Haftanın Enerjisi: 2020 Koridoru ve Sınırsız Resim

Neil Simone ArtSevgili Bilge Baykuşlar, gerçekten merak ediyorum, Balık Dolunayı etkisindeki günleriniz nasıl geçiyor? Şifa ekseninde yer alan çok önemli bir enerjideyiz, hafta sonunuz nasıldı? Noktaları birleştirebiliyor musunuz? Kendi gerçeklerinize ulaşabiliyor musunuz? Hepimizle paylaşmak için bu yazının altındaki yorum kutularını kullanabilirsiniz. (Facebook veya Instagram değil, aşağıdaki blog yorum fonksiyonunu kullanın lütfen, böylece herkes aynı platformdan katılımcı olabilir.)

Benim hafta sonum çok faal olmasını planladığım ama nasıl olduysa tam tersine alışılmadık şekilde durgun, neredeyse mecazi anlamda doktorların verdiği yatak istirahati gibi geçti! Bu da benim açımdan demek oluyor ki, büyük bir arınma, güncelleme ve entegrasyon döneminden geçiyoruz. Bazen üçü bir arada, bazen birbiri ardına. Bu dönemde gün içerisinde defalarca bunu yaşadığımıza inanıyorum. Yani, bir gün içinde pek çok farklı şey düşünüp, hissedip sonra da o konularda fikrinizi veya hislerinizi değiştirirseniz, şaşırmayın! Önce değişecek olan şey bilince çıkıyor, bu bir inanç olabilir, bir duygu veya bir anı bile olabilir. Onu fark ediyoruz. Sonra başka bir şeye odaklanıyoruz. Bir süre sonra (bazen bu sadece 1 saat) bakmışız ki o şeyi anlama, düşünme, fark etme halimiz bile değişmiş! Gerçekten çok ilginç. Ve sonra bir başkasına geçiyoruz. Sanki anılarımızı anlama halimiz, izlenimlerimiz, şartlanmalara bağlı duygularımız siliniyor ve yeni bakış açılarına sahip oluyoruz. İşin güzel yanı, bunun için bir şey yapmaya gerek yok!

Hiç böyle hızlı ve seri dönüşüm yaşamamıştım. İşte bu yüzden sizlerin bunu yaşama şekillerinizi de merak ediyorum. Bildiğimiz bir şey var, herkes her şifayı, dönüşümü kendine göre yaşıyor ama belki ortak noktalarımız vardır ve bu ortak noktalar da diğer okuyuculara yardımcı olabilir.

Şimdi anlıyoruz ki, artık bambaşka bir çizelgeyle çalışmaya başladık. Yani, “dalga geliyor, dalga geliyor” yazılarından sonra güçlü bir enerji girişi, sonra da onun asimilasyonunu yaşadığımız aylar, haftalar geride kaldı. Artık yükseliş yolunda ilerleyiş çok daha hızlı bir programla ilerliyor. Bu ne zamana kadar böyle “çabuk, çabuk, çabuk!” sürecek? Tahminimce en azından 2024’te Plüton Kova’ya giriş yapana kadar ama Plüton’un Kova’daki işini de düşünürsek, 2030’ları da belki bu yükseliş spiralinin içinde tutmalıyız. Fakat, yine fikrimce, önümüzdeki bir-iki yıl içinde göreceğiz ki, enerji değişiminden dolayı sarsılmalar, vs. sona erecek. Bu değişime ayak uyduracağız ve uyanmış olan insanların sayısı da çok daha fazla olacağı için bence güncellemeler, uyum sağlamalar, vs. yani kısacası değişim çok daha yumuşak hissettirecek.

Bu haftaya bakarsak ve 5D astrolojiyi yol haritamız olarak alırsak, geçen dolunayın bizi bu haftaki değişimlere hazırladığını da görebiliriz.  Simya işbaşında!

16 Eylül – Merkür ve Chiron zıt açısı: İletişim şifası! Sözcüklerimiz çok önemli. Nasıl iletişime girdiğimiz, ne söylediğimiz, beden dilimiz, ses tonumuz, anlama ve anlaşılma becerilerimiz şifaya açık. Tek ihtiyacımız olan farkındalık.

17 Eylül – Venüs ve Chiron zıt açısı: Değerlerimiz ve ilişkilerimiz şifalanıyor! Bu fırsatı değerlendirelim! Kalbinizin kırılmış olduğunu veya kırılmaya açık olduğunu düşündüğünüz her alana sevgi merhemiyle yaklaşın. Siz, değerlisiniz. Siz, sevgisiniz. Aksi sadece kötü bir hayal.

18 Eylül – Satürn ileri dönüyor: Aktive ettiği derece “Antik granit rölyef” yani kalıcı olan değişikliklerin başlangıcı. Hayatınızda gereken iş neyse ona olan bağlılığınızı ilan edin ve uygulayın! Kendi sorumluluğunuzu üzerinize alın! Başınıza gelen her şey, tüm seçimleriniz ve sonuçları, sizin ektiklerinizin sonucudur. Kötü kader yok, kötü şans yok. Yanılsamalarla alınmış kararlar var. Özgür iradenizin sahibi sizsiniz. Bundan böyle, yeni farkındalığınızla ve özgür iradenizle kalıcı bir iz bırakma şansına da sahipsiniz. Satürn bir daha 2048’e kadar Oğlak’ta geri gitmeyecek. Kaçırılmaz bir fırsat. Tarihinizi yeniden yazın.

19 Eylül – Mars ve Plüton üçgen açıda: Tutku! Değişim cesareti! Klasik ama tekrar ediyorum: Küllerinden yeniden doğmak.

21 Eylül – Jüpiter-Neptün kare açısı: Bu yılki üçlünün sonuncusu. Büyük bilinmezlik! Noktaları birleştirmeye devam. Sınır yok. Kalbiniz sizi nereye götürüyor?

22 Eylül – Mars-Satürn kare açısı: Kararsızlığın sebebi şüphedir, şüphenin sebebi korku, korkunun sebebi ise kendine ve evrene güvenmemektir. Hepsini salıverin! Zihinden çıkın. Beden yalan söylemez, bedeninize yönelin. Ve hayır demeyi öğrenin.

23 Eylül –  Ekinoks: Ve haftaya bugün Ekinoksla dengeleneceğiz. Bu konuda konuşmak için daha çok vaktimiz var.

İşte böyle yoğun bir haftayı en verimli şekilde nasıl geçirebiliriz?

  • Nerede olursak olalım, nasıl hissedersek hissedelim, bulunduğumuz noktanın, hayatımızın sorumluluğunu üzerimize alalım.
  • Değerlerimizi berraklaştıralım.
  • Bu değerler doğrultusunda gerçekten ne istediğimizi ve nasıl hissetmek istediğimizi belirleyelim, hatta yazalım.
  • İstediklerimizle bağdaşmayan anıları (ki her anı aslında bir izlenimdir ve kesinlikle tarafsız değildir) silelim. Sizi o anılar tanımlamıyor. Onlar oldu ve bitti.
  • Gelecek zaman çizelgesinde yeni ve gerçekçi, yani değerlerimizle uyuşan anılar yaratalım. O çok güçlü hayal gücümüzü kullanalım.
  • Düşüncelerimiz ve niyetlerimiz uyum içinde olsun. (Bunun için yöntemler bölümündeki yaratım metotlarından yararlanabilirsiniz. Bağlantısı burada)

Ve şimdi, ilerleyen Satürn’ü onurlandırmanın vakti. Buna yüzde yüzünüzü verin.  Yeni bağlantılar, yeni eş-zamanlılıklar ve yeni fırsatlar şaşırtıcı bir şekilde belirmeye başlayacak. Bunlar enerjik açıdan Satürn Oğlak’a girdiğinden beri (Aralık 2017) yapılanmaya başlamıştı, şimdi fiziksele dönüşmeye hazırlar.  Aklıma geçenlerde tekrar karşıma çıkan Carl Sagan sözü geliyor:

“Kozmos içimizde. Bizler yıldızları yaratan maddelerden yapıldık. Biz, evrenin kendini tanıma yollarından biriyiz.”

Biz, Satürn’den, Mars’tan, Chiron’dan, Zodyaktan ayrı değiliz. Biz, onlarız. 5D Astroloji bizim niyetlerimizi gerçekleştirmemiz için enerjileri düzenliyor.

Bu hafta, çılgınlığın ortasında anlamı bulmak, geçmişi şifalandırmak, kendimize söylediğimiz yalanları sonsuza dek silmek, noktaları birleştirmek ve geleceği hazırlamakla alakalı. Dolunay enerjisi hala bizimle, üzerine yukarıdaki katmanlar da ekleniyor. 2020’ye giden yol tamamen açıldı. Bu, 3D ve 5D arasındaki köprüdür. Üç aydan biraz fazla zaman içinde 26 Aralık’taki güneş tutulması ve sonra da Ocak 2020’deki büyük Plüton- Satürn birleşmesine hazır olacağız. Kendinize kalıcı bir değişim temeli yaratın. Bu mümkün.

Bu yazıyı hazırlarken gelen Yaratan mesajını sizlerle paylaşmak istiyorum:

Sonsuz Resim

Bugün, sonsuz resme bakmaya davet ediliyorsunuz. Deneyimlediğiniz, neşe-keyif-coşku, mutluluk ve sevgiyle karşılaştırıldığında negatif sadece ufacık bir parça. Evren size yapbozun tamamını ve her parçanın nasıl da ona uyduğunu görme şansı veriyor. Ve onu bir defa gördünüz mü, geri dönüş yok. (Gülümseyerek) Hazır mısınız? İzin veriyor musunuz? – Yaratan

Yani, yukarıda bahsettiğim değerlerini berraklaştırmak, noktaları birleştirmek ve yanılsamaları bitirmek, çevrenizdeki sisi üfürüp dağıtmak çok kolay. Niyet edin, izin verin. Gerçeğe dönün.

Deneyimlerinizi tüm okuyucularla paylaşacağınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Yorumlarınızı elimden geldiğince çabuk onaylayacağım. Hepimize kolay gelsin!

©Mor Alev 2019


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında kanuni işlem yapılır. http://moralev.com

117 comments

  1. Başak burcuyum. Cumartesi günü hayaller-istekler ve gereksinimler arasındaki farkı anladım. Ayaklarımın yere basmadığını, boş yere aptalca bir iyimserlik içinde olduğumu farkettim. Gereksinimlerim başka, isteklerim başkaydı. Kandırıldığımı, aldatıldığımı ve boşa zaman harcadığımı hisettim. Çok çok kırıldım. Şiddetle sarsılıp silkelendim. Ardından bu kırgınlıktan doğan çok yoğun bir harekete geçme isteği oluştu içimde. Fakat hayallerime ve isteklerime kavuşmak için değil, şu anda gereksindiğim şeyleri elde etmek için. Yoğun bir çalışma başlattım. Sorulması gereken soru şu: “Şu anda” neye ihtiyacım var?. Öncelikleri belirlemek her zaman ama her zaman çok önemli. “Şimdi” ertelenemez, görmezden gelinemez. Bunu çok iyi bir şekilde idrak ettim.

    Liked by 2 people

  2. Ben çok fazla eş zamanlılık yaşadım özellikle bu haftasonu. Bir de neredeyse telepati diyebileceğim durumlar. Kariyerimle ilgili niyetlerim güçlendi, bir süredir sanki hiçbir şey yapmak istemiyor gibiydim, bu durum değişti. Ama yaklaşık 2 yıldır ne yapmak istediğim konusunda o kadar çok dalgalandım ki, bu da bir dalga değildir umarım diye düşünüyorum. Çünkü olması için tüm gücümle çalışacağım, umarım öncekiler gibi yarı yolda hevesim geçip de yarı yolda bırakmam.

    Liked by 3 people

  3. Öyle gergin öyle mutsuzdum ki tarif etmesi zor. Hayal kırıklıklarıyla dolu hastalıklı bir hafta sonu. Yaşamın gereksizliğini düşündüm hep. Mutsuzluktan ağladım. Galiba yükseliş enerjilerine bayaa bi uzağım. Yay-yükselen balık.

    Liked by 2 people

    1. Bu tipik bir arınma süreci olarak geçmiş sizin için. Şimdi yeni günün ışığında asıl o duyguların yalan olduğunu görebilirsiniz. Duyguları değiştirebilirsiniz. Sevgilerle

      Liked by 2 people

  4. Muhteşem enerjilerle dolu bir haftasonu yaşadım. Meditasyonlarımda enerjilerin ozellikle kalp cakrasini nasıl etkiledigini hissettim. Adeta açıldı ve kocaman oldu. Pencereyi açıp tüm evreni canlıları tek tek hissettim hepsine sevgimi yolladim. Sanki herşeyin rengi artık daha parlak. Kendimi hafif hissediyorum. Hep boyle hissetmek dileğiyle 🙏

    Liked by 5 people

  5. Yatak istirahati benim için tam anlamıyla gerçekti, beklenmedik ve sanki ‘yalandan’ ama çok etkili bir soğuk algınlığı bahanesi ile kasıtlı hastalanmış ve yatak istirahatine dönmüş gibiyim. Beni her defasında önemsiyor gibi yapıp her manada terk eden annemi ziyaret etmiş ve yatağa düşmüş buldum kendimi. Tavsiyeleriniz ve deneyimlerim doğrultusunda teslim oldum. Bu durumun benim değil onun sorunu olduğunu gözlemledim. Rehberlik ve emeğin için teşekkürler. Şu geçen yazı da bahsi geçen noktaları birleştirme kısmını yeteri kadar anladığımı sanmıyorum açıklaması için vaktiniz olursa memnun olurum.

