Haftanın Enerjisi: Adım Adım 2020’ye

Yorumlarınızı bekliyorum!

getty_694005116_2000131920009280264_371971

Harikuladeyi Kucaklayın!

Bir sürü “eski şey” işlemden geçmek ve salıverilmek üzere yüzeye çıkıyormuş gibi görünebilir. Evren bilmenizi istiyor, bir sonraki gelişim evreniz için bu salıverme bir ihtiyaçtır. Geçmişin ağırlıkları sizi aşağıya çekerken ferahlayıp ilerlemenizin imkânı yoktur. Bu, sizi rahatsız hissettirebilir ama buna rağmen, inisiyatifi elinize alın ve gerekli işe başlayın (veya devam edin). Onlar gittiğinde, size doğru gelen harikuladelikleri kucaklamak için özgür kalacaksınız! – Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)

Sevgili Bilge Baykuşlar,

Enerji yoğunluğu devam ediyor… Bilmiyorum bu blogda kaç defa aynı şeyi yazdım. 🙂 Fakat bunu anlatmanın başka bir yolu yok, hem yoğun hem de gücünü arttırarak devam eden bir enerji fırtınasındayız, herhangi bir şekilde hissedilmemesi olası değil.

Bu haftanın enerjisine baktığımızda, dün gece başlayan çok güzel Jüpiter-Uranüs üçgen açısı devam ediyor, hatta ay sonuna kadar bu enerjinin etkisinde kalacağız. Yukarıdaki orijinali dün üçgen açının başladığı saatlerde yollanmış olan Yaratan mesajının bahsettiği “harikuladelikleri” tetikleyen bir açı bu. Yeni, taze, düşünülmemiş ve hayranlıklar uyandırıcı…

Salı ve Çarşamba günleri Merkür Büyük Çekici ile, Güneş ise Galaktik Merkezle hizalanacak. Bulutlar aralanıyor, ışık büyük resmi aydınlatıyor.

Cumartesi günü bir 3-3-3 enerji yükselişi daha yaşayacağız, hemen ardından Pazar sabahı Gündönümüyle ışığın geri dönüşünü kutlayacağız. Oğlak’ta büyük toplanma bir araya gelmeye başlıyor… 26 Aralık’taki güneş tutulması hazırlıkları çoktan başladı.

Gerçekten bilgeliğimize ihtiyaç duyduğumuz zamanlardayız. Bu ifade için ne dersiniz? 12-12/21-12 geçişinde kendinizi nasıl hissediyorsunuz?

Bunun doğru ya da yanlış yolu yok, arınmanın, 2020’ye hazırlanmanın…

Örneğin, dün bütün gün otomatik pilottaydım, zihnim ekstra hiçbir şey için çalışmadı, düşünce üretmedim, yeni kararlar almadım, sadece bedensel olarak yapmaya alıştığım ve/veya bir sürü düşünce gerektirmeyen şeyle uğraştım. Tabii Pazar günü olmasına da çok şükrettim! Bu sabah nasıl olduysa üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum. Normalde, zihnimden yeni makaleler yazarım, planlama yaparım, birtakım şeylere birtakım çözümler ararım, sonra bir nefesle ana dönerim, vs., vs., meditasyon dışında zihnim son derece aktiftir, belli bir çalışma, hızlanma ve ana dönüş döngüm vardır. Bu Pazar günkü zihin boşluğu benim için çok ilginç bir deneyim oldu. İstesem de bir şey düşünememek, ne diyebilirim ki, süperdi!

Arkadaşlar, 12-12 sırasında ve sonrasında veya hafta sonu deneyimlediklerinizi, hissettiklerinizi, izlenimlerinizi bu yazının altındaki (kapsayıcı olmak için Facebook veya Instagram değil, burada blogdaki) yorumlar kutusunda paylaşırsanız çok sevinirim.

Ben de elimden geldiğince seri bir şekilde yorumları onaylayıp yayınlayacağım. Çünkü, inanıyorum, böyle deneyimleri paylaşarak pek çok arkadaşa yardımcı oluyorsunuz. Ve yine inanıyorum, bu derin arınma, değişme ve yeniye adım atma günleri herkes için çiçekler arasında bir piknik gibi geçmiyor. Eh, yapacak çok iş var!

Ama SİZ NASILSINIZ?

Yorumlarınız için şimdiden çok teşekkürler.

Hepinize harikuladelikleri kucakladığınız bir hafta diliyorum!

©Mor Alev 2019


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

101 comments

  1. Pazar günü icimde bir huzursuzluk ile uyandim. Uzun zamandir yapmadigim ve yapmadigim icin de beni rahatsiz eden bir planlama, düzenleme isini yapma gücünü hissedip harekete gectim. Sonrasinda üzerimden agir bir yük kalkti. Cok verimli bir gündü. Bu arada avuc iclerimden adeta enerji fiskiriyor. Sürekli reiki hallerindeyim.

    Liked by 3 people

  2. Sevgili Moralev,

    Tesekkürler araci oldugun güzel mesajlar icin.

    Arka planda bir enerji aktigini, dönüstügünü cok net hissediyorum ve yapimin tam tersine nehire kendini birakmis sandal gibiyim. Yavas, sakin ve korkusuzca nehrin beni tasimasina izin veriyorum.
    Haftasonu da böyleydi. Zihnim durgun ve neseli.
    Dün gece 3 civari uyanip istemsizce thetahealing ile calisma yapmaya basladim. Hersey cok cok kolay oldu. Enerjinin farkini saskinlikla izledim.

    Bu zamanlara ve bu dönüsüme sahit olabildigim icin cok mutluyum.

    Liked by 2 people

    1. Merhaba,bu yıl korkunç başladı ben bu noktaya nasıl geldim ?zihnen ,bedenen ,ruhen öyle sınavlardan geçtim .Bir ben birde tanrı biliyor.sınavımın devam etmesi, benim bütün bu yaşanacakları bilmem sabırımın yok olması doktora kadar giden depresyon ki değişimin hızına göre seneyi genede iyi toparladım.Geçmişle vedalaşıp yeni kabul etmek ayrı bunu yaşamak daha farklı 2020’nin bana sunacaklarını kabul ediyorum ve sınavımin son bölümünü bekliyorum .herkese mutlu ve güzel tutulmalar dilerim.

      Liked by 3 people

  3. Merhaba Mor Alev, Merhaba arkadaşlar. Benim için günler hızlı ve harikulade geçiyor. Kalbimden ne geçse o saniye gerçekleşiyor, mucize gibi… Böylesini hiç yaşamamıştım. Gelecek günlerimizin daha da güzel geçeceğine inanıyorum. Teşekkürler ve Sevgiler…

    Liked by 5 people

    1. Merhaba Mor Alev 🙂
      Tüm yıl boyunca böyleydi ancak son aylar ve haftalar kendimi ışık hızında yaşıyor gibi hissediyorum . Pazartesi yi yaşamış sonra da Cuma yı yaşamış gibiyim . Sanki arasında ki günlerde yokmuşum gibi , o kadar hızlı. Dış dünya ya karşı daha durgun ve gözlem de . Ben ilişkiler koçuyum , hep kullandığımız bir teknik vardır danışanlarımıza sizde bilirsiniz. Tanrı Gözü tekniği ( piskologlar duvardaki sinek tekniği de diyorlar ama ben ilk tanımı daha çok seviyorum) yukardan bir varlığın gözüyle hayatımızı olayları ve kendimizi izlemek anlamına geliyor bu teknik . Gönüllü olarak hatta farkında bile olmadan , yüzünde hafif bir tebessümle etrafımda bağıra çağıra konusan , çılgınlar gibi yemek yiyen , aşırı kahkahalar atan , aşırı sinirli , aşırı hassas insanları gözlemleyerek geçiriyorum günlerimiz. Haftasonu da böyleydi . Hep dingin bir gözlem hali. Sonuçları da olmayan. Yani dur bir izliyim demediğiniz , izledim de şunu anladım demediğiniz bir gözlem . Neyse 2020enerjisinden aşırı umutluyum . Yaratıcı varlığımı çok seviyorum . Dinlere değil yaratıcı enerjiye güvenim sağlam . İyi olan yükseliyor . Sevfiyle

      Liked by 5 people

  4. Sevgili Mor Alev

    İçimde iki his var.biri olana izinle sakince bekliyor geleni, bir diğeri hadi hadi diye hafif bir baskı Ama çoğunlukla çoşkuyla değişimi kucaklamayı hazırda bekliyor. Dolunay fazlında doğmuş olarak içimde zıtlık nüksetti. 🙈

    Liked by 2 people

  5. Sevgili Mor alev,

    12.12’de bir dolunay çemberine katıldım. Benim için çok farklı bir deneyimdi. Herkese konuşması için 1 dakikalık bir zaman verildi. Sıram gelene kadar anda kalmaya ve sıram geldiğinde gerçekten o an içimden ne geçiyorsa onu konuşmaya niyetlendim. 2019 çok acı bir kayıp yaşattı bana ama aynı zamanda kendimi buldurdu. Babamın ölümü, kendi doğumum oldu. Gözümdeki perde indi. Bu, babamın giderken bana bıraktığı bir armağan. Yani Allah’tan bir armağan. Bana ayrılan süre geldiğinde söylediğim ilk şey 2020’de sevginin özünü hissedebilmek ve sevgiye izin vermek istiyorum oldu. Bunu odada bulunan herkes ve tüm insanlık için istedim. Hayatımda ilk defa kalbimde beklentisiz bir sevgi yükseliyor. Hissedebiliyorum.

    Kim olduğumu, var oluş amacımı, izin vermenin ne demek olduğunu keşfediyorum.

    Acının içinden bilgelikle geçmenin ne demek olduğunu anlıyorum.

    Bu blog bana çok büyük kapılar açtı. Teşekkür ederim.

