Şimdi – Konsey (Mesaj 251)

Waterfall abstract - unknown artistŞimdi başlıyor. Mesajlarımızda pek çok defa devasa boyutta bir çığ veya çağlayanın başladığını, hatta çoktan başlamış ve büyümekte olduğunu ilettik. Sıklıkla hazırlıklı olma ihtiyacınızın üzerinde durduk çünkü gelmekte olan bazı şeylerin pek çokları için aşırı derecede şok edici olacağını da ekledik.

Her zaman aldığımız cevap, “Hazırım. Ne duruyorsunuz!” oldu. Şimdi bahsetmiş olduğumuz dalganın tepesi vuruyor. Siz, “hazır” olanlar sadece başınızı suyun üzerinde tutmak değil, aynı zamanda ne olduğu konusunda hiçbir fikri olmayan kitlelerce insanın da cankurtaranı görevinde harekete hazır olma ihtiyacındasınız.

Pek çokları enerjik dev ışık dalgalarının sebep olduğu iç değişimlerle başa çıkmak için mücadele halindeler. Bu ifade ile aklınız karışmasın, çünkü çoğunuzun adına ışık dediği bizim bahsetmekte olduğumuz spektrumun sadece ufak bir parçasıdır.

O değişikliklerin, hani yol göstericilerin istemiş olduğu iç değişikliklerin çoğunluğu, şimdi tamamlandı. Onlar, sizin adına “gerçeklik” dediğiniz şeye giderek daha fazla yansıyacak. Lütfen sizin gerçeklik dediğinize bizim illüzyon (yanılsama) dediğimizi de göz önünde bulundurun. Biz ona illüzyon diyoruz çünkü zihinleriniz kalıcı ve sabit olduğunda ısrar etse de, o şekillendirilebilir. Anlıyorsunuz değil mi, hiçbir şey kalıcı ve sabit değildir.  Kalıcı ve sabite en yakın şey değişimdir. Madde olarak gördükleriniz, düşüncelerin düzenlenmiş hallerinin bileşimininin küçük bir parçasının dış resmidir. Hangi düşünce? Hangi düzenleyici? Zihin. Kimin zihni?

Bu zamanda anlamış olmasınız ki, tüm madde enerjidir. Ve enerji her zaman zeki bilgi taşır. Yani sorunun cevabı Zihindir. Ve kavramanızın en zor olduğu parça ise, bunun sizi de kapsadığı gerçeğidir. Siz bunun bir parçasısınız. Bu sizin bütününüz.

Ve siz de içinde bulunduğunuz düşünce alanını arındırma konusunda kararlısınız. O salıverilmek için kaynayıp yükseliyor. Güzel görünmeyecek. Hiç de rahat olmayacak – en sonunda çok çok uzun zamandır hiç olmadığı kadar rahat olana dek. Sahip olduğunuz hiçbir hatıra, hiçbir tarih kaydı bunun ne demek olduğunu size gösteremez. Tamamen yeni bir “gerçekliğe” hazırlanmalısınız. Bu sizin Hadisenizdir (The Event, Olay). Bu sizin yükselişinizdir. Gösterinin keyfini çıkarın.

Şimdi izin verin hatırlatalım, yalnız değilsiniz, asla yalnız olmadınız, yalnız olmanızın imkânı yoktur. Biz de bunun bir parçasıyız ve her zaman sizi destekliyoruz. Namaste. Biz içinizdeki İlahi olanı görüyoruz. Gerçekte olduğunuz İlahi varlık olun.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

16 comments

  1. Evet,tam da bu! Böyle çarpıcı açıklamaları tercih ediyorum.Tabii hafiften laylomcular için de öfkeliyim..Daha farkında olan bir ekiple olsam keşke diye hayıflanıyorum.

