Ağaç Ruhlar: Bir Bilinç Alışverişi

953c8f655da9d6dfaedef16e6574740cİlahi olandan lütuflarla, biz, yeryüzündeki ağaçlarda bedenlenen Ağaç Ruhlar sizleri selamlıyoruz. Bir varlıklar kolektifi ve topluluğu olarak sizlerle iletişime geçmek bizim için bir onurdur.  Yeryüzündeki bireysel ve toplu yükseliş misyonunuza destek olmak üzere sizlerle sevgimizi ve huzurumuzu paylaşmayı diliyoruz.

Ağaç Ruhlar olarak, enerjimiz hem Yaratan’ın kutsal titreşimlerine bağlıdır hem de yeryüzünün derinliklerindeki Toprak Ana’nın titreşimlerine demirlemiştir. Bizler hem fiziksel hem de ruhani alemlerde yaşıyoruz. Böylece yeryüzünde de, Yaratan’ın Evreninde de olanlarla ilgili büyük resmi görebiliyoruz. Tek bir ağaç genellikle bir ağaç ruhu barındırsa da, daha fazlasına da yuva olabilir.

Biz birbirine iliştirilmiş gibi bağlıyız yani demek istediğimiz şudur; tüm ağaçlar birbiriyle ilişkidedir. Bu enerji ve ışık ağı tek bir Ağaç Ruh Bilinci olarak varoluşumuzu sağlar ve tek bir titreşim ve farkındalık kaynağı halinde çalışırız. Bizler tek tek görünsek de, bir bütünün enerji bedeniyiz. Yeryüzündeki varoluşumuzun özü olan ağımızda sürekli iletişimdeyiz. Tek bir ağaçla bağlantıya geçtiğinizde, bütün bir toplumumuzla, bilincimizle, olduğumuz her şeyin kaynağı ile ve Yaratan’la yani Var Olan Her Şey ile bağlantıya geçersiniz.

İnsanlığa En Büyük Armağanımız

Biz, Ağaç Ruhların, yeryüzünde bulunmasının pek çok amacı vardır. Bizim dünya ile paylaşacak pek çok armağanımız var, yeryüzünün enerji titreşimindeki tutarlılığı sağlamak ve Toprak Anayı desteklemek üzere özel görevlerimiz bulunuyor.

Ancak, paylaşmak istediğimiz en büyük becerimiz ve armağanımız ise Var Olan Her şey içindeki özgünlüğünüz ve Yaratan’la olan BİRliğinizi hatırlatmaktır. Siz, bununla beraber yeryüzünün tüm yüzleri (suretleri ve parçaları) ile de BİRsiniz ve buna insanlık da dahildir. Benzersiz tekliğiniz varlığınızın doğal bir parçasıdır, bu aynı zamanda sizin kendinizle ve Yaratanın tüm yaratımlarıyla olan ilişkinizdir.

BİRlik (Birliktelik Bilinci) huzurla, sevgiyle, gerçekle, tamamlanmış, tatmin olmuş memnun bir hayatın da anahtarıdır, ister yeryüzünde ikamet edin, ister diğer alemlerde. BİRlik Yaratan’ın ve varlığınızın bir suretidir ancak unutulmuştur ve hatta düşünmesi bile yabancı, tuhaf, alışılmadık gelebilir.

Biz, Ağaç Ruhlar, hem fiziksel bir ağaçla bedenlenmiş bireyler olduğumuzu hem de diğer tüm Ağaç Ruhlarla bağlantıda olduğumuzu söyledik. Eşzamanlı olarak en saf ışığımızla ve bilincimizle bir kaynak yaratıyoruz ve bu kaynaktan faydalanıyoruz. Bizim gerçeğimiz budur. Yeryüzündeki bazı medeniyetlerde insanlık da aynı kaynağa erişim sağladı ve böyle yaşadı.

Şimdi siz de aynısını yani kendinizi bugün olduğunuz halinizle fiziksel bedende var olan bir ruh olarak düşünebilir misiniz? Ruhunuz, bilinciniz ve farkındalığınız yeryüzünde bedenlenmiş olan her ruha bağlıdır. Böylece yeryüzünde birleşmiş ruhlardan bilgelik, şifa, güç, sevgi, gerçek ve çok daha fazlasını alabilirsiniz. Bu birleşik enerji, sizi ileriye taşıyan etkin bir güç merkezi ve temel haline gelir. Siz bu kaynağın istediğiniz herhangi bir yüzü olabilirsiniz. Asla yalnız değilsiniz ve daha önce fiziksel olarak iletişime girmiş olsanız da olmasanız da tüm varlıklarla tanıdık hissediyorsunuz. Bütün bunlarla birlikte, tüm varlıkların en yüksek ifadelerini tanıyorsunuz. Bunun zaten sizin gerçeğiniz olduğunu anlıyor musunuz? Tek ihtiyaç duyulan şey, bunun onaylanması ve kendi özgün tekliğinizde deneyimlenmesidir.