    Geçişlere gelince aynı hızda yaşanıyor bende de fakat detaya inecek olursam daha çok geçmiş ve şimdiki zaman kararlarım arasında gidip geliyor duygu ve fikirler. Yüksek derecelerde acı çıkıyor bazen içimden şifa desteği isteğim ve nefesle kısa sürüyor . Esas ilginç olan son dönemde çocukluğumdan gelen Önemli bir psikolojik sorun belirtisini yeniden yaşıyorum aşırı yeme sorunu manasız bir yemek yeme eğilimi, serbest bıraktım ve izledim duruma gülmeyi seçtim sinir bozucu bulduğum bu ailevi travmalarımdan kalan bağımlılık ve stres bozukluğu durumu ben durumu takmayıp destekledikçe bu sabah itibari ile durdu. Kendime gün içinde ne yemek istersen izin veriyorum dedim. Kilo Alman sorun değil diye destekledim ve eğlendim. Zorlu bir kaç gündü açıkçası. Ama şimdi iyiyim. Süreçte size ve hepimize ayrı ayrı şifa ve bol sevgi diliyorum.

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Eylül, dolunay yazısında paylaştığım resimlerden ikincisine bakın. Noktaları ( yani ipuçlarını) birleştirdiğinizde büyük resme ve berraklığa ulaşırsınız. Sevgilerle geçmiş olsun

      Liked by 1 kişi

      1. Hamileyim ve doğum yapmama 4 haftam kaldı. “Beni her defasında önemsiyor gibi yapıp her manada terk eden” bir annem var benim de. Uzun zamandır alkol problemi de var. Sözde bana destek ve yardım etmeye geldi. Haftasonu başlayan gerginliği Pazartesi günü zirve yaptı ve sinir krizi yaşamama sebep oldu. Çok korktum bebeğime bir şey olacak diye. Umrumda değilsiniz diye bağıran bir anneyle ne yapabilirim bilmiyorum. Sizin vermiş olduğunuz “Yaratanım onunla huzur bulmama yardım et” diye dua ediyorum ama yetmiyor sanki. Bütün umutlarım tükendi annemle ilgili, anne olmama bu kadar az zaman kalmışken.

        Beğen

  6. Merhaba,ben de -sadece bu son günlerde değil,birkaç haftadır amacımı kaybettiğimi,bu nedenle de bir nihilizm içine girdiğimi,ayrıca da bir kırılganlık,alınganlık yaşadığımı farkettim.Arasıra ve son birkaç haftadan önce amacım çok belirginleşmişti ve harika dokular içindeydim:Benim için sembolik olan bir 16.kat var.Herşey ancak oradan ve yukarısında olası.Meditasyon,Grace,Kendim.Nefes.
    Aslında yıllar önce oralardaydım ama bazı nedenlerle- tabiri caizse,oradan aşağılara düştüm..Oraları unuttum.Yıllar sonra,daha yeni yeni hatırlamaya başladım..Evet,amacımı zihinsel olarak hatırladığımda güven ve sabrı,seçiyorum.Duygusal olarak yaşadığımda da şükrediyorum sevinç içinde.
    Size de ayrıca teşekkür ederim.Yazdıklarınızı çoğunlukla birebir yaşıyorum.Sevgiler..

    Liked by 2 people

  7. Haftasonu hem evlilik yıldönümümüzdü, hemde oğlum ateşlenip hastalandı ki endişeye paniğe en çabuk girip, kötü senaryoların gözümde çokça canlandığı bir haftasonu oldu, özellikle çarşamba gününden beri.
    Hepimize şifa olsun.

    Liked by 2 people

  8. Merhabalar…
    Duygularımda, iş hayatımda tam bir belirsizlik yaşıyorum. Ve sorguluyorum neler oluyor? Cumartesi yoğun başladı ama tam bir bilinmezlik içinde.Akşam üstü bir anda baş dönmesi tansiyon mu acaba dedim biraz uzandım. (Ki ben nadir hasta olurum pek kendimi dinlemem)Sonra boynuma bir ağrı girdi sabah 5 e kadar sürdü. Pazar günü uyudum uyudum gündüz rüyaları sevdiğim erkeğin öldüğünü gördüm ( ki şu an aramızda net olmayan şeyler var) ama üzgün uyanmadım. Hala kararsızlıklarım var ama sanki bu bir iki güne netleşecek gibi geliyor bugün. Sanki bir anda aydınlanma gibi… hiç böyle kararsız kalmamıştım şaşkınım sanki elin kolum bağlanmış gibi. Ve ben canlı neşeli keyifli enerji dolu bir insanım. Bir ortama girdiğimde önce benim pozitif enerjimi hissederler☺️ Yay kızı yükselenim Oğlak
    İçimden gelenleri yazmak istedim
    Sevgiler🌺

    Liked by 2 people

  9. Merhaba çok keyifli geçen Cuma gününden sonra hafta sonunu uyuyarak ve birazda gergin geçirdim. Erkek arkadaşımla 4 aydır süren güzel giden bir ilişkimiz vardı fakat bir kadınla ilgili (daha birlikte olmadım sözü )beni kırdı ve incitti bir süre girdiğim sosyal ortamlardan ve ondan uzaklaşma kararı aldım Defalarca özür diledi fakat incinmişliğimi üzerimden atamıyorum Sizce bu bitmesi gereken bir ilişkimi doğru yolu bulmama yardımcı okursanız çok sevinirim Kendimi kocaman bir boşlukta hissediyorum Sevgiler

    Liked by 3 people

    1. Sevgili KU, ilişkilerimiz bizi bize yansıttığına göre, siz kendinizi vazgeçilmez, sevilebilir, değerli buluyor musunuz? Bu bana ilişkiyle ilgili hiçbir şey söylemiyor ama sizin kendinizle ilişkiniz hakkında çok anlamlı ipuçları veriyor. Sevgilerle

      Liked by 2 people

  10. Haftasonuna kadar bir süredir yönsüz ce dağınık hissediyordum kendimi ve yalnız. Haftasonu sörf yalnız olmamak adına istemediğim görüşmeler içerisinde yer aldım. Ve boğazımda bir ağrı ile geçti haftasonu. Kendimi daha iyi ifade etmem ve kendi değerimi bilmem konusunda uyarı aldığımı düşünüyorum. Değer hissini sadece kendi kendime verebileceğimi, onay ihtiyacı duygusunu iptal etmen gerektiğini öğrendim. Yalnızlık sandığım şeyin kendimle başbaşayız olmak olduğunu, bundan keyif almanın da kendimi çok sevmekten geçtiğini anladım.
    Ve kariyer. Tam da 2017 aralığında oğlak olarak girdiğim iş yolunda yükselişe geçebileceğim bir dönemi boşvermişlik ve karamsarlıkla geçirmeye başladığımı farkettim. Şimdi ve kendim için en iyisini, en doğrusunu yapmaya niyet ediyorum. Sevgiyle

    Liked by 2 people

  11. Merhaba Sevgili Mor Alev
    Yazınızın ilk girişini okuyunca gene yalnız olmadığımı hissettirdiniz bana. Pazar günü barsak sorunu yaşadım ve tümüyle yattım. Arındığımı düşünüyordum.Ve bu sabah yazınızı okudum.Her mesajınız beni şifalandırıyor. Sizi tanıdığım için Yaradan’a teşekkür ediyorum.

    Liked by 3 people

  12. Sevgiyle selam..
    Haftasonuna girmeden başlayan güzel enerjilerin öncelikle histeri tarafını yaşadım. Duygu yoğunluğu,durmadan gülme hali hafif sarhoşluk gibi etkiler ile. Fakat arka planda bir yıkama enerjisi ile. Haftasonu ise uyuşuk durgun ağlamalı çözülmeli enerjiler ile devam etti.
    Güneş tutulmasından bu yana belki de ilk kez kolektifin nefes aldığını hissediyorum,tüm farkediş ve çözülmelerin arasında balık dolunayının ferah havası hakim.
    Şükürler olsun tüm yaz ayından sonra bu enerjiler için..

    Liked by 3 people

  13. Hafta sonu sakin bir şekilde evde çocuklarla geçti. Zorunlu birkaç durum hariç neredeyse kimseyle iletişime geçmedim. Özellikle küçük oğlumun bir aydır üzerinde çalıştığım ders çalışmama sorununu çözdük diyebilirim :)) Evimiz için yeni kuralları belirledik ve uygulamaya başladık. Her şey yoluna ve düzene girdi. Kendi içimde ise her ne oluyorsa benim için en iyi olan şeyin olduğuna inancım artık tam. Bu nedenle kendimi huzurlu ve güvende hissediyorum. Geçmişte olan ve beni üzen anılar geçmişte kaldı. Her an yeni anılar yarattığımın farkındayım. Yeni yaratımlarımın neşe, keyif ve coşku dolu olmasını diliyorum ve öyle de oldu :))

    Liked by 2 people

  14. Merhaba
    Ben çok şiddetli vücudumu kilitleyen yerinden oynamadan yerde yatmak zorunda olduğum 2 gün geçirdim.Hala etkileri devam ediyor.Ağrıdan acıdan çok ağladım çok bağırdım.Neden kendime böyle bir gerçeklik yarattığımı sorduğumda öncelikle annem sonra en yakın aile bireyleriyle ilişkilerimi şifalandırmak ve sorumluluklarımı netleştirmek için cevabına ulaştım noktaları birleştirerek.Hepimiz kendi hayat planımızı yaşarken sevgiyi gittikçe daha güçlü hissediyoruz.Sonsuz teşekkürler

    Liked by 2 people

  15. Haftalardır hatta aylardır ilk kez “huzur”a yakın duygular hissettim bu hafta sonu. Dün uyandığımda sağlıklı yaşamla ilgili düşünceler vardı kafamda. Dolunay boyunca istediklerim netlik ve huzurdu. Bir kaç gün içim bile olsa bunları yeniden hissedebilmek iyi geldi. Şimdi en çok istediğim şey amaçlarımı gerçekleştirmek. Şükürler olsun ki amacımı biliyorum.

    Liked by 2 people

  16. evet, ilişkilerimiz bizim bize yansımamız, bende kendimle ilgili bazı şeyler farkettim. Aynen yazıda yer aldığı gibi, aslında bende olan ama bana ait olduğunu farketmediğim, hep başkalarına ait olduğunu sandığım duygularla yüzleştim bu hafta sonu. Aynen şifalanması için bilincime çıktığını düşünüyorum. ve bu süreçte aslında ne yapmam gerektiğini de tam olarak bilemiyorum. Umarım en kısa zamanda tüm bu duygularım sevgiye huzura dönüşür. Hepimiz için en iyisi olsun….

    Liked by 2 people

  17. Merhaba,
    Haftasonu benim için soğuk algınlığı ile geçti, boğaz ağrısı, burun akıntısı. Ne zaman nezle olsam aklıma Kryon’un bir sözü geliyor “Eğer nezle olduysanız sevinin çünkü bilinçte bir ayarlanma yaşıyorsunuz.” 🙂 bilmem cuma günü de hissedenler olmuş mudur, benim için enerjisi çok yüksek, odaklanmanın enerjisini fizikselde güçlü bir şekilde hissettiğim bir gün oldu. Batıl inançlı biri değilimdir, 13. Cuma’nın sihirli bir gün olduğuna inanıyorum + bir de Dolunay vardı. Özellikle zihnimdeki sesi , odağımı bolluk ve bereket düşüncelerine odaklamaya çalıştım. Gerçekten insan yaratabildiğini hissettiğinde niyeyse bir ürküyor, sanırım bu da bir bolluk meselesi😁
    Hafta sonu daha önce pek cok kez karsilastigim bir olay örgüsü yine karşıma çıktı, yapmadigim bir sey için suçlandım, yalancı dendi, ve arkamdan sikayetler edildi, bu konuda hicbir sey yapamadım ve boyle bir duruma her seyden habersiz, oldugum gibi oldugum bir halle dusmek cok cirkin hissettiriyor cidden. Kendin olamazsin utanmalisin. Bir yandan sesi cok cikanin hakli olmasi beni cok caresiz hissettiriyor. Varligimin devamli kusurlarinin arandigini hissediyorum ve ne yaparsam yapayim bastan hataliyim, sucluyum ve utanmam gerekiyor kendimden. Dun aksam agladim agladim. Icimden kendimden ozur dilemek geldi. Bu davranis benim kendime yaptığım bir acimasizlik olabilir mi. Yine de yuzeye ciktigi icin mutluyum.

