Değişim – Konsey (Mesaj 245)

Giuseppe Sticchi- la barca di carta 2010Okuyucular arasında sürekli dolanan bir soru var. “Acaba gerçekten değişimin içinde miyiz?” Pek çoklarının “Hadise”, “Olay, “The Event” olarak düşündüğü şeyin içinde misiniz? İzninizle bunu açıklayalım. Evet. Öylesiniz. Bu, odur.

Şimdi, değişiklikler çok fazla ve aşırı derecede karmaşık. “Hadise” diğer her şey gibi parçalara bölünebilir, bundan dolayı da bir süreçtir. Ancak bir doruk noktası da olacaktır. Hep öyle değil midir?

Altı yılı aşkın bir zaman önce eşiği geçtiğinizde bu sürece girmiş olduğunuzu bu mesajlarda çok defalar söyledik. Ve o zamandan beri belirgin bir enerji şahlanması, belki sizin adına dinamikleşme, yoğunlaşma, hızlanma diyeceğiniz durum gelişti. Bunlara birlikte değindik, değil mi?

Beklediğiniz bu “değişimi” etkinleştirmek için binlerce ve binlerce değişiklikler gerekmektedir. Nihai sonuçların hiçbiri sayısız yerde altyapı çalışmaları yapılmadan ortaya çıkamaz. Zihinsel değişiklikler var, toplumsal değişiklikler var, teknik değişiklikler, yasal, yönetimsel, fiziksel değişiklikler… ve devam edebiliriz…

Yani, şimdi çevrenize bir bakın. Bir zaman önce dedik ki, pek çoklarınız bizim bahsettiklerimizi göremiyorlar. Fakat şimdi baktığınızda, bunun çoğunun cidden başladığını göremiyor musunuz?

Bizden sıklıkla olayları hızlandırmamızı istediğinizde, “elinizden geleni ardınıza koymayın” dediğinizde sizleri uyardık. Eh, siz ilerlemeyi hızlandırdınız, iyi de yaptınız. Bildiğinizden, bilebileceğinizden çok daha fazla şeyin bu değişimin parçası olduğunu söyledik. Bu hala daha doğrudur. Pek çoklarının inanabileceğinden çok daha karmaşık bir içeriği var değişimin.

Kemerlerinizi bağlayın dedik. Bağlamalısınız. Şimdi yol cidden ve gerçekten başlıyor. Fakat size bir püf noktası sunmak istiyoruz. Ellerinizi, kollarınızı, dikkatinizi yolun dışına değil, sürüşün kendine verirseniz, bu duyularınıza da çok daha kolay gelecektir. Midenizin bulanması ihtimali azalacaktır. Odaklanmanız kendi iç gelişiminiz olsun. İzin verin diğer şeyler sonuna kadar oynansın, tükensin. Sonu gelmeyecekmiş gibi görünebilir, ama emin olun öyle değil.

Her zaman bilin ki, bunların hepsi ihtiyaçtır, peşi sıra yaratacağınız dünyaya yol açacaktır. Bunu neden söyleyebiliyoruz?

Biz bunu söyleyebiliyoruz, çünkü bunu kendinizin yarattığını öğrendiniz ve öğrenmeye devam ediyorsunuz. Ne olacaksa, sizin belirlediğiniz gibi olacak.

Bu zamanda buna katılımcı olun. Bu sefer, işler sizin istediğiniz gibi olsun. İzin vermeyin. Siz yaratın. Sizler sadece tek başınayken güçsüz görünüyorsunuz ve gerçekte tek başına olmanızın imkânı yoktur. Sadece buna inanmaya eğitildiniz. Bu bir yalandır. Yalanlara inanmaya bir son verin.

