Verilmiş Söz Budur – Konsey (Mesaj 248) ve Yorumlarınız

Nebula - Corey FordBirkaç açıklamada, bildiride bulunacağız. Ve bunun sebebini şimdi açıklamak yerine, bunu mesajın sonuna bırakacağız. Haydi başlayalım.

Kaynağınız, Yaratanınız, ona ne isim veriyorsanız onun dışında hiçbir şey yoktur ve olamaz.

Tanıdığınız veya tanımadığınız kimse Yaratan’ın dışında değildir.

Her molekül, her atom, her dalga veya partikül Yaratan tarafından ve Yaratan’dan yapılmıştır. Yaratan’ın dışında bir şeyden yapılmış bir şey yoktur ve olması mümkün değildir.

Siz, böyle olduğunu anlamasanız da, Yaratan’ınızın yaratıma girmiş halisiniz.

Siz, bilin veya bilmeyin, bu varoluş seviyesinde Yaratan’ın deneyimi ve deneyimcisisiniz.

Bu, beğenmediğiniz veya hemfikir olmadığınız kişiler için de geçerlidir.

Size can veren güç, var olan her şeyi hareketlendirendir. Onu görüyorsunuz. Onu hissediyorsunuz. Onu duyuyorsunuz. Onu tadıyorsunuz. Onu soluyorsunuz. Onda ayrılık yok. Ayrılık inanmayı seçtiğiniz bir fikirdir. Mikroskoplar uzun süre önce bu fikrin yanlış olduğunu kanıtladılar.

Eğer o, bu, şu varoluyorsa, varolma hakkı vardır. Dahası, şeklini değiştirebilir ama varoluşu sona ermeyecektir. Sizin tanımladığınız formda (bedende, şekilde) olmayı sona erdirebilir. Fakat Yaratan’ın bir fikri olarak asla varolmayı bitiremez. Siz de öyle.

Bu çok kısa bir mesaj. Ve şimdi asıl söylemek istediğimize geliyoruz. Bunu bilerek ve bu bilgiden kaynaklanan şekilde yaşadığınız ve davrandığınız gün, dünyanız yepyeni olacaktır.

Ve bunu yapacaksınız da. İnsanlıkla mı konuşuyoruz? Evet. Sözcüklerimizi okuyan her bir insana mı sesleniyoruz? Evet.

Verilmiş söz budur. Her zaman verilmiş olan söz buydu. Bu, GERÇEKTİR.

Son zamanlarda konuşmalarımızda çok daha direkt ve kesin bir gidişat var. Ve daha da fazla direkt ve kesin olmaya devam edeceğiz. Belki bu size o kadar da yumuşak görünmüyor. Belki. Fakat sizi temin ederiz sözcüklerimiz sadece en büyük sevgiyi içeriyor. Şimdi okulunuzun daha düşük sınıflarını terk ettiniz.  Ve dolaylı olmanın, gizli anlamların artık bir tarafa atılmasının da zamanı geldi. Berrakça görmenize ihtiyaç var. Biz de berrak bir şekilde konuşuyoruz. Buna henüz hazır olmayanlar başka yerlerde öğrenmeye devam edecekler.

Biz sizinle konuşmaktan onur duyuyoruz. Kim olduğunuzu bilin. Olduğunuz kişi olun. Çünkü siz buraya bunun için geldiniz.

Konsey

Yorumlarınız

Arkadaşlar, Konsey bu mesajı Pazar günü yolladı. Bu mesaja da baktığımda, kendi deneyimlerim ve sizin de yorumlarınızı eklediğimde gerçekten büyük bir eşiği atladığımıza inanıyorum. (Dünkü yorumlara göz atmak için buraya tıklayabilirsiniz. Şu anda yorum sayısı 76 ama sadece son yorumları görebiliyorsunuz, yorumların altındaki sol tarafı gösteren oka tıkladığınızda tüm yorumları baştan sona okuyabilirsiniz.)