    Liked by 2 people

    1. Elbette. Bu sizin yaratımınız. Şimdi bunu bildiğinize göre çok kolay salıverebilirsiniz. Hatta kendinizden özür dilediğinize göre şimdi yapılması gereken, bu özrü kabul edip kendinizi bağışlamanız. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  18. Merhabalar,
    Yazılarınız ilham verici ve dönüştürücü niteliğinde.Öncelikle teşekkürü bir borç bilirim.
    Güzel bir haftasonu oldu.Özellikle dün çok enerjik ve iyimser uyandım.Tüm günüm öyle geçti.İyilik halim ve motivasyonum gittikçe artıyor kendimi takib ediyorum.Tetikleyici niteliğinde izlediğim bir gerilim filminin ardından (çünkü ana konum korku!) yatağa gittiğimde biraz korku üzerinde düşündüm.Ve konu babama bağlandı.Zihinsel olarak biliyorum bunu aslında ancak başka bu başkaydı.Gücü,kuvveti ve cesareti babadan alıyoruz.Korkusuz olmak,daha cesur olmak ve gerçekten özgür olmak ve tüm bunların Evren’in sözlüğünde karşılığının=baba olması bilgisini (bilgi değilde bilme hali daha iyi tanımlıyor) tüm hücrelerimde deneyimledim.
    Bazen duygu tetikleyicisi olarak film,müzik yada sevdiğim kitapları tekrar tekrar dinleyip okuyorum.Bu sizce doğru birşey mi?
    Bugün ki fakındalığımla bana zararlı gibi gelmiyor ancak kendimi zorluyor olabilirmiyim?
    Kucak dolusu sevgiler..

    Liked by 2 people

    1. Farkındalığın hiçbir türü zararlı değildir bence. Ancak şimdi bu farkındalığa sahipseniz, enerjinizi, davranış, düşünce ve alışkanlıklarınızı nasıl değiştireceksiniz? Asıl konu fikrimce budur. Sizin için güç, cesaret ve kuvvet babadan geliyor gibi olabilir ama bu doğru değil. Bunlar cinsiyetsiz niteliklerdir. Çocukluğumuzda bu konuda kimin inanış, davranış ve şartlanmalarını kabul ettiyseniz oradan gelir. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

  19. keyif-neşe-coşku ve aşk içinde ve anda, her şeyin tamamen kendi akışında şekillendiği şahane bir hafta sonu geçirdim. bir ağaca olan sevgimin gözlerim dolacak şekilde yoğun içimden taştığı, etrafa aktığı, suyu kucaklamaya çalıştığım bir coşku yoğunluğu ve en çok şükür duygusu içindeydim. aklıma girmeye çalışan sevimsiz birkaç anı oldu üzerinde düşünemedim bile. o kadar gereksiz geldi 🙂 benim için son 2-3 aydır en net olan değişim korkusuzlaşmak, endişesizleşmek, ve güvenmek. öyle de devam ediyor. Bu özellikle bazı konularda çok net; iş, kariyer, bereket ve bolluk gibi. her kanaldan akmasına izin veriyorum.
    size de uzun zamandır rehberliğiniz için teşekkürlerimi iletmek istiyorum.
    sevgiyle

    Liked by 3 people

  20. Hava soguktu ama ben kendimi ormana atıverdim çıplak ayakla 🤦🏻‍♀️☺️Ve doğa ananın bana verdiklerini toplayarak şükürlerimi sunup döndüm. Kötü hissettiğim hislerimi kontrol edemediğimden dolayı yalnız olmayı seçtim. Ama işin garibi ormandan döndükten sonra tuhaf bir halsizlik oluştu,uzandığım yerde uyuyakalmışım.
    Uyandığımda sebepsiz ve inanılmaz huzurluydum. Bu geçişin herkesin hayrına olmasını dilerim dünyamızın bize değişmemize ihtiyacı var GEÇ OLMADAN 🙏❣️🍀😘😘🙋🏻‍♀️

    Liked by 1 kişi

  21. Haftasonuna kadar tam bir enkazdım. İstemediğim bir haber aldım ve tam iki gün uykularım kaçtı. Başkalarının hayatım üzerinde bu kadar etkisi olmadı benide şaşırttı. Bu konuda ne yapmam gerektiğine de bilmiyorum.Haftasonu ise daha sakin daha dingindim. Anlamaya çalıştım ama hala kırgın ve yorgun olduğumu biliyorum. Çoğu şeye anlamlandırmaya çalışıyorum ama iyice karışıyor. Hissettiğim yanlızlık ve korku da cabası. Verdiğim yanlış kararların çoğu bu dönemde kendini gösterdi. Şifalanmayı hissetmiyorum ama umarım gerçekleşiyordur✨🙏🏻

    Liked by 2 people

  22. Merhaba, son iki haftadır büyük bir tadilatın içindeydim. Her zaman bu tür durumlarda endişe ve nasıl olacak kaygısı yaşayan ben bu sefer inanılmaz rahat, huzurlu ve güvenle geçirdim bu süreci. Kolaylıkla geldi geçti. Ve içimde ki neşe, keyif çoşku üçlüsünü mutlulukla yaşadım. Hafta sonu bir tamamlanma hissi ve cesaretle adım atmanın keyfini sürdüm. Kışın yaşadığımız yere döndüm. Bir de fark ettiğim düşüncelerimi zihinsel ilettiğim eşimin aynı anda sözlü olarak bunu cevaplaması oldu. Birleşmesi gereken noktalar olduğunu biliyorum. Bir şeyin içinde olacağım ve ondan keyif alacağım bir uğraş olacak bu. Henüz bilmiyorum ama olacak… Sevgiler❤️

    Liked by 2 people

  23. Merhaba, benim bu hafta sonum oldukça hızlı ve yoğun geçti, ancak hiçbiri gerçek yaptığım programlar ile gerçekleşmedi. Yani hep bir iptal ve yeni beklenmedik bir program, zincirleme ziyaret, buluşma ve koşturmakla geçti .Hiç şikayetim yok çok şükür. Bununla birlikte program değişimini pek esnek karşılamam genelde, hep hazırlık yapar ona kendimi önceden hazırlardım. Zamanı kontrol edemedim yani :)) Akışta kaldım sizin deyiminizle. Şimdi düşününce bu en yapamadığım şeydi.

    Liked by 2 people

  24. Gerçek anlamda farkındalığımı “fark ediyorum”. İç sesim konuşurken olumsuza döndüğünde, yine içim onu duyuyor ve durduruyor. Bazı işaretleri düşünüyorum, daha fazlası gözümün önünde duruyor.
    Geçmişimdeki herkesi çok hızlı affedebildim bu hafta.
    Lütfen burayı okuyan arkadaşlar, kendinize dönün ve kendinizi anlayın, sonra her şey çok hızlı çözülecek. Ve düşünce & dileklerinizde hep, “bütünün iyiliği için de … “diyin. Hepimiz bir şekilde birbirimize bağlıyız ve ne kadar çok kişi iyileşirse biz de iyileşeceğiz…

    Liked by 3 people

  25. Bir muğlaklık içindeyim. Durmak huzursuz ediyor, eylem içimden gelmiyor. İçimi coşturan bir iş yaparken şimdi bu coşkudan uzak düşmüş gibiyim. Oğlak olarak bu dönemde ya berraklaşamazsam, sorumluluğu alamazsam kaygısındayım. Bütünü kavrayamadığım için gerçek olmayan dertlerde miyim diye düşünüyorum ama hislerimden de tam emin değilim.

    Liked by 2 people

  26. 2019 yaz mevsimi benim için yalnız, tatilsiz ve yaşadıklarımdan dolayı çokça ağlayarak ve dersler çıkararak geçti… Yaşadığım olumsuz olaylardan dolayı hep başkalarını suçlarken aslında kendi seçimlerimin bir sonucu yaşadığımı farkettim. Zaten ondan sonra çözülmeler başladı. Yaşadığımız son dolunay ise umut, hayatı akışına bırakma ve yüksek enerji hissi verdi bana.. Yaz dönemindeki tutulmalar, dolunaylar, gezegen değişimleri ben de büyük bir arınma ve farkındalık yarattı.. Şimdi karşıma çıkacak yeni fırsatlara, değişimlere hazırım… ve içimde tarif edemediğim büyük bir heyecan var. Kalbimin hızlı atışına engel olamıyorum.. Yaz boyu (aslında yaklaşık 4 senedir) sizin tüm yazılarınız ve yönlendirmeleriniz rehber oldu bana.. Sevgiyle değişime hazırım. Teşekkür ederim

    Liked by 2 people

  27. Haftasonum çok karışık duygular içinde geçti. Çok keyifli bir akşamda içimde kocaman boşluk. Bir yandan ümit bir yandan korku ve endişe. Bir yandan heyecan ve mutluluk, bir yandan bilinmezliğin verdiği huzursuzluk… Hep inişli çıkışlı. Saatim hatta dakikam dakikama uymuyor. Yürüyüş, meditasyon, yoga, kitaplarım, arkadaşlarım. Hiçbiri yetmiyor içimdeki huzursuzluğu, boşluğu gidermeye. Dolunayda kolaj yapmaya karar verdim. İlk kolajım. Keyifle yarattım arzuladığım geleceğimi. Ertesi sabah mantıksız gelen fotografı çıkardım. Yenilerini yapıştırdım yerine. O da içime sindi. Kararsızım. Her konuda. Adım atamıyorum. Başta sağlığım ve sevdiklerimin sağlığı olmak üzere şükredeceğim çok şey olduğunu bilmeme rağmen göz yaşlarıma engel olamıyorum. Bana iyi gelmeyeceğini düşündüğüm platonik aşkımı serbest bırakma kararı aldım. Yeniye yer açmak için. Üzülmemek için. Kalbim anlamıyor. Imkansız diye birşey yoktur deyip duruyor. An’da kalamıyorum. Geçmişin güzel an’larındayım. Gelecek için karışık mesajlar verip duruyorum. Çok çok karmaşığım. Bilmiyorum demek güzel deniyor. Dışarıdan bakılınca katılıyorum. Yaşarken sabrın da sınavlarımdan biri olduğunu deneyimlemek kolay değil. 43 yaşımda yeniden başlıyorum hayata. Hata yapmamak için başlayamıyorum. Şu anda sadece sürükleniyorum. Bir düşünceden, bir duygudan diğerine…
    Yazılarınız günümü aydınlatıyor, bana güç ve ümit veriyor. Hatta bazen sadece benim için yazılmış hissine kapılıyorum. Böyle bir paylaşım imkanı sunduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim. Yaznak, paylaşmak iyi geldi. Sevgiyle kalın😇

    Liked by 2 people

  28. Günaydın, teşekkür ederim. Bu hafta sonu katmanlı bir yay burcu (yükselen de yay) olarak özgürlüğün sonsuzluğunda uçtum diyebilirim. Sabah 9 çıktığım eve ertesi sabah 8 de geldim. yaşamımda hiç denemediklerimi yaşadım, hiç gitmediğim yere gittim, cumartesi günü hiç tanımadığım birinin evine gittim, ne de güzel hissettim, akşam tiyatro gecesi, çok iyi geldi, geceyi aile dostumun evinde geçirdim ki daha önce hiç kalmamıştım çünkü evlerimiz çok yakın 🙂 bununla birlikte rahatsız bir uyku, ertesi gün, pazar günü de evde oturmamacasına koşturmaca, temizlik ve üstüne akşam yoga dersi verme ve gece yorgunluktan uyuyamama 🙂 anlayacağınız benim için sıra dışı, çok hızlı bir hafta sonu oldu. Yapboz kolaylıkla, neşe, keyif ve coşku ile tamamlanıyor, izin veriyorum, şükran.

