2019’un 8-8 Aslan Kapısı: Dip Dalgası

Ocean WaveRuh okyanusumuzun derinlerinde, çok çok derinlerinde bir yerde zemin yarılıyor, büyük bir kırılmayla açığa çıkanlar devasa bir dalga yaratıyor. Yüzeye bakanlar, devlerden de dev dalganın nereden ve nasıl geldiğini anlamıyor, olanları anlamlandıramıyor. Tabanlarının altındaki yer sarsılırken kendi ruhunun enginliğinde boğulmaktan korkanlar da var. Oysa meleklerin sıklıkla dediği gibi, bir dalga denizden ayrı değildir. Biz de kendimizden ayrı değiliz. Bu Aslan Kapısında içimizde büyük bir sarsıntı ve kırılma yaşıyoruz ve oradan sızıp gelenlerin bir kısmı kadim bilgelik ve yetenekler, bir kısmı yepyeni farkındalıklar ve elbette bir kısmı da kadim korkular.

Bu senenin Aslan Kapısı enerjileri devasa bir dip dalgası gibi. Dışarıdan değil, içimizden gelen bir dalga. Hislerin de altından bir yerden, derin ruhumuzdan, varoluşumuzun şablonundan doğru şahlanan bir dalga.

Tarotta 8, Güç kartıdır. Sıcak bir kart. Elinde bir aslanın (güneşin) çenesini tutan bir kadınla resmedilir. Bu öyle bir fiziksel kudrettir ki, sadece içinizde beslediğiniz sevginin, bilgeliğin, dengenin gücünden gelebilir. Bilge sevgi tanrıçasının ateş aslanını kucaklayarak onun vahşiliğini sevginin dinginliği ile sakinleştirmesini temsil eder.  En sonunda içimizdeki, Var Olan Her Şeyin içindeki yüksek güce teslim olduğumuzda, her şeyi ama her şeyi başarabilir, dönüştürebiliriz. Böyle bir teslimiyet, küçük benliğin anlayışından çok daha yüksektir, vizyonu bilinenin çok dışındadır.

Tarot -strengthSekiz sayısı ise, sınırlamaların ortadan kalktığı her şeyin tekrar tekrar BİRliğe ve özüne döndüğü sonsuz frekansı taşır. 8-8’e gelirsek, bu da insan DNA’sını sembolize eder.

Derinlerdeki yarılma, bu sonsuz frekansın açığa çıkmayı istemesinden kaynaklanıyor.

Sevgili Bilge Baykuşlar, her Aslan Kapısında gözlerimiz gökyüzüne döner. Sirius, Güneş ve Ruhani Güneş’e. Şimdiye kadar bu dönemde verilen görseller dünyaya inen ışık yağmurları, güneşin katlarca güçlü ışıması, meleklerin dünyaya şarkı söylemeleri ve buna benzer resimler içeriyordu. Yani sanki dünyaya, insanlığa dışarıdan bir şeyler veriliyor, indiriliyor, dışarıdan müdahale ediliyor izlenimi varmış gibiydi. Bu sefer benim zihin gözümde inatçı bir iç zelzele ve dip dalgası var. Korkmayın. Bu, olmak zorunda ve acılı değil. Çünkü artık biliyoruz, artık hazırız, her şey içimizde. Ne enerji akışı varsa içimizdekini uyandırmak için dürtmekten başka bir şey yapmıyor.

Işık DNA’mız, bilinmesi gereken her şeyi biliyor. Hücresel hafızamız her şeyi hatırlıyor. Yıldız kökenlerimiz, melek benliklerimiz, elemental parçalarımız, hepsi kendini bizim aracılığımızla ifade etmeye hazır. Bunun için sadece teslimiyet yeterli.

