Melek Rehberler: Döngülerden Çıkış

Kevin Sloan Art LuggageSevgili Dostlar, aylar süren aradan sonra Melek Rehberler bir soruya cevapla geri dönüyorlar. Kendimizle yüzleştiğimiz bu günlerde (İçinden geçtiğimiz tutulma koridoru ve yarınki ay tutulması enerjileri) bu mesajın yardımcı olacağına inanıyorum. Evet, tekrar var. Melek Rehberler bıkmadan usanmadan aynı şeyi anlatıyor. Ama bugün önce bir düşünceyi, sonra ikincisini, sonra da üçüncüyü, dördüncüyü ve böyle ilerleyerek hayatınızı değiştirmeye ne dersiniz?

Melek Rehberlere ve Taryn Crimi’ye teşekkürler. (angelicguides.com)

***

Soru: “Kendimi acındırmak istemiyorum ama özellikle son beş yıldır hayatımda peş peşe sorunlar yaşıyorum. Olumlu kalmak, içime dönmek, bütün olanlardan öğrenmek ve gelişmek için elimden geleni yapıyorum fakat bu olaylar bana nefes alacak bir an bile bırakmıyor. Hatta ailem ve terapistlerim bile ben gülümseyerek çıkan her sorunla yüzleşmek için elimden gelen her şeyi yaparken, neden bunca felaketin başıma geldiği konusunda artık afallamış ve ne yapılması gerektiğini bilmez haldeler. Her gün uyanmak artık zor geliyor çünkü çaresizlik ve umutsuzluk hisleri artık çok yoğun. Sorum şu: Bu şablonu değiştirmek için yapabileceğim bir şey var mı yoksa hayatımın geri kalanını böyle mi geçireceğim?”

Melek Rehberler şöyle yanıtlıyor:

Bu aslında sadece size özgü değil, hatta oldukça sık görülen bir durum. Biz de birkaç farklı konuya dokunacağız. Çünkü pek çoklarınız arzulamadığınız döngülere saplanmış haldesiniz. Biz de istenilmeyen durumlar ve şartlardan çıkmak için ne yapmanız gerektiği konusunda kendi bakış açımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz.

Şimdi, diyelim ki açıkça istenmeyen bir şeyi yaratıma soktunuz ve durum daha fazla ve daha fazla bunaltıcı hale geliyor çünkü o halde olmak istemiyorsunuz ve ne kadar bunu hissederseniz, döngü de o kadar uzuyor.

Pek çokları bize gelip soruyor, “Bu mücadele, bu sıkıntı benim kaderim mi? Bir karmik borç mu ödüyorum? Geçmiş yaşamda yapmış olduğum bir şey yüzünden mi bunu yaşıyorum? Veya ruhumun deneyimlememi istediği bir şey mi bu, böylece bunu aşmayı da öğrenerek gelişimime katkıda bulunacağım?”

Öncelikle ve önemle sizlere hatırlatmak isteriz, hiçbir şey andaki titreşimsel durumunuzdan daha etkin değildir. Yani sizi iyi hissettirmeyen şeylere odaklandığınızda –  ve bir şeyin iyi hissettirip hissettirmediğini size duygularınız söyler – özünde yaptığınız şey kendinizi o titreşime uydurmanızdır. Ve odaklandığınız her ne ise, her zaman büyüyecektir.

Biz buna kendinizi ayarladığınız titreşimsel kanal diyoruz. (Mor Alev: Televizyon kanalı gibi) Bundan dolayı, bu durumdan çıkmak için çalışıp çabalasanız da, daha farklı bir şey istediğiniz konusunda son derece farkındasınız ve size yardım etmeyen o şeye de çok fazla odaklanmış haldesiniz. Olumsuz şarta bakıp da şöyle dediğinizi gözlemliyoruz, “ben bu noktada olmak istemiyorum. Ben şu noktada olmayı tercih ederdim, ben mutlu olmayı tercih ederdim. Eğer şartlar değişirse, ben de en sonunda bütün bu sıkıntıdan kurtulabilirim”

Bu, farklı bir şeyi yaratıma sokmak isterken çoğu insanın sahip olduğu EN BÜYÜK yanlış anlama, yanlış yorum ve kavramdır. Çünkü daha iyi hissedebilmek için fiziksel çevrenin farklı görünmesine dayanmaktadır.

