Melekler: Eşzamanlılıklarla Yaşamak

stargazingSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz

Hayatınızı her şeyin sihirli bir şekilde yerli yerine oturduğu eşzamanlı olayların İlahi dansı olarak hayal edin. Düşünün ki, lütuflar ve yönlendirmeler akışında yaşıyorsunuz ve bundan dolayı, daha da fazlasını yaratırken hayat yolculuğunun keyfini çıkarıyorsunuz. Hayal edin, her dönüşte sizi şaşırtan ve hoşnut eden görünüşteki “tesadüflerin” tadına doyum olmuyor.

Böyle bir yaşam sadece mümkün değildir, evrenin hakiki doğası ve tasarımından dolayı, kalbinizi dinlemeyi ve her anda bulduğunuz sevgiyi ve neşe-keyif-coşkuyu kucaklamayı öğrendikçe gerçekliğe dönüşmesi kesindir. Böyle eşzamanlılıklar, tüm varlıkların uyum ve sevgiyle yönlendirildiği lütuf akışında, sevginin yüksek titreşimli gerçekliğinde yaşadığınızın işaretidir.

Bir düşünce geçecek aklınızdan ve gün içerisinde size gelen ilhamı onaylayan bir şey göreceksiniz. Belli zamanda belli bir yerde olmak içinizden gelecek, ve bu sayede sizin için birtakım yanıtları ya da bir şekilde sizin için güzel bir şeyi taşıyan birisini keşfedeceksiniz. İçinizden birisine bir şey söylemek gelecek ve böylece bir cevap ya da bir bağlantı bulacaksınız.

Yaratan bu evreni sevecen, ilham verici ve uyumlu bir şekilde düzenler. Kalbinize, içinizdeki o ufak sese, doğal içten gelmelere güvendiğinizde bu düzene uyumlandığınızı bulursunuz. Doğal içten gelme hallerine karşı savaşırsanız, yönlendirmelerinizi kaçırabilir ve en doğal haliyle sizin olabilecek kolaylık ve akış olmadan mücadele ederek hayatınızı yoluna koymaya çalışırsınız.

Hayatınızı yaşamanın iki yolu vardır – insani yol ve ilahi yol. İnsani yol, sorunlarınıza çözümler aramanıza, onları “oldurmanıza” ve işe yaramalarını umut etmenize dayanır. İlahi yol, olabilecek her şekilde enerjinizi Sevgi ile uyumlamanıza, niyetinizde berrak olmanıza ve sadece neşe-keyif-coşkuyla yönlendirildiğinizde harekete geçmenize dayanır. Her ikisi de çalışmadır. Birincisi dış dünyanızda çalışmanızı, ikincisi ise kulaklarınızın arasında daha fazla çalışmanızı gerektirir! (Mor Alev: Yani zihninizde daha fazla çalışırsınız)

Yaşadığınız eşzamanlılıklar ise İlahi yoldan yarattığınızın açık işaretleridir. Onların tadını çıkarın. Onlardan keyif alın. Daha fazlasını evrenden isteyin. Onlar, hayatınızı İlahi yoldan yaşadığınızın berrak ve çok güzel göstergeleridir!

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

***

Sevgili Dostlar, Ann Albers bu mesajdan sonra kendini eşzamanlılıklara açmanın birkaç yolunu yazmış. Ben kendi deneyimlerimden kaynaklanan yorumlarımı da ekleyerek bu maddeleri size iletmeyi uygun buldum.

  • Kendinize zarif ve sevecen davranın. Kendinize iyi bakın.

Işığınızı onurlandırın. Özsevgi olabilecek en yüksek titreşimlerden biridir. Ben burada ukalalıktan veya kendini beğenmişlikten bahsetmiyorum. Ben içinizdeki ilahi ışığı onurlandırmanızdan bahsediyorum, kendinize karşı kibar sözcükler kullanmanızdan ve kendinize sevgiyle davranmanızdan. Kendinize böyle davranmanız evrene “biliyorum, ben iyiliğe ve yönlendirilmeye layığım” sinyalini yolluyor. Kendini aşağılamak, kendini küçük, önemsiz göstermek bunun tam tersini yapar.

