Melekler: Karmaşada Netlik Bulmak

Jacek Yerka ArtSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Çoğunuz hayatınızda bir ya da birkaç defa tam netlik deneyimlediniz. Kalbiniz ve zihniniz uyumdaydı. Ne istediğinizi bildiniz. Hayalinizi ifade etmek, onu resmetmek ve hedefe doğru ilerlemek konusunda hiçbir çekinceniz yoktu. O şeye duyulan arzu en doğal haliyle ortaya çıktı. Ona odaklanmak sizin için çok kolaydı. Hedefinize doğru kararlılık, iç-yönlendirme ve akışla hareket ettiniz.

Ancak bundan daha büyük bir sıklıkla, insan beyninde bir karmaşa vardır. Çünkü hepinizin beyninde bir sesler topluluğu bulunur. Zihniniz, kalbiniz, bedeniniz sıklıkla birbiriyle çatışan şeyler söyler.

Bir ilişki istersiniz ama size birisi ilgi gösterdiği an kaçmak istersiniz. Daha fazlasını almak istersiniz fakat buna rağmen bir armağan ya da iltifatı bile kabul edemezsiniz. Kilo vermek istersiniz ama egzersiz yapmak istemezsiniz. Daha fazla paranız olsun istersiniz ama odaklandığınız tek şey yokluktur. Evinizdeki dağınıklığı toplayıp sadeleşmek istersiniz ama eve bir sürü şey getirmeye devam edersiniz. Daha sevecen olmak istersiniz ama kendinizi öfkelenirken bulursunuz…

Çoğunuz, zaman zaman, biraz deli gibi hissedersiniz.

Size garanti veriyoruz, neredeyse gezegendeki her insan bu iç çatışmayı hissetmiştir. Doğrusu bu ya, buradaki ruhların çoğunluğu bunu düzenli olarak hissetmektedir.

Hakikatten de, beyninizde bir sesler topluluğu vardır. Onlar geçmiş benliklerinizin sesleridir. Onlar atalarınızın, inançlarınızın sesleridir. Onlar kültürünüzün, öğretmenlerinizin, kurallarınızın, ve … nihayetinde gerçek benliğinizin de sesleridir. Onlar umutlarınızın ve korkularınızın sesleridir.

O zaman, içinizde her birisi dikkatiniz için çekişen böyle meşgul bir komite olduğunda, nasıl netlik bulursunuz?

Bu çatışan sesler akıl karmaşası yarattığında, Durun. Nefes alın. Derinden bulunduğunuz ana dönün. Bunu basitçe etrafınızdaki her şeyi fark ederek yapabilirsiniz. Düşüncelerinizi sadece gözlemleyin. Bir daha nefes alın. Elinizden geldiğince zihninizi sessizleştirin. Bedeninize sorun, “Bedenim, neye ihtiyacın var?” Şimdi kalbinize inin, “Kalbim, ne istiyorsun?”

Bedeninizin bir zekâsı var. Sağlıklı olmak için neye ihtiyacı olduğunu bilir. Kalbinizin de zekâsı var. O sizin İlahi olana “acil yardım hattınız”. Tüm diğer sesler, korkunun sesi, mantığın sesi, hayalperest sesler, güvensizliğin veya acının sesleri – her biri içinizde sevgi ve ilgi isteyen bir parçadan gelir. Sevgi ve saygıyla ya o seslerden gitmelerini isteyin ya da onlarla pazarlık edin. Kendinize kibar davranın, ya da “kendilerinize” diyelim, çünkü bütün o diğer sesler de parçalarınızdır.

Sevgililer, kalbiniz, hayallerinizi gerçekleştirmeye doğru sizi götürmek için ihtiyacınız olan şeyin ne olduğunu bilir. Kalp sizi bulunduğunuz anda asla yanlış yöne çevirmez. Bedeniniz mutlu ve sağlıklı olmak için neye ihtiyacı olduğunu gerçekten bilir.

Şimdi deneyin. Bedeninize sorun, “Beden neye ihtiyacın var?” “Kalp, bir sonraki adımımız nedir?” ve sonra da kendinizi cevabı dinleyecek kadar sevin, çünkü siz kendi sevginize kendi ilginize ve dikkatinize layıksınız. Bunun alıştırmasını ne kadar çok yaparsanız, hayatlarınızda huzur ve netliği o kadar kolay bulursunuz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1.   Bu çatışan sesler akıl karmaşası yarattığında, Durun. Nefes alın. Derinden bulunduğunuz ana dönün !!!

    İşte bütün mesele bunu başarmakta. Çoğunlukla iş işten geçtikten sonra jeton düşüyor. Öfkeden gözüm dönmüşken, tam o anda ” nefes al, an’a dön ” ü nasıl hatırlayacağım ??

    Liked by 2 people

    1. Farkındalık çalışmaları ve meditasyon işte bunun için var. Otomatik tepkilerden bilinçli tepkiye geçiş için neredeyse her yazıda sabahları 5-10 dakika meditasyon alışkanlığı öneriyorum. Yapabilirsiniz, siz kendi zihninizin ve davranışlarınızın gerçek sahibisiniz sevgili Mine.

      Liked by 4 people

      1. Otomatik tepkilerden bilinçli tepkiye geçiş… Bunu basarabilmeye basladim ve beni inanilmaz mutlu ediyor olaylara bana degil de sanki baskasina oluyormus gibi disaridan ve sogukkanliligimi koruyarak, herseyin iyi olacagina dair evrene olan guvenimle bakabilmek…

        Liked by 3 people

      2. Çok teşekkür ederim. Tam da bu yazıdan sonra bir sürü meditasyon önerisi olan yeni yazınız geldi :)))

        Liked by 1 kişi

  2. Sevgili mor alev
    Sınava hazırlanıyorum ve gayet başarılıyım fakat çevrem beni etkiliyor ister istemez.
    Stres,sinir ve bazı istenmeyen haller ortaya çıkıyor.
    Bazen sessiz sakin huzurlu şekildeyim fakat öyle bir an geliyor sinir stres 😦
    tavsiyenizi merak ediyorum

    Beğen

    1. Sevgili Burak, kendinize güvenin lütfen. Bu asabiyetin sebebi stres, stresin sebebi de yetersizlik korkusu olabilir. Oysa gayet başarılıyım diyorsunuz ama içeride bir yerde korkuyor olabilirsiniz. Bugün yayınladığım yazıdaki bağlantıya bakın. Daha dingin ve odaklı olmanıza yardım edecek öneriler içeriyor. Başarılar diliyorum. Sevgilerle

      Beğen

  3. Etrafınızdaki insanları da buna alıştırmak iyi bir fikir olabilir. Zira sabah sinir krizi geçirip ağlarken 5.5 yaşındaki kızım geldi,sarıldı. Anne lütfen sakinleş sana yardim edeyim derin nefes al tut ve bırak , bunu yapabilirsin deyince, bu sefer duygulandığım için göz yaşları dökülmeye devam etti. O an iyi ki ona da nasıl sakin kalınması gerektiğini öğretmişim dedim. Unuttuğumuzda etrafımız süpriz bir şekilde hatırlatıyor.

    Ayrıca sevgili Mor Alev muhteşem bir yazıydı, Teşekkür ederiz…

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.