    Beğen

      1. Sevgili mor alev cok kibarsiniz❤️
        inci hanim titresimiz cok farkli bir yerde olsaydi burda olmazdiniz.
        Once bir kendinize sorun!
        Mor Alev herseyi zamaninda sunan lider bir blog💕 Kendilerinin varligina ve emegine sukurler🙏

        Liked by 1 kişi

  2. Mor alev merhaba,
    “Bu zamanda anlamış olmasınız ki, tüm madde enerjidir. Ve enerji her zaman zeki bilgi taşır. Yani sorunun cevabı Zihindir. Ve kavramanızın en zor olduğu parça ise, bunun sizi de kapsadığı gerçeğidir. Siz bunun bir parçasısınız. Bu sizin bütününüz.”
    konsey burada, bizimde varlığımızın bir düşüncenin(zihnin) form bulmuş hali olduğumuzu mu anlatmak istemiş ve bu sizin bütününüz derken ne demek istediğini ben pek anlayamadım , tamamlayamadım kafamda yani, sizinde yorumunuzu merak ediyorum
    Sevgiler,Teşekkür ederim🙏🏾

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Sinem, evet olduğumuz her şey düşündüğümüz için oluyor. Bu hayatta da, bu hayata gelmeden önce de. Örneğin düşündük karar aldık ve doğduk. Veya örneğin hemşire olmak güzel bir şey dedik ve hemşire olduk gibi… Sevgilerle

      Beğen

  3. Merhaba.bu yil yasadigim bir olayı yazacagim.sadece hayalimde olan gerceklesmesi imkansiz olan bir durum su an hayatimin gercekliginde yasaniyor.zihnin yaratma degistirme gucunu tattim inanilmazdi muhtesemdi bu enerjiye sahip oldugumuza inanmak yeterli.artik herseyi yeniden duzenliyorum cok huzurlu ve mutluyum

    Liked by 4 people

    1. Sevgili Özge, bir önceki ifadeye dikkatinizi çekmek isterim: “Ve siz de içinde bulunduğunuz düşünce alanını arındırma konusunda kararlısınız. O salıverilmek için kaynayıp yükseliyor.” Bu bir arınma. Temizlik sırasında önce kirler açığa çıkar ki onları temizleyebilelim. Ve tabii bu görüntü de güzel değildir, fırını çektiniz ve orada yıllar boyu birikmiş felaket bir yağ ve kir yığını buldunuz ve onun orada olduğunu bile bilmiyordunuz diyelim. Görüntü hiç de güzel değildir. Sevgilerle

      Liked by 4 people

  4. Aynı konu Aktrus mesajında da var aslında. Ben kendi adıma bırakın güzel görünmeyecek geçmiş yaşamlarımı, bu yaşantımın bile geçmişi ile yüzleşiyorum “ Kendimi çok iyi ama diğerlerini kötü niyetli” olarak yargıladığım, ayrılık enerjisini körüklediğim acı çeken hallerim hiç güzel değilmiş😀

    Liked by 2 people

  5. Eni konu sarsıldım okuyunca. Bir tarafım “nasıl olacak, tam olarak ne olacak, üzülecek miyim, çok mu acı çekeceğiz” diye sorular soruyor, diğer tarafım da “rahatla, her şey yolunda, sakin ol, sen meditasyonunu yap” diyor.
    Bazen bildiğim şeyleri hatırlamak için filmi ileri sarmak istiyorum. bu düşünce rahatlatıyor beni. E haliyle bunu yapamadığım için, meditasyona geçip “olmuş gibi imgeliyorum”. Ve orada her şey güzelleşiyor.
    teşekkürler
    yalnız olmadığımı bilmek güzel…

    Liked by 1 kişi

    1. Filmde geri ve dahi ileri “sarmak” mumkun oysa, pls press fwd button Sevgili Guzel Ruh. Ama tabi “kaseti” cikarip OL’usunu beklemek yine filme dair😉
      A§K ile.

      Liked by 1 kişi

  6. Çok kötü olduğum ve büyük bir değişim yaşamak için kararsız olduğum bir anda bu yazı karşıma çıktı normalde blogu çok takip etmem hatta geçen hafta keşfettim bu bir işaret mi 🙂

    Liked by 2 people

  7. Biz içinizdeki İlahi olanı görüyoruz. Gerçekte olduğunuz İlahi varlık olun.
    Bu cümleler beni sarstı.Tokat yemiş gibi oldum.Şimdi çok daha iyi anlıyorum.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.