok iyi geldi.

    Liked by 1 kişi

  6. Sevgili MOR ALEV sizi takip ettiğim zamandan bu yana okdar çok dokundunuzki hayatıma, öncelikle bunun için sonsuz teşekkürler size…
    Yeniden OLma yolunda ilerlemeye çalışırken kendimi okul sırasında heyecanla öğretmeni bekleyen öğrenci gibi hissettim ve çok şeyler değişti hayatımda , plan,yön, disiplin ve azimle tabiki devam bütün insanlara ve bana ışık olduğunuz için tekrar, tekrar teşekkür ederim. mutlu yıllar dilerim sevgiyle kalın…

    Liked by 3 people

  7. Mor alev yazınızı okumadan bugün çoğu yerde 22 rakamını gördüm ve ayrıca yine sabah yotubda numoroliji ile ilgili bir Video izledigimde bu yıl ki numorolojik rakamimin 4 oldugunu hesapladim:) tskederim emekleriniz için kaleminize saglik🙏❤

    Liked by 1 kişi

  8. Rehberliğinizle aydınlanan yolumda güvenle yürümemi sağladığınız için sonsuz teşekkürler. Hep bir’likte sevgi, huzur, mutluluk. keyifle yaşayacağımız sonsuz an’lar diliyorum . 2020 harika bir yıl olacak ve oldu bile . Mutlu yıllar.<3

    Liked by 4 people

  9. Merhaba,
    4 bölümünün en altında “Püf noktası ise bütün işleri yapayalnız yapmaya kalkışmamızdır” yazılmış ancak yanlış anlamıyorsam kalkışMAmamızdır” olması gerekiyor. Sevgiyle…

    Beğen

  10. Bu nasil bir eşzamanlilik.. yazilarinizi 4 /5 yildir takip ediyorum hic yorum yapmak aklima gelmemisti. Yazinizi okumadan yarim saat once son 6 aydir 22 rakamini heryerde görüyor yada duyuyordum örnekse az önce izledigim belgeselde 22 derece olan suyu sicakligi vs gibi. Bu sayinin bana anlamini uzun zamandir merak ediyordum icimden bi ses mor alev bugun bisey yazmis mi bak dedi sanki sorumun cevabini bulacagim hissiyle sitenize girdim ve bu yazi.. hayretler icindeyim. Yeni yillinizi kutlar bereket dolu bir sene olsun, ve öyle de oldu. Tskler

    Liked by 3 people

  11. 22 benim sayımdır.Çünkü okulda 22,222 gibi sayılarla hep karşılaştım.Son yıllarda da karşıma 22 ile ilgili plakalar görürüm.Ama birtürlü pozitif olmayı beceremiyorum.Zihni yenmeyi beceremiyorum.Bana negatif şeyler düşündürüyor.Çok üzülüyorum.

    Liked by 1 kişi

  12. Hayatımın en yanlız dönemini yaşadım.. 2019 ‘da ama bu yalnızlığı bilinçli bir yalnızlık olarak yaşadım gerekliydi..olması gerektiği gibi oldu .. fakat senenin son ayıyla birlikte ben 2020 için daha kalabalıklara karışmak için güzel planlar yaptım..Bu planlarımı gerçekleştirmek için 2020 senesi harika bir enerjide .. yükselen Oğlak olarak gerekli donanıma doğuştan sahibim..2020 mucizeleriyle beni şaşırtsın istiyorum .. Planladığımında üstünde düşlediğim ..Sayıların enerjisine inanıyorum .. uzun süredir sizi takipteyim .. üç sene oldu herhalde .. teşekkürler değerli bilgiler için..Her okuduğum yazınızda bana iyi gelen sözcükler ve hikayeler buluyorum .. iyiki varsınız .. sevgiyle kalın ışıldayın hep böyle ..

    Liked by 1 kişi

  13. Seneye daha iyi bir mıyivasyonla giremezdik ☺️Bu harika enerjiye hazırım/hazırız/umutluyuz 🍀 mutlu yıllar MorAlev, gönül dolusu selamlar Blogun Hamilerine ve cümle ışık öğretmenlerimize ☺️🌸 Beraber yürümek ne güzel ..

    Liked by 1 kişi

    1. Motivasyon için ve gerçeklikten kopmamak için muazzam bir enerjisi ve yönlendirmesi var sitenin teşekküler ailem .

      Liked by 1 kişi

  14. İç görüm hep paralel oldu seninle canparcam… Seni çok seviyorum. Uyandırma görevini öyle layiginla yapıyorsun ki seni okumak şüpheleri yok ediyor. Var ol….