Mor Alev:

Arkadaşlar, bilmem hatırlar mısınız, Temmuz ayında “Palyaço” Sabian sembolünü anlatırken şunları yazmıştım ve bu konuda o kadar çok yorum gelmişti ki, burada tekrarlamak istiyorum: 

“Bir de palyaço olmanın öyle bir yönü var ki… Can acıtır. Bazen insanlar kendilerinden şüphe ederler ve bunu gizlemek için gereksiz komikliklere baş vururlar. Aşırıya kaçarlar. Bu bir noktadan sonra saçma diyebileceğimiz tavırlara kadar gider. “Ben pek de iyi bilmem, zaten ben bunu beceremem, ya da yine hata yaptım ama şaşırmadım”, vs. gibi tavırlar. Ya da zorla diğerlerini güldürmeye çalışmak gibi… Bazen bunu başkalarına bir tehdit gibi görünmemek için yaparız. Bazen başkalarının bize tehdit olmaması için. Ancak, kendimizi küçük göstererek kendi onurumuzla oynamaktayızdır. Buna bir çeşit kendini istismar etmek bile denebilir. Daha fazla sevilmek için kendimizin çarpık bir parodisini yaşar hale gelebiliriz. Ve içten içe biliriz, bu bize oldukça pahalıya mal olmaktadır. Biz o şapşal değiliz. Duygularımız ve düşüncelerimiz çok daha derindir. Kendi derinliğimizden korkarız. Kendimize güvenmeyiz. Hatta içerilerde bir yerde utanç da vardır. Yapmayın. Siz olun.”

İşte bu sözlerin anlatmak istediği tam olarak budur! Kendinizi onurlandırın, kimseden ne üstün, ne de eksiksiniz. Siz, zaten yeterlisiniz, ilahisiniz. Kendinize layık olduğunuz gibi davranın.

  • Kalbinizi dinleyin.

İyi çalışan zihinlerimizin olmasının bir sebebi var. Muhakeme etmemize, sorunların çözümlerini bulmamıza ve yaratmamıza yardım ederler. Fakat kalbi yönetmek için değil! Zihnin görevi kalbe hizmet etmektir. Yani zihniniz “Ben şimdi X, Y, Z” yapmalıyım diyorsa ama kalbiniz farklı hissediyorsa, kalbi dinleyin. Kalbi dinlemek, lütuf akışında eşzamanlılıklar son derece alışılmış şeyler haline gelir.

Mor Alev:

Yıllarca danışanlarıma çok basit bir nefes şekli öğrettim. Arkturusluların verdiği bir yöntemdi ve sanırım ilk olarak 2014 yılında bu platformda tüm okuyucularla paylaştım. Tekrarlamanın vakti geldi:

  1. Nefesi bir ışık gibi düşünün, canınızın istediği bir renk veya beyaz, alnınızın tam ortasından nefes alın, o nefesin ve ışığın beyninizde dolaşıp, kalbinize doğru indiğini zihninizde canlandırın ve kalbinizin (kalp çakranızın) tam ortasından ışığı/nefesi verin.
  2. Bu sırada aşağıya doğru inen ışığa dikkat edin. Bunu yaparken zihin ve kalp arasında bir bağ kuruyorsunuz. İlk nefeslerde bu bağ zayıf, kırık dökük, vs. görünebilir. Onu iyice güçlendirin.
  3. Nefesi yumuşak alın, yumuşak verin, başınızı döndürmeyin.
  4. Buna aradaki bağın iyice sağlamlaşıp ışıldadığından emin olana dek devam edin.
  5. Tabii ki bu bağ aynı zamanda boğaz çakrasından da geçiyor. Zihin ve kalp bir arada çalıştığında boğaz çakranızın da, yani kendi gerçeğinizi ifade etme şeklinizin ve iletişim becerilerinizin de en zarif şekillerde geliştiğini göreceksiniz. Kendi gerçeğimizde, kalbin söylediklerinde korkulacak bir şey yok, aksine  zihin kalbe bağlandığında yaratım gücünüzün de, ilişkilerinizin de inanılmaz hallerde ilerlediğine şahit olacaksınız.
  • Sevginin bütününü kabul edin.