Öncelikle, dünkü yazıya yorum bırakan her arkadaşa çok çok teşekkür ederim. Yıllardır blog yazarlığında öğrendim ki, yorum bırakan bir kişi genelde kendine benzer deneyimler yaşayan ya da benzer sorular soran en az 100 kişinin sesidir, belki de daha fazla. Yazdıklarınızla tüm okurlara inanılmaz yardımcı olduğunuza inanıyorum. Yorumlara baktığımda, bu enerjinin üzerimizde yarattığı etki hakkında birkaç ortak nokta ortaya çıkıyor:

1- Büyük bir fiziksel arınma yaşandı ve yaşanıyor. Uykulu olmak, sindirim sistemi veya soğuk algınlığı rahatsızlıkları, yorgunluk pek çok yorumda ortak noktalardı.

2- Geçmişe dönük olumsuz duygular ve onların etkisinde kalmak, bunalımlı düşünceler de bir başka ortak nokta. Hafta sonu ağladım diyen çok vardı. Arkadaşlar, sevinin! Bu düşünceler size “artık beni bırak, kendini bağışla da ben de gideyim!” diyor. Bırakın. Geçmiş geçmişte kaldı. Başka düşünceler düşünün. Zihninizin sahibi sizsiniz.

3- Belirsizlikler yaşayanlar, kararsız kalanlar da çok. Benim teorim, hepimizin değiştiği ve bazılarımızın yeni benliğine henüz uyum sağlayamadığı, o yüzden eskiden istediğini sandığı şeyleri artık istemediği halde yeni benliğinin de ne istediğini bilmediğidir. Berraklaşmak için dün vermiş olduğum adımları denemenizi öneririm. Ve lütfen büyük düşünün. Eski sınırlar artık yok.

4- Ve pek çok yorumcu da, bulduğu huzur duygusundan, kalp açılımlarından, aydınlanma, salıverme, neşe-keyif-coşkudan, hafiflikten bahsetmiş. Gerçekten çok güzel!

Evet, eşiği atladık. Bundan sonra çok daha açık, net, berrak konuşacağız yani en azından Konsey öyle olacak. Diğer kanallıkların da bunu takip edeceğine inanıyorum. Artık dolambaçlı ifadelere ihtiyacımız yok! Ne kadar sade, o kadar iyi.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

17 comments

  1. Gene Konsey den harika bir mesaj … gercekten de artık öyle …
    İyi ki varsın sevgili Mor Alev 😇🙏💙

    Liked by 1 kişi

  2. Merhaba Mor Alev… ben de son iki günlük paylaşımlarınızı okuduktan sonra bir kendime baktım ve kendimle ilgili bazi degisimleri farkettim. Hic affedemeyecegim insanları affetmisim meger. Nefret duygusu benden uzaklaşmış, herşeye ve herkese karşı pozitif duygular içindeyim. Yargılamayı da bırakmışım nasıl özgürlestim… En çok kendime zarar veriyormuşum o ağır acı duygulardan sonraki bu hafiflik harika… hergün daha da iyileşmeye ve iyileştirmeye niyet ediyorum. çok teşekkür ederim iyi varsın Mor Alev. Bu yoldaki en büyük destekçim sensin ❤❤❤

    Liked by 4 people

    1. Dun ben de bircok mesaji okudum ve kendim de yazmak istedim ancak bir turlu firsat bulamadim. Simdi Selin’in mesajini okudugumda benim hislerime tercuman oldugunu gordum. Ben de iste aynen boyle hissediyorum. Sevgi tasiyor kalbimden herkese ve herseye dogru. Ne guzelmis nese keyif coskuda olmak. Tesekkurler evren, tesekkurler Mor Alev.