    Liked by 1 kişi

  15. Moralev iyi ki varsın. 2 senedir hayatındasın ve ilmek ilmek değişimimi senin desteğinle gerçekleştirdim. 🙏

    İçimde Disiplin, cesaret, emek verme aşkı çok büyük fakat bunları açığa çıkaracağım bir hayal bir arzu , aşkla bütünün yararına çalışacağım bir alan istiyorum 2020 den. Kendi potansiyelimin Işıl Işıl parladığı, üretimimin su gibi elimden aktığı, İcra ederken genişlediğim hayalimi ve arzumu bulmaya niyet ediyorum.
    🙏

    Liked by 1 kişi

  16. Bol kazançlı bir yıl olacağını hissediyorum.. Bir projem vardı ,2019’da yapmaya çalıştım başarısız oldu..2020’de 2 sayısına uygun bir planım var ve bunun için 2020’yi bekliyordum,Ama 22’den haberim yoktu,umarım evren bu sefer yardımcı olur ,Şimdi daha da heyecanlandım

    Liked by 1 kişi

  17. Sevgili Mor Alev sizinle bir kaygımı paylaşmak istiyorum.Yazınızda diyorsunuz ki :” Yeni sistemi, yeni yapıları, yeni hayatı, yeni düzeni, yeni toplumları siz yaratacaksınız.” Ve sadece siz değil tüm spiritüel çevreler de aynı şeyi söylüyor. Lâkin bir takım çevreler de özellikle komplo teorisyenleri etrafında toplanan kesimler ısrarla tüm dünyadaki bu değişimleri tüm dünyayı yöneten şu 12 bela ailenin yaptığını dünyayı çok uzun süredir yönettikleri kapitalist sistemleri artık çökmek zorunda kaldığı için yeni dünya düzeni adı altında farklı sömürü sistemleri geliştirdiklerini, tıpkı geçmişte yaptıkları gibi savaşlarla, biyolojik ve kimyasal silâhlarla, genetik manipülasyonlarla, kanser,açlık, kıtlık gibi yollarla dünyada hızla artan nüfusu yok edeceklerini ve kalanlarla da yepyeni bir sömürü düzeni inşa edeceklerini savunuyorlar.Ve işin garibi bu komplo teorilerini destekleyen Masonlarin dünyaya meydan okuyan bir şekilde önceden duyurup sonra da alenen gerçekleştirdikleri çok sayıda şifreli mesajları ve yayınları var.Zaman zaman bu spiritüel söylemler de acaba bu ailelerin ve kurmak istedikleri yeni dünya düzeninin bir başka parçası mı diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Uyanan insanları uyutmanın veya oylamanın bir başka yolu mu acaba?Yeni Kova Çağı insanlığın baş belası olan bu 12 sömürücü ailenin gerçekten sonu mu olacak yoksa bu ailelerin bizzat kendilerinin dillendirdigi bin bir oyundan biri midir?

    Beğen

    1. Sevgili Sevda, zıtlık/dualite ve ayrılık bilincinden doğru düşünüyorsunuz. Neye inanacağınız konusu tabii ki sizin kendi bileceğiniz iştir. O bahsettiğiniz yeni düzen aslında şu anda geçerli olan eski düzendir. O insanlar görevlerini yaptılar. sayelerinde zıtlığı en derin halleriyle yaşadık ve yaşamaktayız. fakat bunun sonu geldi. Ayrıca genellemelere gitmeyin lütfen. Siz aslında insanların zekasına ve yaratıcılığına inanmıyorsunuz. Uyanan insanı hiçbir şey uyutamaz. Bu blogda düşük enerjili, korku dolu komplo teorilerine asla yer verilmedi ve verilmeyecek. Konsey’in en son yazısı size yardımcı olabilir. Ama inanma seçimi size aittir. Sevgilerle

      Liked by 3 people

  18. Mükemmel bir yazı olmuş, 22 sayısıyla ilgili 2 gündür uyumuyorum araştırma icerisindeydim. Bu yazı bana o kadar iyi geldi ki anlatamam, izniniz olursa isminizi vererek İnstagram hesabımda paylaşmak istiyorum.

    Beğen

    1. Lütfen internet adresini, yazar ismini vererek paylaşınız. Ancak en iyi paylaşma yöntemleri yazının altındaki butonlara tıklamak veya hali hazırdaki Mor Alev Instagram hesabımda daha önce paylaşmış olduğum ilgili mesajın resmini Instagram post olarak paylaşmaktır. Teşekkürler

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.