    Liked by 3 people

  29. Merhabalar
    Ocak 2019 dan beri yaşadıklarım sanki beni yaşlandırdı. Ama muhteşem bir dönüşüm içinde olduğumu sonradan anladım. İş hayatımda ki arkadaşlarımla ilgili son derece güzel gelişmeler yaşadım tabii ki bu benim isyanım ve masaya yumruğumu vurmamla oluştu. Sonra özel hayat sınavına girmişim farkında değildim. Nisan ayında hiç ummadığım hiç olmayacak birine deliler gibi tutuldum. Ama bunu en son 20 yıl önce yaşamışım yani o derece çılgın hissediyorum. Sonra bu durum beni boğmaya başladı kurtulmak istiyorum, çırpınıyorum, sanki bataklıkta gibi daha da çok batıyordum. Yanlış bir kişiydi kendisi. Bu son 5 ay hayatımda ilk defa hayattan yaşamdan soğudum ve ölmeyi düşündüm ve diledim. İğrençç bir duyguydu size anlatamam. Utanç verici aynı zamanda. Ben nasıl böyle hissederim nasıl bu kadar çaresiz, yaralı bir hayvan gibi ormanın ortasında kalırım dedim hep. (buda kibirden) Ağlamaktan içim dışıma çıktı. Evimden arabamdan arkadaşlarımdan ailemden her şeyden nefret eder olmuştum. Hani, buzlu göle düşmüşsün de oradan çıkınca deliler gibi titrersin, kendini sıktıkça daha da çok titrersin ve yanındakiler sana sıkma kendini serbest bırak bak birazdan geçecek ısınacaksın derler ve sende o anı yakalarsan bir den bire durur ya titremen aynı onun gibi bir durumdu. 30 Ağustosta kendimi ve dişlerimi sıkmayı bıraktım teslim oldum. Tamam dedim acı, geç içimden elinden geleni ardına koyma. Bıraktım kendimi boşluğa. 15 gün sürdü. Bir de baktım ki nasıl huzurluyum. Bitirdim o arada ilişkimi de. Sanki hiç yaşanmamış yada 20 yıl önce yaşanmış gibi gülümseten hatıraları kalmış sadece. Bu nasıl oldu. Nereye gitti onca ızdırap keder. İnanılmaz bir şey. Sanki üzerimden kutsal su döktüler. Sanki tanrı saçlarımı okşadı, bana sakince hişştttt tamam geçti dedi. Yazarken bile gözlerim dolu dolu oluyor. İçimde ki huzuru ve mutluluğu keşke görebilseniz. İlişki sınavı mı da verdim diye düşünüyorum. Şimdi sahip olduğum her şeye sarılıyorum dediler gibi, kahkahalara kırlarda bayırlarda koşmak çığlık atmak zıplamak istiyorum. Çimlere uzanıp güneşe yüzümü dönüp gözlerimi kapatıp hayaller kurmak istiyorum. Tanrının nefesini içimde hissediyorum. O lanet önümü kapatan sis perdesi kalktı, fırtına durdu ve ben hayatın tüm renklerini yeniden görmeye başladım. Sanki kördüm sanki savunmasızdım sanki biri beni önümü görmediğim için uçurumdan aşağı atacak gibiydim. Dilerim hepinize bu huzur bu mutluluk bu aymışlık gelsin.. Ne desem boş hala görmeyene ama ahh keşke gelsen de görsen bu taraf ki cenneti, gözlerimizden akan cennet hemde. Aynaya bak. Sende her şey, içinde, gözlerinde. Kendimi ve sizleri seviyorum :)))) Sevgilerimle Sevgi ….(Güneş Balık,Ay Oğlak,Yükselen Akrep)

    Liked by 4 people

  30. Sevgili Mor Alev hayatımda hiç yaşamadığım sert açılı bir değişim dönüşümü yaşıyorum şu son 1 yıldır ..Çevreme bakıp daha sert açılı dönüşümler yaşayanları gördükçe yalnız değilim diyorum.. Bu anlamda bugünkü mesaj kalbime su serpti.Daha güzel günleri hep birlikte yaşayacağımdan eminim.Çekirdek ailem ve kalbim en çok şifalandırdıklarım..Yaklaşık 5 6 yıldır aktif olarak takipçinizim.Ama son 3 yıldır 1 gün bile eksiksiz sizinle ve çalışmalarınızla beraberim. Çalışmaları uyguladıkça önce kendime çalışmanın en doğru yol olduğunu daha iyi anladım. Paylaşımlarınızı sizi ve yazı sahiplerini de anarak danışan,öğrenci ve dostlarımla sık sık paylaşıyorum.Yüzlerindeki gülümseme ve kalplerindeki parıltı mutluluk ve şükran sebebim..Tüm bunlar için minnettarım ❤ Hakkınızı helal edin. 2001den bu yana çalıştığım nefes öğretisinin de blogda sürekli karşıma çıkması ayrı bir sevinç nedenim. Tüm güzellikler sizinle olsun bizimle paylaştıkça size daha çok aksın.Ayrıca tüm aracılara da minnettarım..Sizi seviyorum ❤

    Liked by 3 people

  31. Bu haftasonu ruyalarimla baska gerceklikleri deneyimledim. Aklimdan gecen ve olsa nasil olurdu dedigim her senoryoyu ruyalarimda gordum. Sabahlari uyandigimda hangisi benim istedigim gercek yaratim dedigimi hatirliyorum. Bazilari bana nese cosku verirken, bazilari ise hüzün verdi. Bir seylerin sifalandigi kesin.

    Liked by 2 people

  32. Mor Alev Merhaba,
    Enteresan bir hafta sonuydu!! 14’ü sabaha karşı tüm bağırsak sistemim kendini resetledi! Yanında istifra sürecini de eklerseniz sabahı sabah ettim. o an arınmanın ne kadar derin ve geniş çapta hücrelerimde tamamlandığını hissettim!! akabinde öğlen saatlerinde çok uzun zamandır düşündüğüm çocuk yapıp yapmama hususu ile ilgili olarak beklediğim haber geçen hafta içinde adım atıp dönor bulunması çok uzun sürer diye düşünürken 4 gün sonra bulundu haberi geldi 🙂 47 yaşında ilk defa çocuk sahibi olmak için kalben adım atıyorum. son olarak eşim için haftalardır düzenlemeye çalıştım doğum günü tamamen bir fiyasko oldu. neredeyse anneler dışında kimse gelmedi! sizin beklediğiniz hafta sonu etkinliği gibi sönük bir yemeğe döndü. Benim de midemin hala can çekiştiği günün devamı olduğu için bende sönük ve sessizdim. birbirinden bambaşka 3 olay bu hafta sonuna damga vurdu.
    Sevgiler

    Liked by 2 people

  33. İş hayatımın en stresli 1 ayıydı. Cuma akşamından pazar akşamına kadar sadece yattım. Uyudum. Ağladım. Saatlerce.. Ruhumdan bana yol göstermesini istedim. Telefona bakmadım, kimse ile görüşmek ya da konuşmak istemedim. Sadece kendimi dinlemek ve hiçbir şey yapmadan yalnız kalmak istedim. Sizin yazı yazmanızı bekledim. Bir çok dolunay yazısı okudum. İşyerinde olup bitenleri düşündüm ve kabule geçtim. Kendimi, kendi değerimi seçtim. Rüyamda bir bebeğim olduğunu, yeni doğum yaptığımı gördüm. Böyle içimden bir şeylerin çıktığı, inziva ve tekamülün bol olduğu bir haftasonuydu. Bugün daha iyiyim ama. Şükürler.. 🙂

    Liked by 2 people

  34. Merhaba❤ aybasinda ruyamda herseyim kirmiziydi. O gun kafesinden kacan kirmizi bir papagan cok yakinima geldi.Kuzenim bunu hareket olarak yorumladi. Icsesim ise yarat dedi. O siralar oglum (icimdeki cocuk) belinden rahatsizdi. Saglik yarattim.
    Dun gece de ruyamda 1979da ölen babami gordum. Uzun zamandir ruyama girmiyordu.yogun bir ozlemle ve sevincle baba diye seslendim.uzun zaman sonra kavusmus olmak hissi cok guzeldi.
    Dun hep evde ve guzel gecti

    Liked by 2 people

  35. Hafta sonunu aynen yazınızda yazdığınız gibi bende durgun ve tam bir yatak istirahati şeklinde geçirdim. Bu arada okuduğum bir kitapta da bana mesajlar vardı ve uzun süredir aradığım cevabı buldum sanki. Hatta birkaç gün öncesinde sizinde paylaştığınız yazının üzerine üst üste gelen mesajlardı. Bu farkındalıkla duygularım çok yoğunlaştı, ağladım ama bence bunlar şifa gözyaşlarıydı. Güvenlik kayamı bir kenara itmem gerektiğini, şüpheyi bırakıp, korkularıma tutunmayı bırakarak Allah’a, yarattığı düzene %100 güvenmem gerektiğini ve herşeyin aşkla, sevgiyle yaratıldığını ve benim, hepimizin zaten özümüz olan sevgi olduğumuzu da hatırladım. Sevgiler.

    Liked by 2 people

  36. Bir süredir arınmalar dönüşümler değişim sebebiyle oldukça fazla inişler ve çıkışlar var; bir gün her şeyle BİR ve tam hissi, bir dün sebepsiz amaçsız duygularla hislerle geçmişle yaşamla boğuşma …
    nereyi okusam dinlen , takılma , büyük resmi gör sabret şükret sevgide kal ve bekle diyor… topraklanmak çok önemli doğada toprakla yeşille denizle olmak … ağaçlara dalmak Aya bakmak sessiz sakin dinlemek … seni iyi hissettiren şeylerle ve insanlarla olmak sadece … Var olmanın dayanılmaz hafifliğini hissetmek …
    Uykuluysan uyumak, tembel hissediyorsan dinlenmek zorlamamak dinlemek bedeni ama bilmek bunu ayırt etmek ataletten … Bir mide kazıntısı iştahsızlık tam bir arınma…
    her şey çok daha güzel olacak 🙏

    Liked by 1 kişi

  37. Hala 4 sene önce başlayan bu çalkantılı arınma sonunda giden hissiyat telepati,bilme hali vs.gibi şeylerin geri gelmesi için çok istedim niyet ettim seçtim ne olduysa yaptım ama olmadı olmadı.Peki izin vermeme niyet etmeme seçmeme istememe rağmen neden olmuyor?Bu arınma Harika tahmin edebiliyorum.Bu arınmalardan daha çok açılmalar rahatlama ve güven beklerken daha çok korku yılmışlık ve kapanmışlık ile karşılaştım.Hala umudum var ama her geçen canımı sıkıyor.Kendimi umut eden aptal gibi hissediyorum.İnşallah çıkacağız ama ben benden gitti neye yarar

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Cem, bazılarımız on yıldır, bazılarımız daha da fazla süredir arınıyor ve kolektif arınmaya da hizmet ediyor. Hep soğan kabuğu benzetmesini kullanırlar, doğrudur. Derinlere indikçe daha çok arınıyoruz. Çekirdek korkuya kadar. Daha önce de duru biliş gibi yeteneklerinizi kaybettiğinizi yazmıştınız. Bunlar hepimizde var ve kaybolmaları mümkün değil. Bazen o çok istediğimiz şeyi de salıverme ihtiyacında oluruz. Ve o zaman geri gelirler çünkü artık kancayı takmaktan vazgeçmişizdir. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

    2. Beklentiye devam etmek ne yazık ki beklentiye kalmayı büyütüyor ve hayal kırıklığını arttırıyor. 1 kere niyet ettiyseniz, bide o niyeti yaşamaya niyet etseniz diye geçti içimden. İzin verince evren patır patır önümüze döküyor, çünkü zaman yok…

      Liked by 1 kişi

    3. Beklentiye devam etmek ne yazık ki beklentiye kalmayı büyütüyor ve hayal kırıklığını arttırıyor. 1 kere niyet ettiyseniz, bide o niyeti yaşamaya niyet etseniz diye geçti içimden. İzin verince evren patır patır önümüze döküyor, çünkü zaman yok…

      Liked by 3 people

  38. Merhaba
    Benim içinde aşırı gergin ve öfkelerin yüzeye çıktığı zor bir haftasonu oldu. Yalnız kalmak istedim ve neden gergin öfkeli olduğumla ilgili bir cevap gelmesini diledim ardından bir yazı çıktı karşıma ve suçluluk utanç gibi duyguları dönüştürmeye ilgili müthiş bir farkındalık yaşadım kısa bir çalışmayla tüm enerjim değişti.
    Geçen 8-8 kapısından 2 gün önce rüyamda büyük bir beyaz aslanın saldırısına uğradığımı görmüştüm çok korkmuştum kaçmaya çalıştım ama kaçamıcamı anladığımda aslanın başını okşadım ve kedi gibi oldu aslan. Ardından siz tarottaki güç kartını anlattınız. Kafamda tam olarak anlamını oturtamadım rüyamın verdiği mesajın. Yardımcı olursanız sevinirim. Ama bu platformdaki yazılarla inanılmaz bir senkronizasyon içindeyim yıllardır. Sanki benimle direk konuşuyor gibi. Tüm sorularıma ertesi gün net cevaplar alıyorum buradan. Size çok teşekkür ediyorum.. Sevgilerimle

    Liked by 2 people

  39. Gerçekten benim içinde hastalıklıydı hiçbirşey yapmak istemedi bedenim midem fenaydı hala da farklı sayılmaz ama bir o kadar da yeni kararlar aldığım bir haftasonuydu tabi korkular da içten içe vurdu sürekli meditasyonla rahatlattım kendimi

    Liked by 2 people

  40. Ben aslan burcuyum. Çok dalgalı bir haftasonu geçirdim. İçimde hem öfke hem nefret çok yoğundu. Ama aynı zamanda dünyanın gelip geçiciliği konusunda da yoğun bir duygu içerisindeydim. Kızgınlığım bir ortaya çıkıyor bi yok oluyordu. Ara ara ağlamaklı haller. Bazen kendimi çok kötü bi insan olarak görmek bazende kendi halinde biri gibi görmek. Dengesiz ruh halleri. Gecen sene bu vakitlerde sık sık yaşadığım panik ataklar kalp ritim bozukluğuna sebep olduğu için bu ruh hallerim ve halsizliğim kalp ritmimi daha çok hisseder hale geldim. Duygularım ve inancım karman çorman. Sevgiyle kalın.

    Liked by 2 people

  41. Noktaları birleştirmek, gerçekten son bir haftadır tüm noktaları birleştiriyorum. Sanki bütün hayatımdaki iyi ve kötü diye ayırdığım olaylar resmen gözümün önünden geçtiler. Sonra dualitenin ne olduğunu ciddi anlamda idrak ettim ve hayatımdaki eksikliğin “denge” olduğunu anladım. Cumartesi gecesi ikiz alevim benim gücümü kabul ettiğini söyleyen mesajlar attı. 🙂 Ki ikimizin arasında kesinlikle hiçbir denge yok. O tamamiyle akılsal ve fiziksel biri, spiritüel olan her şeye safsata olarak bakabilen biri. Sonra 2 yıl önce ilk karşılaşmamızda söyledikleri ” sen bensin, ben de senim sanki”. Bu hafta sonu 2’nin 1 olduğunu anladım.