Her defasında bir eşzamanlılık yaşadığınızda bu sevgi için teşekkür edin ve daha fazlasına açık olduğunuzu söyleyin. Onlar sevmeyi seviyorlar! Onlar sizin neşe-keyif-coşkunuzdan büyük keyif alıyorlar! Sevgiyi kabul etmek için kendinize izin vermeniz ve neşe-keyif-coşkuyu hissetmeniz onlara “lütfen daha fazla” sinyalini yolluyor. Bir araba plakası o andaki düşüncemi onayladığında, sevinçle çığlık atıyorum. Hayvanlar çevremde rahatlamayı veya hayatın mizahi yanını görmemi hatırlatan şeyler yaptığında buna bayılıyorum. Eşzamanlı olarak birisiyle karşılaştığımda ve sihirli bir bağlantı anı yaşadığımızda çok heyecanlanıyorum, bir daha asla onları görmeyecek olsam bile.

Eşzamanlılığı sadece bir tesadüf olarak görüp bir kenara atmak yerine, sevgiyi kabul etmeye kendini açarak daha da fazlasına açılmış oluyorsunuz.

Eş zamanlılıklar üzerinde bir kontrol gücümüz yok ancak kalbimizin rehberliğini dinleyip dinlememe konusunda kontrol bizim elimizde. Ve o akışta, ihtiyaç duyduğumuzun farkında bile olmadığımız şeyler, insanlar ve olaylar yaratmaya başlıyoruz. Hayat gerçekten de çok keyifli bir macera haline geliyor!

Mor Alev:

Ann Albers’ın bu son söylediklerine ekleyecek bir şeyim yok, çok güzel anlatmış! Haydi, eşzamanlılıkları şükranla kabul etmeye ve 2020’ye giden koridorda kalplerimizin arzuladığı hayatı yaratmaya devam edelim. Eşzamanlılıklar yaşamak tembellik değildir, aksine açık bir zihinle tüm işaretleri görerek kalbin rehberliğinde en verimli şekilde çalışmaktır!

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

22 comments

  1. Nasıl başladığımı bilmiyorum ama uzun zaman önce işaretleri takip ederek yolumu bulmaya başladım. Cevabını bulamadığım ya da karar veremediğim durumlarda benim için konan işaretler hep aydınlattı yolumu. Eşzamanlılıkları da tesadüf olarak görmedim hiç, farkındaydım ama bu eşzamanlılıkların neden bazen çok bazen de az olduğunu çözememiştim. Bugünkü yazınızla hem çok şaşırdım hem de yine şükrettim varlığınız için.

    Liked by 1 kişi

  2. İyiki varsınız kafamda hangi soru varsa neyle boğuşup ikilemdeysem hemen arkasından sizin yazınızla çözümü görüyorum her gün heycanla yazınızı bekliyorum size en kalbi sevgilerimi ve dualarımı sunuyorum😍❤💜❤

    Liked by 1 kişi

  3. Ne mutlu burada bir ve bütün olmamıza ❤ Her gün şükran duyulacak nefesimize ve kalbimize ❤
    Sevildiğimizi bize hatırlatan blog 🙂
    Sevgili Mor Alev ve Ann şükran ve sevgimle ❤

    Liked by 1 kişi

  4. Yazılarınızin temaları surekli benim uzerinde dusundugum konularla bağlantili oluyor. Benim hayatimda eşzamanlilik sizin yazilarinizda gizli. Tesekkur ediyorum.

    Liked by 2 people

  5. SEVGİLİ MOR ALEV, BU NEFES TEKNİĞİNİ ŞU AN ÖĞRENDİM. YAZIYI BİTİRMEDEN DE UYGULADIM. BU YOĞUNLUK ARASINDA KENDİME NEFES ALMA İZNİNİ VERDİM.
    IŞIK NEFESİMİN RENGİ MAVİ BANA HİSSETTİRDİĞİ TEK DUYGU DA: “HUZUR”DU. SAYENDE “HUZURLU BİR NEFES” ALABİLDİM. SEVGİ VE ŞÜKRANLARIMLA…

