Yükseliş Süreci (2/2): Zihinsel Süreçler

Limbic resonance - Amada SageDün yayınlamış olduğum mesajın ikinci bölümünde zihinsel süreçlere odaklanıyoruz. Kullanılan terimler için dünkü yazıya geri dönüp bakabilirsiniz.

Suzanne Lie, Arkturuslular ve Galaktik Ailemize çok teşekkürler. (multidimensions.com)

Yükseliş Süreci (2/2)

Böyle bir gerçekliği 3D beyniniz nasıl kavrayacak? Bu soru hakkında endişelenmeyin. Üçüncü boyutta nasıl zaman, enerji alanları ve düşünce formları zıt uçlara ayrılıyorsa, onların hepsi burada, beşinci boyut ve ötesinde ŞİMDİ ve BURADA birleşmiş durumdalar.

Bizim sizlerden ricamız, üçüncü boyutunuza göre titreşimlerini düşürmeden önce, enerji alanları ve düşünce formlarını beş boyutlu olarak algılama yeteneğinizi hatırlamanızdır. Diğer bir deyişle, bir enerji alanı ya da düşünce formunun algı alanınıza girdiğini “hissettiğinizde” KENDİNİZE güvenin.

O hissi, “sadece bir enerji, sadece bir düşünce” diyerek bir kenara atmak yerine, enerji ve düşüncenin de canlı olduğunu ve size çok boyutlu bir mesaj vermek üzere algınıza girdiğini hatırlayın. Bu çok boyutlu mesajlar, içinde kelimeler, imla, ya da fiziksel karakter özellikleri olmayan enerji paketleri halinde gelir.

Bu bilgi paketleri beşinci boyut ve ötesinden kaynaklanır ve sizi o mesajın Koşulsuz Sevgisini “hissetmeye” çağırır. Ancak, size hatırlatmak istiyoruz, üçüncü boyuttan da kaynaklanan enerji alanları ve düşünce formları vardır.

Üçüncü boyuttan kaynaklanan enerji alanları ve düşünce formları, en iyi halinde size insan sevgisi gibi gelir ve çok caziptir ya da insan korkusu gibi hissettirir ve büyük ihtimalle bundan kaçınmaya çalışırsınız. Üç boyutlu düşünce formları ve enerji alanları genellikle, çok boyutlu bir mesajın düşük frekanstaki hali olduğu için, bilincinizi genişletip o mesajın yüksek frekanstaki halini algılayabilirsiniz.

Suzille (Mor Alev: Suzanne Lie, yani bu mesajı getiren kanalın ruh ismi), küçük bir çocukken anneannesinin büfesinin üzerindeki güzel aynayı görmeyi çok, ama çok istediğini hatırlıyor. Ama boyu çok kısaydı ve sadece kendi gözleri ve başının tepesini görebiliyordu. İşte en başlarda, çok boyutlu mesajlar hakkında siz de böyle hissedebilirsiniz. Yani mesajın sadece bir parçasını algılayabilirsiniz. Ama endişelenmeyin, “büyüdükçe” gerçekliğinize giren enerji alanları ve düşünce formlarının her defasında daha da yüksek frekanslarını bilinçli olarak deneyimleyebileceksiniz. Üçüncü gözünüz açılmaya devam ederken, yüksek güçleriniz hayatlarınızın içine yerleşmeye başlayacak ve benliğinizi bilinçli olarak bu enerji paketlerini algılamayı seçmek üzere disipline sokmak ihtiyacında olacaksınız.

İşte o zaman, hangi çok boyutlu paketlere dikkatinizi vermeyi ve hangi düşük boyutlu paketleri Koşulsuz Sevgi verip, Mor Alevle dönüştürmeyi seçeceğinizi bileceksiniz. Bu disiplin ihtiyacının sebebi şudur: Kendi düşünce formlarınız ve enerji alanlarınız her geçen gün daha da hızlı bir şekilde gerçekleşecektir.

İşte böylece, bir düşünce formunu algılamak ya da yaratmak ve o düşünce formunun gerçekleşmesi arasındaki bekleme süresi büyük ölçüde yok olacaktır. (Mor Alev: Yani, bir şey düşündüğünüzde onu gerçekleştirme süreniz neredeyse sıfıra inecektir. Bu yüzden ne düşündüğünüz ve hissettiğiniz, olumlu şeyler yaratma açısından çok önemli ve kendi düşüncelerinizi pozitife çevirmelisiniz.) Gerçekte, beşinci boyut ve ötesinde zaman YOKTUR. Bu nedenle, dikkatinizi verdiğiniz ya da düşündüğünüz şey o anda gerçekleşir.

