2019 Terazi Yeni Ayı – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Scales - LibraSüper Galaktik Merkezde gerçekleşen bu süper yeni ay, kelimenin tam manasıyla ilişkilerde Çekim Gücü Yasasını alıp önümüze koyuyor. Düşüncelerimiz, duygularımız, inançlarımız ve şartlanmalarımız ilişkilerimizi şekillendirir. Önümüzdeki dengeyi ve adaleti hedefleyen dört hafta içinde ilişkilerimizi, ilişki ihtiyaçlarımızı ve enerjimizi diğerleriyle nasıl paylaştığımızı “şimdi!” anlamalıyız. Terazi’deki dört varlık, Güneş, Ay, Venüs ve Merkür bizden bu konuda tarafsız bir değerlendirme ve iş birliği istiyor. Bu dünyada, kendi dünyanızda çevrenizdekilerle, içinde bulunduğunuz toplumla ve yeryüzüyle nasıl bir ortaklık istiyorsunuz?

Ancak, bu yeni ayın yöneticisi Venüs kalıcı değişim isteyen Satürn, Plüton ve Güney Düğümü ile kare açılarda. Yani, işler istediğinizden biraz daha uzun sürebilir. Fakat daha yüksek ilişki bilinciyle uyumlanmanız buna değecektir. Bu sırada Venüs, Yay’daki Jüpiter tarafından destekleniyor, biliyoruz, güveniyoruz biz bu işin altından kalkacağız!

Ay ve Güneş, Chiron’un tam karşısında. Geçen dolunaydan beri üzerinde çalıştığımız eski yaralar ve değersizlik hisleri biraz daha çalışma istiyor. Bu sırada yeni bir faktör de var: Benliğimizin yeni yeni tanımaya başladığımız taze parçaları bizde gerginlik yaratabilir. Yeni benlik hissinizi, daha yeni şifalanmış ve yepyeni şeyler isteyen parçalarınızı başkalarıyla paylaşmaya, taze filizleri başkalarına göstermeye hazır mısınız? Şimdi istediğimiz ve ihtiyacımız olan şeyler değişti bundan dolayı her seviyede dengeli olmaya özen göstermek bizi içeride ve dışarıda huzurda ve uyumda tutacaktır.

Rising Tide - Kim EnglishChiron’un Sabian sembolü özellikle ilişkileri işaret ediyor:

“Tenha yürüyüş yolundaki iki sevgili”

Bu sembol bize derhal romantizmi düşündürüyor. Sevdiklerimizle vakit geçirmeyi, sevgiye zaman ayırmayı ve elbette tabiatla birlikteyken bunu yapmayı… Sevgiliniz Gaia’nın ta kendisi bile olabilir… Bu sembolü aktive eden Chiron olunca, sevme ve sevilebilme inançlarımızda büyük bir şifaya gideceğimizi biliyoruz. Aslında, olaylar gitmesi gereken yere gidiyor. Sadece acele etmeyin. Rahat olun. Sevdiklerinizle aranızdaki bağlara güvenin. Sevgi sürecinde kalın. Bazen de tenha yürüyüş yolunda yanımızda götürdüğümüz sevgilimiz kendimiz de olabiliriz. Kendinizle dost olmanız, kendinizi bağışlamanız ve bunu hızla, nefes nefese kalarak değil, “parkta bir pazar sabahı” gibi kolay, akıcı ve yumuşak yapmanız bu Terazi sezonunda çok yardımcı olacaktır. Bu yol, bu yumuşak şifa bu sembolle bize açık olduğunu bildiriyor.

Ve geliyoruz bu yeni ayın önümüzdeki 4 hafta geçerli olacak enerjisine, yeni ayın Sabian sembolü:

“İdealleriyle yarattığı iç resmin karşısında somutlaştığını gören adam”

Çekim Gücü yasasını böyle güzel anlatan bir sembol daha yok. Göreceksiniz, ya da görüyorsunuz, istediğiniz şey, zihninizde canlandırdığınız görüntü, ister sizin için çok değerli olsun, ister kaçındığınız bir şey, size gerçeklik ve deneyim olarak geri dönüyor. Yani zihninizdeki resim ne kadar berrak, detaylı ve ruhunuza uyumlu olursa yaratımınızın gerçekliği ve sürekliliği de o kadar sağlam olur. Düşünceleriniz yaşadığınız dünyayı yaratır. Düşüncelerin harekete geçirilmesi, onların gerçekleşmesi ve kalıcı olması evrimleşmenin ta kendisidir. Olumlu düşünün çünkü o düşünceler geleceğin sizin için tuttuğu sözlerdir. Kalbinize danışın. Neye ihtiyacınız var? Kendinize ve çevrenize katkıda bulunmanızın en iyi yolları nelerdir? Kalp bilir.

Yao Yao Ma Vas -nature walkVe bu yeni ay “Ben-Biz” ekseninde gerçekleştiğine göre, kendiniz, aileniz ve toplumunuz için nasıl ilişkiler istersiniz? Süper Galaktik Merkez hazır! Şifa burada. Binlerce yıl önce demişler ki, “Kalbinizin açtığı yolu takip edin, o yol ki sizi hazinenize götürür.”

Böylece Sevgili Bilge Baykuşlar bu yazının sonunda bu yeni ayın başlığını atmaya geldi sıra. (Evet, evet, bugünlerde başlıklarım yazı ortasına veya sonuna denk geliyor.) Terazi Yeni Aynın Başlığı:

Yüksek Bilinçli İlişkilerle Uyumlanmak

Dünkü global resme bakınca da görüyoruz, ilişkilerin her türlüsü, ırklar, cinsler, sosyal veya ekonomik katmanlar arası ilişkiler ve ortaklıklar bu sezon mercek altında ve tam şifaya, adalete, dengeye, yüksek bilince uyumlanmaya açık.

Asla yalnız değilsiniz ve çok seviliyorsunuz!

©Mor Alev 2019


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

7 comments

  1. Bu yeni ay için tek niyetim, bu kelimeleri kullanmamıştım ama:), yüksek bilinçli ilişkilere uyumlanmaktı, hem romantik hem iş hem arkadaşlık olarak. Bu yazı kalbimi uçurdu şu an! Canım Mor Alev, her zaman şefkatle ve yüksek bilinçten rehberlik ediyorsunuz. İyi ki ❤

    Liked by 3 people

Yorumlar kapatıldı.