Peki, teslimiyet nedir? Bana göre dalgayla akmaktır, çırpınmamaktır. Bunu günlük dilimizde nasıl anlatırım? Yani, ne kadar “evet, evet” diyerek akarız ve nerede harekete geçeriz, kulaç atmaya başlarız? Ve ne zaman “hayır” deriz? Bu Aslan Kapısının enerjilerinde öğreneceğimiz en büyük ders gerçek teslimiyetin ne olduğunu ve nasıl hissettirdiğini kendimize göre anlamak olacaktır. İçimizdeki büyük yarıktan açığa çıkan bilgeliği dinlediğimizde ve buna alıştığımızda teslimiyet ile tembelliği veya “buna da razı olmayı” birbirinden ayırt etmiş olacağız. Bu da bizler için büyük bir devrim! Düşünsenize, her adımınızı içten biliyorsunuz, tereddüt yok, ürkeklik yok. Ne zaman adım atmayacağınızı da biliyorsunuz, içiniz rahat. Neye onay verip vermeyeceğinizden eminsiniz. Suçluluk duygusu ve beyaz yalanlar yok.

Ah, bu küçük benliklerin hiç de hoşuna gitmeyecek! Eski kaygı, korku, zorunluluk programlamalarıyla karşı atağa geçecekler. Bu da bir dalga daha arınmayı berberinde getirecek.

Böylesi bir teslimiyet başarıldığında sonuçları hızlandırılmış evrimleşme olacaktır. Hayatın her alanında derin bir bilme hissi ile hareket edildiğinde sağlık gelir. Önce sağlıklı beden, çünkü ona nasıl davranacağınızı biliyorsunuz. Sağlıklı ilişkiler, çünkü içten gelen bir bilme hissine eşlik eden sevgi ile hoşgörünün de sınırlarını biliyorsunuz. Sağlıklı bir dünya, çünkü zelzeleyle açılan o yarıktan bilincimize yeni çözümler, yeni teknolojiler, yepyeni fikirler akıyor. İstesek, bir günde yeryüzünde cenneti yaratabiliriz. Tabii yukarıda bahsettiğim ego direncine dikkat!

2019’un geri kalanında ve 2020’de o direncin yarattığı tiyatroları izleyeceğiz. Buna aşırı derecede önem vermemize gerek yok. Şu anda ihtiyaç duyulan şey, kabul edilemez şeyler gördüğümüzde, karanlıkla yüz yüze geldiğimizde bunun derin arınmadan kaynaklandığını bilmemiz ve geride bırakıp ilerlememiz.

Her sene bu portal sayesinde milyonlarca insanın da uyanışını yaşadığını gördük. Bu sene bu sayı daha da artacak. Fakat, dostlar siz biliyorsunuz, uyanışın ilk ışıldamasına alışıldığında ruhun karanlık gecesi bazen defalarca yaşanır, salıvermeler ve temizlikler ruhu sallar. Ve bütün bunlar olurken de dramın dozu yükselir. O yüzden, kişisel temizliğinin büyük bölümünü yapmış sizlerden beklenen şey, sevgide kalmanız ve yeni uyanan kardeşlerimiz için denge unsuru olmanız.

Bu yazıyı yazarken dikkatim tekrar kişisel okyanusumuzun derinliklerindeki yarığa çekiliyor, sarsıntının ayağa kaldırdığı moloz, toz, karışıklık yatıştığında içten dışa yansıyan müthiş güzel bir altın ışık görüyorum. Likit ışık. İçimizdeki cevher. Yüzeyde deniz hala biraz çırpıntılı ama derinlerde harika bir huzur var.

Sevgili Dostlar, bu biraz daha farklı bir 8-8 yazısı oldu. Blog bu enerjiyi bir sözlü animasyon gibi anlatmayı tercih etti ve ben de onu takip ettim.

Ve “Bugün, bu dönem için ne yapmalı?” diye sorduğumda, cevap “İçe dönün” oluyor. Ben de blog hamilerine gülerek diyorum ki, “Biraz farklı bir şey söyleseydiniz! Hep aynı, hep aynı! Okurlar sıkılacak!” Diyorlar ki, “Zihindeki içe değil, gerçek içe dönün. Siz içe dönün dendiğinde zihinde akan düşüncelere dalıyorsunuz, bunu bir nefesle aşın. Daha da derinlere dalın. Orada, çok daha derinlerde büyük gerçek var.  Kendi gerçeğinizi seyredin, açığa çıkanları görün ve sevinin. Söz veriyoruz, sıkılmayacaksınız.”