Bu gerçek, sevecen ya da korkulu düşünce formları ve enerji alanları için de geçerlidir, ikisini ayırmaz. Bu hediye (ya da zorlukla) beraber, kendinize inisiyasyonları da çekeceksiniz. (Mor Alev: Burada inisiyasyon kelimesi, bir dersi geçerek bir diğerine başlamak anlamında kullanılmıştır. Her dersin sonunda bir sınav vardır ve onu geçip bir yüksek derse başlarız.) Ne zaman frekansınız bir sonraki oktava geçmeye hazırlanıyorsa, yüksek ve alçak frekanslar arası bir bariyer, bir eşiğe ulaşırsınız.

Bu “eşik” bir sonraki yüksek frekansa uyumlu değildir, bunun için sabırla Yükselmekte olan Varlığın onu daha yüksek frekansa dönüştürmesini bekler. (Mor Alev: Arkadaşlar, işte bu yüzden her birimiz birbiri peşi sıra dönüştürmemiz gereken irili ufaklı negatif olaylar, durumlar, inançlar ve alışkanlıklarla karşılaşıyoruz, özellikle de 2020 ye giriş koridorunda böyle büyük enerji girişlerinin olduğu bir zamanda. Dikkatinizi çekerim bu mesaj tam da çok güçlü 11-11 2019 kapısı öncesi tekrar yayınlanıyor. Eğer böyle ilginç ve nereden geldiği belli olmayan eski sorunların tekrarını yaşıyorsanız, bunlar birer “sorun” değil, daha yüksek oluş haline geçişin birer işareti olarak görülmelidir.) Şu anda bir sonraki seviyeye girişinizin önünde duran her şeyin çözülmesi ZORUNLU olan frekansa giriş yapıyorsunuz.

Böylece, bulunduğunuz bilinç düzeyine göre, hayatınızda iç karanlığınız/korkularınız zorlayarak ya da izin verdiğiniz için farkındalığınızın yüzeyine çıkmaktadır ki bu sayede bilinçli bir şekilde dönüştürülüp sevgiyle özgürleştirilebilsinler. (Mor Alev: Her zaman izin vermek, zorlanmaktan daha kolaydır ve sevgiyle karanlığı yumuşakça aydınlatıp dönüştürmemize yardımcı olur. Örneğin, her zaman derinlerde bir yerde bereket korkunuz varsa ve bunu yüzeye çıkarıp dönüştürürseniz, çok daha rahat bir şekilde frekansınızı yükseltmiş olursunuz. Ama bu korkuyu görmezden gelirseniz, o da zorla karşınıza çıkar. Ya paranızı kaybedersiniz, ya işiniz istediğiniz gibi gitmez ve o korkuyu dönüştürmeden bir sonraki aşamaya geçemezsiniz.)

Düşüncelerinizin efendisi olmadığınız için negatif bir düşünceye sahip olup, onun gerçekleşmesi ile “şimdi ev temizliği yapmanın zamanı geldi, çünkü bir sonraki yüksek frekansa geçiyorum” deneyimi arasında hissedilebilir bir fark vardır.

Bu iki çok değişik hissi birbirinden ayırabilmek sizlere yardımcı olacaktır. Yani “temizlik vakti geldi” hissini ayırdığınızda, KENDİNİZİ SUÇLAMAZSINIZ.

“Tamam, yine yaptım. O gerçekliğin bir parçası olmayı reddetmeyi hatırlamalıyım, o gerçekliğe Koşulsuz Sevgi ve Mor Alev göndermeliyim” demek ise, size benliğinize dikkat etmediğinizi gösterir.

Diğer taraftan, “ev temizliği” vakti geldiğinde birden bire ortaya bir şey çıkar ve siz de şöyle dersiniz: “Acaba bu neden oldu?” İşte ev temizliğinin verdiği his budur. Bu durum sizin “salıvermeniz” gereken şeyler olduğunu gösterir.

Bu salıverme sürecini tamamladığınızda, gökyüzü açılır! Olmadık şekilde karşınıza çıktığı için, bunun temizlik süreci olduğunu bilirsiniz. Size verdiği his “Tamam, bu inisiyasyon zamanı. Temizlemeliyim, çünkü taşınıyorum!”

Bu durumları pek sevmeyeceksiniz, çünkü eğlenceli değillerdir, ancak sadece SALIVERMELİ, SALIVERMELİ, SALIVERMELİSİNİZ. Kendinizi şöyle derken duyabilirsiniz, “Yapabileceğim hiçbir şey yok. BIRAKMALIYIM, BIRAKMALIYIM, BIRAKMALIYIM.”