    Liked by 4 people

  6. Merhaba Mor Alev ve Yol Arkadaşlarım;

    Aslında tam olarak ne yazacağımı bilemeden başladım. Çünkü hayatımın en durağan dönemini yaşıyorum. Kendimi mutlu etmek adına yaptığım her eylem başkaları tarafından takdir toplasa da beni tatmin edemiyor. Son zamanlardaki ruh halim de (tabiri caizse) “mal gibi bakmak”
    Biliyorum bu da bir süreç, elbet neşe-keyif-coşku yine saracak ruhumu.
    İçimde sürekli “bekle, şimdi değil” diyen bir ses. Bekliyorum, neyi beklediğimi bilmeden. Tıpkı gezegenlerin geri gitmesi gibi bir his. Hani siz durursunuz diğerleri gider, siz de geri gidiyormuşsunuz gibi hissedersiniz. sonra yetişmek için çabalar acele eder ama yerinizde kıpırdayamazsınız. Ama bilirsiniz; parlayacağınız, aktif olacağınız, yaşama katılacağınız o gün gelecek.
    Sonra durumu özümseyip, kabullenip bekleyişe geçersiniz.
    Bir şiirimde dediğim gibi;

    İncir çekirdeğini doldurmadan
    Ve müptela sancılar çekerken
    Şehre hakim yalnızlığı sürüyorum
    Kendimce
    Sakin
    Ağır
    Eyfel Kulesi tadında…

    Liked by 6 people

  7. Bu geçişte bir çok coşkuluyum, bir hüzünlü ve sakin. Endişe geliyor geldiği yere geri yolluyorum.
    Az konuşmak istiyorum.
    Enerjimi kendime saklamak istiyorum ve enerjimden çalan yarım bıraktıklarımı tamamlamaya.

    Dün ben de bir zihin boşluğu yaşadım. Bir nevi düşünememe. Gün içinde ne yapsam derken o basit işleri bile sıraya sokamadım, öylece oturmak, kahvemi içerken bulutları izlemek istedi ruhum. Anladım ki, zihin toparlanıyor, bir nevi resetleniyor.
    Geçmişi (geçmiş de şu an yaşanıyor aslında) sorgulamıyorum artık. Ya da eskiden olduğu gibi acımasızca yargılamıyorum, o zamanın koşullarında en iyisini yapmışım diyerek.
    Olmadık an’da aklıma gelen için de demek ki arındırılmak istiyor diyorum, teşekkür ediyorum o anılara.

    Liked by 6 people

  8. Çok teşekkür ederim Moralev 12 12 den sonra çok hafiflik enerjisi vardı bedenimde ve zihnimde

    Liked by 2 people

  9. Kalp cakramda inanilmaz bir basinc vardi,ilk once biraz panik oldum ama sonra olumlama ve meditasyon yapmaya calisarak gece duzeldigini hissettim….guldum,panik olmadan akista olmayi secip daha sakin olabilirdim😊
    Tesekkurler,herkese ve herseye.

    Liked by 2 people

  10. Merhaba Mor Alev.. Değerli yorumlarınızı ilgiyle okuyor ve silkeleniyorum. Evet bende de bi durağanlık vardı Pazar günü boyunca.. kolumu kıpırdatamadım, adım atamadım adeta. Tıpkı Zuzu’nun açıklaması gibi biliyorum, neşe-coşku günleri tekrar gelecek ancak ben şimdilik bu sakin süreci yaşıyor, dengemei korumaya çabalıyor, sakinliğe teslim oluyorum. Ayrılıkla ilgili net kararlar vermemde etkili oldu bu zamanlama..
    Teşekkür ederim, sevgilerimle ..

    Liked by 3 people

  11. Merhaba Mor Alev, 12.12 günü sabahı annem vefat etti. Enerji çalışması planları yaparken kendimi bambaşka bir gerçeklikte buldum. Annem başka ben başka bir boyuta savrulduk sanki.Böyle özel bir zamanda 3.3.3 enerjisi tamda saat toplamı 3 olan bir anda göçmesi beni teselli etti.

    Liked by 1 kişi

  12. Merhaba Sevgili Mor Aev
    Sizin 18.11.2019 tarihli iletinizde ” … İzin vermek, akışta olmaktır. Akışta olmak için ise zihnimizde bir geçmişe, bir geleceğe sıçramak yerine anda kalarak hayata güvenmektir, kontrolü daha yüksek bilince bırakırız fakat öylece olduğumuz yerde oturmayız, iç yönlendirmemizi takip ederek üzerimize düşeni yaparız. İzin veririz, heykelimiz malzemesine uygun şekilde gelişsin….ifadesi özellikle DÜN çok işime yaradı. İnisiyatifim dışında gerçekleşmesini istediğim olay üzerinde çok düşünmedim. Anda kalarak endişelerimi serbest bıraktım. Her şey harika gelişti.Yol gösteriyorsunuz ve o yolda ilerliyoruz. BİZ ilerliyoruz .
    Teşekkür ediyorum Sevgili Mor Alev

    Liked by 5 people

  13. İyiyim..ama herkesin yazdigi gibi bende
    bi durgunum sanki…enerjimi daha çok kendimde toplamaya çalışıyor gibi içime çekilmiş gibi hissediyorum zaman zaman… Ama bı an geliyor coşku içimden fışkırıyor sanki… Yargılamaktayi epeyce bırakmis gibiyim ama karşımda yargilayan birini görünce içsel tepki verdiğimde fark ediyorum. Yorum yaptıkları durumun aslında öyle olmayabileceğini anlatmaya çalıştığım da dinlemeye kapalıysa bende kendimi kapattığını ve uzaklaştığını fark ettim. Ama maruz kalırsam dehşet bir halde enerjisel olarak kirlenmiş hissettim eve gelince arınma için aklıma gelen tüm uygulamaları yaptim. Bende sebepsiz görünen öfke patlaması böyle durumlarda çıkıyormuş.su an bunu yazarken fark ettim. 12.12ise plansız ama geleni paylaştığım coşkulu bı enerjiydi. Sıklıkla elimi degdigim yere kalbimin de değdiğini ve bunun fark edildigini gördüm.

    Liked by 4 people

  14. Merhaba arkadaşlar
    İçim huşu içinde kendimi akışa bıraktım.Dişlerimden problem yaşadım, gözlerime vurdu çift gördüm ama hepsi tırıs olanı kabul ettim güldüm geçtim.Enerji değişikliklerinin farkındayım ve mutluyum.🙏🙏🌺mor aleve paylaşımları için teşekkür ediyorum.İyiki varsın can❤

    Liked by 3 people

  15. Merhaba Mor Alev ve canlar. 12-12 enerjisinden sonra çok güzel anlar yaşıyorum. sanki tüm olasılıklara alan açıldı ve daha çok kabulde olmak muhteşem bişey. 1 senedir takip ediyorum sizi hiç bu kadar hafif gelmemişti hayat. şükürler olsun. varlığınıza, varlığımıza tüm zamanlara, canlara şükürler olsun. ışığımız bütüne,bire evrene katkı olsun. şükürler olsun

    Liked by 5 people

  16. Ben 12/12 sonra cumartesiyekadar biraz yorgun hissettim ve cumartesi anlayamadiğim bir huzursuzluk hissediyordum, dualar ve derin nefeslerle, je meleklerden yardim istedim ve akşam saatlerinde merkezime döndum, çok şükür. Pazar günü herşey güzel ve normaldi, ama eşim o günü baş ağirisi vardi, o da nefesle ve dinlenmekle , su içerek öğleden sonra dengesini buldu, çok şükür, günler bir birine benzemiyor, ama birer Bilge Baykuş gib, üzerimize düşeni yaptimizda, merkezde ve dengede kalmak veya yeniden oraya dönmek çok daha kolay♥️♥️♥️, çok şükür, sevgilerimle

    Liked by 3 people

  17. Merhaba Mor Alev.Benim de yaklaşık 1 haftadır çok yoğun yeni bir başlangıç ve aşk enerjisi var üzerimde.Çok yoğun sürekli kendimle konuşup , geçmiş blokaj, yük adı her neyse bitişleri kutsama ve kendimin, dönüşmüş olarak yeni beni ( evet gerçek bu sensin ve kendimi dönüşmüş halimle onaylıyor , kabul ediyor ve mucizelerime kendimi açıyorum diye ) sözlü ve yazılı onaylayarak kabul edişim var.Bu hafta hep böyle kendimle konuşarak geçti

    Liked by 5 people

  18. Selam! 12.12 de saat 12 yi 12 geçe tam 12 den vurdu.Vurdu kelimesi sert bir kelime ama bu çok değişikti..Sizin de öğütlediğiniz gibi niyet ettim,davet ettim ve kabul ettimdi.Uriel’e ve yönlendirmeniz için size minnettarım.Bol grace-bu kelimenin türkçesini tam bulamıyorum-içindeydim ve fizik bedenimdeki maalesef neredeyse her zaman mevcut olan bazı bölgelerdeki sıkışıklıklar,gerginlikler açıldı.Çok sevindim.Hemen yazmayayım,bakayım kalıcı bir durum mu? diye düşündüğümden.Nitekim giderek değişmeye başladı ve eh! geldiği gibi gitti..dedim.Oysa ertesi gün yine o noktaya geri geldim.Bu böyle sürüyor o zamandan beri.Salmam,vazgeçmem gereken kişilik ve düşünme biçimi alışkanlıklarımla yüzleşiyorum.İyimserim,çok güvenmekteyim ve seviniyorum artık.Teşekkürler tekrardan.

    Liked by 3 people

  19. Sevgili mor alev geçen hafta ruhsal olarak sebepsiz iç sıkıntısı ,fiziksel olarak da migren atakları ; önce başımın sağ yarısı sonra sol yarısı ağrıdı, boynumda ,belimde ağrılar yani epey sıkıntılı bir hafta geçirdim ama hep arınıyorum diye düşündüm. Ve dün yani pazarı ailemle birlikte keyifli ama biraz yorularak geçirdim. Gece yatmadan evvel meditasyon yaptım ve ilk kez gelen enerjiyi bu kadar yoğun hissettim , gözlerimle gördüm indigo rengi enerjiyi ve bugün o kadar hafif o kadar güzel uyandım ki ve hala devam ediyor o ruh halim olacak herşeye teslimim sanki ve çok güzel şeyler olacağını içsel olarak biliyorum hala zihnim arada oyunlar yapıyor korku bazlı ama etkisi çok düşük ve eminim tamamen yok ol’acak. Bugünlere gelmemde ve özümü bulma yoluna girmemdeki katkılarınız yadsınamaz derecede fazla çok çok teşekkür ediyorum. Bir’likte güzel günlerde sevgi ve ışıkla ❤

    Liked by 2 people

  20. Merhaba,
    Gecen sene de bu zamanlarda ayni seyi yasamistim. Gece 3’te uyandim ve surekli eski zaman zaman aklima takilan bir suru olayi dusundum ve kurtulmaya, uyumaya calistim saat 8’e kadar. Gecen sene her seyi dusundum ve bitti sanmistim ama bitmemis demek ki. 2020’ye hazirliktir diye umuyorum. Mor Alev ve takipcilerine bekledigimiz yeni donemde sans ve mutluluk diliyorum.

