Melekler: Hücreler, Ruhlar ve Bütünün Hayrı

Ken HowardSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Bedeninizde yeryüzündeki insanlardan çok daha fazla sayıda hücre var. Onlar devasa ve kompleks bir medeniyet oluştururlar. Bilirler ki, varoluşları birbirlerine bağlıdır ve bütünün hayrı için çalışırlar.

(Mor Alev: Sevgili Dostlar, bu benim seanslarda oldukça sık verdiğim bir örnektir, danışanlar bilir. Bedenimizde boy ve kiloya bağlı olarak trilyonlarca hücremiz var, 50 hatta 70 triyona kadar! Hepsi birbiriyle iletişim halinde, hepsi birbiriyle dayanışma halinde. Üstüne üstlük bunun 10 katı kadar da bakteri yaşıyor bedenlerimizde, çoğunluğunun görevi ise hücrelere ve sistemlere yardımcı olmak! Çok ilginç değil mi? Yerliler ve mülteciler bir arada, bedeni zinde, sağlıklı ve verimli tutmak, bize bu deneyimi yaşatmak için el ele vermiş durumdalar.)

Kalbin ayak tırnağına “Ben senden daha önemliyim! Ben olmazsam beden ölür.” demesi saçmalık olurdu. Ayak tırnağını kaybetmiş olan herhangi birine sorsanız, görevini yapmayan bir kalp yüzünden cennette olmak kesinlikle yeryüzünde kaybettiği ayak tırnağının acısını çekmekten daha kolay olurdu!

Aynı şekilde, kemiğin cilde “Ben senden daha önemliyim! Eğer ben kırılırsam, bu kişi haftalarca istediklerini yapamaz. Eğer sen yaralanırsan, çok daha kolay iyileşirsin.” demesi de kesinlikle anlamsız olurdu. Kemik bilir, cilt ona koruyucu bir bariyer sağlar, daha hassastır ve bundan dolayı çok daha çabuk iyileşmelidir.

Her hücre, gerekli dolaşım, sinir sinyalleri, beslenme ve sevgi verildiğinde, görevini kusursuzca yerine getirir. Her sağlıklı hücre bütünün esenliğine ve hayrına katkıda bulunur. Ve bunu fevkalade güzel ve mucizevi bir bedene ait olduğunu bilse de bilmese de, ne yargı, ne de böbürlenme olmadan yerine getirir. Sadece yaratıldığı şey olmanın tatminini yaşar.

Siz, görkemli insan varlık, bedeninizdeki bu ufacık hücrelerden (ruhlardan) öğrenebilirsiniz. Sadece kendiniz olmanın yeterli olduğunu anlayabilirsiniz.

Her zaman sadece sevgiyle içinizden gelerek yönlendirildiğiniz şeyleri yapmanızın iyi ve yeterli olduğunu öğrenebilirsiniz. Bazen dinlenirsiniz. Bazen davranırsınız. Bazen kendinizi geleceğe dair yaratıcı görüntülerle oyalarsınız, bedeninde yaşadığınız Kaynak tarafından size sunulan.

Hepiniz – her biriniz – sizi yaratan ve BİR olanın bedeninde hücrelersiniz (ruhlarsınız). Siz, ve tüm yaratılış, İlahi olanın paravanısınız (Mor Alev: Bu boyutta görünüşteki halisiniz) tıpkı hücrelerin sizin ruhunuzun paravanı bedeninizi oluşturduğu gibi.

Bunun sizi önemsiz hissettirmesine izin vermeyin! Her birinizin engin ve sürekli genişleyen yaratılışta çok güzel bir görevi var. Her biriniz olduğunuz daha büyük gerçekliğe uyanma yönünde gayret ediyorsunuz.

