Melek Rehberler: Başarınız garanti olsaydı ne yapardınız?

Yao Yao Ma Vas -strongBugün dikkatlerinizi sınırsız potansiyelinize çekmek istiyoruz. Hepiniz muazzam bir potansiyel dağının üzerinde oturuyorsunuz fakat sıklıkla bu fark edilmeden geçilip gidiliyor, kullanılmıyor ve “doğru” zamanı bekleyerek önemsiz şeyler rafına kaldırılıyor.

Sıklıkla insanlar uzun zamandır hayalini kurdukları bir şeyi veya en büyük arzularını gerçekleştirmeye teşebbüs etmeden önce, doğru şartların ortaya çıkmasını beklerler. Biz bu harika potansiyellerin çoktan yaratıma girmiş halini görüyoruz çünkü bizim gerçekliğimizde onlar çoktan başarılmıştırlar.

Pek çok insan için, başarısız olma korkuları hayallerini gerçekleştirme arzularından büyüktür. Pek çokları kendilerini küçümserler ve asla hiçbir hayali gerçekleştirmeye kalkışmazlar bile. Hedef ve arzularınıza bir şans vermeden önce “doğru” şartların ortaya çıkmasını beklemek, gerçekte olduğunuz usta yaratıcılar olarak serpilmenize asla izin vermez.

Bundan dolayı sizlere soruyoruz, başarısız olamayacağınızı bilseniz ne yapardınız?

Hatırlayın, eğer inancı hareket takip ediyorsa mucizevi şekillerde güçlüdür. Zihninizin bu olasılığı düşünmesine izin vermeniz, bilincinize çok daha fazla potansiyeli de getirir. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeniz için gerekli olasılıklar, kaynaklar, bağlantılar ve ilhamlarla hizalanmaya başlarsınız. Buna rağmen, çoğu yetişkin hayallerinin ne olduğunu unuturlar, eğer hayal gerçekleşmezse deneyimleyecekleri hayal kırıklığından daha fazla korkarlar. Çoğunlukla, sizi böyle saplanmış hissettiren “nasıl” sorusudur.

Bu oldukça yaygın mesele size de yakın geliyorsa, sadece hayal gücünüzü kullanarak en büyük arzunuzun yaratımda olduğu düşüncesiyle oynamaya teşvik etmek isteriz. Nasıl görünüyor? Nasıl hissediliyor? Ne yapacaksınız?

Arzuladığınız şeyle ve onu isteme sebebinizle uyumlanmaya çalıştığınızda, o arzunuzla daha yakın frekansta titreşmeye başlarsınız. İlhama uyumlanırsınız, bir sonraki adım, hayalinizin peşinden gitmek için eksik olduğunu hissettiğiniz bilginin gelmesidir. Yalnızca yapıcı olduğunuzu hissetmek için attığınız adımlar sadece zaman ve enerji kaybıdır. Ancak önce arzunuzla uyumu sağlar sonra harekete geçerseniz, işte bu noktada sihir gerçekleşir. Evren elbirliği ile olabilecek her şekilde istediğiniz şeyi getirmek için size bir sonraki adımı ve sonrakini sürekli olarak ulaştırır.

Pek çoğunuz zamanınızı hayal kurarak geçiriyorsunuz. Ne olabileceğini, ne olmuş olması istediğinizi veya gerçekten ne olması istediğinizi; fakat kaçınız hayalinizi gerçekliğe dönüştürecek uyumlu hareket adımını atıyorsunuz?

Bu insanın doğasında var; çoğunluğunuz istediğinizin gerçekleşmesi için plan üzerine plan yapıyorsunuz, gelecekte düşünüyorsunuz, fakat işe bakın ki, bu hayalinizi “gelecekte” tutuyor.

Biz sizin mutlu olmanızı o kadar çok istiyoruz ki, buna rağmen günlük hayatın dişlileri içinde değişmeyen sıradan vazifeleri yerine getiriyorsunuz ve hiçbiri de gerçek doğanızı tatmin etmiyor.

Hiçbir sınırlamanız olmasaydı gerçekten ne yapardınız? Zamanınızı seyahat ederek mi geçirirdiniz? Öğretmenliğe, resim yapmaya, inşaata ya da tasarıma mı harcardınız vaktinizi? Zamanınızı yemek pişirmeye, bitki yetiştirmeye veya yazmaya mı verirdiniz? Neye karşı bir tutkunuz var? Ne kalbinize şarkılar söyletiyor?