    Liked by 1 kişi

  42. Kafamda ve çene eklemimde yoğun derecede basınç hissettim. Bağırsak sorunları, kilo alma ve depresyon, kıskançlık, kırılganlık, tahammülsüzlük olumsuz diyebileceğim daha birçok his… gereğinden fazla uyku ihtiyacı… enerji tam anlamıyla beni yere serdi

    Liked by 1 kişi

  43. Öncelikle ismimi bir nickname ile yazdım, ne yazık ki bu özel bilgiyi paylaşmak gerçek ismimle yapamayacağım bir şey. Bu haftasonu 15 senedir hayalini kurduğum cümleleri, bir dizide duymamla ve bunu idrak etmeye çabalamam ile geçti. Ruh eşim olduğuna inandığım adam bir oyuncu. Hayat bizi 15 senedir bir birleştirdi bir ayırdı, ama ruhsal olarak aslında hiç ayrılmadık. Benim sevgimin ve inancımın gerçek olmadığını söyleyerek durumlardan hep kaçtı. Ben de o kaçışa adapte olmaya çalışıp sevgiyi başka yerlerde ararken çokça kayboldum. Evrenin işleyişini isyanlarla anlamaya çokça çabaladım:) ve cumartesi günü bir arkadaşım bir fragman gönderdi bana. Fragmanda sevdiğim adam başrol oyuncusunun benim adım olduğu kadına tam benim hayal ettiğim cümleyi söylüyor,benim adımı kullanarak. Onun gülüşü, bakışı bana çok tanıdık. Dünyada bu “tesadüfü” sadece ikimiz biliyoruz, ve üzerine konuşmasak da evrenin bildiğinden kaçılmayacağını görüyoruz. En azından ben görüyorum ve olanı zevkle izliyorum. Enerji, zamandan bağımsız elbet karşımıza çıkıyor. Hayat oyununda sevgiyle, keyifle oynamak ne muazzam şey! İzlemeye devam ediyorum… Herkese mucizeler dolu bir geçiş daha diliyorum.

    Liked by 1 kişi

  44. Herkese merhaba,

    Mor Alev sana özel teşekkürler… Sen cidden çok nadide ve güzel bir ruhsun. Birlikteliğin çok güzel…

    Tüm yorumları okurken bütünün enerjisini ve dönüşümünü hissettim ve istem dışı gözlerim doldu. Enterasan bir şekilde ortalama çoğunluğun hasta, halsiz ya da yatarak hafta sonunu geçirdiğini okuyunca şaşırdım. Hafta sonunda yaşadığım en enterasan olay atalarımı ve kendimi şifalandırma sürecim oldu. Ancak ben bu kadar zevkli ve huzurlu bir şifalanmayı mor alev ile yaptığımız çalışmaya bağlıyorum. Kendisiyle yaklaşık 2 aydır çalışıyoruz ve soğan kabuğu soyuluyor. Ayrıca yogaya başladım. Çok zor bir esneme hareketinde hocam nefes al nefes ver komutlarıyla beni öyle ittirip, çekiştirdi ki; bir an ortadan ayrılacağımı sanarken bir şey oldu, içimde bir alan boşaldı gözyaşlarım akmaya başladı ve bedenim eğilip, bükülmeye başladı ve işte o an limitlerimiz olduğunu ama en önemlisi de bu limitleri salıvermekten ödümüzün patladığını anladım ve salıverdim. Bugün yogaya koşa koşa gideceğim.

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Life, şu saptamanıza bayıldım: “işte o an limitlerimiz olduğunu ama en önemlisi de bu limitleri salıvermekten ödümüzün patladığını anladım ve salıverdim” Çok teşekkürler.

      Beğen

  45. Yine güzel bir yazı, çok teşekkürler.
    Dolunay günü çok önemli bir gerçeği farkettim, bir anda bir sürü nokta birleşti zihnimde. Öyle bir gerçek ki, hemen ardınca bir sürü değişim yapacağımı sandım ama pazar günü öyle olmadı. Gün boyunca garip bir şekilde halsiz, iyi uyuduğum halde uyku sersemi gibi bir haldeydim. Hiç bir şey düşünemeyecek kadar karışıktı kafam, kendime şaşırdım neden böyle oldu diye. Ama farklı semptomlar olsa da hep böyle önemli dönüşüm zamanlarında vücudumun bir az arkadan geldiğini bildiğim için kendime zaman verdim. Galiba yeni bilgiyi kabul etmek için hücrelerim zaman istedi benden.
    Sonsuz şükranlar.

    Liked by 1 kişi

  46. Hafta sonu; gitmek istemediğim ama aslında çok sevdiğim bir arkadaşımın düğününe katılmam gerekiyordu Neden gitmek istemediğim sorusunun cevabı yok. Nitekim bedenim bu duruma tepki verdi; sabah 9.00’dan akşam 17.00’ye kadar bağırsak sistemim alt üst oldu, beni de alt üst etti. Tansiyonum düştü, midem ağrıdı vs vs Pazar günü de, bir önceki günün yorgunluğu ile yatarak geçti. Pazartesi olmasına rağmen hala “iyiyim” diyemiyorum. Aslında herşeyin çok güzel olmasına rağmen, mekândan ya da katılanlardan da etkilendiğimi hissettim.

    Liked by 1 kişi

  47. Merhaba😊Aylardır ağrımayan başımın arkası perşembeden beri ağrıyor☺İşimde gerginlikler yaşadım hiç ummadığım bir anda hem de. Duygusal olarak is yerinde patladım. Güzelce konuştum toplantı yaptık içimden geçen her şeyi aktardım.Bu dolunayda gerçekten bırakmam gerekenleri fark ettim yazdım ve yaktım. Dolunaya baktım ve gülümsedim onun aurasını hissettim ilk defa. O da bana gülümsüyordu☺🙏Tüm kusurlarım yanlışlarım ve doğrularımla kendimi kabul ettim🙏Gerçekten doğru işi mi yapıyorum diye düşündüm ve düşünmeyi bıraktım şimdi akıştayım🙏Sizinle doğru zamanda çalışmaya niyet ediyorum🙏Her gün yazılarınıza ve size teşekkür şükran ve minnetlerimi sunuyorum🙏Bu blogdaki tüm sevgililere ve size sevgilerimi gönderiyorum😊🌸Işığımız daim olsun🙏

    Liked by 1 kişi

  48. Ben de dolunayı yatakta geçirenlerdenim😃 Önce uzun süreli uçak yolculuğu yaptığımdan herhalde dedim. Sonra e artık yeter deyip “ Sevgili Tanrım yarın nereye gideyim ne yapayım” diye niyet ederek yattım ki bu sefer hiiiiç kalkamadım sanki anestezi verilmiş gibi 24 saat uyumuşum!! İki elim kalbimin üzerine bastırmış şekilde uyandım ,Pazar günü akşama doğru kendime geldim. Bilmem ki neler oluyor , çok derinlerde, anlamak zor 🙄

    Liked by 1 kişi

  49. Benim de haftasonum buradaki bir çok insan gibi karmakarışık ve tam manasıyla mutsuz geçti. Bir süredir çocukluk anılarıma flashback ler yaşayıp duruyorum, bu haftasonu da sıklıkla yaşadım bu durumu. Çok mutlu bir çocukluk geçirmiş olmama rağmen geri dönüşlerimde eşlilik eden tek duygu hüzün. Sanki bir daha asla o kadar mutlu olamayacakmışım gibi saçma sapan düşünceler… Salıvermek üzere oradalar tabi ki ama siz neler söylersiniz fırsat bulmuşken sormak istedim, çok teşekkürler, sevgiler.

    Liked by 1 kişi

  50. Dinlenmem ve kendime iyi bakmam gerektiğini bildiğim halde (ve o niyetle program yapmıştım) ; benim de tam tersi hiç hesapta yokken adeta 20 sene öncesine dönmüş gibi yorucu, bol alkollü, bol sağlıksız yeme içmeli, inanılmaz boş ve gereksiz bir hafta sonu geçirdim 😦 güncelleme şansımı kaybettim anlamına mı geliyor acaba? 😦 nasıl oldu anlamadım, neredeyse iki gün boyunca alkol tükettim, çook az uyudum, buna rağmen enteresan rüyalar gördüm.

    Son aylarda geçmişteki gibi durmadan yiyip içmeye başladım. 5 gün ağlıyorum, 5 gün (sözde) eğleniyorum. Bu yükselişle alakam olmadığı manasına geliyor sanırım.

    Liked by 1 kişi

    1. Hiçbir şans kaybedilmiş değil. Enerjiler hep burada ve zaman yok. Ama 20 yıl önceki gibi yaşamanın da pek anlamı yok. Yani eğer bunu neşekeyifcoşkuyla yapmadıysanız. Soru şu olabilir: O zamandan bugüne neler taşıyorsunuz veya neleri bağışlayamıyorsunuz veya neleri hatırlamalısınız ki bu döngüden çıkıp ilerleyin. Sevgilerle

      Beğen

  51. Merhaba.
    Gelip gitmeler yaşadım hata sonu ama genelde de yaşadığım bir şey, sadece artık daha çabuk ve farkındalıkla çıkabiliyorum kurban bilincinden ve hislerimin altındaki nedeni daha iyi anlayabiliyorum. Dönüşmesine niyet ediyorum ama ne kadar soyarsam soyayım zarları, çekirdeğe ulaşamıyorum sanki ya da binlerce zar soy soy devam ediyor. Bir süredir mide, bağırsak sorunları yaşıyorum, midem o kadar çok şişiyor ki. Hafif ağrılarım da var ama yukarıdaki arkadaşların yeme isteklerine benzer yeme dürtüsü ve yemek yoluyla kendimi tatmin etme çabası da var. Hafta sonu güzellikler de oldu, hiç ummadığım yerlerden ailemize minik hediyeler geldi ve sakin, sessiz ve çalışma ile geçti.
    herkese içten sevgilerimle

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Mor Alev, bu yazıya yorumu dün yazmaya niyet etmiştim ama yazmak şimdi kısmet oldu:) bende hafta sonu gözyaşı dökenlerdenim. Birdenbire geçmişe ait datalar pat diye önüme dökülünce o gözyaşları nerden nasıl aktı hiçbir fikrim yok:) diğer yandan kendimi çok huzurlu hissettiğim bir dolunay oldu… Özellikle evimin içinde…niye bilmiyorum evimin içinde çok keyifli bir ferahlık duygusu hakim.. bir de -bak bu çok enteresan- hayatta yapmam çalışmam dediğim bir konuda çok isteyerek bir adım attım. nasıl yaptığım hakkında bir fikrim yok galiba şuursuzdum:) bilerek,isteyerek ve heyecanlanarak attığım bir adımdı.. eskiden istemeye istemee attığım adımı şu an nasıl koşarak attım bende bilmiyorum, ama güzel olacak, eminim:)) işte bendeki yansımaları da böyle oldu. ve evet benim de midemde hafif hafif ağrılar ve başımda sinüzit illeti var ama geçecek eminim:))
      Sevgiler…

      Liked by 1 kişi

      1. Haftasonu benim ikili ilişkilerde çekingenliğimi yenememem fakat bir yandan da katıldığım düğünde sürekli dans ederek aşırı eğlenmem, keyif neşe de kalmamla geçti. Çekingenliğim nedeniyle kendimi yargıladığım ve çekiştirdiğim için huzursuzluklar yaşadım ve işe döndüğümde ilk başta gelmeyen bir dalga dün gelerek küçük bir duygu krizine yönlendirdi beni ardından gözyaşları. Sabah iyi hissediyordum bu yazıyı okuyunca aklıma arınmanın bir parçası olabileceği geldi. Şifalanmam sadece kriz yöntemiyle gelmeyeceğini biliyorum, yine de kendimi eleştirmekten ve zihnimde yaşamaktan pek de kendimi alamıyorum. Güzel yazılarınızı her gün iple çekiyorum ve sizi seviyorum. Sevgiyle kalın, gülümselerle bakın

        Beğen

  52. Bir basak burcu olarak 2015ten beri hayatimdaki degisimleri sifanlanmayi yukselmeyi saskinlikla izliyorum hangisini anlatayim ki 🙂
    Cumartesi yolculuk vardi olmadi bulundugum sehir hala yazken bir bir anda bir yağmur firtina basladiki inanilmaz isyerimiz yiprandi biraz doga Ana hissettirdi yasadigim en belirgin his yaradana teslimiyet teslim olmak öylece birakmakti yaptigim.
    Içsel olarakta parcalar birlesiyor olaylara bakıșim ve aa bu bundan böyle oldu deyip garip tebessumlerim ve ic huzurum şükürler olsun 🙏 bunlar aklima gelen sevgiyle..