Böylece kaçınılmaz olarak, pek fazla bir şey değişmez. Bir başka gün, bir başka zaman gelmiştir ancak genel olarak titreşim pek fazla değişmemiştir, bundan dolayı da ne deneyim ne de durum iyileşmemiştir. Bir başka şeyin de olumsuza dönmesini neredeyse bekler hale gelmişsinizdir ve o da beklentinizden kaynaklanarak yine kaçınılmaz bir şekilde gerçekleşir. Beklenti çok güçlü bir titreşimdir. Yani olan şey şudur; yanlışlıkla kanalınızı istenmeyen deneyime ayarlamışsınızdır.

Lanetlenmediniz. Bunları atlatıp da gelişmeniz için ruhunuz buraya kendini felaket bir hayata maruz bırakmaya gelmedi. Gelişim de kaçınılmazdır. Her deneyimle gelişeceksiniz, siz o deneyimi nasıl görürseniz görün. (Mor Alev: Olumlu ya da olumsuz, her deneyim gelişime katkıda bulunur.)

Bilmenizi istiyoruz, ruhunuz buraya mücadeleye, çabalamaya gelmedi. Buraya beğendiğiniz ve beğenmediğiniz arasındaki farkı deşifre etmeye, bu sayede o olumsuz deneyimi uzaklaştırıp çok daha farklı bir şey yaratmaya geldiniz. Ancak olan şey şudur, istemeden sizi iyi hissettirmeyen ve arzulamadığınız titreşim kanalına kendinizi ayarladınız. Bilmeniz gereken şey ise, bu sorunu çözecek tek şeyin, istediğinize odaklanmanız olduğudur.

Anlıyoruz, olaylar olumsuz görünürken, her biriniz için en zorlu şeylerden biri onu odak noktanız olmaktan çıkarmanızdır. Fakat, odak değişimi size farklı bir şey verecek tek seçimdir.

Hatırlayın, her defasında bir düşünceyi değiştirirsiniz. Her defasında merdivende bir basamak yükselirsiniz. İşte düşünceleriniz de böyledir.

İçinizden minnet hissettiğiniz, sizin için iyi giden farklı bir şey bularak veya açıkçası şimdi sizi iyi hissettirecek herhangi bir düşünceyi kullanarak, şimdi daha iyi hissedin. Bunu yaparak olumlu yönde bir hareket başlatırsınız. Ve o da resmen deneyimi yeniden yönlendirmeye başlar. İşte momentumu böyle yaratırsınız. Sizi bulunduğunuz noktada tutan tek şey düşüncelerinizdir. Ve oradan çıkaracak olan tek şey yine düşüncelerinizdir.

Umarız size yardımcı olabilmişizdir.

Sevgi ve Işıkla, bizler sizlerin Melek Rehberleri


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

7 comments

  1. Bu kadar onemli, acik ve net tanımlanmis bir sorunun cevabini soyle algiladim: Dusunceler orada. Yanlis sectin, fizik ortama taşıyıp kaderin yaptin ama uzulme geliştin. Diger düşünceler onu alma beni al diyor. Bunu birak seni daha iyi hissettiren baska bir dusunce al. Titresimlerin degisince, kaderin degissin. Peki…

    Liked by 2 people

  2. Meleklere ve Mor Alev’e cok tesekkurler🙏 hepimizin deneyimledigi gibi bazen zihnin kntrol istegi ve korku,endise bizi ele geciriyor. O an o olumsuz odaktan cikmak icin yaptiklarimi paylasmak istedim(cunku olumluya odak birden yapilamiyor belli bi gelisim asamasindan once,melekler daha once bunlarla ilgili de rehberlik etmisti nasil yapilacagi ile ilgili🙏):
    1.ne olursa olsun HER ZAMAN yolun sonunun isiga cikacagina inanin, temel cekirdek inanc bu olsun,her sey eninde sonunda hayriniza. Bu inanci tum hucrelerinize kadar işleyin, zaten bunu gormek cok zor degil, gecmiste kabul olmadi diye sukur dediginiz dualariniza, aglayip da sonradan “demek boyle olmaliymis,yoksa su guzel sey de olmayacakti” dediginiz seyleri gorunce oluyor. Bunu iyice oturtmak icin her gun sukredin,sukredin,tesekkur edin,her seye. Size asla kotu bir sey olmuyor, o an icin zorlandiginiz sey uzun vadede sizi guclendirecek,degistirecek ve mutlaka cok iyi biseye donusecek.o an goremiyor olmanizda sorun yok,inanin. var olan her bir insanda olan bisey bu donusum kudreti.

    2.sadece yukaridaki inanci oturtmak icin degil, kendiniz icin sukredin. Cok cok az tesekkur ediyoruz. Hicbi seyiniz yokken bile nefes alabildiginiz icin minnettar olmakla baslayin.bunu deneyimleyecek kadar hayatta olmaniza.