Paul Selig’in rehberlerinin mantrasıyla bitiriyorlar:

 “Gerçekte, kim olduğumu biliyorum. Gerçekte, ne olduğumu biliyorum. Gerçekte, nasıl hizmet ettiğimi biliyorum. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben özgürüm. Ben özgürüm. Ben özgürüm.”

Devasa dip dalga yüzeye çıkıp da önüne geçilmez kudretle süpürmesi gereken her şeyi süpürüp attığında ve sürükleyip yeniyi getirdiğinde teslimiyeti unutmayalım. Yeni aslında yeni değil, tam da bu zaman için içimizde tuttuklarımız. Güç sevgide ve biz en sonunda buradayız!

Hepinize harika bir Aslan Kapısı diliyorum.

©Mor Alev 2019


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com

24 comments

  1. Bugün içimde garip, sebepsiz (ya da ben sebebini anlamayı reddediyorum) bir huzursuzluk var. Yetersizlik hissi boğazıma yapışmış gibi.
    Bu yazıyı okumak güzeldi, teşekkür ederim.

    Liked by 4 people

    1. Ve “Bugün, bu dönem için ne yapmalı?” diye sorduğumda, cevap “İçe dönün” oluyor. Ben de blog hamilerine gülerek diyorum ki, “Biraz farklı bir şey söyleseydiniz! Hep aynı, hep aynı! Okurlar sıkılacak!” Diyorlar ki, “Zihindeki içe değil, gerçek içe dönün. Siz içe dönün dendiğinde zihinde akan düşüncelere dalıyorsunuz, bunu bir nefesle aşın. Daha da derinlere dalın. Orada, çok daha derinlerde büyük gerçek var. Kendi gerçeğinizi seyredin, açığa çıkanları görün ve sevinin. Söz veriyoruz, sıkılmayacaksınız.”

      Paul Selig’in rehberlerinin mantrasıyla bitiriyorlar:

      “Gerçekte, kim olduğumu biliyorum. Gerçekte, ne olduğumu biliyorum. Gerçekte, nasıl hizmet ettiğimi biliyorum. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben buradayım. Ben özgürüm. Ben özgürüm. Ben özgürüm.”

      Liked by 3 people

  2. İçimizdeki büyük yarıktan açığa çıkan bilgeliği dinlediğimizde ve buna alıştığımızda teslimiyet ile tembelliği veya “buna da razı olmayı” birbirinden ayırt etmiş olacağız

    Iste bu! Teslim olmak ile razi olmak arasindaki fark ogreniliyor,enerjisel boyuttan 3Dye capalaniyor. Yuksek benlik dedigim seyin ben oldugunu,hic de ayri olmadigimizi deneyinliyorum. Hep biliyordum ama dna’ya isleyecek kadar derin bir bilmek bu 8:8 ile geldi. Sukurler olsun! Kapinin diger tarafinda gorusuruz Mor Alev 💜🙏

    Liked by 4 people

  3. Yazılarınızı okurken derin bilgeliğe ve bilgiye sahip olduğunuzu gözlemliyorum. En derine indiğimde daha da derinleşen bir okyanusta buluyorum kendimi yıllardır. Sonra diyorum ki; bu kadar derinleşmek evet beni içe götürecek ama dengede de kalman lazım. Ruh, kalp, zihin üçlemesiyle mücadele etmek beni yormaya başlıyor. Enerji bu ya; bilinç ve frekansın nerede olursa sen de onu çekiyorsun hayatına. Çok şükür ki; bunu idrak etme, farketme biliincine sahibim, sahibiz. Elinize sağlık.

    Liked by 1 kişi

  4. Ne güzel zamanlama.
    Bugünün 8-8 oldugunu bilmiyordum. Ama sabah iluzyonu anlamakla vakit kaybetmeye calisan zihnimi sustrdum. “gercekte kim oldugunu ve nasil oldugunu biliyorsun. Bunu cözmeye gerek yok. Bu dünyadaki yolundan sasma ve oyalanma.”
    Hatta sonra saglik rutinlerimi gözden gecirdim ve akabinde en büyük korkum olan sevdiklerimi kaybetmek ile ilgili sarsici haberler aldim.

    Tam 8-8 kapisi olan bir güne yarasir bir zaman oluyor.
    Sükürler olsun hersey olamasi gerektigi gibi..

