Durum Değerlendirmesi Zamanı – Konsey (Mesaj 252)

e32b532255a6a414b2951798854334deGelmekte olan büyük değişim ve çalkantıya hazır olma ihtiyacınızdan çoktan bahsettik. Kendiniz hakkında bir durum değerlendirmesi yapmanızın ve gelecek aylarda size rahatsızlık yaratabilecek duygusal yükü temizleme konusunda  ciddi olmanın zamanı şimdi.

Duygular, bilinçaltınızın veya bedeninizin geçmiş deneyime eşit ya da benzer olduğunu düşündüğü şeyleri yaşadığınız ana yansıtmasıyla bilinçaltınız tarafından tetiklenir. Örneğin, kendinizi korku moduna hızla geçirmeye karar vermezsiniz. Öfkelenmeye karar vermezsiniz. Ve pek istemediğiniz diğer duygular da var, öyle değil mi?

Şimdi, geçmişe dair bu şeyleri kazıp çıkarmak üzere gerekli işlemler için çok az zaman kaldı. Ve bunu okuyan sizlerin çoğunluğu bu konuda oldukça tecrübelisiniz. Bundan dolayı, size bugün hatırlatmak isteriz, kendinizi en ince ayrıntıya kadar ışıkla yıkamanız yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir. Bunu henüz günlük alışkanlık haline getirmediyseniz eğer, sizden rica ediyoruz, her gün yapın. Ve hatta daha da sıklıkla uygulamaya hazır olun… ihtiyaç duydukça.

Bu, gelmekte olan senede size çok yardımcı olacaktır. Fakat aynı zamanda anlamanızı isteriz, diğerlerinin olabilecek en az “hasarla” bu değişimden geçmesi için sizin ışık seviyenize güveniyoruz. Eğer onlar isterlerse, onların yükselişini başlatmak için de yeterince donanımlısınız. Pek çokları gelmekte olanlarla nasıl rahatlıkla başa çıktığınızı görüp şaşıracaktır.

Şimdi, izninizle bu dönemde size gelecek olan muazzam bilgi ve ilerlemelerden de bahsedelim. Bilim ve teknolojinin pek çok alanı, size açıklanmamış şeyleri şimdiden halka sunmaya başladı bile.  Bu gelişimlerin yarattığı dev dalga, bulacağınız şok edici şeyler (Mor Alev: skandallar, vs.) kadar büyük olacak. En kötüsü bitene kadar, bu gelişmelerin sizi su üzerinde tutmasına izin verin.

Hatırlayın, siz buraya fark yaratmaya geldiniz. Ve fark yaratacaksınız da. Ve sonuçların keyfini çıkarma hakkını da kazanacaksınız. Hatta kim olduğunuz konusundaki gerçeği kabul ettiğiniz anda bunun zaten hakkınız olduğunu da bileceksiniz.

Namaste, Sevgililer.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

17 comments

  1. … kendinizi en ince ayrıntıya kadar ışıkla yıkamanız yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir.
    Nasıl yapacağız 🧐

    Beğen

    1. Değişim ve çalkantı dediniz il paragrafta, çalkantı beni oldukça endişelendirdi. 2020 2019’dan daha bir sakin geçecek düşüncesi vardı ben de mor alev yazıları ve diğer başka kaynaklardan okuduğum kadarı ile. Duygusal yüklerimizden kurtulurken mi bu çalkantı olacak? Kastettiğiniz şey bu muydu?

      Beğen

      1. Sevgili Fehamet, asıl değişimin 2020’de geldiği konusunda o kadar çok yazdım ki, bilemiyorum nasıl kaçırdınız. Sizce dünyanın hali böyleyken birden bire toplumsal düzen ve rahatlık, dünyada refah beklemek, bu enerjilere bakmadan, astroloji vs.ye eğilmeseniz bile, mümkün mü? Sistemler değişiyor, yapılar değişiyor. 2013’den beri bunları yazıyorum, söylüyorum, söyleyen yazıları yayınlıyorum. Söylenenler de harfiyen gerçekleşiyor. Tabii ki çalkantı olacak. Yemek yapılırken karıştırılmaz mı? Yeni bir şey gelirken yerindeki eski şey kaldırılmaz mı? Düzen kaostan doğmaz mı? Siz sadece korkuyorsunuz ve korktuğunuz şey ne ise ona bakın. Sizin için çalkantı ne demek, tarifini yapın çünkü korktuğunuz şey onun içinde. Zaten çalkantıyı yaşıyoruz yıllardır. Eski yazılarıma bakabilirsiniz. Siz bir kelimeye takıldınız ama önerilen ilaca odaklanın lütfen. Işık kotanızı yükseltin. Işığa kendinizi açın. Yeniliklere, icatlara, teknolojiye önem verin, kutlayın. Bu uzun soluklu bir geçiş. Çok önemli bir onyıla giriş yapıyoruz. Size harika bir yeni yıl diliyorum.

        Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Mor Alev Merhaba,
    Son paragraf yeni yıl hediyesi gibi geldi. Teşekkürler.😊❤❤❤

    Liked by 1 kişi

  3. dün geceden itibaren retro enerjisi değişmeye başladı çok şükür.. Ben de dün gece kalan yüklerden arınma ihtiyac duydum.. ve her güne arinmis baslama niyetindeyim.. isikla arınmaya da bakip yapacağım.. nefes calismalari bana yardimci oluyor (meditasyon ve Qiqong un yanısıra 🙂 ).. tum paylasimlariniz ve onemli hizmetiniz icin cok teşekkürler ve sevgiler mor alev.. mutlu yillar..

    Beğen

    1. Sevgili Ayşe, şu anda aktif olan bir yön değiştirme yok. Kişisel gezegenlerin hepsi bir süredir ileri gidiyor. Aylardır gerileyen Uranüs ve Eris ise Ocak 11 de gerilemeyi durduracaklar. Yani ben değişen retro enerjisi ile ne demek istediğinizi anlayamadım. Sevgilerle

      Beğen

      1. Bu enerjinin adı neydi bilmiyorum ama özellikle son bir haftadır ne uyku , ne huzur bırakan garip bir enerji vardı. Çok insan sosyal medyada uyuyamadığını paylaşmış hatta(benim kontrol etme şansım olmadı- twitterda. Ben de Dün gece itibari ile Enerjilerde hissedilebilir bir değişim ve Rahatlama hissEttim. Paylaşmak isterim🍀

        Beğen

  4. Merhaba Fark yarat kelimesi zaman zaman çeşitli panolarda veya araba plakalarının altında yazan yerde sık sık dikkatimi çekti.Fark yarat demekle ne isteniyor?

    Beğen

  5. Benim için oldukça zorlu bir dönem oluyor ama tüm zorluk içimde bir yerde. Hiç bir şeyden emin değilim sanki. Tuhaf bir hüzün…Durup durup ağlamalar… Bazen bir anıya, bazen bir film sahnesine, bazen bir duruma. Kendimi oldukça kırılgan hissediyorum ve vücudum da buna tepki olarak kırık… Bir süredir yazılarda adı geçen “olmak” ve hayatım için ne istediğime dair “karar” aşamalarından çok uzak hissediyorum kendimi… Var mıdır bir tavsiyeniz sevgili MorAlev.

    Beğen

    1. Sevgili Aydın, ana menüdeki yöntemler bölümünde bulunan önerilere bir bakın, pek çok yöntemeden size yakın gelenini seçin. İç sesinizi dinleyin. Sevgilerimle

      Beğen

  6. Geçtiğimiz oğlak güneş tutulmasının sabian sembolüyle birlikte okuyunca konseyin bu mesajı daha da berraklaşıyor sanki:
    “Amerikan Yerlileri, bir kısmı kanoda kürek çekerken, diğerleri savaş dansı yapıyor”
    Korkuya ve öfkeye çağırılabiliriz. Hatta korku ve öfke son derece mesnetli de olabilir. Ama şunu da unutmamak lazım. Durup düşünmek, ödleklik değildir. Başka yollar aramak kaçmak değildir. Aklımızı ve sağduyumuzu berrak tutmamız gerekiyor. Işıkla arınmak da bu yüzden gerekli ve önemli.
    Mesajda geçen şu cümleyi hep hatırlayalım: “En kötüsü bitene kadar, bu gelişmelerin sizi su üzerinde tutmasına izin verin.”
    Hepnize sevgiler ve iyi yıllar…

    Liked by 2 people

  7. Manifesto gibi mesaj! O kadar net, o kadar berrakki! Böyle net ve güçlü mesaj gelmiş olmasına bayıldım! 🤗 Teşekkürler konsey! 🙏🏻

    Liked by 1 kişi

  8. Bu yazıyı kaçırmışım nasılsa🙄 Geçen gece rüyamda karanlığa doğru yürüyordum, sanki korkmadığımı teyit için isol tarafımda deniz ve ayışığı eşliğinde, hiç ışık olmayan yolda ilerliyordum, karanlıktan üstüme gelip beni korkutmaya çalışan bir iki kişi geçti ama ben yoluma hiçbirşey olmamış gibi devam ettim. Sonra genç biri çocuk arkadan yanıma yaklaşıp” Siz neden burda yürüyorsunuz?” diyerek elini sevgiyle omzuma koyup, beni geri döndürdü ve kayboldu😀

    Sonra ayışığında bir sürü yunus kıyıya doluştu, denizden orada toplanmış insanlara yemek dağıtıyorlardı. Tabaklar bembeyazdı, birinin içinde pilav gördüm, öyle temiz ve özenle yapılmıştı ki içinde değişik sebze ve otlarla; pırıl pırıl parlıyordu.

    İşte böyle🤗 sizinle paylaşmak istedim.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.