Bu bırakma/salıverme süreci ÇOK önemlidir, çünkü bu Yükselişin çok önemli bir parçasıdır! Aslında Yükselişin kendisi bir salıverme sürecidir. Fiziksel olan her şeyi, her küçük, tek şeyi SALIVERMELİSİNİZ. Yarım kalan her şeyi, istediğiniz her şeyi, HER ŞEYİ! Eğlenceli değil, kolay değil ancak hayati önem taşıyor ve bu sürecin bir PARÇASI. (Mor Alev: Parayı, istediğiniz kariyeri, evinizi, hayallerinizi salıvermek onları terk etmek demek değildir. Ama onlara olan bağımlılığınızı bitirmek demektir. Böylece sadece üç boyutlu dünyada bir ufak insancık olmadığınızı, sadece bir hayat yaşayıp ceza/mükâfat ikilisi arasında var olup ölmediğinizi ve çok boyutlu devasa bir varlık olduğunuzu hatırlarsınız. Tutunduğunuz şeyler birer illüzyondur. Salıverdiğiniz şeyler yeni özgürlüklerinde çiçek açarlar, gittikçe daha güzel hale gelirler. Yani sadece salıvererek daha da güzel ilişkiler, deneyimler, başarılar mümkündür. Bu blogda da salıvermek konusunda yıllardır konuşuyoruz. Arkturuslular, bunun önemini bize yeniden vurguluyor.)

Kendinizi şöyle YARGILYAMAYIN: “Ah, hayır! Bunu kendime nasıl yapabildim? Kendimi durdurmalıyım.” BUNU SİZ YAPMADINIZ. Bu sizin “suçunuz” değil. Ego benliğiniz bir derin temizlikten geçiyor ki, böylece çok boyutlu benliğinizle bağlantınızı daha da artırabilesiniz.

Teşekkürler, Yükselen Yeryüzündeki sevgili cesur gönüllülerimiz. Bizler, sizlerin yüksek boyutlu Benlikleriniz ve Ana Geminizin üyeleri, sizleri saygı ile selamlıyoruz. Harika işler yapıyorsunuz, buna devam edin. Ve elinizden geldiğince sık evinizi ziyaret edin.

Hatırlayın, uyuduğunuzda bile “çalışıyorsunuz.” Ama tabii, eğer bizi gemilerde ziyaret etmiyorsanız.

Arkturuslular ve Galaktik Aileniz.


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir
Copyright © 2019  by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

15 comments

  1. Son bir haftadır çok yoğun olarak ani öfkelenme ve gerginlik hislerimi beni nekadar rahatsız ettiğini düşünüyorum sürekli değişmeliyim değişmeliyim derken buluyorum kendimi deniyorum salıvermeyi gerçekten kolay olmayabiliyor salıverme konusunda başarılı olmak ilk dileğim ve çok istiyorum sürekli tüm gün aklımda yanlışı doğruyu biliyorum ama kişiliğime oturtamıyorum bir türlü bazı davranış aslında hissediş hallerini kişiliğimiz en ciddi sınavımız galiba ve tekrar iyiki burası var yani blog mor alev ve okuyucular ve tüm kanallık yapan kişiler aklıma geliyor bazen kanallık yapan kişiler bu yolda en önde gidenlermidir yani bilgelik ve erdemli olma ve 5. boyut hissedişleri acaba onlarında salıvermesi gereken tutumları varmıdır

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Figen, kanallar da insan ve hatırlayın sıklıkla bu yolda hep beraber yürüdüğümüzü yazıyorum. Elbette hepimizin salıverme ihtiyacı olan inanç, kalıp ve şartlanmaları var. Yalnız değilsiniz, hiçbirimiz yalnız değil. Sevgilerle

      Liked by 2 people

  2. Çok teşekkürler….. mor alev yine beni rahatlattın tam olması gereken zamanda gelen bir mesaj ve ben bu gün ki mesajı açarken kendime şunu söylemiştim lütfen bugün yaşadıklarımı yorumlamam için bana bir cevap olsun demiştim tam da öyle oldu şu an çok mutluyum

    “Tamam, yine yaptım. O gerçekliğin bir parçası olmayı reddetmeyi hatırlamalıyım, o gerçekliğe Koşulsuz Sevgi ve Mor Alev göndermeliyim” ben bunu yapmıştım.

    “ev temizliği” vakti gelmiş ama ben acaba bu neden oldu diye sormama rağmen anlayamamıştım.SALIVERMEM gerekiyormuş .iyiki varsın gelişimimde çokkkk büyük katkın var . seni seviyorum hepinizi seviyorum …