    Liked by 1 kişi

  53. Cuma gününden beri sarhoş gibiyim. Sürekli uyumak istiyorum. Hicbir seye konsantre olamıyorum, gözümün önündeki nesneleri dahi göremiyorum, hani derler ya ne yerde ne gokteyim. Her anlamda tam bir bilinmezlikteyim. Değişiyorum. Tam neler oluyor bana böyle derken yazınızı okudum. Daha öncede böyle güncellemer oluyordu da bu defaki çok güçlü ve uzun süreli. Daha neler mümkün 😍

    Liked by 1 kişi

  54. Merhabalar…bende bir başak burcuyum ve yukselenimde başak…yaklaşık son 2 yildir ciddi farkındalıklar yasadim, onceme göre güzel yol katettigimi düşünüyorum ve tabiki de daha yolum uzun, bununda farkındayım…farkında olarak yaşamanın tatmin ediciligini hissetmek çok huzur verici ve rahatlatıcı…özellikle son 7-8 aydır nitelendiremedigim bir sakinlik ve tepkisizlik yaşıyorum ancak bu bahsettiğim farkındalık kaynaklı olduğundan çok huzur verici…her ne kadar önceleri beni huzursuz etse de(nölüyor bana) gibi…daha sonraki gözlemlerim bunun benim farkındalıgim sayesinde yapabildiğim birşey olduğunu hissettirdi…şükürler olsun…ayrıca yanı sıra zaman bana garip geliyor…burada oluyorum veya yokum, ne zaman gittim, sonra ne zaman geri döndüm, sanki zaman başka biryere kayıyor ben onu takip edemiyorum yada onu takip ediyorum, 1 saniye önceki şeyi unutmuş ve sonra başka bir yere gitmiş sonra dönmuş oluyorum…yine önceleri buda beni huzursuz etti, alzheimer oldum galiba diye düşündüm, eyvah kayışı kopardım:)… fakat iç gudulerim bu olması gereken diyor, huzurluyum…bilmiyorum neler oluyor…korku hissetmiyorum bilakis huzur…hafta sonu ile sınırlı değil uzun süredir böyleyim, 40 yaşındayım büyüyorum galiba…yazacak çok şeyim var…yasadigim çok şeyim var…farkında olarak sifalandirabildigim ve yapabildiğim çok şeyim var..olabildigim halime şükürler olsun…hepinize sevgiler…

    Liked by 2 people

  55. ben de şu aralar özellikle bacak ağrılarından muzdaribim..umarım bu dönüşüm benim ve bütünn hayrına olur.. 🙂

    Liked by 1 kişi

  56. Perşembe gününden beri çok karmaşık duygular içindeyim . Zihnim plan proğram yapıyor bedenim otur hiç kalkma yat diyor . Köye gittim makinaya çamaşır attım hiç istemeyerek sonuç makina bozuldu çamaşırların bir kısmını elimde yıkamak zorunda kaldım Köyde Aşüre çorbası etkinliği vardı. Bu yıl hiç bir iş yapasım gelmedi ,yardımda edemedim insanlarla konuşmak görüşmek istemedim. Çorbamı yer yemez hemen eve döndüm . Akşam oldu ne pişireceğime karar veremedim hala kararsız bozuk bir ayardayım karın bölgemde hafif ağrılar batmalar var akşama kadar oturdum uzandım ama hala çok yorgunum, keyfsizim, uykusuzum

    Liked by 1 kişi

  57. Merhaba, bende de sürekli bir uyuma hali var, gözlerim kapanıyor içim uyuyor sanki… genel olarak düşüncelerim pek yerinde durmaz benim, konudannkinuya atlayan bir zihnim vardır. Evde de iş yaparken salondan birşeyi odaya götürüp salonu unutup odadaki işleri yapıyorum. Geri döndüğümde farkediyorum 🙂 bu arada dün bu ne güzellik değişik bir enerji var üzerinde gibi sözler duydum ki oysa oldukça sakin, miskin ve yine uykulu bir halim vardı. Akşam sevgilimin doğum gününü kutladık. Sanırım soğuk bir şişe içecek mideme dokundu sabah oğluma kahvaltı hazırlamaya kalktığımda soğuk terler döktüm bulantı hissettim geri yattım uyandığımda daha iyiydim… Son olarak şunu demek istiyorum, özellikle son dönemde olumlu cümleler kullanmaya çalışıyorum ve herşeyin iyi olduğunu daha da iyi olacağını kurmaya çalışıyorum… “Sağlıklıyım, mutluyum, zenginim, huzurluyum v.s”
    Herkese sevgiler…

    Liked by 1 kişi

    1. Yazıyı ve yorumları okuyunca çok şaşırdım çünkü bir süredir planlar yapıyorum ve aktif bir şekilde uygulamak yerine daha çok evde daha sakin bir şekilde geçirirken buluyorum kendimi. Bu hafta sonu da çok gitmek istediğim bir sergi vardı ve gitmedim. Bir şeyler yapmak istiyorum, sürekli bir şeyler düşünüyorum ama zamanımı daha izole, sakin bir halde geçiriyorum. Kendi içimde sebebini sorgularken burada bir çok kişinin de benzer şeyler yaşadığını öğrendim. Çok fazla rüya görüyorum ve yoruluyorum bazen uyandığımda hiç bir şey yapasım gelmiyor sanki rüyada yaşamışım, uyandığımda dinlenmem gerekiyor gibi hissediyorum. İçimden bir ses her şey bizim hayrımıza ve güzel bir şekilde ilerliyor dese de kendimi ve olanları daha fazla öğrenme ve anlama ihtiyacı duyuyorum bu sebeple paylaşımlarınızı ilgiyle takip ediyorum. Sevgilerle…

      Liked by 1 kişi

  58. Hafta sonumu doğa ile bütünleşmek adına çadırlı kampta geçirdim.Pırıl pırıl berrak dere suyunda yüzerek ,negatifliklerden arınmaya niyet ettim .Huzuru hissettim. Rüzgar ve dere sesi ile bütünleşerek uyudum.
    Son gün ise beni yok saydığını düşündüğüm kişiden ileti aldım .

    Liked by 1 kişi

  59. Sevgili Mor Alev
    Yazbaşında sizinle dönüşümsel akış ve bolluk metodu çalışması yapmıştık. Ardından devam eden çalışmalarım dolunaydan gelen güçlü destekle birlikte almamın imkansız olduğu kararları almamı sağladı. Oyalanmayı bırakıp 😄Hayat amacımı gerçekleştirme yolunda emin adımlarla yola adanmışlıkla devam ediyorum🙏🏻 Rehberliğiniz için kalpten teşekkür ediyorum, her daim şükür hissiyatlarında, sevgide olmak muazzam🙏🏻 İyi ki rabbim sizi gönderdi rehberliğinizle, ışığınızla yolumuzu aydınlatıyorsunuz🙏🏻 Sevgiyle kalın❤️

    Liked by 2 people

  60. Dünyada az rastlanan devası olmayan bir hastalığa yakalandı yeğenim ama mücadeleyi bırakmayan bir cocuk var hayatımda her anın ne kadar kıynetli oldugunu her an kime ne olacagını bilemeyecegimizi bize hatırlatıyor bu hastalığı .. anlam bulmaya calılıyorum farkında kalmaya ama her aldığım keyifsiz haber beni daha da uzaklastorıyor tüm bu yukarda anlatılanlardan enerjiler, kapılar; girdaplar halinde önümüzde.. kurban enerjisi dersiniz belki ama bir cocugun yasamak istiyorym derken canı yanarak agladıgını görerek neye farkındalık yaratma halinde kalacagımı ona mı annesine mi kendime mi yetişecegimi bilemeden her gün bilmediğim bir kaynaktan elimde degil bir mucize bekleyerek geciriyorum.. he sunu da biliyorum onun bu yaşamdaki deneyimine saygı duyarak destekte ve işlevsel kalmalıyız inanılmaz insan üstü bir caba sarfediyoruz ayakta ve dik durmak için ama bu haftasonu ağladım ağladım ağlıyorum ilk defa şimdi isyan etmek dik durmak degil kacmak istiyorum yüreğim ağlıyor ..en güçsüz hissettiğim en korktuğum endişe duydugum en moralimin çökük oldugu bu haftasonum boyle gecti ve devamında o minik yürek için toparlanıp yolculuga yanında ardında devam edebilmek için dua ediyorum..

    Liked by 1 kişi

  61. Merhaba, uzun zamandır uyku hali var üzerimde hep uyumak istiyorum. .uyurken gördüğüm haberci ruyalarda aynen çıkıyor karşıma..meditasyonda gördüklerim bazen dengemi borsa da sonrasında idrak etmek çok eğlenceli geliyor..evrenin yolladığı mesajları okuyabilmek çok mutluluk veriyor..bu bilince sahip olduğuma şükrediyorum..Günü ertesi günü hatta uzun zaman sonrasını dusleyip planlayıp salı vermek harika bir duygu..Insanlardan uzak kalıp seyretmek istiyorum artık ..kendimle daha çok ilgilenip dağa yüksek bilinceulaşmak en büyük dileğim..mor alev en sevdiğim ışık yolum…sevgilerimle..

    Liked by 2 people

  62. Bende cumartesi günü evde iş yaparken ani bir hareketle belimi incitip bayılmışım 112 hastane falan tetkikler sonuçta akşam Suzan Kardeş konseri hayalleri kurarken kendimi yatakta buldum .Ufak bir bilinç kaybı aşırı yorulmak ve hız .Kendimi resetlediğimi düşünüyorum bu dönemde hepsi geride kaldı tüm hastalıklarımı geride bırakıyorum en çok da aklıma geleni hemen uygulamak gibi tez canımı gevşettim 😊 geçti gitti ve herşey çok güzel oldu ⚘✌🍹❤

    Liked by 2 people

  63. Hayal ve gerceklikler birbirine karisiyor ve anilara tekrar bakip kontrol etme durumu var. noktalari birlestirme kendini kesfetme evet var ama bu bir sifalanma gibi degil .gecmis sifalaniyor ama ben sifalaniyo muyum simdide durum karisik. uykusuzluk hakim.

    Liked by 1 kişi

  64. Çok gerginlik yüklüydü..
    Özellikle dolunayın tam 1 hafta öncesi başladı etkileri bende ve çevremde..adeta herşey birbirine girdi; aile ve eş ilişkilerim sarsıldı..
    Tam dolunay günü ise tavan noktasındaydı herşey..ama pazar öğleden sonra itibariyle birden süt liman oldu herşey..
    İçim de çevrem de şu an daha rahat🙌🏻
    Ama kişisel saptamam 3 yıl önce tam da bugünlerde başlayan birşeyler artık raydan tam olarak çıktı ve rotasını bulmaya çalıştı..

    Liked by 1 kişi

  65. Merhaba, ben bu aralar zor uyuyorum. Sürekli yeni kendimi, kendimle neler yapmak istediğimi düşünüyorum. Kendimi kozada gibi hissediyorum. Elimden geldiğince yalnız olmak istiyorum ve okadar huzurluyum ki hiç bişeyi kaçırıyor olmaktan rahatsızlık duymuyorum. Kendi gerçekliğimi yaşıyorum ve dönüşümü izliyorum. Şifalanma kendi kendine geliyor dediğiniz gibi, içimde beni çok seven beni koruyan ve iyileştiren çok güçlü bişey var 🙂

    Liked by 3 people

  66. Sevgili Mor Alev, yazdigin ve araci oldugun her bir dusunce, olus, soz benim hayatimi anlik olarak gosteriyor. Bazen once yasayip sonra okuyorum, bazen once okuyup sonra yasiyorum. Inanilmaz bir hafiflikle sorf yaparak dolasiyorum olaylarin arasinda. 5D a gecis basladiktan sonra baglantilarin ve yap boz parcalarinin bir araya gelip farkli olusumlar yaratmasi muthis bir hiza ulasti. Son 2 haftada da “gorunmeyen gerceklik” gorunur olma yolunda zirveye ulasti. Inanmak ve birakmak, tum oluslar bunlarla basliyor. Sevgilerimle.

    Liked by 2 people

  67. Deli gibi av ve temizlek işi yaptım hafta sonu yazlıkdan gelen eşlaları taşıdım 3 kat , çalaşır yıkadım yemek yaptım nefes nefese eşyaları yerleşkirdim bu karışıklıkda Pazar sabahı aşure yapıp dağıttım ve bir çok şey yene çamaşır ve yemek ne olduğunu anlamadan otomatiğe bağlamış gibi bir yere geç kalıyormuşum veya yetişemeyecek gibi çalıştım,ve bu kadar yorgunluğa çok güç uykuya daldım ve karmakarışık ,hatırlıyamadığım rüyalar gördüm herşey yaradan kontrolünde biliyorum,yarattığım hayata dair şu anda elimde somut bir şey yok, umarım sis kalkar 🙏

    Beğen

  68. Merhaba, ben dün bu yazıyı okurken bir şey oldu yarım kaldı ve gün içinde de okumayı unuttum. Pc yi açınca bugünkü paylaşımınız geldi önüme onu okurken aa dur önceki yazı yarım kalmıştı onuda okuyayım dedim ve biz kez daha anladım ki tesadüf diye bir şey yok , yaşadığımız hiç bir şey sebepsiz değil olan her şeyde bir anlam var ve biz görmeyi seçersek görüyoruz galiba, Yaratanın mesajı o idraki sağladı bende çünkü dün bir garip haldeydim , tarifsiz sıkıntılı desem değil , huzurlu desem değil öyle arada bir durumda, tuhaf yani hayat akıyor ama ben uzaktan izliyorum gibi otomatik pilotta yaşıyorum sanki, Dün okusam bu kadar etki etmeyecek mesaj dünkü ruhsal durumu yaşadıktan sonra bugün o kadar anlamlı ki benim için o sebeple dün yarım kalmış okumam. sonsuz şükran hem yüce yaradana hem bu mesajı ileten size . Hafta sonu ile ilgili yaşadıklarım güzeldi uzun zamandır ciddi değişim yaşıyorum ve bu değişimden çok mutluyum, farkındayım, olan herşeyin hayrımıza olduğunu biliyorum ve öncesinde hiç spritüel konularla ilgili değilken sanki bütün hayatım bu konular oldu sizlerle karşılaştım şükürler olsun. Sadece arada bir gitgeller yaşıyorum ruhsal olarak ama mesajlarınız yoluma ışık oluyor varlığınıza şükürler olsun.