    Harika paylasimlar icin tesekkürler

    Liked by 1 kişi

  5. Sevgili Mor Alev, yazılarını okurken o kadar iyi hissediyorum ki kendimi iyiki varsın teşekkür ederim
    kalbim her defasında sevgiyle doluyor.

    Liked by 1 kişi

  6. Bi haftadır “tam ve bütünüm ben tamım ben tamamım” diyerek başlıyorum güne çok şükür 🙏 içimdeki ilahi güçle hayatımın hakimi ve yöneticisiyim 🙏 sevgimi yolladım kalpten 😘 😘 😘

    Liked by 2 people

  7. Merhaba Mor Alev 🙂 Bu dönemde yaşanan büyük ihanetler, sarsılmalar, yalanlar, kandırılmalar, beğenilmemek, dışlanmak ve daha bir çok negatif durum; hepsi derin arınmadan mı kaynaklanıyor? Derin arınma derken bunlardan mı bahsediyordunuz yoksa bunlar sadece tesadüf mü? Ve geride bırakıp ilerlemeliyiz derken ne demek istediniz? Nasıl ilerleyeceğiz? Önce salıverme işlemlerini yapmak mı gerekiyor? Yoksa başka bir yolu mu var? Aklım her zamankinden karışık. Sevgide kalmaya çalışıyorum ama sürekli kalbimde nefret ve kin yaratacak olaylar yaşıyorum. Galiba en son 19-20 yıl önce böyle hissetmiştim. Yine çok zordu, sonu da aydınlanma, arınma gibi pozitif bir şeyle bitmedi ne yazık ki. Her şey daha iyiye gitti ama hasar sabit kaldı.

    Beğen

    1. Sevgili Melis, büyük ihtimalle siz de biliyorsunuz, maalesef salıverilmesi gerekenler bırakılana dek döngüler tekrar edecektir. Yani bu dönemi herkes sizin gibi yaşamayabilir. Harika şeyler olabilir. Veya sizin deneyimlerinize benzer yaşayanlar da olabilir. Tesadüf yok. Demişsiniz ki “her şey iyiye gitti ama hasar kaldı”. Hasar kaldı sözü bana sizin henüz o konuda derin inanç, düşünce kalıbı, davranış seçimi gibi konularda tam da arınmadığınızı söylüyor. Hepimiz felaket şeyler yaşayabiliriz, hepimiz hayatımızın belli zamanlarında böyle şeyler yaşarız da. Ama o şeyler toz olup gittiyse, o duyguları salıverdiysek, hasar kaldı demek yerine çok şükür deriz. Bilmem açıklayabildim mi? Yani evet, salıvermeye odaklanmanız yardımcı olacaktır kanımca. Sevgilerimle

      Beğen

      1. Sevgili Mor Alev. Doğrusu ben de bu salıverme olayını sanırım bir türlü anlayamıyorum. Duyguyu salıvermek için; örneğin kırgınlık hissi geldiğinde o hissi büyütüp sonra ağlayarak mı salıveriyoruz? Yoksa odağımızı değiştirip ağlama ya da üzüntünün içine gömülmeden kendimizi neşelendirmeye mi çalışmalıyız?

        Beğen

        1. Sevgili Melis, her ikisi de birer yanlış anlama. Olumsuz hisleri büyütmek titreşimi düşürmek olur. Hisler yokmuş gibi yapmak ise hem hislerin mesajını almamak hem de kendimizi kandırmak olur. Salıvermek, arınmakla ilgili pek çok yöntem var. Bunların önde gelenlerini ana menüde yöntemler sekmesinde görebilirsiniz. Sevgilerle