      Liked by 2 people

  3. Evet şükürler olsun ki uyandık ve uyanmaya devam ediyoruz.Artık kim ve ne olduğumuzu çok iyi biliyoruz.Artık dolaysız mesajlar okumak istiyoruz çooookkkkkkk teşekkür ederiz 🙏😍😍😍

    Liked by 1 kişi

  4. Ben asıl böyle mesajlardan sonra sevinçten ağlıyorum artık 😂 (güneş, ay, merkür, jüpi ve midheaven 🐠, yükselen 🦀 , hayat bana çok ıslak 🤷🏻‍♀️)

    Liked by 1 kişi

  5. Dün gece bu dolunay neden bu sefer beni teğet geçti yoksa son bir kaç aydır yaşadığım yoğun arınma tamamlandı mı diye düşünmeye başlamıştım. Çok büyük kayalar kalkmıştı üzerimden. İyi hissediyordum. Sorumun sonunda bir anda akışta bir çalışmaya girdim. Özellikle bağımlılık temasını sorguluyordum görmediğim ne var diye kendimde. Çünkü maddesel hiç bir şeye bağımlı olamayan bir yapım vardı hep. Hissediyordum benim dışımda her sey tamamdı vakit gelmişti de alamadığım bir şeyler duruyordu bir perde gibi arada. Ki akışta gelen mesaj da bu oldu ve biz hazırız seni bekliyoruz dendi. Mayıs ayından beri bir kaç yıldır emek verdiğim bu yolculuğun bir anda hızlanışına tanık oldum ben de. sanki son sınavlar temizlenmeler şifalar akıyordu peşpeşe. Dün gece de resmen ayagıma dolanan, beni hâlâ tutan ve elbet tutunduğum bir nevi manevi bağımlılığımla yüzleştim. Hayatın, insan olma deneyiminin reddedilip manevi boyutun yüceltildiği dolayısıyla 3 boyutlu alanda hiç bir şeye bağlanmamayı yücelttiğim bir sistem yaratmışım. Ve fark ettim ki bir kez daha yaradanın bende kendini deneyimlemesinden, onun sureti olmaktan, bu hayat deneyimimdeki amacımdan, almaktan kendimi alıkoymuşum. Dolayısıyla da alamamak hali, bu hayatta bir şey istememek haline karşı beşinci ve diğer boyutların bağımlılığını yaşıyormuşum. sırf o boyutta çok yakın olmak, kaynaktan uzak düşmeye korkusuyla bir çok haz, keyif ve insani deneyimden mesafede tutmuşum benliğimi. Başkalarına yapıp kendimde bir türlü uygulayamadığım şifa çalışması ilk kez aktive oldu ve kalbime aktım. Nedenini buldum. Hayatta yalnız olduğumu deneyimlediğim ve kendimde kodladığım ilk an itibariyle kimseye ihtiyaç duymamak, bu yaşamda birisine bağlı ve bağımlı olmamak da bunu beslemişti. Ve ben onun ilahi planına engel olduğum, kendimi ve bendeki varoluşunu, bu dünyaya aktarımını ertelediğim için bir kez daha hem ondan hem kendimden özür diledim dün gece. Bu yaz boyunca sayısız bağ ve sohbet yaşadım kaynakla ama bu son zinciri sanki söküp attı tamamen. Ve bir olmayı deneyimledim. Hem burada,hem onun elçisi, aracısı bir parçası olmak hissi tarifsiz. Ve balkona çıktığımda her gece istesem bile göremediğim onlarca yıldız resmen bana gülümsedi. Bir anda bir sürü dostum oldupunu, yalnız olmadığımı, gözetildiğimi o çok sevdiğim gökyüzünden bakan gözlerle hissettim Yataga döndüm ve telefonumda istemsiz dolaşırken görseli yıldızlarla dolu şu mesaja rastladım.
    “Asla yalnız değiliz, her zaman görünmeyen yardımcılarımız var “. Asla yalnız değiliz, tek yapmamız gereken izin vermek. Normalde bu kadar ben yaptım ettim cümlesi kuramazdım, hep eğip bükerek anlatırdım bu deneyimi ama bugün daha cesur kelimelerim. Konsey bizimle konsey biziz :)) 😍 teşekkürler mor alev