Bundan dolayı, haberlerinizi açtığınızda veya işyerlerinize ya da evlerinize gittiğinizde ve evrimleşmemiş olanları, cahilleri, yaralanmışların başkalarını incittiğini gördüğünüzde, gururunuzun size bir oyun oynamasına ve onlardan “daha iyi” olduğunuzu düşünmenize sebep olmasına izin vermeyin. Çünkü gerçekte hepiniz İlahi Bedenin bir parçasısınız. Daha büyük bir anlayışa sahip olabilirsiniz. Daha sevgi dolu, daha yumuşak, daha evrimleşmiş, daha fazla şifalanmış… olabilirsiniz. Fakat sevgililer, bu sizi ne daha iyi yapar ne de yargılama ehliyeti verir. Aynı şartlarda, aynı geçmişe sahip olsaydınız, belki siz de aynını yapardınız.

Bedende hasta hücreye olabilecek en hızlı şekilde yardım edilir. İnsan ırkınızda, acıtan, yaralı ve nefret edenler sizin hasta hücrelerinizdir. Sevgi ve dua yollanmasına ihtiyaçları var.  Onlarla dans etmek zorunda değilsiniz. Onlarla insan seviyesinde tek bir şey bile yapmak zorunda değilsiniz. Ancak sizden önemle rica ediyoruz, yargılamamaya, nefret etmemeye, lanetlememeye çalışın. Çünkü İlahi olanın Bedeni, bu işte hep beraber olduğunuzu anlamanıza ihtiyaç duyuyor. Hasta bir hücrenin yardıma ihtiyacı var. Hasta bir ruhun duanıza ihtiyacı var.

Eğer normalde nefret ettikleriniz, normalde yargıladıklarınız için dua edebiliyorsanız, kendi ruhunuzda çok büyük bir özgürlük bulacaksınız. Kaynağın sevgisi ve ışığının size ve sizden doğru çok daha güçlü bir şekilde aktığını hissedeceksiniz. Çok daha fazla kendiniz gibi hissedeceksiniz.

Tıpkı belli virüs ve bakterilere maruz kaldığında, fiziksel bağışıklık sisteminin daha güçlü ve bilge hale gelmesi gibi, sonunda belki de idrak edebilirsiniz ki, bu kayıp ve kararmış ruhlar hakikatte çok daha güçlü gerçeğe ve daha büyük ışığa evrimleşmeniz için hızlandırıcı görevi görüyor olabilirler.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

***

Sevgili Dostlar, bu mesajı taşıyan e-mail geldiğinde meleklerin ufak bir oyunu oldu. “Biz buradayız” dediler. Yıllardır duymadığım ve bir zamanlar çok sevdiğim şu şarkı radyoda çalışmaya başladı. “Every Kind of People – Robert Palmer”. Gittiğim ilk konserlerden biriydi. Kısaca diyor ki, “Dünyayı döndürmek için her çeşit insana ihtiyaç var.” İşte mesajın ana fikri!

Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler. (visionsofheaven.com)

 


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Ann Albers ve Meleklere çok teşekkürler, ve size de tabii ki sevgili Moralev. Çok büyük farkındalıklar oluştu. iki kere okudum, iki farklı farkındalık edindim, bundan daha iyi nasıl olur? iyi ki varsınız, sizi seviyoruz, ayrıca müzik için de teşekkürler. Sözlerin tamamını bulmaya çalışıcam. sevgiler herkese

    Liked by 1 kişi

  2. Sevgili Moralev aracılığın için binlerce teşekkürler:) Bu sabah karşıma çıkan bu mesajı içer gibi okudum. Zamanlama her zamanki gibi muhteşem. Şu sıralarda sancılı bir süreç yaşıyorum, bir sarkaç gibi yakıcı alevlerin ortasında salınıp dururken burada yazılanlar beni tekrar serin bir yere ve dengeye getirdi. Aslında bilmediğimiz şeyler değil gibi de geliyor. Sanırım unutuyoruz, kimbilir belki de unuttuğumuz için savruluyoruz böyle. Farkındalık ve uyandırma için sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Sizin varlığınız ve aracılığınız ne büyük şans.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.