2019 Oğlak Ay Tutulması: Kaçınılmaz – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Stewart EdmondsonOğlak’taki Dolunayla Güneşin arasında dünya girdiğinde dolunayın ışığını bloke eden yeryüzü olacak. Dünyamız… Toprak… Yuvamız… Ne istiyor? Neye ihtiyacı var? Ne sunuyor?

Oğlak’ta Dolunay, Plüton, Satürn ve Ayın Güney Düğümü yer alıyor. Karşısındaki Yengeç’te Güneş, Ayın Kuzey Düğümü ve Venüs. Hemen karesine bakıyoruz, Dişi Savaşçı Eris Koç’ta, Toprak Tanrıça enerjisi taşıyan Haumea Terazi’de. Neredeyse büyük kare açı! Dişi ve Eril karşı karşıya.

Aylardır gelmekte olanı hissediyoruz. Büyük bir şeyler oluyor. Beklemediğimiz şeyler değil bunlar. Daha çok, görmezden gelirsek eğer belki de olmaz dediklerimiz.

Plüton 2008’den beri Oğlak’ta. Satürn 2017’den beri. Güney düğümü 2018’de Oğlak’a geçti. Ana temayı biliyoruz, ne yapmamız gerektiğiniz de. Enerji üst üste binerken adım adım dönüşü olmayan noktaya doğru ilerliyor. 2019 ve 2020 enerjileri gerçekte bir bütünü oluşturuyor. Aralık 2019 ve Ocak 2020 çok ilginç başlangıçlara imza atacak, bundan eminiz. Bu dolunay ve ay tutulması ise, Ocak ayında gerçekleşecek ay tutulmasının öncü enerjisini getiriyor.

Bu enerjiyle hayatınız gözle görülür şekilde değişebilir veya bu değişim ilk etapta gözle görülmese de önümüzdeki aylar ve yıllarda dışınıza yansıyabilir, resim tamamen farklı renklere bürünebilir. Bazı şeyler asla aynı olmayacak. Belki arınmanın bu aşamasında sizi çok etkilemiş olan bir olumsuz anıyı sonsuza dek hafızanızdan sileceksiniz veya bir iş değiştirme kararı alacaksınız.

2008’den beri Plüton bize toplumun ve ataerkil düzenin karanlık yönlerini gösterdi. Kötüye kullanılan güç, yozlaşma… Satürn çözüme ulaşmak için yeni kurallar ihtiyacını ve aynı zamanda değişmez evrensel kuralları aydınlattı. Güney düğümü ile beraber ektiğimizi nasıl biçtiğimizi sergiledi. Bütün bunlar devam ediyor, edecek…

Hiç fark ettiniz mi? Kimse “şimdi ben ektiğimi biçeceğim” gibi bir söz söylemez. Kimse, “karmamın bana dönmesini dört gözle bekliyorum” demez. Bunlar içimize korku salan düşüncelerdir. Güney düğümünde yer alan bu tutulma her şeyden çok karmamızla, ektiklerimizle ve yaban otlarını arındırmakla ilgili. Şimdi biçme zamanı!

Ve sevgili Bilge Baykuşlar, neden olumsuz şeyler ekmiş olduğunuzu varsayıyoruz, neden karmamızın cezalar, ödeşmelerle dolu olduğunu düşünüyoruz? Olumlu karma diye bir şey var. Ekilmiş olan güzel tohumlar var!

Ama yine de korkuyoruz. Ya ektiklerim hiç de iyi şeyler değilse? Ya farkında olmadan yaptığım bir şey geri dönüp beni ısırırsa? Korku. Yani güvenlik ihtiyacı. Emniyet sistemleri.

Oğlak-Yengeç ekseni aynı zamanda güvenlik ekseni olarak bilinir. Daha önce konuşmuştuk, anne-baba, yuva-devlet, iç güvenlik- dış güvenlik. Oğlak’ta güvenlik için dışarıya bakarız. Yengeç’te ise içimize. Gücümüzü içten alırız. Biri olmadan diğeri de olmaz. Güvenlik için sadece dışarıya bakarsak, asla içimizde güvende hissedemeyiz. Oğlak konularında harekete geçmezsek, hissettiklerimizi fiziksel yaşama geçiremeyiz. Zodyak hep orta noktayı önerir.