    3.yukarida bahsedilen olumsuz dongu yine yine gelecek,siz ona gordum seni diyip icinde kaybolmayana kadar. Bunun icin,o tanidik tatsiz his, korku ofke endise hapsolmusluk hissi geldiginde birkac derin nefes alin,kafanizi kaldirip gokyuzune yada pencereden bakin.iki eliniz birbirine temas etsin,ya tutun ya gogsunuzde birlestirin,ya kalbinize koyun(bedeninize ben buradayim yanindayim mesaji aksin). Duygu ofkeyse ayaklarinizi rap rap yere vurun,derin nefes kismini biraz daha uzatin. Boyle sakinlestikten sonra vermeniz gereken asil tepkiyi gorebiliceksiniz, otomatik o kisir donguyu surduren her zamanki tepkiyi degil onu secebileceksiniz. Ne yapmalisiniz goremiyorsaniz, gormeye ve en sonunda bu donguden cikmaya niyet edin. Masterim Öznur Açıkalın her zaman “niyetin gucunu asla kucumsemeyin” der. Cok fazla seyi sadece yurekten niyet etmekle basardim,cunku evrenin tum kuvvetleri yardim ediyor yurekten bir niyete.O zaman o niyetin onunde hicbi sey duramaz. Tabii ki tum niyetleriniz “bütünün hayrina” olsun, buyuk resmi ve hayatinizi, iliskilerinizi butuncul kocamaan gormek her zaman iyidir.

    Nedense ben de bunlari eklemek istedim, 1 kisiye bile faydasi olsa ne mutlu bana! Bu firsat icin de cok tesekkur ederim Mor Alev,iyi ki hayatimizdasin, guzel bir meleksin.

    Liked by 4 people

    1. Çok ihtiyacım oldugu bir dönemde sevgili moralev ve sizin yaziniz icin cok tesekkur ederim. Icinde bulundugum bu zor zamanda cok yardimci oldu🙏

      Liked by 1 kişi

  3. O kadar net, saf ve pürüzsüz bir anlatım ki..
    Minnettarım 🙏
    Şimdi hayatta olmayan bir şifacı dostum 2015 de büyükannemi yitirdikten sonra yaşadığım travma için şunu söylemişti:
    “Yelda sen bu dünyaya neşeyi coşkuyı keyifi deneyimlemeye geldin. Bunu bilmek yetmez hissetmelisin” O gün de kalbimde yeşil bir ışık yanmıltı, bugün de yeşil ışığın yanma zamanı..
    Teşekkürler sevgiler Mor Alev, Melekler ve aracı rehberler ❤️

    Liked by 2 people

  4. Bu senkronizasyon bana ruhumu hissetmemi ve yaşadığım en kötü olaylar diye tanımladığım şeylerin asla kötü olmadığının kanıtı. Dün “lanetlendim” düşüncesini yaşamak zorunda kaldım, bugün lanetlenmediniz mesajı… Dün 5 senedir sevemiyorum ve sevilmiyorum çünkü…. Yü idrak etmek zorunda kaldım bugün bu mesaj… Bu mesaj sizin kanallığınız ile mi geldi? Bu an itibariyle içinde bulunduğum hayatta korktuğum tek şey olan duruma karşı Allaha teslim olup sadece olumlu titreşime kalacağım. Madem melek rehberler bu kadar açık yardımda bulunmuş, daha korkacak hiçbir şey yok… Varlığınıza sağlık, sevginiz kat be kat büyüsün.

    Liked by 1 kişi

  5. Vallahi aynı durum
    Ve rehberlik için siteye girdiğimde bu yazıyı görüyorum.
    Herşey tas tamam ama neden böyle devam ediyor açıkçası aklım ermiyor.
    Bazen öyle dumura uğruyorum ki yani şaka olmalı diyorum, gülmeyi seçiyorum sadece. Kendi bilgeliğime de güveniyorum, nondualiteye hepimizi bu sebep sonuç deryasında savurandan farklı bir anlayışa kalben inanıyorum ve aldığım işaretler de o yönde.
    Fakat konu yaratıma geldiğimde benim etkim toz oluyor, başladığım döngüye dönüyorum.
    İnanın yazıyı okuyup ders çalışmaya karar verdiğimde saate baktım ve 23.23 ü gösteriyordu. Ama gelin görün ki dersten cayıp yatağa yattığımda ben eğlenmek istiyorum, insanlarla konuşmak istiyorum, ders çalışmak istemiyorum diye iç geçiriyodum.
    Bilmiyorum. Yazıyı da okudum ama cevabım bilmiyorum.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.