    Liked by 4 people

  6. “Kaynağınız, Yaratanınız, ona ne isim veriyorsanız onun dışında hiçbir şey yoktur ve olamaz………Eğer o, bu, şu varoluyorsa, varolma hakkı vardır. Dahası, şeklini değiştirebilir ama varoluşu sona ermeyecektir. Sizin tanımladığınız formda (bedende, şekilde) olmayı sona erdirebilir. Fakat Yaratan’ın bir fikri olarak asla varolmayı bitiremez. Siz de öyle…..” konseyle sohbet ediyorum sanki, dün yorumlara devasi olmayan hasta yegenimden onu öyle görmenin bana nası acı verdiğinden ve kendimi bu haftasonu artık ister istemez çaresiz hissederek ağlayışımdan bahsetmiş, kaynak neyse ondan mucize bekliyorum demiştim.. Kaynağın BİR in yani bizim içinde olduğunu bu yüzden de, dönüşümün belki de kendi bakış açımızdaki dönüşümle olacağını ve ayrılık, ölüm gibi kavramların bu dünyevi düzlemde olduğunu, aslında GERÇEKTE farklı formlarda sonsuz beraberlik içinde olduğumuzu sadece yaradanın deneyimcileri olarak bu deneyimleri yasadığımızı anlıyorum.. bu cevaplar için tesekkür ediyorum . Düşüncelerim bu yönde olsa da deneyimi yaşarken o güçte durmak öyle imkansız ki..Hepsi inanın bilincimde olsa dahi yaşarken dışarıdan belli etmesemde tökezliyor ve o bakış acısıyla yola devam edebilmek için içimdeki sonsuz bilge ve güçlü kaynağa cok ihtiyaç duyuyorum .. bu yüzden konseyin bu gün yayınladığunız mesajı, o gücü bulduğumda bunun kendi telkinim değil GERÇEK olduğunu duyuyor olmak kendime olan inancımı arttıran bir mesaj oldu 🙏🏽 birşeyler değişiyor biliyorum büyüyor kırılıyor yara alıp şifalanıyor şifalanırken ışıyoruz…Bu yüce deneyimi seçerek bizlere pek çok armagan veren koca yürekli bilge ruhlu minik adama binlerce teşekkürüm ve sonsuz sevgimle… 🙏🏽💞

    Liked by 3 people

    1. Paylaştığınız için çok teşekkür ederim sevgili Ozz. Hem bir nebze olsun rahatlamanıza hem de aydınlanışınızı bize anlatmanıza çok sevindim. Sevgilerle sabır ve şifa diliyorum.

      Beğen

  7. Öncelikle iyi ki varsın Mor Alev❤
    Yolculuğumuzda bize ışık tuttuğun için çok teşekkür ederim. İlk keşfettiğimde bazı yazılarını anlamıyordum sonra tekrar keşfettim ya da hatırladım bu siteyi. Dedim ki daha önceden nasıl anlamamışım tam benim aradığım cevaplar… Yazılarını defalarca anlayabileceğini düşündüğüm arkadaşlarımla paylaştım. Ama en güzeli hiç beklemezken ablamın da yazılarının takipçisi olması oldu❤

    Yakında ciddi bir dönüşüme göreceğimize kesinlikle inanıyorum. Mesajda yazilan gibi artık gizli bilgiler yok ve bende bilgi akışı son 2-3 yıldır özellikle de 6 aydır inanılmaz hızlandı. Sanki perde kalktı ve tüm bilgiler isteyenler için ulaşılabilir bir noktada. Daha önceden cidden böyle değildi ya da ben böyle hissetmiyordum.