    Liked by 3 people

  69. Cuma öğleden sonra Cumartesi sabahına kadar, Cumartesi öğleden sonra Pazar sabahına kadar sadece uyudum. Hiç uyanmadan,hiç rüya görmeden ,mışıl mışıl. Pazar sabahı hafiflikle kalktım. Bir önceki güne daha hafiflemiş, daha cesur, daha dingin, daha farkında. Bir o kadar da birbirine karışan duygular…

    Liked by 1 kişi

  70. Merhaba,
    Arafta kalmış bir ruh halindeyim.Sanki hem herşeyi kaçırıyor hem de sanki yapmam gereken şey sadece beklemek gibi hissediyorum.Bu dönem oldukça sık çocukluk ve ilk gençlik anılarımı,düşlerimi ,heyecanlarımı düşünürken buluyorum kendimi ve yoğun bi hüzün eşliğinde.”ben” diye tanımladığım bi çok şeyden çok uzak düşmüş gibiyim.Yarınki beni ise düşlemekte zorlanıyorum.kimim ve neye dönüşüyorum algılayamıyorum.İçimde güçlü bir potansiyel varmış ama ona hiç ulaşamadan bu hayat sonlanıcakmış gibi bir kaygı taşıyorum.
    İnandığım bi çok şey,yıllarımı harcadığım bi çok öğreti,devirdiğim yüzlerce kitap anlamını yitirdi sanki.Doğrular yanlışlar karıştı.Eskiden konuşmayo vr yazmayı çok severdim.Bu günlerde ikisi de manasız geliyor.
    Sonra bi anda evrende yakaladığım mesajları farkediyorum.tekrarlayan rakamlar,bi kanala geçtiğimde duyguğum şarkı,reklam panosunda gördüğüm bi sözcük,yola devam der gibi ama dedimya inancım zayıflamış gibi hissediyorum.Deliriyorum ve bunlar deli saçması derken buluyorum kendimi.
    Evrene,ya beni benim gibilerle buluştur ,içimdeki bu hisleri gerçek yaşamda karşılığını yaşamama izin ver ya da al bu tüm kargaşayı bana eski beni geri ver diye dua ederken buluyorum.
    Rüyalarım farklı gerçeklikler içinde geçiyor sanki.Rüyanın içindeyken anladığım kavradığım fakat uyanınca anlatmakta zorlandığım cinsten.
    Yoruldum ve artık inanmaktan sıkıldım sanırım..
    Ve bi an sonra gücümü toplayıp,sabret geçicek diyorum.
    Öyle dalgası bol bir ruh halindeyim.

    Beğen

  71. Bu geçtiğimiz haftasonu (14-15 eylül) özel hayatımda kendim için daha önce yapmamın imkansız olduğu şeyleri tek başıma yaptım ve kimsenin desteğini almadığımı farkettim gün sonunda. Cesurdum ilk defa. Bu benim için çok tuhaftı çünkü içimdeki o karanlık ses bana “ sen bunu yapamayacak kadar beceriksizsin bunu yapamazdın sen noldu’ diyordu ama sevgide kalmayı tercih ettim direndim ve direnmeyi ilk defa başardım. Ben balık burcuyum bu arada o yüzden balık dolunayı bana iyi geldi o anlamda sanırım…gücümü elime almakla ilgili çok büyük bir istek ve korku da var içimde ama direniyorum şu anda. Ancak bugün 17 Eylül ( hatta 1-2 saat önce) kariyerimle ilgili çok kötü bir haber aldım ve haksız yere suçlanmaktayım, bu durumla ilgili sevgide kalmaya çalışıyorum, ağladım çok üzüldüm, suçlanıyorum ama ben bu durumun da ilahi düzenin en yüksek hayrına sonuçlanacağına inanıcam, bana bunu söyleyen ve beni suçlayanları da affediyorum ama şu an bile ağlıyorum. Bakalım yarın 18 Eylül – Satürn ileri dönüyor: aşamasında ne yaşayacağım çünkü Mor Alev Hayatınızda gereken iş neyse ona olan bağlılığınızı ilan edin ve uygulayın! Diyor, bir gün öncesinde bu suçlamayı almam hiç de tesadüfi değil! Teşekkürler hepinize, bütünün harına ve kolektife hizmet etmeye niyet ediyorum..

    Liked by 2 people

  72. Hafta sonu sürekli ağlamaklı ve uyuma isteği ile geçti. kendim için bir şey yapma isteği olmadığını fark ettim. hep birileri için yaşamaya kurban olma bize adeta kodlanmış gibi
    ne istiyorsun diye kendime sorduğumda ? cevaba öğle kolay ulaşamıyorum maalesef,
    yada ulaşmaktan korkuyorumdur.
    kendini sevme konusunda çokkkkkkkkk eksiğim var,
    hep birileri ile olma öğretildi, şimdi
    yapayalnız kaldım çünküüüüüü kimse ile anlaşamıyorum
    anlam veremiyorum kendim boyut mu değiştiriyorum diye düşünüyorum,
    lakin kendime kafayı yememek için ne istiyorsun diye soruyorum.
    eskiden korkardım bu durumdan şimdi korksan ne olacak sorusu geliyor arkada:)) gülüyorum
    lakin sizin geçekten yazılarınız muhteşem rabbim ışığınız daim olsun diye dua ediyorum.
    kendime acayip hırpalıyorum. yalnızlık mı? değersizlik mi_ ilgisizlik mi? yoksa güvensizlik mi? yada yaradan dan korkum mu?
    istemek? ben ne hakla isteye bilirim istemeden de verir yaradan zannediyorum.
    sanırım ben istemeyi bilmiyorum yada yada doğru düzgün istemek? dile getirirken bile bir korku salgılıyor zihnim.

    Liked by 1 kişi

  73. 09/09/2019 tarihinde sağ ayak serçe parmağımı kırdım ve bütün bir haftayı evde raporlu geçirdim, bu süreçte yaşadığım bu kırığın bana vermek istediği mesajı ve bu zorunlu istirahatin nedenini düşünüp durdum. Duygusal anlamda oldukça inişli-çıkışlı ağlamaklı geçen günlerin sonunda oldukça hafiflemiş ve daha dengede hissediyorum ayın 16’sından beri. Yazılarınızı okudukça yaşananlar daha anlamlı bir hale geliyor, sonsuz teşekkürler. Sevgilerle…

    Liked by 1 kişi

  74. Hafta sonu fiziksel olarak sevep olmaksızın tüm omurgam ve bacaklarımda ağrı ve halsizlik olmasına rağmen mental olarak oldukça şükranda ve kendimi seviyor ve seviliyor hissediyor idim. Fiziksel acım eğlenceye dönüştü bu sevginin ve desteklenme hissinin içinde. Bir yandan uzaktan yakından pek çok dost fiziksel acımın tüm boyutlarda şifalanması için destek oldu, bu desteği talep ettim ve almaya kendimi açtım ki bu benim için muhteşem bir deneyimdi. Almak-vermek, talep etmek-kendini açmak… Olan her ne ise şahane organizatörün en büyük desteği ile olduğuna ve muazzam zekanın ürünü olduğuna inanç muhteşem bir his. Şükürler olsun..

    Liked by 1 kişi

  75. Sevgili Mor Alev,

    Çok mutlu ve huzurlu olduğum bir yaz dönemi geçirdim fakat son 3 haftadır kaygı, pişmanlık ve hüzün dolu günler geçiriyorum. 3 haftadır kulaklarımda, başımda uğuldamalar duyuyorum. Bu geceleri daha yoğun oluyor. Kendimi dinlememeye çalışıyorum fakat ilk kez böyle bir şey yaşadığımdan korkuyorum geçmemesinden. Her günümü sevgi ve minnettarlıkla geçirmeme rağmen son zamanlarımın neden böyle olduğunun nedenini anlayamıyorum. Bu, geçici bir durum mudur? Cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgilerimle

    Beğen

    1. Yukarıdaki önerilerim yardımcı olabilir sevgili Nurçin. Bu elbette geçici bir durum. Sadece arınmanız devam ediyor. Sevgilerle

      Beğen

  76. 💜Bu dolunay da niyet ritueli yapmaya firsat buldum Ve arinmaya😊Hafta sonu hareketli gecti Hemen Hemen Cok uzun zamandir arkadaslarimla bulusmamistim Ve bulustuk güzel zaman gecirdim😊Pazar günü asure pisirmek firsatim oldu 😊 Dogaya ciktim😊Bu yeni Haftaya huzurlu basladim😊Heyecanli bir bekleyis icindeyim bu hafta cuma günü isyerimle ilgili bazi kararlar verecek isveren Ve benim icin en Hayirli olanini diliyorum niyet ediyorum 🙏💜🍀🌈

    Liked by 1 kişi

  77. Sevgili Mor Alev,
    Cuma günü başlayan “leylalık” dün ve bugün zirve yaptı bende de. Yorgun kalkma, halsizlik, konsantre olamama ve devamlı bir uyku hali… Bir de normalde bende pek olmayan bir şeker isteği. Dolunay’da kendimde bir arınma çalışmasının ardından pazar günü de bir arkadaşıma enerji çalışması yapmıştım. Önce dedim “bu dolunay da çok güçlü, herhalde üst üste fazla geldi bu uygulamalar.”
    Bugün artık resmen sarhoşluk hali gibi bir hal, kulaklarda bir yoğunluk ve iletişim kurmakta zorlanmalarla beraber zirve yapınca “Mor Alev’e bir bakıyım, belki bir şey yazmıştır bununla ilgili” dedim ve bu yazınızı gördüm! 🤗 Son 1 aydır denge teması işliyor hayatımda, çok şükür dengede olmayı deneyimliyorum. O yüzden duygusal iniş çıkış ya da huzursuzluk gibi şeyler yok. Ama bahsettiğim gibi daha ziyade fiziksel semptomlar var. Bir de benzer şeyler deneyimleyenler için paylaşayım: Enerjinin böyle yükseldiği zamanlarda içki ve sigara tüketme isteğinin de yükseldiğini fark ettim bir süredir hem kendimde hem etrafımda. Sanırım yükselen frekansla hassaslaşıyor ve onunla baş etmek için (ya da yükselen frekansı biraz olsun düşürmek için) böyle bir istek başgösteriyor. Farkına varınca etkisi de ortadan kalktığı için bu farkındalığımı da paylaşmak istedim. Gerçi bu dolunay daha ziyade beni sigarayı bırakma yoluna soktu gibi görünüyor bu sefer, ki evrenden böyle bir ekstra desteğe ihtiyacım vardı. “Kolayca ve keyifle olsun” niyeti yapıyorum dönüşmesini istediğim şeyler için bir süredir ve evren de sağolsun kolaylaştırmak için destek atıyor. Yazınız ve paylaşım fikriniz için de çok teşekkürler. Aynı şeyleri yaşayan başkaları da olduğunu görünce hepimizin içi biraz daha rahatlayacak ve dolayısıyla bu süreç de daha kolay ve keyifli şekilde yaşanacaktır. Herkese sevgiler…

    Liked by 1 kişi

  78. Mor alev, ben o kadar hirpalandim ki kendimi gercekten toparlayamiyorum. Buyuk resmi de goremiyorum, ne onumu ne de ilerisini gorebiliyorum. Allak bullagim. Ne istedigimi bilmiyorum. Bilinmezligin ortasinda sıkılıyorum ve acayip hirpalaniyorum. Ve cok yoruldum sevgili mor alev. Ayni zamanda isim kesinlikle kolaylastirilmiyor, sevgi ve baris icerisinde yasamak benim dogal halim iken disaridan bana dogru zorbalik ve sacmaliklarla karsilasiyorum. Tabii bunlar aslinda meydan okuma(sanirim), kendi gucumu elime alma firsatlari. Her defasinda fark edip kendimi degistirip kendimi seciyorum. Bu iyi. Fakat artik yoruldum. Cok yoruldum.
    Ne istediğimi bilmemek. Ne yapmak istedigimi bulamamis olmam zira hicbir sey yapmaya mecalim ve istegim yok. Ustune bir de dissal zorluklarla ugrasmak. Hala bekliyor olmak. Beklemekten sıkılmak. İsyan ve sukur helezonunda ilerliyorum fakat bu inis cikislar da beni cok yipratti. Sıkıldım. Gerçekten sıkıldım ve bıktım.
    Yukarıdaki genel surecimin disinda fiziksel duzlemde ise bedenim hasta gibiydi haftasonu, zangir zangir titriyordum hem iceriden hem disaridan. Aglama ve ofke nobetleri icimden yukselen inanilmaz ofke ofke ofke. Bunlarla hemhal oldum. Hala aciga cikmak isteyen cok ofkem var. Hicbir seye eyvallahim yok. Bu noktada baskalari gibi artik ferahlayip nese huzur keyif hali deneyimlemedigim icin bir seyleri yanlis mi yapiyorum, ben yanlis miyim diye sorgulamalara da girdim.