Hep söyleriz, endişe ve kaygı, umut gibidir, sadece tam tersi. Biri dileğinize odaklamaktır, diğeri ise olmasından korktuğunuz şeye. İkisi de henüz olmamış bir şeye odaklanır. Ve hangisini deneyimlemeyi tercih ettiğinize sadece siz karar verebilirsiniz.

Size şunu söyleyelim, eğer hedeflerinizi takip etmeye, onların işe yaramayacağına veya başaramayacağınıza olduğu kadar güç, canlılık ve yoğunluk verseniz, ne kadar kısa zamanda hayatlarınızın ne kadar hızla değiştiğine hayretler içinde kalırsınız.

Aynı meslekte mi kalırdınız? Aynı ilişkiye bağlı kalır mıydınız? Aynı yerde yaşar mıydınız? Hayatınızı aynı şekilde sürdürür müydünüz? Eğer cevabınız bunlardan herhangi birine hayır ise, o zaman sizleri neyi değiştireceğiniz konusunda berraklığa çağırıyoruz. Gerçekten ne istiyorsunuz? Daha da fazlasını hayal etmeye cüret edin! Evren sınırsız, siz de öylesiniz. O zaman gerçekten, gerçekten ne istiyorsunuz?

Sizler şu son düşünceyle bırakıyoruz, eğer başarınız garanti olsa ne yapardınız?

Sevgide ve Işıkta, bizler sizlerin Melek Rehberleri

Melek Rehberlere ve Taryn Crimi’ye teşekkürler. (angelicguides.com)

***

Sevgili Dostlar, bana her gün tut.com’dan (the universe talks) kısa bir mesaj gelir. Genelde insanı iyi hissettiren esprili mesajlardır bunlar. Geçen gün geleni sizlerle paylaşmak istiyorum:

Gerçekten büyük bir hayalinizin yaratıma girmek üzere olduğunun 10 işareti:

  1. Düzenli olarak sonucu zihninizde canlandırıyorsunuz, kutlama partisini ve onun da ötesini
  2. Her gün “işe koyulup” onunla ilgili bir şey yapıyorsunuz.
  3. Nasıl gerçekleşeceğine takılmıyorsunuz.
  4. O sizin için gerçekten önemli, gerçekten umurunuzda.
  5. Haberleri vermek için arayacağınız ilk üç kişiyi biliyorsunuz.
  6. Normalden çok daha fazla gülümsüyor ve göz kırpıyorsunuz.
  7. Bazen çoktan olmuş gibi davranıp konuşuyorsunuz.
  8. Hayaliniz belirli insanlara bağımlı değil.
  9. Bir sonraki hedefinizin ne olduğunu şimdiden biliyorsunuz.
  10. Sürekli fısıldıyorsunuz, “Çok güzel! Teşekkür ederim! Evet!”

Çok güzel! Teşekkür ederim! Evet!

Evren

Başak sezonu, hasat sezonu. Aynı zamanda toprakta fiziksel yaratım sezonu. Haydi, her gün hayalimize ulaşmak için bir adet kaynağını kalpten almış hareketle adım atalım. Her gün tek adımcık.

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Ben Allah’ın izniyle olarak algıları,psişik yetenekleri şifa enerjisi en yüksek seviyede olan Usui Reiki Master olmaya niyet ediyorum.Şimdiden oldum teşekkür ederim 😊

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Cem bey, bu konuda sizi eğer isterseniz yönlendirebilirim.

      Beğen

  2. Ne kalbinize şarkılar söyletiyor?

    Hep söyleriz, endişe ve kaygı, umut gibidir, sadece tam tersi. Biri dileğinize odaklamaktır, diğeri ise olmasından korktuğunuz şeye. İkisi de henüz olmamış bir şeye odaklanır. Ve hangisini deneyimlemeyi tercih ettiğinize sadece siz karar verebilirsiniz.