    Liked by 3 people

  3. Öncelıkle Sevgili Galaktik Federasyona ve Mor Alev’e çok teşekkür ederiz.Ben Arktıruslumu Siriuslumu Plaideslimi vs.Hangisi olduğumu çok merak ediyorum.Acaba hangisi olduğumu bilme şansım varmıdır?Ve hepsının özellikleri nelerdir?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Cem, bir sonraki meditasyonunuzda sorun. Ama büyük ihtimalle tek bir şey olmadığınızı, pek çok yüzü olan bir bileşim olduğunuzu bulabilirsiniz, yani melek benliğiniz, yıldız tohumu kökenleriniz ve elemental yönleriniz gibi…. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev
    Dunku ve bugunku yazi o kadar bambaska ki su surecte …. adeta basucu hatirlatmalari olmali 2020 icin; her cumlesi her kelimesi oyle guclu oyle anin titresimi oyle gercek ki … kelimeler yetersiz hissettiklerimi anlatmak icin
    Bu yolculugumuzda bu frekansta bu yukseliste olan tum varliklara sukran ve minnetlerimle 😇🙏💙

    Liked by 3 people

  5. dün gece yatağımın kenarında her zaman ki gibi ritüellerimi yaparken içimden geldi niyet ederek ” ilahi benlikle hizalanıyorum ..gerçe benliğimle hizalanıyorum..gerçek benliğimle uyum içindeyim…dedim teşekkür ettim uyudum… sabah uyandım banyoda ellerimi yıkarken beynime gelen düşünce…..” 20 yıl evvel boşanırken evrenle kurduğum bağlantıda 3 dileğim vardı kalben yürekten istedim 3 ü de süre gelen yıllarda az aralıkla kabul oldu…birden düşündüm bu dilekleri sadece kendimi düşünerek yaptım…oğlumu babasını hiç düşünmeden oğlumun hayrına olacağını” kendim’ düşündüm…bu düşünce beni kadim geçmişimde nerelerde bencillik yapıp bu yaşama kadar gelebileceğimi düşündürdü…evet kendimde göremediğim ”ego” ki onu şu ana kadar eğittiğimi ‘tamam” olduğumu düşünürdüm hep ..oturdum…niyet ederek kadim geçmişimden bu yana bencillikle yaptığım düşündüğüm aldığım beni zor durumlara taşıyan kararları ve yüksek egomu sevgiyle kabul ederek yaratım yemin ve mühürlerini iptal ettim..kendime mutluluk yükseliş için izin verdim….yardım istedim…

    teşekkür ederim…bu yolculuğa çıkınca sırayla herşey bütünün hayrına oluyor…

    şunu öğrendim bu sabah…

    ben kendim için istemişim…oysa bütünün hayrına istemeliydim…bu güne geldik şu an ne ben ne oğlum ne de babası bu durumu bilmiyor ama ben bugün temizlenirsem…onların hayatında ki bu hal temizlenir…mümkün….teşekkür ederim……

    Liked by 4 people

  6. Harikasınnn👏🏻👏🏻herkezin farkındalığının en yüksek seviyede olması için neler mümkün sevgili evren diyorum 🙏 saf sevgi ve ışık sarsın her alanınızı🙏

    Liked by 1 kişi

  7. Cozumlenen donusen hissetigim enerjinin keyfi parmak uclarimdan paylasmak icin sizlere ve her deneyime tesekkur ederim

    Liked by 1 kişi

  8. Birkaç his çok yoğunlaştı bunları okurken, sevgili Mor Alev… Bunları hissettiğim zamanlar oluyor, o zamanlarda deliriyorum herhalde hissi. (Ya da uyduruyor muyum hissi.) Bunun dışında korku… Daha da neler olacak korkusu çünkü çok yoruldum dedim okurken. İtiraf gibi çıktı ağzımdan…

    Beğen

    1. Sevgili Begüm, size de tekrar bu ayın enerjisine detaylı bir bakış yardımcı olabilir. Bağlantısı burada: https://moralev.com/2019/10/28/2019-akrep-yeni-ayi-mor-alev-gokyuzu-ile-yukselis-raporu/
      Ve lütfen, elinizden geldiğince salın, bırakın, terk edin o korkuları. Korku en büyük yalancıdır. Yorgunluğunuz için ise siz ne yapacağınızı biliyorsunuz, ara verin. Nefes alın. Çıkın yürüyün. Dengeli beslenin. Bol su için. Zihninizi korkularla meşgul etmeyin. Ana dönün. Anda her şey olması gerektiği gibi. Büyük ihtimalle sizi yoran korkulardır, hayatın kendisi değil, yani hayata yüklediğiniz anlam ve iç telaşınız. Oysa teslimiyetle çok daha büyük bir güce, büyük bilince sorunları, adı üzerinde, “teslim” edersiniz. Bırakın, her şeyi siz çözmek zorunda değilsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

      Liked by 1 kişi

  9. Enerji paketlerinin düşük frekanslarda ve yüksek frekanslarda tercümesi OHA..AHA..oluyor.Sevgili Mor Alev,2.kısmın yayınlanmadığını farkedip hemen bizlere ulaştırmanız harika oldu doğrusu.Kutlarım ve teşekkür ederim.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.