    Liked by 3 people

  21. Merhaba Mor Alev ve Takipçileri,
    Son dönemde hissettiğim şey yaşamda yapılan nafile hareketleri gözlemlemek oluyor. Sanki eskiden yaptığım şeyler beni meşgul tutuyordu, yada çok yoğundum! ancak şu an hislerim aslında bu dünyada genelde yapılan işler yada şeyler kendimizi oyalamak için yapılıyormuş gibi. Bir anda bana kocaman zaman dilimleri kaldı. Saatler, günler uzadı. Bu yeni dönem bana harika mucizeleri hayatıma çekmeme ama aynı zamanda da şaşırmadan, sükunetle kabul etmeme de yardımcı oluyor.. Çok enteresan ifade etmekte zorlanıyorum.. ama şundan eminim artık aynı dünyada yaşamıyoruz!!

    Liked by 3 people

  22. Merhaba Mor Alev,
    Ben dediğiniz gibi çok da çiçekli ,piknikli geçiremiyorum. Aslında arınmak,bulmak,bilmek,anlamak ve dönüştürmek için sürekli bir kendimin hislerimin içimin farkında olmaya,kalmaya çabalıyorum ama yine de üstümde sanki sürekli bir baskı,yük, bir nereye koşsam baksam karmaşıklık ve sonuçta kendimi yargılar halde bulup duruyorum. Biraz da yoruldum arınmaya çalışmaktan 🙂 sanki biri gelse tanıdığım tanımadım fark etmez sımsıkı sarılsa ve şefkatini,sevgisini hissettirse,sizin melek yazılarınızdaki gibi sizi çok seviyoruz dediklerindeki gibi gerçekten sevildiğimizi hissettirse iyi gelecek . Yani bu aralar bunu hissediyorum. Kendimi sevmiyor muyum diye baktım aslında ama biraz da kaybolmuşum da sevsem de kendimi bulamıyorum savrulup duruyorum gibi hissediyorum. Çok teşekkürler..

    Liked by 2 people

  23. Bir kaç gündür, kalbimin üstünde müthiş bir ağırlık ve keder vardı. Kendimi berbat hissediyordum. Bugün kalbimdeki ağırlığın dağılmasına tanımadığım bir insan vesile oldu ve ilk defa dikkate alındığımı hissettim. Bugün iyiliğin ne olduğunu gördüm. Bir ruh yalnız bırakılmadı. Ona yardım edildi ve bunun için minnettarim. Teşekkürler Allah’ım ve yaratılan her bir varlık.

    Liked by 3 people

  24. 2018 benim en yoğun dönüşüm yılımdı. Kanser oldum ve yendim. Aynı yıl ayrıca sırasıyla dedem, babanem, eniştem ve babamı ışığa uğurladık. 2019 tamamen yenilenme yılımdı. Bu süreçte çok yardım aldım ancak en önemli yardımcılarımdan biri de sizdiniz sevgili moralev. Geriye dönüp baktığımda değiştiğimi görebiliyorum. ☺️

    12.12 ye de mandala atölyesi ile girdim. Bonus olarak da gruptan bir arkadaş sound healing yaptı. Cumartesi akşam ise gram uyku uyumadım. Meditasyon ve nefes egzersizlerine rağmen uykum gelmediği gibi her iki kolumda uyuşma / iğne batması ve yoğun kalp çarpıntısı yaşadım. Kendimi tamamen akışa bıraktım ve paniklemeden enerji değişimini izledim. Artık aksiyon almaya başladım. Benim için beklemek değil hareket zamanı. Ve hareket ettikçe karşıma çok güzel potansiyaller ve neşeli durumlar çıkmaya başladı. Hayatımın kontrolünü elime aldım. Kendimden çok eminim ve hafif hissediyorum. Herkese neşe-keyif ve coşkulu bir yıl olsun 🙏🏻

    Liked by 5 people

  25. Evet uzun zamandır bir enerji akışı içindeyim bu günlerde artarak çoğaldı ve ben anlam veremedigim bir unutkanlık yaşıyorum anı yaşamak böylemi oluyor merak içindeyim.

    Liked by 3 people

  26. Merhabalar
    Ben de size bu enerjilerle ilgili yazmayı planlamıştım bu sabahki
    Sizden bu yazı gelince de kesinlikle yazmam gerektiğini düşündüm
    Pazar günüyle ilgili benim de ilginç bir deneyimim oldu.
    Akşam geç yatmama rağmen sabah erken uyandım ve pazar olmadı yüzünden biraz daha uyumak istedim.Camı açıp nefes çalışması yaptım
    Daha sonra yatakta mayışıklığa devam ettim
    Bir ara uyur gibi olmuşum yüz üstü yatıyordum sırtımda bir şey hissedip sıçrayarak uyandım
    Tüylerim ürpermişti ve sanki bir şey beni sırtımdan çekti
    Bütün gün boyunca başımda bir ağırlık hissettim ben de sizin gibi boş geçirdim
    Ama ara ara tepemin üstünde karıncalanma yine ürpertiler devam etti.
    Akşam koltukta bir ara yine uyumuşum tekrar sıçramayla uyandım
    Sonra kalktım yatağıma geçtim aynı şekilde yine zıplarsak uyandım
    Daha sonra tedirgin oldum
    Tüm evde adaçayı yaktım
    Kendi etrafımı da tütsüledim
    Yine tedirgin uyudum bütün gece ama biraz daha rahatlamıştım
    Bugün çalışma günüm olduğu için yine erken kalkıp işyerine geldim
    Ara ara bedenimde batmalar hissediyorum ama daha iyiyim.
    Bu enerjiler yüzünden mi acaba yoksa başka birşey mi size yazmak istedim

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Filiz, ben günü boş geçirmedim sadece düşünme gücü gerektiren şeyler yapmadım. Aslında bedensel olarak çok şey yaptım. Fakat sorunuza gelelim, korkmuşsunuz. Korkunun mantığı yoktur. Peki bu korkuyu neden yaşadınız? Maalesef bunu en iyi siz bilebilirsiniz. Bütün yorumlarda gördüğünüz gibi herkes çok farklı yaşıyor bu dönemi. Biliyorum yardımcı olamadım ama cevap sizde. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

      1. Sevginin şefkatin neşe keyif ve coşku
        Enerjilerinin bu kadar içinde olan çok sevgili mor alevcim bütün günü sizin gibi boş geçirdim ifadesine neden bu kadar çok takıldığınızı cevabı da sizde .
        Sevgilerle

        Liked by 1 kişi

        1. Sevgili Filiz, çok sayıda yorumu onaylama telaşıyla kısa cevap verdim ve siz de yanlış anladınız. Uzun yazmalıydım. Aslında anlatmak istediğim şuydu: Çoğunlukla “yapmak” için “düşünmeye” ihtiyacımız yoktur. Ortalama bir insan, gün içinde yaptığı şeylerin %95’ini o şeyi düşünmeden yapar. Genelde başka şeyler düşünür. Yönetimi bilinçaltımız ele almıştır. Bilinçaltımızın çok büyük bir parçası bizlere mucizevi şekillerde yardım eder. Buna en iyi örnek araba kullanmaktır, her adımı siz düşünmezsiniz, bilinçaltınız onu bilgisayarın arka planındaki bir fonksiyon gibi işlemden geçirir, yani şimdi sinyal vereceğim, şimdi hızı kesmeliyim, şimdi aynaya bakacağım, vs demezsiniz. Otomatikman bütün bunlar olur, bilinçaltımız biz bir şeyi yapmaya alışınca işi ele alır ve zihni serbest bırakır, böylece siz de hem araba kullanıp hem de konuşabilir veya bir sürü başka şey düşünebilirsiniz. Bu sırada bilinçaltı bir radar gibi çalışır, bilinçli tepki vermeniz gereken yerde sizi uyarır. Bu yazıda otomatik pilottan bahsediyorum, yani düşünmeden yapmaktan. Bu bizim için muazzam önem taşıyan bir fonksiyondur. Yani düşünmemek hiçbir şey yapmamak değildir. Boş vakit geçirmek de düşünmemek anlamına gelmez, hiçbir şey üretmeden oturabiliriz ama zihnimiz düşünce dolu olabilir. Ve bu da boş geçirdiğimiz günün sonunda belki de büyük kararlar aldığımız bir zamanı işaret edebilir. Yani boş boş otururken, çok büyük bir iş yapmış olabiliriz. Ivır zıvır dahi olsa, düşünmemek ya da düşünememek insan yapısında çok ender görülen bir durumdur. Fakat bilinçaltı işi ele alarak tüm fonksiyonlarımızı yerine getirmemizi ve yapılması gerekli her şeyi yapmamızı sağlayabilir, bu da benim aktarmaya çalıştığım deneyimdi. Umarım şimdi yazıda ne demek istediğimi daha iyi anlatabilmişimdir. Sevgilerle

          Liked by 2 people

  27. Sevgili Mor Alev,

    Blog ile tanisali bir yil oldu, yazilari okumam notlar almam,her gun belli bir vaktimi ona ayirip sevgi gondermemle aramda buyuk bi bag kuruldu ve kendisi bir gun gordugum ruya ile bana kutsal rehberim olusundan habersiz olmadigini ilan etmisti! O zamandan beri ben degisimi kucakladim,bazen dikenli tele sarilmak gibi gelse de Evrene guvenim tam bir sekilde yola devam ettim.Hayatim cok yogun bir hale geldi is hayatimla birlikte.cunku benim kuzey aydugumum Oglak ve iyi bir Oglak olma yolunda ilerleyen kararli bir Yengec guney aydugumluyum…O yuzden bu surecte akisa birakmis kendimi yuvarlanirken,yorum davetinin bos gunume gelmesine cok sevindim. Anlari asla kacirmayan ben 12-12 kapisina 3d’de 4 gun gecikmeli baglandim,bir baktim ki benim haberim olmasa da gecivermisim kapidan.bir kez daha anladim ki 3d’de eylemlerimizle kosulsuz sevgiyi ve rehberlerden ogrendigimizi bu dunyaya capalamamiz cok onemli. Ben o gun yine yogun bir bicimde calisiyor,yonetmeyi ogreniyordum,yani ogrenmeye geldigim seyi yapiyordum.

    Degisim ve donusum, aslinda iceride toprak altinda kalmis bir hazineyi bazen kepcelerle kazarak,ama cogunlukla arkeolog titizligiyle cikartmaya benziyor benim icin. Ortaya cikacak medeniyetle ilgili tahminlerim var,ama tamamiyle tanimiyorum ve her seferinde buyuleniyorum. Bazen korku ve direnis devreye giriyor, fakat her seferinde cok sukur ki cevabim Evrene guven,kendime guven,kosulsuz sevgi ve ilkelerden cikiyor.Boylece kucuk benligim akisa teslim oluyor. Iste surec benim icin boyle gidiyor, 21 Aralik icin de oldukca heyecanliyim! Buyume ve butunlesme yolumdaki destegine bin tesekkur!