Yukarıda vermiş olduğum kümelenmeleri düşündüğümüzde, bu ay tutulması özgüven, aileye güven, ilişkilere güven, yapılara, kurumlara güven konularında oldukça sarsıcı olabilir. Kâğıt kaplanlar devrilebilir. Veya tam tersi. Ortada büyük bir dişi-eril enerji dengelenmesi de söz konusu. 26000 yıllık Kali Yuga’nın ektiği karanlığı ayıklamak zorundayız.

Arkadaşlar, hava ağır. Kendimizi kandırmayalım. Bu büyük değişim döneminde uçuşan kelebekler gibi hafif hissedemiyoruz, doğrudur. Hatta bazen yukarıda bahsettiğim güven konusu yüzünden neredeyse paranoyaklaşmış gibi bile hissedebiliriz.

Ekilenler biçilecek. Her zaman etkiye tepki vardır. Her zaman nedenler bizi sonuca götürür. Her zaman. Bu da bize bir kaçınılmazlık hissi veriyor. Ne yaparsak yapalım, ne olursa olsun, kaçış yok. O zaman birer yetişkin (Yüksek Oğlak) olma zamanı, iç gücümüze, yaratıcı ve şefkatli çözümler getirebileceğimize (Yüksek Yengeç) güvenme zamanı. Ve sağduyulu düşünme zamanı (Yüksek Oğlak). Ego alıp başını gitmeden, siz kaygılarla kendinizi hipnotize etmeden zihne sahip çıkma zamanı. Bizler birer çocuk (Olumsuz Yengeç) değiliz. Oto-pilotta yaşamak (Olumsuz Oğlak) insanlığa uygun bir seçim değil.

Yüksek Yengeç ve Yüksek Oğlak enerjisi bir araya geldiğinde, aşılamayacak engel, yerinden oynatılamayacak dağ yok! Bu çiftin enerjilerini birleştirmeliyiz. Olumlu karmaya güvenmeliyiz.

Bu ay tutulmasının Sabian sembolü; “Şark Halısı Satıcısı”

Bir başka ilginç Sabian sembolü. İlk aklıma gelen el işi halılar satan bir mağazaya girdiğinizdeki ağır havasızlık hissidir. Gırtlağınıza oturan yün ve tiftik hissi. Bu tutulmanın haritasına baktığımda o boğulma ve nefes alamama hissini gördüm. Hava elementinde Pallas ve Haumea dışında hiçbir gökyüzü varlığı yok. Ağırlık ateşte. Neredeyse kimyasal bir yangın.

Ama o havasızlığa rağmen halıcıdan ayrılamazsınız. Tek tek halılar açıldıkça daha çok bakmak istersiniz. Halılar ince ince işlenmiştir, büyük bir emeğin ürünüdür, sanattır. Renkler, desenler, düğüm düğüm birbirine eklenmiş iplikler. Ne kadar ince ve özenle çalışılmışsa, ortaya o kadar muhteşem bir halı çıkar.

Yani bu sembolle tekrar ektiğini biçmek konusuna dönüyoruz. Ancak sadece ekmek, çalışmak yeterli değildir. Emeğinizin sonucuna ve katkınızın değerine olan inanç ve güveniniz de önemlidir. Oluşturduğu güzelliğe güvenmeyen onu değerinin çok altına verebilir. Bu sembol temelde iki şey söylüyor:

İlk olarak Marc Edmund Jones’ın sözleriyle: “İnsanlığın günlük ilişkilerine örülmediği takdirde, zamansız değerler anlamsızlaşır.” Yani siz hayat halınızı dokurken evrensel değerlere dikkat ettiniz mi? Dürüstlük, açık kalplilik, cesaret, yardımseverlik, üretkenlik, saygı gibi sevginin yüzlerini işlediniz mi?

İkinci önerisi ise şöyle; derinlerde bir yerde, içinizde bu dünyaya katkıda bulunmak için çok değerli bir şey getirdiniz. Ve bunu biliyorsunuz. O değerli şeyin ne olduğunu da biliyorsunuz. Onu fiziksel dünyaya sunmanın ve değerini ilan etmenin vakti gelmiştir.

Sonuçta…

Olan her şey arınma ve ilerleme için oluyor. Güven hissinin eksikliğinin de biraz olsun hissedilmesi bu enerjide normaldir. Modern dünyada ise fiziksel güven banka hesabınızla ölçülür hale gelmiştir. Demek istediğim, maddi korkular da sahneye çıkabilir ama onun da kökeni içimizdedir. Bu hayata güveniyor muyuz? Yaratan’a güveniyor muyuz? Varoluşumuza güveniyor muyuz?