    Liked by 2 people

  6. Hepsini kabul ediyorum🙏 Son bir buçuk haftadır üzerinde endişelenip kafa yorduğum her şey kolaylıkla halloldu. Hayatımda güzellikler var ve işler yolunda. Eskiden her şey iyi kesin bir şeyler kötü olacak derdim ama şimdi bunu iptal ediyorum. Her şey iyi hakediyorum neşe keyif coşku sağlık bolluk hepsini gerçekten kabul ediyorum. Eşimle bir kaç gün önce tam da bu iyi giden şeyleri konuştuk ve şükran dolduk. Biliyorum devam ediyor. Bu yazıyı okumak da nasıl desem gökten zembille indi☺😍

    Liked by 1 kişi

  7. Merhaba çok uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum ve arkadaşlarıma da öneriyorum. Genellikle sizin yazılarınızla eşzamanlılık yaşıyorum yıllardır ve bu metin hazırlanırken kollektiften bana önceden aktı diye düşünüyorum. Bazen de yukarıda Ann Albers’in yaptığı gibi gülümsüyorum. Dolunay gününden itibaren düşüncelerimin gerçekleşmesi ve eşzamanlı haberleşmeler çok hızlandı. Plakalar, digital saat vs sürekli bir onaylanış, selam veriliş hissi…İşte yine yeni enerjilere uyumlanma, sanki farklı bir boyuttayım derken, sizin dolunay yazınız ve yukarıdaki eşzamanlılık yazısı tam da benim içinde bulunduğum hali anlatıyor. Çok teşekkürler… Aynı hal içinde olanları duymak, birlik ve biz olmayı hissetmek çok hoş.

    Liked by 2 people

  8. Sevgili Mor Alev haftasonumu yazamadım ama dün yaşadığım şeyi yazmadan geçemeyeceğim.
    Her gün yeni yazını kontrol ederim senelerdir ve aradığım cevapları bulurum. 16’sında baktığımda MELEKLER: EŞZAMANLILIKLARLA YAŞAMAK başlığını gördüm ve “bunu okudum, yenisi henüz gelmemiş” dedim. Dün yani 17’sinde feribotta yine baktım, en üstte yine aynı başlığı gördüm daha önce okuduğumdan emin olarak ama hiç tarihe dikkat etmeden sayfayı kapattım.Kafamı kaldırdığımda uzun zamandır aramayı düşünüp bir türlü arayamadığım arkadaşımı gördüm 🙂 Vaaayyy nasıl çağırdıysam diye omuzumu sıvazladım ve sohbetimizde halletmem gereken konuyu hallettik, üstelik gideceğim yere araba ile bıraktı:) ve sert geçeceğini düşündüğüm günüm kolaylıkla geçti. bu sabah yine kontrol edip aynı başlığı gördüm ve ofise gelip mailleri çektiğimde her yeni yazının habercisi bugünkü yazının mailini gördüm. Maillerin günlük geliyor değil mi? ve bugünün yazısını sen sabah 7:00 de yayınladın değil mi? Eğer öyleyse benim 2 gündür bu başlığı görüp, okuduğumu düşünmem neyin ifadesi? Sanırım bazı şeyler kafama vura vura gösteriliyor, okutturuluyor 🙂 3 kere okudum, kaçırdığım bir şey var mı diye kim bilir kaç kere daha okurum 🙂
    Maddi olarak o kadar zor bir dönemden geçiyorken ve radikal kararlar almak zorunda kalıp ağlarken bu yazının önüme düşmüş olması da ayrı bir konu…
    Hayatımın “iyi ki” lerindensin sağol varol.

    Liked by 3 people

  9. Bende Babamı 2 ay önce kaybettim. Ve onun için Mevlüd okutmayı düşünüyoruz.. Mevlüd de aşure yapsak mı diye düşünürken çok kalabalık olur nasıl yapacağız diye kızımla konuştuk ve kızımda anne acaba dedem bizi görüyor mu? dedi ve bende elbette görüyor dedim ama bunu nasıl anlarız dedik .Sonra Kapı çaldı ve eşimin elinde poşet ve tencere vardı bende hayırdır bu ne deyince oda arkadaşı Mahmut’un onu aradığını ve aşure yaptığını ve bize yolladığını söyleyince duygulu anlar yaşadık Çünkü BABAMIN adı da MAHMUT bende paylaşmak istedim.