    Liked by 3 people

  28. gözyaşım burnumun ucunda.
    ne yapsam iyi hissedemedim…
    aylardır özenle yeşerttiğim umut bugün yok maalesef..

    Liked by 2 people

  29. Bir şeyi eklemeyi unutmuşum
    Pazar uyanırken sırtımdan çekme hissettiğimde bir de ses işittim
    Filizim anneanneciğim diye bir ifade
    Anneannem 9 yol önce vefat etmişti

    Liked by 1 kişi

  30. Hayatımın şokunu yaşadım. Hayatımdaki çok kötü pazar günüydü. Aile sorunlari annemle tartışmamız
    Bizi hayatından çıkarması…

    Liked by 1 kişi

  31. Son hiz günlük işler devam ediyor bazen düşünmayi durdurmak için vücudumu daha fazla yorduğumu hissediyorum,çok belirsizlik var ama ban sürekli düşüncelerimi pozitife ve ana odaklamaya çalışıyorum,gergin değilim çok sıkıldım aynı döngünün içinde dönüyorum ama çıkamıyorum hissi var bazen çok çoşkulu ama hep beni aşeğı çeken durumlar var ve artık ne olacaksa olsun bitsin durumundayım,dün günlük ev ve sokak işlerini yaptım gayet enerjikdim ama gece tüm modum düştü ,sabah üzerimdeki ağırlığı kaldırıp spora gittim çok sevdiğim spor bile bazen eski tatmini vermiyor, 🙏

    Liked by 2 people

  32. Merhaba büyük ailem… merhaba mor alev….. iyiyim çok şükür içimde dolu dolu huzur var ama beklenti hisside var her gün yeni bir şey olacakmış gibi hissediyorum genel de huzurlu ve mutluyum . Yargılamamayı sayenizde epeyce bırakmis durumdayım ama karşımda yargilayan birini görünce içsel tepki verdiğimide fark ediyorum. ve hemen oradan içsel fiziksel uzaklaşıyorum devamında kendimi arındırmaya çalışıyorum.pazar gününü kendime ayırmıştım düşünme gücü gerektiren hiç bir şey yapmadım. önce jimlastik hareketlerimi ve nefes çalışmalarımı yaptım. Güzel bir kahvaltının arkasından yüzmeye gittim 1 saat hiç durmadan yüzdüm biraz yoruldum ama çok mutluydum daha sonra pazar alışverişimi yaptım ve kuaföre gittim . Akşama güzel bir sofra hazırladım güzel ve enerjisi yüksek bir gündü Bugünlere gelmemde ve özümü bulmamdaki katkılarınız için çoooook teşekkür ediyorum. Bir’likte güzel günlere iyi ki varsın mor alev seviliyorsun …….

    Liked by 5 people

  33. Sürekli gözyaşları, duygusallık var. Bir çiçeğin açışı da ağlatıyor, kalbi kırık bir çocuk görmek de .Hafta sonu zamanda yolculuk yaptığım bir rüya da gördüm. gerçek olduğuna yemin edebilirim 🙂 Bir yandan şükran, bir yandan yüzeye çıkan geçmiş. karman çorman… Geçici biliyorum. Teşekkür ederim.

    Liked by 3 people

  34. Sevgili Moralev,

    Muhteşem yazılarınızı uzun bir süredir takipte olmama rağmen ilk kez çağrınıza uyarak yorum yazıyorum. 12-12 geçişinin ertesi günü, aslında yıllardır arınma çalışmaları yapmış olmama rağmen, değersizlik inancının bana ilk yüklendiği ana gittim birden… Temizlenmiş olduğumu zannediyordum ancak hala derinlerde bir yerde yaşandığı andaki tazeliğiyle durmaktaymış meğer… Beni o anlara götüren hiç bir tetikleyici de aslında yoktu, kendiliğinden içimden yukarı doğru çıkarak adeta ”ben buradayım”, dedi. Gelene şükrettim, temizlenmek istiyordu.

    Gözyaşlarım sicim gibi akarken elime kağıt kalem aldım ve yazmaya başladım, hiç durmadan… Yazdım, sayfalarca… saatlerce… İçim dışıma çıkarak ağlıyordum tüm yazma süreci boyunca…Gözyaşlarım ruhumu yıkadı nihayet ve salıverdim geçmişimin acısını, geçersiz değersizlik inancını, … sevgiyle affettim hem onu ve hem de kendimi… Sonrası huzur…

    Hafta sonu ben de sizin gibi zihinsel boşluk içindeydim. Kendimi ruhuma teslim ettim, bedenim ve zihnimle akıştaydım. Aslında bugün de öyleyim, sürekli şükran enerjisiyle akıyorum… Bedenimdeki hücreler hafifledi sanki, titreşim halindeler, içim içime sığmıyor gibi hissediyorum:))

    Benim ve bütünün hayrına olan tüm harikulade şeylere kendimi açıyorum, gelmesine izin veriyorum ve geleni sevgiyle kabul ediyorum. Öyle de oldu, AMİN.

    Bu vesileyle; öncelikle Yüce Tanrıma ve sonrasında meleklerime, yeryüzü deneyimimizdeki ruhsal gelişim yolumuzda bize rehberlik eden size, blog hamilerine, kanallık ederek hizmette bulunanlara şükran duygularımla teşekkür ediyorum. Olmam gereken zamanda, olmam gereken yerde ve tüm bunların farkında olduğum için şükürler olsun.

    Liked by 7 people

  35. 12 aralıkdan bu ana kadar üstüste inanılmaz farkındalıklar yaşamaktayım. Hep böyle olduğunda hiç böylesi olmadı, en derin gerçeğimin farkına vardım sanıyorum ama bir sonraki ondan daha derin oluyor. Şu an yine hayatımı önemli derecede etkileyen derin farkedişler içindeyim ve çok önemli kararlar aldım.

    Bir yandan üzgün, şaşkın, bir yandan bunu şimdiye kadar farkedemediğim için kendime öfkeli, bir taraftan da sonunda büyük bir dönüşüm yaşadığım için şükran içindeyim.

    Genel olarak 2019 senesi benim için sınırlarımı yeniden belli etme senesi oldu diye bilirim. Ve sınırın dışında o kadar çok insan kaldı ki, ben bile kendimden bunu beklemezdim doğrusu.

    Eskiden bir kişiye sınır çizdiğimde ona kızgın olurdum, uzun zaman bu kızgınlık üzerine çalışma yapardım, ama bu sene herşey çok farklı oldu. Aynı kişileri hem hayatımdan tamamen çıkardım, hem de eskisinden daha çok anladım, farklı bir şekilde kendilerine belli etmeden sevdim.

    Ayrıca bunu yaparken kendimi onlardan daha iyi bir insan sanmadım, iyi insan olma çabası beni çok yanlışlara sürüklemişdi zamanında. Bunu öğrenebilmek beni çok iyi hissettiriyor mesela, anlaşa bilmediğim kişiden uzak duruyorum, o beni belki acımasız, kötü sanıyor, ama ben onu seviyorum.

    Son olarak zorlandığım durum hala daha yeniyi istediğim gibi inşa edememiş olmam. Yani yıkılması gereken herşeyi yıkmışım, yapılması gerekenin tam olarak ne olduğunu netleşdirememişim daha.
    Bu bilinmezlik rahatsız edici bir his şu anda.

    Sene boyunca güzel yazılarınızla verdiğiniz muhteşem destekler için sonsuz teşekkürler.

    Sevgiler

    Liked by 6 people

  36. Merhaba, bu enerji fırtınasında beni bulan büyük bir cüretkarlık ve utanma hissinden kurtulma şeklinde kendini gösterdi. Çok uzun zamandır kendimi ve diğerlerini affetmeye çalışırken aslında yapamadığımı, utanmaktan vazgeçince de hemen kolaylıkla affedebildiğimi fark ettim. Çok şükür. Utanmak duygusu, kırılmayı kolaylaştırdığı gibi affetmeyei de zorlaştırıyor. Tek duygu ile iişkinizi düzenleyerek bir çok konuda iyileşme sağlayabilirsiniz.

    Liked by 4 people

  37. Herkesin yorumlarını okudum … bu paylaşımlar ne değerli hepimiz için … ailece sohbet eder gibi … bilmeye tanımaya gerek yok…başka bilişlerin hissiyatıyla …
    Ben 12:12 enerjisiyle öğrencilerimle olumlamalar ve meditasyon yaptım umarım sevgi ve Işık demirlemede Evrene hepimize katkımız olmuştur.
    Arada göğüs ağrısı hissediyorum. Haftasonu zihnim çok aktifti çok az uyudum sanki uyuduğumda bile hep uyanıktım … bunun ve kim bilir hangi enerjilerin verdiği bir ağırlık hali üzerimde …
    Şükran minnet içinde bir belirsizlik ve huzursuzluk .. iç kazıntısı …yer yer tahammülsüzlük … farkındalıkla ve sabırla …

    Liked by 3 people

  38. Sevgili mor alev merhaba görüntüde fiilen yaşadığım bir durum olmamasına rağmen ilişkimde ve maddi anlamda sosyal hayatımda bir şeyler ters gidicekmiş gibi kendimi huzursuz hisediyorum. Ne yapmalıyım? Sevgiler

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Kadriye, ana menüdeki yöntemler sekmesine gidin ve korkuların salıverilmesi için pek çok yöntem göreceksiniz. Onlardan kendinize uygun bulduğunuzla çalışmanızı öneririm. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

      1. Sevgili Mor Alev ve değerli sevgililer…
        Harika paylaşımlarınız… ne güzel yalnız değiliz ve iyiki burada buluşmuşuz. Hepinizde sanki bir benden var ve sanki hepiniz benimle birsiniz… Şahane bir duygu ve bizi bir araya getiren Mor Alev şükürler olsun🙏
        12/12 gece 00:00 da çok sevdiğime severek veda ettim. Aslında bu bir veda değildi ikimiz içinde yeni bir başlangıç! Ama birlikte ama başka kalplerde… yüksek farkındalığım gerçek akışın ya da An’da kalmanın evrene, hayata güvenmeyle olduğunu tam olarak anladım. Ya da anladığımı hissediyorum. İstediklerimizde netleşmenin ruhsal yolculuğumuza ne kadar büyük katkısı olduğunu görüyorum. Ve dedimki “ Şebnem rahatla kızım arkana yaslan ve evrene güven”
        Gördüğüm, dokunduğum, sahip olduğum evladım, ailem, dostlarım, kedim, işim… herşey için şükürdeyim. ☺️🙏 evrene güvenmenin bu kadar huzur verdiğini hiç yaşamadım. Çok şükür ki bundan sonra yaşayacağım☺️🙏 hafta sonumun iki gün evimde huzur ve fiziksel ev işleri ile geçmesi keyifliydi. Tek bir fark şu oldu Bu sabah her gün aksatmadan uyguladığım meditasyonum çok farklıydı. Üçüncü göz çakrası ve kalp çakrasına çok yoğun bir enerji aktarımı hissettim. Bedenim çok hafifti sanki havalanmış gibiydim. Yaklaşık 30-40 sn sürdü ya da bana kısa geldi. Sonrasında mutlu hissettim hatta düşündüğüm bir kaç güzel şey sanki gerçekleşmiş gibi geldi☺️sonra melek kartlarımdan bugünün kartını niyet ettim. “Sana yardım ediyoruz “ mesajı geldi. Ben de sevgiyle izin verdim. Ve kabul ettim.
        Sevgili Mor Alev yaşadığım deneyimin ne olduğunu tanımlayamadım. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum☺️🙏
        Sevgilerimle❤️🌺