    Emeğinize ve yüreğinize sağlık, Sevgili Mor Alev🙏🙏🙏🌟🎇🌞💜💜💜

    Namaste

    Liked by 1 kişi

  3. Merhaba Mor Alev,

    Ben uzun zamandır hayatımda işe yarar olamama korkusuyla hep geçmişime göre şuanki yaşamımı kıyaslama eğilimine girdim. Hayatımda çok büyük roller oynayan, kendimi adadığım şeylerin bitme zamanı geldi, ve ben o bitişten beri, hayatımı bir düzene oturttum mu oturtmadım mi doğru yolda mıyım değil miyim korkusuyla gerçekten tükendiğimi hissediyorum. Dikkatimi nereye verirsem onun o kadar büyüdüğünü görüyorum ki bazen korkuyorum. Çünkü sanırım hayatımı geçmişte beni kısıtladığını söyleyerek suçladığım insanlar değil sadece ve sadece ben belirliyorum. İşte tam bu noktada korkuyorum çünkü güzel olana izin vermek niyeyse belirsiz ve güvensiz hissetririyor. Bana ilham veren bir sürü şey var, hayatımda minettar olduğum yüzlerce şey sayabilirim. Endişenin bolluk ve bereket değil yetersizlik ve kıtlık yarattığını biliyorum, bir yandan da tüm formullere sahipken bolluğu yaratmaya izin vermeyen içimde bana acı çektiren bir şey olduğunu hissediyorum. Denildigi gibi disarida oldugunu iddia ettiğimiz her seyin içimizde bir kökü var. Umarım bu olayları sadece ben yaşamıyorumdur, bunu buraya bu yüzden yazdım. Arada bir yerdeyim, kendime nasil bu gecisi daha yumusak hale getirebilirim?

    Beğen

    1. Hiç yalnız değilsiniz, içimizden değişim ve farkındalık başladığında dünyamız dediğimiz işlerimiz, arkadaşlarımız, eşimiz, çevremiz herşey değişebiliyor daha güzel, rahat, huzurlu olan ile.. Ben hepsini yaşadım Sevgili Asya 🙂 Olmazsa olmaz dediğim herşey küllere karıştı gitti. Direnen köklere de şöyle bir bahar temizliği attırın gitsin, yeni tohumlara yer açılsın, kötü ne olabilir ki? Olan herşey sonuçta bizi daha iyi bir yere taşıyor diye inanıyorum ben; en çok hatalarımızdan öğrenmedik mi🤗

      Liked by 1 kişi

  4. Mesajlar gittikçe daha yalın bir anlatımla ulaşmaya başladı; eskisine kıyasla doğrudan ve zamansızlığı bir referans noktası. Hakikat ile aramızdaki gizem perdesi kademeli olarak inceliyor sanki?.. Çok seviniyorum. Aynı anda seçme özgürlüğüne sahipken bu denli sevgi dolu ve optimist hissedebilmek harika bir duygu. Varoluşun özündeki uyumla titreştikçe yaratıcının huzuru kalbimde genişliyor.

    Liked by 3 people

  5. Hayat ışığım olduğunuz için öncelikle teşekkür ederim.Sorum şu olacaktı istediğimiz ve yaşamak istediğimiz hayalimiz başka insanları üzecek ise eğer yinede bunu istemek bencillik olmaz mı böyle bir hayalden vazgeçmek en makbulü değilimdir ?

    Beğen

    1. Sevgili Esra, tahminde bulunuyorsunuz. Tahminde bulunurken, herkesin kendi mutluluğunun sorumluluğunu taşıdığını da unutuyorsunuz ki bu konu bu platformda yüzlerce defa konuşuldu. Ama haklısınız, çünkü bencillik nedir konusuna eğilmedik. Sizi seven insanlar, sizin hayalinizi gerçekleştirmenizden mutluluk duyar. O zaman burada bencil olan kim? Sizi zorla istemediğiniz bir hayatta tutan mı, size duygusal şantaj yapan mı, siz mi? Bu konuyu hiç konuştunuz mu, hiç kalbinizi açtınız mı? Belki de beklediğinizin çok dışında bir tepki ve yardım alacaksınız bu insandan. Yani tahminden uzaklaşalım, berrak bir şekilde konuşmak ortama iyi gelir. Diyelim ki olumsuz tepki aldınız, o zaman ya kendi neşe-keyif-coşkunuzu seçeceksiniz ya da bu insanın isteklerini. Seçim sizin. Ama o yine de mutlu olmayacak çünkü ikinci seçenek düşük enerjiden ve korkudan kaynaklanıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sevgilerle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.