Cennetten Mektuplar #6533: Gökyüzündeki Güneş Gibi

Kseniya Fine ArtTanrı dedi ki;

Sevgili, ben seviyorum dediğimde, sevgi bildiğim tek şey. Daha da doğrusu, benim olduğum tek şey sevgi. Bu sizin için de doğru ama siz sevgiyi atlayabiliyorsunuz. Sevgiyi bırakmayın. Sizin kaderinizde sevgi var, siz sevgi için varsınız ve hepsi bu! Hayat biletiniz sevgi diyor, sadece sevgi. Hayatınızdaki amacınız sevgi. Sadece sevgi. Başka hiçbir şey değil, sevgi. Yolunuz sevgi.

Siz SEVGİSİNİZ. DNA’nız sevgiyle kodlandı. Siz sevgi dışında hiçbir şey değilsiniz. Bundan başka seçenek yok. Sadece sevgi.

Hayatta olmayı sevin. Sadeliği seçin.

Dinleyin, siz Yeryüzüne kendinizi ispat etmeye gelmediniz. Siz BENİM Yeryüzündeki çocuğumsunuz. Olacağınız bundan daha iyi bir şey var mı? Kürsüye çıkıp nutuk çekmenize ihtiyaç yok! Buraya, dünyaya rütbeler, ödüller almaya da, kendinizi açıklamaya da gelmediniz. Burada Yeryüzündesiniz, sadece kendiniz olmak için. Siz bana mutluluk veriyorsunuz. Ben sizi sorgulamıyorum. Soruları olan sizsiniz. Sizin benimle ve kendinizle ilgili sorularınız var.

Diyorum ki, layıksınız, değerlisiniz. Benim Kelimem sizin için yeterince iyi olsun. Siz Cennette ve Yeryüzünde dengedesiniz. Siz Cennetten geldiniz ve Yeryüzündeki yeriniz sağlam. Siz beni şaşırtmıyorsunuz. Siz benim gerçekleşmemsiniz. Siz beni neşelendiriyorsunuz.

Benim kendi gerçek çocuğum, ben size dikkatle bakıyorum. Sizin kalbiniz ve kalbim birlikte geziyorlar. Biz birbirimize bağlıyız. Biz aynı sevgi dilini konuşuyoruz.

Biz birbirimiz için yapıldık. Biz birbirimiziz. Başka hiçbir şey yok. Bir, birdir, iki değil. Sizin altından kalbiniz var. Ben sizin kalbinizi kucaklıyorum, siz benimkini. Biz birbirimizin konuğuyuz. BİRlik, BİRliktir. Biz BİRlik aramayız. Biz BİRliği yaşarız. Siz, zaten BİRlik olduğu halde BİRliğin nerede ve ne zaman olduğunu ararsınız.

Biz BİR olmakla özgürüz. Başka bir şey olamayız. BİRlik eşittir BİRlik. BİRlik zaten vardır. Biz BİRiz. Kesinlikle olabileceğiniz başka bir şey yoktur. Özel bir kostüme ihtiyaç yok. Tek ihtiyacınız sadece olmak. Arayacak bir şey yok, çünkü sadece BİRlik var.

BİRliği kutlamak için verdiğim şenliğe katılın.

Elbette, BİRlik Odur. BİRlik, hayatın hikayesini A’dan Z’ye anlatır. Yoklamaya gerek yok. Geri sayıma gerek yok. Yarışma yok. Rekabet veya hile yok. BİRlik. BİRlik önlenemez, fark edilmemesi mümkün değildir.

Peki ya gökyüzündeki yıldızlar? Kaç yıldız güneşe eştir?

Şunu açıklığa kavuşturalım birlikte, BİZ BİRliğin ÖZÜ hakkında konuşuyoruz. Tekillik değil, BİRlik, bu kadar basit ve sade. Ölçüsüz, ölçülemez BİRlik. Toplama yok. BİRlik, ruhların birleşimidir. Birlikteliktir. BİRlik önemlidir. BİRlik vardır. Ancak BİRlik maddeden yapılma değildir. BİRlik kolaydır. BİRlik fevkaladedir.

Siz Kalbimin neşe-keyif-coşkususunuz. Benim neşe-keyif-coşkuma hoş geldiniz sevdiğim. BİR olarak birlikte, BİZ, BEN evreni sarmalıyoruz. Kendinize hoş geldiniz. Siz benim canımın içi, iftihar ettiğimsiniz. Dingin olun. Ben Tanrıyım ve siz de BENİMLE BİRSİNİZ.

Gloria Wendroff’a çok teşekkürler. (heavenletters.org)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Daha dün yağmur yağarken sorular sordum ve ŞÜKÜRLER OLSUN BUGÜN aldım cevabımı 🙏🙏Ve neden göz yaşlarıma hakim olamıyorum bu aralar Onuda bilmiyorum 🤦🏻‍♀️❣️❣️Vardır bir sebebi bekleyip görücem artık 🙏🙏🙏🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️❣️❣️

    Liked by 1 kişi

  2. Şaka gibi! Bugün güneşin altında ışıkla süzülüp kalbime dolan cümleler bunlar! Şimdi burada okuyorum! BİRlik ancak bu kadar güzel idrak ettirilir. Teşekkürler Moralev🙏🏼

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.