        Liked by 2 people

  39. Merhabalar, hafta sonu özellikle pazar günü benim için çok ilginçti. Neredeyse gözümü toplamda 15 dk dan fazla açık tutamadım. Uyandım ve tekrar uyudum, uyandım ve tekrar uyudum bugün de her ne oluyorsa onun etkisindeyim bıraksalar uyuyacağım ama malesef mesaideyim🤗 bunun bu dönemle ilgili anlamı var mıdır bilmiyorum gerçi ama ben bu hali bu yıl içinde 3 kere yaşadım. Anlamlandıramıyorum tabi

    Liked by 3 people

  40. Merhaba Moralev,

    Zaman hızlı ben dingin sanki iç dış uyumlanma gibi 🙂 kaybettiğim kendimle bütünleşiyorum hissi yoğun ve heyecanlıyım yeniliklere dönüşümlere, şükür hissiyatlarımla dolu içim. Netlik duygusunun güvenle tamamlanması harikulade 🙂 Tam da sana mail atmak üzereyken buradan yorum istemen…
    Yeni BEN’e doğru giderken tekrar görüşme zamanımız gelmiş.Eşzamanlılık muhteşem:)
    Benim ve bütünün hayrına olan tüm harikulade şeylere kendimi açıyorum, gelmesine izin veriyorum ve geleni sevgiyle kabul ediyorum. Öyle de oldu, AMİN.
    Sevgiler

    Liked by 3 people

    1. Herşey çok güzel diyenleri imrenerek okudum onların adına sevindim ve fakat bizde işler hiç öyle degil, enerji çalışması ve meditasyon sonrası eşim ve ben üst üste ciddi vücut agrıları,yorgunluk, iştahsızlık ve halsizlik yaşadık.Ruhumun ücra köşelerine kadar her noktada gizli kutularda kilitli kalmış birşeyler bir anda özgür oldu sanki, bir kalabalık içimde, nefes alamayacak gibi olma, çok uyuma ve sonra hiç uyuyamama ve bugün itibariyle ruhum fırtına sonrası deniz gibi dingin.. Hiç bu kadar yoğun yasamamıştım. Her ne oluyorduysa hayrımıza bütünün de hayrına olmasına dua ediyorum ve sevgide ve akışta kalmaya çalışıyorum.iyi ki varsınız Mor Alev!

      Liked by 3 people

  41. Kasim ayindan sonra bu 15 günlük süreç öyle dingin bir ruh halindeyim ki ara ara küçük kaygi neler oluyor ya da birseyler yapmam lazim hissi disinda dingin bir ruh Hali.. Kaç senelik devam eden arkadaşigimda yol ayrimindayim ve normal de Buna takilir ve üzülürdüm Lakin o kadar bi olabilir ya dünya denge böyle olması kafasindayim ki güzel birşey diye Kabul ediyorum arti beni en ufak yoran insanlardan uzak olmak istiyorum güzelliklerle dolu günler yașıyorum hissi içim kıpır kıpır hissi muazzam.. Ve cok ilginc rüyalarim inanilmazlar kabuldeyim şükürdeyim sevgiyle..

    Liked by 2 people

  42. Merhabaa 12.12ye gelmeden hemen önce temizlik ve planlamalar başlamıştı, arınma ritüelleri rüyalar mesajlar. Ama bu gaftasonu genelde doğumgünüme yakın olan bir kalp çarpıntısı vardı. Çokta yoğundu. Midem ve kalbim. Hatta birara acaba bir sorunöu var diye düşünmedim değil. Birşey olacak hissi çok yoğun. Benim için yıl dönümleri doğumgünüm olsa da bu sefer yeni yıl çok daha fazla enerjiyle yüklü geliyor gibi. Bütünün ve benim hayrıma olacak herşeyi olduğu gibi kabul etmeye hazırım 🙏

    Liked by 3 people

  43. merhaba ben 12.12.den cok değişim bekledim,, lakin hesaplayamadım ki geçmişi bırakmadan olmuyor 😦 arabama çarpmış çöp kamyonu ve ortada yok ve acayip hastalıkiar var amliyatlar alerjiler bebekler 😦 kaleni kabul etmek eskiye tutunmak olarak algılarken buldum kendimi.
    muhteşemsiniz inşallah bozulmayla :)))

    Liked by 2 people

  44. Herkese Merhaba,

    Uzun bir süredir sıklıkla rakamsal işaretler alıyordum (özellikle saat ve takvim rakamlarıyla) ve bu,12/12 Koşulsuz Sevgi aktivasyonu itibariyle neredeyse her saat olmaya başladı. 12:12, 13:13, 17:17 gibi…
    Bu uyarıların kesinlikle rastlantı olmadığını biliyorum ve her seferinde beni uyardıkları için tüm yüksek rehberlere ve meleklere teşekkür ediyor, bana sunulan lütufları sevgiyle kucaklıyor, benim ve bütünün hayrına kabul ediyorum. Ve her daim koşulsuz sevgi frekansında olmayı seçiyorum. Öte yandan da anlamam gereken başka bir şey daha mı var diye düşünmekten de kendimi alamıyorum:)
    Yorum yaparsanız çok sevinirim sevgili Mor Alev :))
    Sevgiler,

    Liked by 3 people

    1. Sevgili Nurşat, her saat olması çok ilginç! Güzel de. Ama size verilen mesaj “biz buradayız, kendine güven, hayata güven” anlamından başka bir anlam daha taşıyor mu, bilmiyorum. Bunu siz daha iyi bilirsiniz, ne de olsa mesaj sizin. İç sesiniz ne diyor? Sevgilerimle

      Liked by 3 people

    2. Sevgili Nurşat,

      Yaklaşık 6 aydır aynı durumdayım. Başta 11.11 ile başladı, sonra 12.12, 21.21, 22.22, 11.22, 22.11 gibi sayılar eklendi, sonrasında neredeyse her gün saat başı çift sayıları görür oldum.
      Bu süreçte benim hayatımda değişmeyen hiçbir şey kalmadı.
      Size de hayatınızdaki büyük değişimlerin eşyaratanı olmaya niyet etmenizi, değiştirmek istediğiniz şeyler için harekete geçmenizi ve çift sayıları, yaratmak/geçiş yapmak istediğiniz gerçekliğe açılan birer kapı olarak kullanmanızı tavsiye ederim.

      Sevgiler.

      Liked by 4 people

      1. Sevgili Bilsev,
        Tavsiyenize uyacağım:)) deneyiminizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim.
        Sevgiler.

        Liked by 1 kişi

  45. Merhaba Mor Alev,

    Bu güzel mesajı okumamıza vesile olduğunuz için teşekkürler. Ben dün ve son zamanlarda tamamen anda kalıyorum ve gelecekle ilgili planlar yapmıyorum. Bilinçli olarak değil biraz ortam bunu gerektirdiği için. 2 oğlum var biri 33 aylık diğeri 1 yaşına girecek. Daha önce onlarla oyun oynarken bir yandan yapmam gereken ama yapamadığım şeyleri düşünüp huzursuz olurdum-evin dağınıklığı, yemek, işten gelen mailleri kontrol etmek vs.-. Artık değer yargılarım, önceliklerim tamamen değişti. Çocuklarımla oyun oynarken sadece o anda var oluyorum, başka hiç bir şeye odaklanmıyorum. Bir diğer değişiklik de insan ilişkilerinde kandırıldığım- kendimi kandırdığım ilişkiler gün yüzüne çıktı ve bu naylon ilişki ve kişilerden arınıyorum. Gerçeklik gözlüğümü takmışım ve herşeyi ilk defa ve bambaşka görür gibiyim. Arınıyorum.

    Liked by 3 people

  46. Serbest bırakma, özgürleşme çalışmalarımın büyük bölümünü hallettiğimin farkına vardım .Arınmalar yıpratıcı gibi görünse de büyük resmi gördüğümde bakış açım bambaşka bir hale bürünüyor şükür göz yaşlarımı tutamıyorum..Buna karşın bu süreçte kalan tortularla yüzleşmem ve şifalandırmam için karşıma çıkmalarından da şikayetçi olmadan kabule geçiyor ve sandığımdan daha şükür ve sükunetle izliyorum.
    Kulağımda yapabilirsin yapabiliriz yankılanırken kalp ateşimin nasıl da güçlendiğini deneyimliyorum.
    Beş yıldan bu yana Mor Alev sizin dönüşüm yolcuğuma katkılarınız için bir kez daha minnettar olduğumu dile getirmek isterim.Size ve blogda emeği geçen tüm aracılara ve de blogdaşlarıma sevgilerimle ❤

    Liked by 3 people

  47. 12.12 gunu saat 12:00 ile 12:12 arasi huzur ve mutlulugu cagirdigim olumlu dusuncelerle dolu bir meditasyon hali yasadim gulumseyerek. Sonrasinda hersey eski normalinde gitti. Cumartesi’ye kadar. Cumartesi hic adetim olmayan bir sekilde 10:30’a kadar uyumusum. Normalde hafta ici, hafta sonu 6 – 7 gibi uyanirim. Gunum verimli ve planlamalarla gecti. Pazar nedense bir ic huzursuzlugu ve anksiyete basladi, ki bugun de suruyor, ama artik bu tur duygular beni korkutmuyor, cunku biliyorum ki gececek. Genel olarak cok mutlu ve huzurluyum. Ufak tefek 3D deneyimleri oluyor arada ama en azindan artik bunlara disaridan bakabiliyor ve 3D olarak tanimlayabiliyorum ve hizla uzaklasmak icin meditasyon ve nese-keyif-cosku verici aktivitelere yoneliyorum. 2020’nin cok ama cok guzel olacagina, bolluk, bereket, huzur, sevgi getirecegine inancim tam, inanmak da degil, oyle olacagini biliyor ve hissediyorum tum hucrelerimle. Kalbimin bazen sevgiden patlayacagini saniyorum. Sevgi tasiyor herkese ve herseye dogru. Ve tum bunlar icin sukran duyuyorum evrene, yaradana, Mor Alev’e. Her sey cok guzel oldu…