          Beğen

  8. Bu sabah uyandigimda, ruyamin yalnizca bir kismini hatirlayabildim; esim ve bir kac yakin arkadasimla oturmus sohbet ediyorduk, bir cumle soylendigi anda yer altindan bir canavar cikti, normalde oyle bir varlik gorsem korkarim diye dusunuyorum ama ruyada hicbirimiz korkmadik. Canavar da bir kac saniye sonra yok oldu. Daha sonra yine ayni cumle soylenince yine yeraltindan canavar cikti, bir kac dakika sonra uyandim. O konustugumuz konu, soylenilen cumle neydi hatirlayamiyorum ama 8-8 aslan kapisinin mesajiydi. Canavar bizi urkutmedi, sembolikti. Bugun gun icerisinde esim bu yazinizi gosterdi, o da ruyasinda yeraltindan cikan bir yaratik gormus. Sonra denizli depremi vs. derken… 8-8 aslan kapisi acildi, yazdiklarinizin ne kadar nokta atisi oldugunu bir kez daha anladim. Enerjimiz cok yuksek, hepimiz icin guzel seyler oluyor, olacak. Yeter ki farkindaligimizi arttiralim, sevgi’den vazgecmeyelim… Mucizemiz daim olsun, Antalya’dan sevgiler.

    Liked by 4 people

  9. ” En sonunda içimizdeki, Var Olan Her Şeyin içindeki yüksek güce teslim olduğumuzda, her şeyi ama her şeyi başarabilir, dönüştürebiliriz. Böyle bir teslimiyet, küçük benliğin anlayışından çok daha yüksektir, vizyonu bilinenin çok dışındadır. ”

    Koşulsuz sevgi ve teşekkürlerimle, Sevgili Mor Alev….🙏✨🍀🌞🌈🎈

    Namaste

    Liked by 1 kişi

  10. Gene ne kadar sade ve oz bir yazi, ne kadar guzel seyler akiyor kalbinden Sevgili Mor Alev!
    Teslimiyeti hep disarda olana kabul gibi ogrenmeye calistik, asil direnc ve bocalama da burada basladi. Nerede evet nerede hayir; nerede eyvAllah nerede illAllah demeli idi? Oysa teslimiyet dista olanlarla ilgilenmez, dista olan ictekinin yansimasidir, o yuzden teslimiyet, icinde olana, sana gelen o bilge sese kendini birakmaktir, o sesle BIR olmaktir, iste o zaman dista olan senin farkindaliginden gelisen bilincli yansimalara donusur, o yuzden o bilme hali ile evetler hayirlar tam bir EMINlikle akar, cunku artik icindeki ‘olana’ teslim olmussundur.

    Cok cok tesekkurler sevgili Mor Alev! iyi ki yollarimiz kesisti!
    Sevgiler
    Bilge

    Liked by 1 kişi

  11. Ben bugünün sabian sembolüne baktıgımda eger yanılmıyorsam 15-16 derece aslan “sunrüse just after a storm” yani “fırtınadan hemen sonra çıkan günışığı” olduğunu gördüm.. bir kapı açılıyor günışığı içeri giriyor.. tesekkürler moralev

    Liked by 1 kişi

  12. Bir de öyle güzel ki;

    İçeride Olana teslim oluyorsak, ona daha çok yaklaşıyoruz, o kadar ki bir bağ bile kalmıyor.

    Dışarıda olana teslim oluyorsak, ondan daha çok uzaklaşıyoruz, o kadar ki bir bağ bile kalmıyor.

    Şükürle. Teşekkürle.

    Buyursun Güzel Kapılardan Güzel Bahçelere Geçsin Hepimiz. Hepimizi Seviyorum.

    Liked by 1 kişi

  13. Hepimizin birlikte , beraber dönüştüğümüzü arındığımızı, aynı olay zincirleriyle, bırakmamız gereken taraflarımızla yüzleştiğimizi görüyorum. Ben de sıkıntılı günler yaşadım,şaşırdım hala mı? Yine mi? Dedim.. Evet öyle çünkü ego ‘yu anlamak, tanımak , gerçekte ne hissettiğimizle başetmek zor bazen. Ama bu yazılırken ben rüyamda okyanusta yıkandığımı gördüm, dalgalar geliyordu ama sakince okşayıp geçiyordu, temizleyip şifalandırır gibi.. Kendimi tatlı bir beşikte hissettim , bütün herşey dağılıp gitti, huzur geldi. Yanlız gibiyiz ama değiliz işte hep beraber bir bilinç tutuyoruz ve bu gerçekten yaşadığımıza değer bir duygu. İçimde ne zaman direnç bulsam o Okyanus ‘a bırakacağım kendimi.. Bu blog benim en değerli varlığım, teşekkür ederim varlığına♾🌈✨💫

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.