İşte gittiğiniz yer budur. Ve, evet. Değişiklikler bunlardır. Ve şimdi öyle görünmese de bunlar çok güzel değişikliklerdir.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile Sağlıklı Zayıflama yönteminden faydalanmak için buraya tıklayınız.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Sevgili mor alev, bu güzel paylaşıma hiç yorum yapılmamış olması… Eventle ilgili son duyduğum şey, hala daha güvenli ışık adalarının oluşturulamadığı, buna rağmen bekleyecek zamanın da olmadığı ve fitilin ateşlendiğiydi. Evet, kendi hayatlarımız da biraz karmaşık ancak siz bir öncüsünüz. Burada insanları toplu meditasyona çağırmanız faydalı olabilir mi? Benim aklıma Türkiye’de sizden daha iyi bir isim gelmiyor. Ya da ben bilmiyorum. Bu daha çok özel bir soru olmalıydı belki, yayınlamak size kalmış. İyi ki varsınız.

    Beğen

    1. Sevgili Kapella, ben neredeyse her yazıda okurları meditasyona çağırıyorum. Her sabah. Bu bir alışkanlık olmalı tek seferlik bir şey değil. Siz meditasyon yapıyor musunuz? Ayrıca güvenli ışık adaları, vs.. bu bilgilere pek de katılmıyorum. Bunlar sansasyonel bilgiler ve olumlu yerine olumsuz etki yapıyorlar. O zaman yayınlanmalarının sebebi nedir? Yola devam etmek mi, yoldan alıkoymak mı? Toplu meditasyon istemenizin sebebi ne? Korktunuz, değil mi? Tabii ki güvenli ışık adaları var, hepsi içimizde, sizin kalbinizde. İçinizdeki ışığa odaklanın, göreceksiniz, her şey yolunda. Sevgilerimle

      Liked by 1 kişi

  2. Cevabınız için teşekkürler, kendimi doğru ifade edemedim sanırım. Sadece sabahları değil, gün içinde pek çok kez temizlik ve meditasyon yapıyorum. Ve sizin sayenizde, eminim sizi takip eden pek çok kişide alışkanlık olmuştur bu. Toplu meditasyon istememin sebebi ise ben değilim. Birlik enerjisinin artması, neler olduğunun ve olacağının farkında bile olmayanların daha huzurlu bir şekilde bu yoldan geçmesinin sağlanmasına yardımcı olacaktır. Kendimiz için çalışmak da tabi ki kolektif enerjiyi iyileştirir. Ancak bilinçli, amaçlı toplu meditasyonun etkileri yurt dışında kanıtlanmış durumda. Ben değil, biz olmaya, bire hizmet. Belki benim misyonumla ilgili bu, kusura bakmayın.

    Beğen

    1. Bu güzel sözleriniz için çok teşekkürler Kapella. Toplu meditasyon çağrısına karşı değilim, buradan geçmişte defalarca çağrılarda bulundum. Hatta bir ara her akşam için Mor Alev çalışması çağrısında bulunuyordum. Toplu meditasyonun kanıtlanmış etkileri var, doğrudur. Ve bunlar müthiş etkiler. Ancak bireysel meditasyon ve duanın topluma etkileri bilimsel olarak ölçülemediği için değerini henüz tam olarak bilmiyoruz. Ben bu dönemde bireylerin kendilerini şifalandırmalarının, kendilerini huzur alanına çekmelerinin ve dengeli merkezde kalmalarının çok ama çok önemli olduğuna inanıyorum. Çünkü hepimiz biriz. Siz ne kadar olumlu hissederseniz, ne kadar çok gölgeyi şifalandırırsanız, inanın aynı sokakta oturan ve hiç tanımadığınız insana veya kuşa bile faydanız var. O yüzden blog hamileri özellikle isteyene kadar bir toplu meditasyon çağrısı yok, onlar dediği anda burada bunu göreceksiniz! Fakat bunu siz istiyorsunuz o zaman çağrıyı sizin yapmanız daha uygun olacaktır. Hatta bunun için buradaki yorum kutusunu da kullanabilirsiniz. Sevgilerimle

      Beğen

Yorumlar kapatıldı.