    Liked by 7 people

  48. Merhaba Mor alev 🙂

    Ben kendimi son 1 haftadır aşırı derecede direnç ve kontrolcülük içinde buluyorum. Ama tabi bunu daha yeni yeni fark edebiliyorum. Frekansın dalgalarına benzetecek olursam bir yukarısında, hayatla derinden uyumlu, umutlu, ilhamlı ve problemlerin perspektifinden değil sınırsızlık perspektifinden mutlu mesut yaşarken buluyorum kendimi. Frekansın aşağıki ucuna geldiğimde ise tüm o uyumluluğumu, huzurumu, kaybetmiş her şeyi zorlama yapar hale geldiğimi fark ediyorum ve kendime şunu soruyorum: Ne oldu sana? Her şey yolundaydı. Yaşamak istediğin hayatı yaşıyordun seni ne bundan çıkardı. Zoraki hale gelmesinin sebebi de bu sorular zaten.
    Birkaç gün, yeniden başlamaya umudum tamken birkaç gün sonra korku ve panik içinde buluveriyorum yine kendimi. Açıkçası her şeyi temizlemeye çalışmaktan, çaba harcamaktan yorulduğunu hissediyorum. Hayatın anlamının toplum inancının bize dayattığı devamlı “zorla, zorla, zorla, kontrol et” yerine “izin ver evren senin için halletsin” mentalitesine geçmeyi gerçekten tüm kalbimle niyet ediyorum. Hayatın benim yaşamam gereken bir şey olduğu yerine hayatın beni yaşadığı düşüncesini özümseyebilmek istiyorum. Bu kadar belki milyonlarca milyarlarca yıl birikmiş olabilecek korkuyu temizlememiz altından kalkabileceğim bir şey gibi gelmiyor bazen. Özellikle bir kök korkum var ki hala ne olduğunu anlayamıyorum, aralarda beni ziyaret ediyor. Kısacası şöyle özetleyeyim, bir insanım ki merkezinde, istediği hayatı yaratan, olduğu noktada yeterliliği ve şükrü hissedebilen. Ama aynı zamanda bir insan da var ki içimde zıt karakterde gibi, korku dolu, ve hayatı korku dolu pencerelerden görüyor konuştuğu şeyler bile endişeli, sınırlı ve umutsuzluğun karanlığı içinde. Bu iki insan nası olabiliyorum. Öbürü de olabildiğimi hatırlamasam gerçekten ürkütücü… teşekkürler mor alev sevgilerimle❤

    Liked by 5 people

  49. İki haftadır kulak uğuldamasından konuşulan herşeye daha fazla dikkat etmek zorunda kalıyorum ve epey yorucu oluyor. Genelde kontrolümün dışında bir enerjim var ne ben ne etrafımdakiler anlamlandırabiliyor ama hiçbir şey değişmese de cok değişmişçesine keyfim yerinde . Cok şükür değişmesini dilediğim özel bir durum yok ama sanki herşey en mükemmel halinde zaten daha iyisi olamazmış gibi .. durum budur hocam 🙂

    Liked by 3 people

  50. Merhaba mor alev zorlu bir 10 yılı geride bıraktım.Şimdi çok daha iyiyim farkındalıklarımın farkına vardım Kendime hoş geldim sonsuzluk diye diye sonsuzluğun ötesine geçmeye niyet ettim.Sevgi ve muhabbetle selamlar

    Liked by 2 people

  51. Sevgili Mor alev ve onun muhteşem okurları Merhabalar . Normalde başı ağrıyan bir insan değilim ama her pazar olduğu gibi yine baş ağrım tuttu ve saat 17:00 ye doğru zirve yaptı, ama bu seferki baya iyiydi hakkını yemiyim . yaklaşık saat 19:00 kadar bitirdi beni ama yatana kadar geçmedi . Her gün işe giderken benim için mucizeler olsun diye gidiyorum ama beklediğim mucize ne bende bilmiyorum. Günler amaçsızca geçiyor haftasonları bir nefes alma molası . Sanki nefesimi tutmuş öyle yaşamaya çalışıyorum. Yalandan iki dk sevinsem sanki hayat hemen tokat’ı yapıştırıyor. Yok Büyük değişim yok ışık güçler The event derken değişen hiç bir şey yok sadece kendimi avutuyormuşum gibi geliyor bana.Kısacası tek bir cümleyle özetim “ölmeden ölmüş” gibiyim. Neyi beklediğimi bilmeden öylece bekliyorum. Zaman önümden akıp gidiyor..

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Deniz, blogda sıklıkla yazıyorum, beklemeyin, neyi değiştirmek istiyorsanız değiştirin diye. Bekleyecek bir şey yok. Siz kendi “event”inizsiniz. Yalandan sevinmeyin, gerçekten sevinin. Sevinmek, dış şartlara tepki vermek anlamında kullanılır (sanırım doğru anladım ne demek istediğinizi?), ruh halinizi adım adım yükseltmek için dış şartlara ihtiyacınız da yok. Ana menüdeki yöntemlerde bulunan salıverme çalışmalarını kesinlikle öneririm. Bu sırada baş ağrınıza sorun, mesajı nedir? Mesajı alıp da uygulayınca genellikle bedensel semptomlar hafifiler. Sevgilerle

      Liked by 3 people

      1. Baş ağrısı bir sebeple hafızaya alınıyor. Ben sebepleri bulduğum halde semptomları yok etmem 8-9 hafta sonumu aldı. Hafta sonunun geldiğini baş ağrımla kalktığımda anlıyordum. Beyin hiç atlamıyor. Şimdi ufacık bir hatırlatmada başlıyor ve başlarım bak diyor. İyi bişi. Derhal önlem alıyorum. Yani kendimi ortamın sıkıntısından izole ediyorum. Kendime güvenlikli bir alan yaratıp içine girmeye çalışıyorum. Genelde bir dış uyarandan kaynaklanıyor. Uzaklaşamayacağımız, yok edemeyeceğimiz bir uyaran. Evde ya da işte olabilir. Onunla yaşamayı, kontrol etmeyi, zarar görmemeyi öğreniyoruz.

        Liked by 1 kişi

  52. Cumartesi çok hasta olmama rağmen sabah tüm enerjim ile sınava gittim ve geldiğimde yaşam alanımı toparlayıp arka arkaya üç film izleyerek birçok farklı unuttuğum yeniden hatırlamanın güzel olduğu duyguları yükledim kendime . Ve bugün başka bir keyifle daha sağlıklı bir şekilde işime gittim . Enerji geçişleri için direniyorum . Umarım pozitifler hücrelerime işlemiştir

    Liked by 4 people

    1. Zorlu bir 7 sene bitti şimdi Sanki yeniden doğmuş gibi yeniden nefes almaya hazırmış gibi Ve dahası yeniden ve yepyeni bir şekilde hayata başlamaya hazırmış gibi hissediyorum bu çok farklı bir duygu ve Şu son iki haftadır özellikle ne dilersen çok çabuk bir şekilde gerçek oluyor enerjiler çok güzel ve siz bizim farkındalığımızı artırmak için görevlendirilmiş birer ilahi Işık sınız teşekkür ederiz

      Liked by 4 people

  53. Pazar gunu sanki 2 ayri ben vardi 2 boyutta birden eszamanli yasadim gibi.cok tuhafti.geceyarisindan sonraysa enerji doldum sanki

    Liked by 3 people

  54. Merhaba Sevgili Mor Alev ve Blogdaslar,
    Saat farkindan dolayi ben de anca yazabiliyorum yorumlarimi, her birinizinkini de okudum, zenginlestim, cogaldim! Cok tesekkurler!
    Ben su anda 6 aylik hamileyim, bu donemde her derinlestigimde, bana misafir olarak katilacak bu yeni ruh ile baglantiya gecmek, akmak, bir olmak gibi isteklerim ortaya cikiyor. Insanoglu ne ilginc, bir yanimizda tum ihtisamiyla var olus, obur tarafimiz hep bir anlam arayisinda, anlamin tam ortasindayken:)
    Fiziksel olarak ben de benzer bir gecis yasiyorum, uykularim asiri hafif, ruyalardayim ama ayni zamanda uyanik gibi, acaip berrak, hem bilincaltimi arindiran hem de mesajlar veren bir boyutta gezinir gibiyim. Beklemedigim anlarda beklemedigim tepkiler verebiliyorum, ama eskiye gore farkli olan sey daha tepki yukselirken bunu farkedip ‘Bilge, bu patterni degistirebilirsin’ oluyor. Korku, kontrol, ve oldurtma durumlari artik daha cok dusunce ve zihin kaliplarimda kalmaya basladi, cok belirgin sekilde, resmen gozle gorur gibi goruyorum bu kaliplarimi… Eskiden inandigim, ve ozumu sinirladigim seyler de teker teker yuzeye cikiyor. Bu aralar en cok iliskilere takiliyorum, insanlarla. yasamla, evimle, kendimle, her turlu iliskiler diyebilirim!
    Pazar gunu elimde kagit kalem, su 2 haftalik tatil doneminde, yaza cize ustunden gececegim, derinlesecegim, serbest birakacagim 14 15 maddelik bir calisma yaparken buldum kendimi, yumusacik bir pazar akiskanliginda…
    Bugun de 2019 a bi tesekkur mektubu yazdim, 2020’ye de bir hosgeldin karsilamasi, iyi bir is birligi yapmaya niyet ediyorum bu yilin tum ANlari ile:)

    Sevgilerle,
    Bilge

    Liked by 8 people

  55. Merhaba. Ben gelgitler yaşıyorum. Bir bakmışsınız çocuklar gibi şen, o çocuksu coşkuyu yaşıyorum neşe keyif coşku içerisinde. Bir bakmışsınız sebepsiz bir huzursuzluk içerisindeyim, acayip bir telaş beni ele geçiriyor. Geceleri hiç bilmediğim yerler hiç tanımadığım insanlar görüyorum rüyalarımda. Bazen uyanmak istemiyorum bazen uyuyamiyorum. Bir de zaman öyle hizli geciyor ki sanki hicbir seye yetisemiyorum. Ben hızlandıkça zaman daha da hızlanıyor işte o zaman anlıyorum yavaşlamak gerektiğini.