    Ben de pazar günü hiç hasta olunmayacak havada hasta oldum. Boğazım şişti ve şu an nezleyim. Bunun öncesinde ki hafta benliklerim beni benimle ilgili olmayan bir konuya sürüklediler ve ben de boş bulunup 1 haftamı bu şekilde sürüklenerek, kontrolü elden bırakarak geçirdikten sonra bu hastalıkla aklım başıma geldi ve kontrolü tekrar ele geçirdim. Bunu değişmek istemeyen benliklerimin son mücadelesi ve son hamlesi olarak yorumluyorum. Artık o kadar farkındalık düzeyim arttı ki bu benlikler en büyük kozlarını oynuyor gibi. Bense yapmam gerekenin; kontrolü tekrar ele geçirip, bu değişimi istediğimi ve hazır olduğumu benliklerime/evrene duyurmak olduğunu düşünüyorum…

    Liked by 1 kişi

  8. Ben öyle bir vortekse girmişim ki blogu bile unutmusum. Gercekten alt ust bi zaman diliminden gectim, geciyorum. Bu yaziya da facebookta rastladim ve actim. Yazi ve yorumlar kismi cok cok cok iyi geldi. Sanki bir akil kaymasi yasamisim da fakat bu savasi hep beraber atlatmisiz, simdi basini ovusturan digerlerini goruyorum gibi. Her ne ise, tesekkurler mor alev. Ve evet, daha fazla netlik. Daha fazla daha fazla. Zamani simdi.

    Liked by 1 kişi

  9. Ne istediğimi bilememem , devamlı ağlamam (ıyı ıle veya kötü ile…her durumda her ortamda) ve dua ederken ne dileyeceğimi düşünmem bana bu çelişkilerin tam ortasında olduğumu söylüyor. Bazen cok pozitif ve mutlu bazen de çok dipteyim. Düzelmeyi ümit ediyorum. Mesajları döne döne okuyorum. Meditasyon yapmaya çalışıyorum. Ama sanki bir şey bekliyorum. Bu arada geçmişle ve oradaki kişilerle hesaplaşmayı bir türlü bitiremiyorum. Ancak yazılarınız ve mesajlar her seferinde çok iyi geliyor..Ne bekliyorsam artık….

    Liked by 1 kişi

  10. Dün gece ansızın fazıl say insan insan şarkısı ile gözyaşları içindeydim. En son dinlediğim 1 yıl öncesinde bambaşka biriydim ( acı içinde hayal kırıklıkları, kaybolmuş yitirdiğim kimliğim, seslenip cagirsamda gelmeyen kendim ) birçok eşik atlatıldı bu bir yıllık surede tek tek ve belkide en zoruydu son 4 ay ve belkide savrulup gidecekken konsey mesajları mor alev ailesinin desteği ile evet dün 1 yıl aradan sonra fazil sayı dinleyen kendimdim özümdü adeta . Göz yaşlarım o acıların sonuna sakladığı daha ona teslim aşkla gerçek varlığımdi. Hergecen gün de dahada yerleşiyor huzur . Ve bu site ailem , onca kalabalık içinde doğru ses …

    Liked by 2 people

  11. Bugüne kadar ektiklerime, biriktirdiklerime olan inancım bu son aylarda daha da çoğaldı. Ektigimizi bicecegimiz donemin geldiğine inancım tam. Bazı zamanlar rüyamda ogladigimi farkedip ağlayarak uyanıyordum. Uzun zamandır olmuyordu ama bu sabah rüya olduğunun bikincinde hıçkırarak ağlıyordum kendimi uyandirmayi denedim ama olmadı. Ne zaman ki ağlamam bitti gözlerimi acabildim. Bu da arınmanın bir parçası mı bilmiyorum ama paylaşmak istedim…
    Umutla tutkuyla ve sevgiyle…
    Herkese bedenen ve ruhen şifa diliyorum…

    Liked by 2 people

  12. Bu hafta boyunca, yolda yuruyen her bir insan, esen ruzgar, yol kenarindaki çimen, “biliyorum,gordugunu gorebiliyorum” diye gozumun icine bakan kedim..hepsi bendim,hepsi bizdik…Konsey’e ve sana bin sevgiler Mor Alev!

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.