    Beğen

    1. Sevgili Şeyma, hırpalandım diyorsunuz, peki sizi gerçekten kim hırpalıyor? Buna odaklanın. Şu kısa yazıdan anladığım kadarıyla sizi siz hırpalıyorsunuz, başka şeye enerjiniz kalmıyor. Olduğunuz yerde kalmak zorunda değilsiniz, ilişkileriniz olduğu gibi kalmak zorunda değil. Özgür iradesi olan bir yetişkinsiniz. Dışarı çıkıp, çevrenizdekileri değiştirmeye çalışmak yerine içinizle ilgilenirseniz eğer ve sonra da içten gelen dış değişiklikler yaparsanız sonucun farklı olacağına inanıyorum. Her defasında kendimi seçiyorum diyorsunuz ama yine de mücadele ediyorsunuz, bu da bana diyor ki dışınız içinizin yansıması olduğuna göre asıl zorba siz olmayasınız? Beklemeyin. Bekleyecek bir şey yok. Özsevgi, özdeğer, özsaygı, özgüven üzerinde çalışın. Sözde değil, gerçekten bu konulara eğilin. Size başarılar ve ferahlıklar diliyorum.

      Liked by 1 kişi

  79. haftasonu hem minik yeğenimi sevmeyi hem de yorgun ablama ev işlerinde yardım etmeyi planlıyordum kiii.. Annem bağırsak problemi yaşadı ve apar topar eve döndüm. Hala da süreç devam ediyor. Lise yıllarımda olduğu gibi (13yıl öncesi en az) ev işleriyle meşgul olup aileme destek olmaya çalışıyorum. Cumartesiden beri çok fazla sırt ağrısı çekiyorum. Meditasyon ve spor yaparak kaslarımı rahatlatmaya çabalıyorum ama etkisi çok kısa sürüyor. Ruhumun gerildiği bir yer var seziyorum ama bulamıyorum. Herkesle birlikte şifalanmak dileğiyle 🙂

    Liked by 1 kişi

  80. Merhaba, kedimin sağlığı bir hafta önce aniden bozuldu, hergün serum almak durumunda kaldı. Çok şükür toparlıyor. Bu durumdan dolayı, yapmak istediğim pek çok şeyi yapamadım, evden uzaklaşamadım, kilometrelerce yürümeyi alışkanlık edinmişken, yürüyüşlerimi aksatıyorum. Hiçbir işe konsantre olamıyorum. İçimde güçlü bir potansiyel hissedip, üretememek canımı sıkıyor. Becerilerim konusunda kendime güvenim azalıyor. Bir de gereksiz tıkınmalar ile, kendimi mutsuzluğa itekliyorum sanki. Oysa yaz boyu, neşe, keyif, coşku, hep benimleydi. Umarım çabuk atlatırım, atlatırız bu durumu, sevgilerimle.

    Liked by 1 kişi

  81. Sevgili Mor Alev!
    Bir aydan beri boğazımdaki gıcıklanma, öksürük devam ediyor ve beni dehşete düşürüyor. Kendimi sağlıksız hissetmiyorum, fakat “kötü bir hastalık” endişesi beni mahvediyor.Sigara kullanıyorum ve 4 yıl önce, öksürük nedeniyle gittiğim doktor bu konuda beni oldukça korkuttuğu için dehşet içindeyim. Öksürük ile ilgili çocukluk anılarım aklıma geliyor (kardeşimin astım bronşit problemi vardı). Bir aydan beri suçluluk ve korku düşüncelerimi dönüştürmek için oldukça çaba harcıyorum, bildiğim teknikleri uyguluyorum. Kendime kötülük yaptığım düşüncesi, suçluluk hissi, içimdeki çatışmayla başa çıkmaya çalışıyorum. Herkes bu durumda sigarayı bırak der biliyorum, ama olmuyor şimdilik.

    Beğen

    1. Sevgili Nurhayat, geçen gün sigara içen bir arkadaşa şöyle bir dua önermiştim: “Yaratan’ım bedenim için sağlıklı seçimler yapmama yardım et. Sigara ile içimdeki hangi boşluğu dolduruyorsam, onu en sağlıklı şekillerde şifalandırmama aracı ol. Bedenime ve kendime en iyi şekillerde davranmam için bana yol göster. Kendimi onurlandıracak şekilde değişmeme önayak ol. Seni Seviyorum. Kendimi seviyorum. Sen bensin. Ben senim. Biz biriz. Sana ve kendime teşekkür ediyorum. Her şey yolunda”

      Beğen

  82. Bu hafta sonu bir gün yoğun bir gün durgun geçti. Ancak olaylara tepkimde sevgi de kalamıyorum maalesef bir bıkkınlık , yorgunluk ve kaçıp gitme isteği var. Uzun zamandır , aynı geçmişte yaşadığım şeyler başıma gelmiyordu. Etraf kötü dedikodu ve enerji dolu iş yeri olduğu için de kaçamıyorsun… bir öfke patlaması yaşamamak için anda kalmaya , sevdiğim birini üzeni unutmaya çalışıyorum. Doğru olmayan şeyleri hakkında söyleyip ortalığı karıştırmaktan başka bir şeye yaramıyor.
    Uzak durmaya çalışıp mikael ile enerji temizliği yaşıyorum. Çok uzun zamandır böyle hissetmemiştim.
    Sevgi benim deyip ileri gideceğim☺️

    Liked by 1 kişi

  83. Sevgili Mor Alev,

    Haftasonu beni tutan birseylerin oldugunu farkettim icimden hicbirsey yapmak gelmiyordu ve dirence direnmeyi biraktim sonunda. pazartesi günü ise beni rahatsiz eden bir konuda kendime seans yapmaya karar verdim ve o sifa seansim beni gecmis yasam anisina götürdü cok etkileyiciydi. Hayatimda dügüm olmus bir korkum artik daha da netlesmisti cok suükür kendimi o korkudan arinmis hissediyorum artik. Ve dün yani sali günü durup dururken icimden kigin oldugum kisileri listelemek geldi ki siz de yukarda yazmissiniz iliskiler sifalanacak diye. Sonra bu kizginlik listem icin sifa calismasi yaptim ve kendimi kus gibi hissediyorum.Ayrica annemden aldigim istenmeyen olma, sevilmeyen olma inancinin asil kaynaginin annanemin annemle iliskisinden geldigini farkettim. Su andaki dilegim hem benim annemle hem de annemin annesiyle olan iliskilsinin sifalanmasi…
    Burada yazdiginiz cogu yazi gibi yine bir es zamanlilik yasiyorum.
    Iyi ki varsiniz 🙂

    Liked by 1 kişi

  84. Haftasonu benim için hayatımın dönüm noktalarından biriydi, yaklaşık 3,5 yıldır devam eden sürüncemelerin, çabların sonuna geldim ve eşimden ayrıldım. Zaten biten bir evliliği kalbimde ruhumda bitirdim. Yolum öyle güzel aydınlandı ki, eskiden olsa bunlara tesadüf derdim şimdi ise meleklerimin yardımları diyorum. Hep yolumu aydınlattılar, herşey tamda olması gereken zamanda oldu. Şimdi önüme bakma ve bana hazırlanan mucizelere odaklanma zamanı. Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  85. 3gündür uyanıp tekrar uyudum.Geçen haftadan beri siteye gitmemiştim.Geçmişimi sildiğimi,hayatımın sorumluluğunu aldığımı ve bakış açım değiştiğini anladım,ilan ettim çevreme.Ve bugün benim için bir Yaratan mesajı olduğunu hissettim, siteye girdim.Bu yazıyı okudum.Sanırım doğru yoldayım.Şükürler olsun.Sevgiler Mor Alev.

    Liked by 2 people

  86. Son 3 gün artarak başlayan kaotik enerji beni ürküttü. 3 gün önce para ile satın alınmış bakılamamış bir köpeği sahiplendim. Amacım önce onu iyileştirmek sonra bahçeli evi olan birilerine sahiplendirmekti. Köpeğin derisinde yaralara rasladım ve veteriner araştırmasına başladım. Bazı arkadaşlarımın kendi aralarında para tartışmasına girip benide konuya dahil etmeleri gibi 6 7 saatlik bir konu döndü. Günü yorgun ve uyuyakalarak bitirdim. Bu süreçte anksiyetik bir duygu haline girdim onu yönlendirmek için köpeğin sağlık durumunu ertelemek istemedim ve elimdeki vetlerden birine doğru yola koyuldum. Yolda panik atağa dönüştü duygu durumum. Hızlı adımlarla bir süre yürümemin ardından veterinerde işimi yumuşakça hallettim ve tüm bu duygular normale döndü. Sonrasında eve gelip 2 saatliğine çıkmam gerekti. Köpeği eve bırakmaya karar verdim. Çünkü elimde ağır eşya olacaktı.Onları biryere bırakıp geri gelecektim. Çıktım kapıyı kilitleme huyum olmadığından ve apartman kapısınında arada aralık kalabiliyo olmasından dolayı 😦 Köpek kapıyı açıp çıkıp gitmiş. Nereye bilmiyorum. Eski sahipleri bana çok uzak olduğu için oraya gidemeyeceğini biliyoruz. Kadıköyde oturduğum için tüm çevreyi arkadaşlarla dağılıp aradık bulamadık. Havada yağmurlu. 3 saat aramadan sonra yorgunluktan arkadaşımın evinde uyuyakaldım. Sabah 6da uyandım evimin yolunu tuttum. Apartmanın önünde biri yüzüstü yatmış etrafında 6 7 kişi bekliyor. Adam ağzı kapalı titreyerek bağırma sesleri çıkarmaya başladı ve ambulans geldi. Adam giderken hala bağırıyordu. Bu olayların öncesinde ayın balık burcunda olduğu gün regl oldum. Bununda öncesinde 1 hafta regl olacak gibi pembe akıntı yaşadım. Regl çok ağır geçti ve birden geldi. Ben Balık burcuyum ve neler oluyo anlamıyorum.

    Liked by 1 kişi

    1. Gerçekten çok ilginç. Bu biraz hava olaylarına benziyor: Nasıl alçak ve yüksek basınç veya sıcak ve soğuk hava dalgaları bir araya gelince fırtına olur, enerjilerin çatışması da böyle bir şey. Ufak köpeğin demek ki bir amacı vardı, yaptı ve gitti. Hiçbir şey tesadüf değil. Hasta kişinin de orada kriz geçirmesi de öyle. Ama bunun anlamını herhalde bir gün siz çözeceksiniz. Sevgilerle

      Beğen

  87. Merhaba Mor Alev!

    Ben 2 yildir hazirlandigim,cok buyuk emek verdigim yurtdisindaki isimde ilk haftami bitirdim bu hafta. Bu yenilik balik dolunayiyla basladigi gibi beni sonsuzluk okyanusunda savurup atti! Persembeye kadar ogrendiklerimle ve sonsuz resimden bakarak ilerliyordum fakat sonra epey savruldugumu fark ettim,dunden itibaren tekrar ruhumla ve evrenle baglantimi tazeledim.

    “Dip dalgasi” yazindan beri muhtesem yogun ve kalici degisimler gecirdim. Biraktigimi zannedip hale tutundugum her bir kisir dongu kirildi ve geriye yalniz sevginin isigi kaldi… Gercekten uyanis ne demek o zamandan beri anliyorum, oncesi gercekten provaymis. Simdi kocaman BiR’in baska bir kosesinden,daha once tanimadigim bir noktada butune bakiyorum. Ve bu sebeple Yaratan mesaji da beni cok etkiledi! Bu yogunluk bu savrulmada bile tamamen kopmadigima,cabuk geri geldigime cok mutluyum. Meger 2 yildir suren(hatta 2012den beri belki en basini soylersek) tum emekler,provalar, hepsi gercekten cok gucluymus. Minnettarim! Sevgiler

    Liked by 1 kişi

  88. Son 6 yılın başından beri uyku uyuma hallerimden uyanma çalışmalarımın son 1 yılı daha aktif geçmeye başladı şükürler olsun. 15.09.2019 Pazar günü bir yanım hareketli iken diğer yanım ağır durağandı. Demek bu durağanlık ondanmış ve ben normalde biraz uyanık kalma çalışmalarımda heyecanlı iken bu Pazar normal karşıladım bu durumumu. Gerçekten ilahi akış çok büyük destekliyormuş şükürler olsun. Bu yazıyla ve Mor Alev tekrar tekrar teşekkür ediyorum tüm olanları ve olmayanları anlamamı sağlıyorsunuz. Şükranlarımı sunuyorum, Sevgiler

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.