    Liked by 6 people

  56. selam mor alev…
    12-12’de içime işleyen affetme duygusu dışarıya açımlanarak devam ediyor. affı’da tıpkı diğer duygularda olduğu gibi dışa bağımlı bir durumda ele aldığımı farkettim. dışarıyı affetmeyi yahut dışarıdan affedilmeyi bekliyorum. ilk önce kendimi eleştirmek, kızmak, kırmak yerine kendime şefkat göstermem gerekiyor. kendimi affettim… gerçek benliğim içeride bir çocuğu eğitiyor…
    cumartesi gecesi benim için yoğun geçti. düzensiz ve fazla uyudum. pazar sabahına yorgun uyandım. rüyamda buz üstünde yürüyordum, tabirde; söylenen bir sözden ötürü pişmanlık duyma durumu olarak geçiyor. tüm gün aklımdan çıkmadı… ormana gittim sessiz kaldım konuşmadım. uzun uzun yürüdüm. tüm gün rüyanın hayatımın neresinde olduğunu düşündüm parçaları yokladım. gece oldu yatağa girdim tam uyumak üzereyken bir arkadaşımla başlayan konuşmamız sonrasında bahsettiği sıkıntısını basite aldığımı farkettim ve o da bunu dile getirdi. halbuki rüyam başucumdaymış, bu hadisenin kırgınlığı tüm gün üzerimdeydi, utanç ile karışık bir çaresizlk duygusu… kendimi defalarca ipten alan iç konuşmalar… umudun içimde çırpınışı…

    şimdi yine gerçek benliğimin affına sığınıyorum, yarın uyanacağım ve tekrar deneyeceğim. ve tekrar ve tekrar ve tekrar…

    Liked by 4 people

  57. Selam bu dönem tam anlattığımız gibi evrenin destegini net hissediyorum,zihin,ruh,beden birlikteliği için anda kalma pratikleri yapıyorum. Butune hizmetten zevk duyuyorum. Teşekkürler 🙏

    Liked by 4 people

  58. 4 gündür Yoga pratiğime ara vermeden devam ediyorum. Cümleyi, süreklilik ve pratiğin benim için ne denli önemli olduğunu anlamak için lütfen bir daha okuyun. Yaratıyorum, üretiyorum; çiziyorum, boyuyorum, satıyorum, alıyorum. Partnerimle, hayatımdaki hiç kimseyle etmediğim kadar sert kavgalar ediyorum. Anbean çözülmeye, salıvermeye ve dönüşmeye niyet ediyorum. Son 3-4 senedir o yoğun enerjileri gün be gün anbean hissediyorum ve son günlerde sürekli şu mesajları okuyorum kişilerden/olaylardan/deneyimlerimden:
    •Kendine dışarıdan bak
    •Bir daha değerlendir; yeniden bak
    Bu mesajlar bana olduğu kadar kolektife de gidiyor. O özgüvensizlik illüzyonunun keşfi için; sıyrıl kendinden ve kendine bir dış gözle bak. Sahip olduklarına, yapabildiklerine, hayatına, yeteneklerine..Sonra da tutunmalarından sıyrılman için “yeniden bak” isteklerine, taleplerine, hayallerine. Olamayışlardaki hayrı ve seni yönlendirdiği noktayı gör; gerçek seçimlerini fark et. Çünkü seçimlerin, süreçte yaratıma girecek.

    Liked by 3 people

  59. Merhaba Mor Alev,
    17 Aralık 05:00 sularında yazıyorum.
    Bu yıl dönüşmek istedim ve nadasa bıraktım kendimi. Her şeyin farkındaydım, bazen gelgitler oldu ama bekledim. Belki de biraz böyle olması gerekiyordur dedim.
    Aralık ayına gelince çeşitli sarsıntılar yaşamaya başladım. Bunalımlar, gerilimler, kabına sığmayan haller,… Sakinleşiyorum sonra yeniden hortluyorlar. Başka bir ben’e dönüştüğümü görüyorum ama bu yeni ben hiç tanıdık değil, eski ben de bana yabancı artık. Bu son hafta (özellikle bugün) arada kaldığımı ve orta yolu bulmam gerektiğini düşündüm. Hangisi doğru, iyi mi, kötü mü diye değerlendirmemeye çalışıyorum, tabi ki bunun nereye gideceğini de merak ediyorum. Yetişkin(!) olduğumuz için önünü görememek de biraz korkutuyor ve geriyor tabi. Dönüşümler sancılı oluyormuş bu kısmı pek hesaba katmamıştım ama ben en çok dönüşeceğim kişiyi sevip sevmeyeceğimi merak ediyorum. Diğer yandan demlenme sürecinin bittiğini de hissediyorum ama yeni ben’i pek tanımadığımdan ne yöne adım atmam gerektiğini de bilemiyorum. Sanırım durduğum yerde kurtlanmam bu yüzden 🙂 Bu hafta böyle geçiyor.

    Liked by 5 people

  60. Hafta sonu ne yaptığımı hatırlamıyorum 🙂
    Daha doğrusu şöyle anlatayım. Yazınızı okuduktan sonra, hafta sonu ne yaptığımı hatırlamak için düşünmek zorunda kaldım. Sonra niye düşünmek zorunda kaldığımı düşündüm…
    İkzler dolunayının etkileri devam ediyor elbette. Dolunayın düştüğü evlerim gerçekten bir kafeteryaya dönmüş durumda. Herşey var… Neşe de var, hüzün de umut da var pişmanlık da, yeni olasılıklar da var, saplanıp kalmak da… Üstelik seçim sınırı da yok. İki zıtlığı birden de seçebilirsiniz, dileseniz hepsini de ya da sadece birini de. Beni heyecanlandıracak, üzecek, keyiflendirecek öfkelenecek birçok duygu ve durum yaşadım… Daha doğrusu yaşamışım… Peki, niye bunları hatırlamak için düşünmek zorunda kaldım?
    Anladığım şu: Haftasonu, haftasonunda kalmış. Hiçbir duygu, titreşimi ne olursa olsun şimdiye taşınmamış. Ve sanırım bu uzak ve daha uzak geçmişler için de geçerli…
    Evren geçmişle arama bir filitre koymuş sanki… Ve bu sadece şimdiyi huzurlu kılmıyor, geçmişi de arındırıyor.
    Şimdilik böyle… Biraz daha düşüneceğim haftasonuyla ilgili, yeni birşeyler keşfedersem paylaşırım…
    Hepinize sevgiler…

    Liked by 5 people

  61. Ben bir yıldır evlenerek geldiğim Amerika’da yaşıyorum, eşim yarattığım en güzel mucizelerinden biri olduğu halde ve aslında teknik olarak emekli olduğum halde içimde sürekli olarak, şifa ve farkındalığa neşe ve coşkuyla hizmet eden bir ofiste🙄 çalışma isteği var. Bu ay” momentum “ kelimesini anlamaya niyet ettim😀 Saatlerce meditasyon ve enerji çalışması yaptım ve sanki yaptıkça daha çok yapasım geldi, normalde ev işi yapıyorum zaman ona bile yetmiyorken sanki bir portal açıldı inanılmaz bir enerji yağmuru var ve ben onları aldıkça zaman katlandı, genişledi benim yüreğim de..
    Aniden hareket de içeren bir şey de yapmaya karar verdim ve ilk önüme çıkan konu Theata- Healing oldu ve en erken kurs beş saat uzaklıktaydı. Oraya gidip sertifikamı aldım. Onunla ne yapacağımı da bildiğim yok ama şundan emin olarak döndüm. Ben cuma,ctesi ve pazar gününü bu çalışmayı yaparak geçirdim ve çok güzel anlar yaşadım. Emin olduğum şeyler: 1)Hepimiz koşulsuz seviliyoruz ama bu akan sevgiye izin vermiyoruz 2) Ego ve korku aslında olduğumuz sevgi özünde kalmamıza engel oluyor 3) Yaradan, bizim ilahi kaynağımız olan yaratıcı biz ona bağlandığımız anda koşulsuz olarak orda; ister soru sorun isterseniz onun içinde kaybolun dinlenin…
    Ben hiç böyle yoğun, enerji bombardımanı gibi bir ay yaşamadım. Dilerim hepimiz için daha iyi , güzel, hafif , neşeli, kolay ve sevgi dolu yollar açılsın ve İÇİMİZDEN ÖZÜMÜZDEN AÇALIM ,DIŞA DOĞRU BİRBİRİMİZE KAVUŞSUN VE HEP BÜYÜSÜN GENİŞLESİN..HATTA ARADA İKİ ÜÇ ARKADAŞ ,KARŞILAŞSIN, TANIŞSIN, BİRLİKTE VE BERABER ÇALIŞSIN.. Bu da benim dileğim…

    Liked by 7 people

  62. uzun bir zamandır bu yolda olduğumdan her zaman iniş ve çıkışlar olduğunu biliyorum artık ve bunların geçtiğini ama bu defa kaybolmuş hissediyorum yönsüz boşlukta.hayat boyu hissettiğim hiç bir yere ait hissedememe durumu had safhada. burada ama değilmişim gibi yolda ama kaybolmuş gibi mutlu ama üzgünmüş gibi her şeyin birbirine karıştığı bir yerde sıkışmış gibi kendi bedenimde ama değilmiş gibi sorguluyor ama cevapları bulamıyormuşum gibi yaşayan benim ama değilmişim gibi.öyle boşluk

    Liked by 4 people

  63. Kariyer açısından dibe çökmüş gibiyim. Beklediğim haberler ucundan dönüyor. Birkaç gün önce enerjim iyiydi ama olumsuz dönüşler ve çok düşük maaşlı, geçici bir işe başlamak zorunda kaldığım için iyice sıkışmış hissediyorum. Hem de hayat görüşüme de aykırı…

    Liked by 2 people

  64. Merhaba,
    Bu ay sonuna dek ibadetle meşgul olmam gerektiğini hissediyorum. Allahla bir olmayı ve onda yok olmayı arzuluyor tüm aklım, bedenim. Bu hafta sonu onunlaydım ve bir süre daha devam edecek. Sizi takip ettiğimde rüzgarın vr olumsuzluğun etkisiyle savrulmadığımı görüyorum ve bu beni doğru yolda tutuyor. Hep var olun.

    Liked by 3 people

  65. Merhaba Mor Alev,

    Pazar günü evin tüm işini ve yemekleri yaptım sonuna doğru yorgunluk hissettiğimde her hafta böyle çalıştıktan sonra olduğu gibi ertesi gün bacaklarımın ağrıyacağını düşündüm ama ne oturup dinlendiğimde ne ertesi gün ağrı sızı hissetmedim 🙂 Son birkaç gündür ise iman tahtası denilen bölgemde hafif titreşimler hissediyoeum kuş pırpır ediyor gibi. her ne olursa olsun başa çıkabilirim dediğim günler bir yandan da..teşekkürler bu platformda bize fırsat verdiğiniz için.