Defalarca aynı dileği, aynı arzuyu tekrarlamaya ihtiyacımız yok. Duyuldu. Evren biliyor. Yaratan biliyor. Güvenin ve olsun. İzin verin ve aksın.

Biliyorsunuz, ay tutulmaları çok büyük arınma fırsatlarıdır. Ben Tosha Silver’ın “Değiştir Beni” dualarını çok severim. Son kitabında okuduğum bir duayı haftalardır paylaşmak istiyordum ama bir türlü izin alacak zaman bulamamıştım. İzin bu sabah geldi! Yukarıda pek çok olasılıktan bahsettik, enerjinin hangi yönde gittiği belli. Ve biz sadece güzel şeyler ekip, güzel şeyler biçmek istiyoruz. Anlamsız korkular içinde yaşamak istemiyoruz. Bundan dolayı da DEĞİŞMELİYİZ.

Umarım siz de aşağıdaki “Değiştir Beni Bolluk Duasını” benim kadar seversiniz ve içinizdeki maddi, manevi güven hissi asla sarsılmayacak şekilde pekişir. Yüksek Oğlak ve Yüksek Yengeç haline geliriz.

Hepinize verimli değişimler diliyorum.

©Mor Alev 2019

Degistirbeni.001


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com

14 comments

  1. tum astrologlarin yorumlarini okudum bu tutulmayla ilgili ama sadece sizinkini bekledim. gerçekten de bekledigime degdi ❤ ne harika yorumlamis ve yonlendirmissiniz, iyi ki ❤

    Liked by 3 people

  2. Minnetarim, yaradana, birlige ve tüm kanalliga. Gitmesi gereken gitsin. Gelmesi gereken gelsin. Her sey yolunda. Amin.

    Liked by 3 people

  3. Sizin yazılarınız beni her zaman en olumsuz anlarımda bile ferahlatmıştır. Değişim zamanı.. bekliyorum ve kabul ediyorum

    Liked by 2 people

  4. Harika bir dua,cok tesekkurler!🙏 rapor beni cok cok etkiledi.Gaia ile ters yondeyim ve birbirimizden cok sey ogreniyoruz,benim kuzey aydugumum Oglak. Ve bu degisim, beni geri donulmez bicimde harika bir yetiskin olan Oglaka goturuyor. Gorebiliyorum. Zaten ben dilemistim,teslim olmustum,o zaman bu korku ve direnis niye? Sadece eski dongulerden kalan ezberlenmis bir cevap. Hepsini salivermeye cok guclu ve tam bir Oglak gibi planli niyet ettim. 2020 cok baska olacak😻

    Liked by 3 people

  5. Minnettarlık sözcüğü bile az geliyor. Grubumda duanızı okudum hepimize öyle iyi geldi ki🙏 Serbest bırakılması gereken ne varsa akıp gitsin 🙏
    Yaradana sisteme akışa sonsuz güveniyorum 🙏
    Tabii bize de 😍
    Teşekkürler sevgili Mor ve sevgili Tosha ❤️

    Liked by 1 kişi

  6. 🖤 Çokça sevgim ile, benim için çok değerlisiniz—- Bunca zamanınız, özveriniz ve rehberliğiniz için gerçekten minnetarım. Kurduğum bağda çok naif ve özgür hissediyorum bu sizin bilgeliğiniz, sevginiz ve dikkatiniz sayesinde canlı kalıyor, bilgi ile gerçekten yolumu aydınlatıyorsunuz.

    Liked by 1 kişi

  7. Rehberliğiniz için çok teşekkür ederim gerçekten yolumu aydınlattın ışık oldun bana seni seviyorum mor alev

    Liked by 1 kişi

  8. Bu dua’yi okudum ve sevdiklerime gonderdim.
    Ay tutulmasi esnasinda meditasyonda butun vucudumun ve ruhumun dalgalarla temizlendigini hissettim. Cok guzel bir tecrubeydi❤️
    Yine varligina sukur Mor Alev 💕

    Liked by 1 kişi

  9. Mükemmel yorumlaniz icin Tesekkür ederim 🙏 Ve Dua okadar güzel Ve etkiliki🍀Cok Tesekkür ederim 🙏 Ve öyle’de Ol’du 🙏Ve tüm melek rehberlere minnettarim🙏

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.