    Liked by 3 people

  10. O kadar muhteşem bir yazı ki işte o mucizevi eşzamanlılık sizin yazınızla geldi . Dün bir yorum yapmıştım hiç birşeyin tesadüf olmadığına dair bunu gerçekten farkedince muhteşem mucizeler olamaya , arzu ettiklerim anda tezahür etmeye başladı ve ben farkettikçe daha güzelleri oluyor . Farkedene ve farketmeye aracılık eden herşeye ve herkese özellikle de mor alev’e sonsuz teşekkürler…

    Liked by 1 kişi

  11. mor alev bloguna denk gelmiştim ilgimi çekmişti ve pc ye kısayol olarak kaydetmiştim ama yazıları anlayamıyordum ve yıllarca durdu o kısayol şimdiyse heycanla yeni yazı varmı diye açıyorum kafamın dağılacağı bir ortamdaysam asla okumuyorum sakin bir zamanda okuyorum bu yaşadıklarımız en özellerimiz gibi geliyor bana ve bukadar çok sayıda insanın böyle hissettiğini bilmek bu duyguyu güçlendiriyor ve güçlü tutulması gerekiyor hayatlarımızdaki fırtınalarda tutunacak dal oluyorsun çoğu zaman teşekkürler yani seviliyorsun 🙏❤❤❤

    Liked by 2 people

  12. Sevgili Mor alev, bugün arkadaşımla servis beklerken yüzünde mor ışık gördüm önce ne olduğunu anlayamadım ve çok dikkatli baktım gözümü kapatıp açtım ve acaba karartımı dedim ve tekrar dikkatli baktım ve mor renk olarak gördüm ilk aklıma gelen mor alev enerjisi mi acaba dedim ve gülümseyerek siz aklıma geldiniz teşekkür ettim.Bunu nasıl değerlendirmem gerek

    Beğen

  13. Her seferinde Gelen mesaj rehberlik bütün bilgileri edindikce ögrendikce gelisimime yardimci oldukca okumak icin heyacanlaniyorum.Mor Alev yazisi bile beni heyacanlandiriyor sevindiriyor😍Tesekkür ederim🙏Tesekkür ederim🙏Tesekkür ederim 🙏

    Liked by 1 kişi

  14. Yeni gerçeklik yaratma yolunda, negatif şeyleri salıverirken (bizi üzen, strese sokan) görmemiz gereken şeylerle ilgili kendimizi mi kandırıyoruz yoksa kendimize faydalı mı oluyoruz nasıl emin olabiliriz? Bilinçaltım coştu son zamanlarda. Dayanacak sağlam bi kaya bulamıyorum bazen, yararlı olduğunu düşündüğüm bazı davranışların altında yetersizlik, bir şeylerden kaçma isteği bulabiliyorum.

    Beğen

    1. Sevgili Asya, bu yazdıklarınızın iki yönü var. Birincisi, acaba spiritüel çalışmaları bir uyuşturucu veya sağlıksız fanteziler gibi gerçekten kaçmak için mi kullanıyoruz? Evet, çok önemli bir konu. Ve bunu yapan çok insan da tanıdım. Fakat sizin bu konuda yeterli farkındalığınız var gördüğüm kadarıyla. Mış gibi yapmak yerine gerçekten o konuyu salıvermek, gerçekten yeni çözümler bulmak ve yeni bakış açılarıyla yeni bir hayat yaratmak istiyorsunuz. Devam edin. Soğan kabuğu gibi geliyor işte. O zaman yetersizlik duygularınızı arındırın, kaçma isteğinizi arındırın.
      İkincisi ise, acaba bu soruyu soran gerçek siz değil de, sorun seven telaş içindeki ego mu? Bunun cevabı da kalbinizde. O bilir.
      Sevgilerimle

      Beğen

  15. Merhabalar sevgili moralev ve bloğu takip eden arkadaşlar. Aydınlatan paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Koşulsuz sevgi enerjisinin içerisinde ruhlarımızı bir ve bütün hissediyorum. Eski kalıplaşmış 3d ego zihin yaşam öğretisinden çıktıkça ve anda saf bilinç ve farkındalık ile yaşadıkça eş zamanlılıkları da bilinçli ve farkında olarak yaşıyorum. Sanki hayatımı yani enerjiyi istediğim gibi yönlendirebiliyorum.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.