    Liked by 4 people

  66. 53 sayısının anlamı nedir acaba ? tam 3 aydır hergün 53 çıkıyor karşıma mesajı anlmadığım için sanırım bu kadar ısrarla görmeye devam ediyorum 🙂

    Liked by 2 people

  67. Kimimiz çok hızlı, kimimiz çok yavaş, çok dolu, çok boş, çok keyifli, çok tatsız gibi aşırı uçlara kaydık sanki. Ortada ne var? Boş mu kaldı? Tam bir indigo sorusu oldu ama… Benim hayallerim, projelerim, planlarım dondu. Düşünemiyorum. Zamanımı iyi kullanmadığımı görüp üzülüyorum. Ama ilahi plan yandan akıyorsa sorun yok. Her şey olacağına varıyor bazen. Belki bu da o zamanlardan biridir. Sadece üzerime düşeni yaptığımı sanarak izlemek… 5-D Yİ DAHA İYİ ANLAMAK İSTERDİM. Soyutu somut bir örnekle kavramak istiyorum.

    Liked by 3 people

  68. Merhabalar,
    Benim bu enejileri anlamam sanırım pek fazla olası değilmiş gibi hissediyorum ancak 12/12 gecesi yatağımda uzanırken yaptım sevgi meditasyonunu, tam olarak ne kadar sürdü emin değilim ama bir süre sonra uyuya kalmışım ve rüyamda bedenimin üst bölümünün (özellikle de başımın) yukarıya doğru itildiğini hissettim. Sanki başım yatak başlığına çarpacak gibi oluyordu fakat çarpmadı ve bu eanada ben inanılmaz rahattım. Hiç bir korku yada endişe hissetmedim bedenimde.
    Cumartesi günü (14/12) bir eğitime katılmak durumundaydım ve bu eğitim esnasında eğitmen konuştukça sanki beynimin içerisindeki sorular cevap bulmaya başladı ve göz yaşlarımı eğitim boyunca tutamadım. Bugün ise faranjit oldum, sesim hiç çıkmıyor. Sanki kocaman bir boşlukta gibiyim.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Liked by 2 people

  69. herkese merhaba…önce sevgimi yolladım kalpten…ben de huzurlu geçirdim..teşekkür şükür güven içinde…sadece hep erken kalkarım 11..10.30…12 de uyandım ne hikmetse çok uyudum…bi tek şey hissettim…yürüyüşe çıktım..bi an içimden ”Allahım teşekkür ederim yalnızım ama kalbim dolu…öyle güzel bi his ki..o an yalnızım ama kalabalığım dedim…şükür…teşekkür ederim sevgili mor alev ve evrensel kardeşlerim…

    Liked by 3 people

  70. Merhaba Mor Alev
    Ben bu aralık boyunca kaynayan bir kazan gibi hissediyorum kendimi içimde fokurdayan su bişeyleri yukarı atıyor gibi sinirliyim öfkeleniyorum ama o yoğun duyguların arasında elim hep direksiyonda yolda kalmaya çalışıyorum
    Hazırlandığım ve yeniye geçiş yapacağımı çok net hissediyorum ama bu bir yandan doğum kasılması gibi sürüyor kolaylıkla olması için neler mümkün
    Herkese iyi haftalar 🙏

    Liked by 3 people

  71. Merhaba Sevgili Mor Alev ve arkadaşlar. Çok sakin ,huzurlu günler geçiriyorum . Bol bol meditasyon yapıyorum . Memlekete gidip Toprak anayla , Güneşle bütünleşip topraklanma meditasyonu yapıyorum ,taş topluyorum ellerim ,kıyafetlerim ,ayaklarım, çamur toprak olmuş vaziyette eve dönüyorum. Dünyada tek başımaymışım gibi huzur doluyorum sakinleşiyorum, Şekerim normal seviyelere düşüyor. Cümartesi günü memlekete gittim sobayı yaktım çayımı demledim. Baş melek Kutsal anneyi çağırdım yaklaşık üç saat sohbet ettik Baş Melek Mikaili de çağırdım uzun uzun sohbet ettik . Bir an içimde bir his doğdu tavandaki avizenin fotorafını çektim Tv kapalı ,dört ampül lambası olan avizenin 1 lambası mavi diğerleri beyaz ışık yansıtıyordu. Bir kez daha baş meleklerime teşekkür ettim yanımda oldukları için. Pazar günü öğle vakti bahçede topraklanma meditasyonum esnasında ,Galaktikle hizalandığımı hissettim gözüm kapalı tepemden altın ışık yansıması ışığın benim üzerime aktığını hissettim, kesinlikle zihnimin aldatmacası değildi. Galaktiğe sonun kadar güveniyorum ve merkezdeyim. Teşekkür ederim .

    Liked by 2 people

  72. Merhaba Mor Alev,
    Aralık ayı benim için 2019’un ödülüymüş gibi oldu. Deneyimlediğim her şeyi sevgiyle kabule ve teslimiyete geçtim. Her gün farklı farklı meditasyonlar yaparak tekamülümü engelleyen duygulardan ve hislerden arındığımı, durugörü ve durusezimin arttığını yoğun bir şekilde hissediyorum. İçimde tarifi olmayan mutluluk ve neşe var. Çok şükürler olsun.

    Liked by 3 people

  73. Mor alev ekibini ve forumu takip eden tüm yol arkadaşlarımı gönülden 600lü frekanslarda selamlıyorum.
    Yorumlarınız bu paylaşımlardaki yol gösterici cümleler kadar değerli. Hepaini okumak istedim bu yüzden. Sonra bir baktım ki ne kadar da çoğalmışız. Ne kadar da olgunlaşmışız.
    Bana bu umutlu yolcukukta, sağlama yaptırdıpınız için her birinize teşekkür ediyorum.
    2020yi coşku sevgi ve bollukla selamlamaya hazırlanırken, günlerim i egomun ve zihnimin yaratımlarını deneyimleyip farkına varıp pozitife dönüştürmekle geçiyor. Gözlem ve sessizlik için gerekli ortamları yaratamadığım anlarda kendimi gerilirken buluyorum. Yine de enerjimi düşürdüğüm an anlaştığım diğer ruhların etrafımda olması ile bir şekilde yoluma tutunuyorum ve akışa bırakıyorum.
    Bundan daha iyi nasıl olur?
    Nasıl bu kadar şanslı olduk?
    Her geçen gün bütünün ve yaratan enerjinin hayrına daha neler mümkün?
    Sevgi ile…

    Liked by 4 people

  74. Ne çok yorum gelmiş. Ben 12-12den beri kendimi sanki bir boşlukta,tamamen akışa kapılmış ve istesem bile çevremde olan hiç bir şeye müdahale edemeyecekmişim gibi hissediyorum. 😊

    Liked by 3 people

    1. Aynen tarif ettiğiniz gibi. Çok iyi açıklama… Biz şu an birlikte olduğumuz için çok şanslıyız. Çünkü insan bu soruyu kendisine sorsa titreşimi düşer herhalde… Ben buna yorgunluğa karşı beynin ve ruhun önlemi diyorum. Frene basarak sağa çektim bekliyorum. Uzun sürmeyecek. Yine baş ağrım var. Demek bu gün de o gün değil. Beklemeli. Don’t panic:)

      Liked by 1 kişi

  75. Sevgili mor alev
    Ben bu yazıları uzun zamandır okuyorum, sizin neredeyse tüm yazılarınızı..ama hala zaman zaman mutsuz, yargılayan, öfkeli, umutsuz olabiliyorum.. meditasyon ve kendime dönme içine bakma konusunda yetersiz olduğumu hissediyorum, sanırım ben hala 3.boyuttayım

    Liked by 1 kişi

  76. 12-12’de gelen ve dün biten bir migren atağı geçirdim. 12-12’nin ertesi günü yeni projemizin sözleşmesi imzalandı ve sekiz aydır belirsiz olan ilişkim de bir netlik kazandı. Pazar günü aynı sizin gibiydim sevgili Mor Alev fakat dışarı çıktığım halde para ve anahtar gibi bazı eşyalarımı evde unuttum. İnsanları can kulağıyla dinleyemedim. Yediklerim midemi bozdu. Akşam için yaptığım bazı planlar iptal oldu ve geceyi baş ağrısıyla, sabaha kadar uykusuz geçirdim. Aslına bakarsak 12-12’den beri ne yaptığımı çok hatırlamıyorum. Sadece her şey bu kadar yolunda giderken neden hala içimde endişe ve korkuyla yaşıyorum çözemiyorum. Yorumlarda okuduğum kadarıyla bunu kendime sormam gerekiyor değil mi? Yorum yazan herkese ve bize her zaman güzel ve ışıklı bir yol gösteren sevgili Mor Alev’e çok teşekkür ederim, hepimizi seviyorum 🙂

    Liked by 1 kişi

  77. Sevgili Mor Alev ve sevgili arkadaşlarım,

    aslında ben de çok benzer şeyler yaşadım yazdıklarınıza, şu anda bütün fobilerim önüme önüme çıkıyor adeta fazlalıklarımı bırakmam için 20202ye doğru, bu hafta asla başaramam dediğim herşey üstüste geldi, ve noldu biliyor musunuz? Başardım ya da başaramadım da inanın o kadar da umurumda değil ki şu anda, hafiflemek ve özgürlük bu olsa gerek sanırım şimdi anlıyorum. Bir yazınızda – sanırım Akturuslardı ya da siz – demiştiniz ki, “başarı sizin dünyanızda algıladığınız gibi birşey değil” doğru yazmamış olabilirim ama hissettiğim bu…anın tadını çıkarıyorum, eğlenmeme bakıyorum…Bu arada yanlış anlaşılmasın, çünkü 3. boyutta zor bir hayatım var, zor insanlarla beraberim, gene beni üzen birsürü şey var ana BEN DEĞİŞTİM…TEPKİLERİM DEĞİŞTİ GALİBA, bunları yazdığıma bile inanamıyorum…ama hala yaşam alanımı sadeleştirmem gerekiyor, çok az kaldı onları da yaparım umarım, ihtiyacı olanlar karşıma çıksın diye dua ediyorum ben ki verebileyim, verdikçe de yeniyi daha da çok alayım…ben de hepimizi seviyorum, herkesi affettim, beni kıran yok etmeye çalışan herkese teşekkür ederim, meğer bana yaptıklarının sebebi YENİ BEN’e hizmet etmekmiş, ben şükretmekten başka ne yapabilirim

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.