Bizim amacımız, sizin ve tüm insanlığın kendi benzersiz tekliğini, tuttuğu gücü, ve bunun yeryüzüne dair algılarınızı, deneyimlerinizi değiştireceğini anlaması ve bunu yaşamasına yardımcı olmaktır.

İnsanlıkla olan benzersiz, kendinize özgü birliğinizi anlamaya başladığınızda ve insanlığın sayıca daha fazlası da buna katıldığında, bu durum yeryüzünde acı ve sıkıntıya sebep olan çoğu sorunu eritip yok edecek ve şifalandıracaktır. Böylece, insanlık huzur, barış ve olumlu ilerleme davranışlarıyla meşgul olmaya başlayacak ve bu da pek çoklarının kalbine yakın tuttuğu ve dilediği dönüşümleri getirecektir.

İnsanlık bir defa özgün birliğini ve bağlantısını hatırladığında gerçekte tüm varlıklarla BİRliği deneyimleyebileceklerini de keşfedecekler, doğal dünyadan, havyanlar alemine, Yaratan olan her şeye kadar. Yaratan’ın özü bile keşfetmeniz için tamamen açılacaktır. Bu sayede, fiziksel bedende doğmuş bir ruh olarak yaşayacak ve bu sırada sevgiye, Yaratan’ın aktif enerjisine ve saf bilincine bağlı kalacaksınız. Sizin için her şey açıktır.

Ağaç Ruhları olarak, bizim size armağanımız şudur: Sizleri gelip bizimle oturmaya davet ediyoruz. İzin verin sizi birleşik bilincimize entegre edelim. Böylece Yaratan’ın bir suretiyle bir olmanın nasıl bir şey olduğunu hissedebilirsiniz.

  1. İlk olarak, rahat hissettiğiniz bir fiziksel ağaç bulun. Ağaca “Merhaba, seninle çalışmaya yönlendirildiğimi hissediyorum. Tüm Ağaç Ruhlarıyla deneyimlediğin birlik ve tek bilince bağlanma deneyimine bağlanmam için bana rehberlik yapmanı istiyorum. Böylece o hissi tanıyabilir ve aynısını içimde aktive edebilirim. Benimle çalışmayı ve beni yönlendirmeyi ister misin?” Bir vizyon, bir düşünce, bir his veya iç biliş olarak gelebilecek cevabı bekleyin. Eğer cevap buna onay veriyorsa, ağacın enerji alanına girin ve uygun bulduğunuz yerde oturun veya ayakta durun.
  2. Derin nefeslere ve kendi varlığınızla bağlanmaya zaman ayırın, ruhunuzun ışığı ve gerçeğinin bütün bir varlığınıza ve enerji alanınıza yayılmasına, aydınlatmasına odaklanın. Kalbinizden Toprak Ananın derinlerine enerji gönderin, kendinizi demirleyin, topraklayın ve böylece Toprak Ananın sizi desteklemesine de izin vermiş olursunuz.
  3. Kalp çakranızdan ağaca saf sevgi ve kabullenme yollayın. Enerjinin doğrudan ağacın gövdesine, köklerinden yukarıya, tüm varlığına ulaştığını zihninizde canlandırabilirsiniz. Veya dalların ucundan girip aşağıya gövdeye ve köklere aktığını da düşünebilirsiniz.
  4. Bunu yaptıktan sonra dikkat edin çünkü Ağaç Ruhu da aynısını yapacak, kendi enerjisini size yollayacak. Ağaç Ruhunun sizi sevgi ve ışığıyla doldurmasına izin verin.
  5. Dikkatinizi kalp çakranıza odaklayın, Ağaç Ruhun ışığıyla çevrelendiniz. Ağaç Ruhun enerjisinin tam merkezinde, çekirdeğinde olduğunuzu imgeleyin, hissedin veya onaylayın. Ağaç Ruhla aranızda bir BİRlik ve sentezin gerçekleşmekte olduğunu hissetmeye başlayın.
  6. İçinizde şöyle söyleyin, “Lütfen şimdi tüm Ağaç Ruhlarıyla olan bağlantını, bütünlüğünü ve enerjini aldığın kaynak ışığı bana göster. Teşekkür ederim.”
  7. Derin nefeslerle gözlemleyin. Ağaç Ruh size en iyi şekilde yardımcı ve ilham olacak halde tüm Ağaç Ruhlarıyla olan bağlantısını ve bütünlüğünü gösterecek.
  8. Bu işlemin tamamlandığını hissettiğinizde Toprak Ana ve rehberlerinizden sizi tekrar yeryüzüne, bedeninize, kendi gerçekliğinize topraklamalarını isteyin.

Bilinç Alışverişi

BİRliği hatırlamak bizim insanlığa sürekli olarak verdiğimiz bir armağandır, ancak bir armağan ve ruhani uyanış işlemi daha paylaşmak istiyoruz. Bu, özellikle yeryüzünün yükselişinin bu aşamasına son derece uygundur.

Sizleri bizimle bilincinizi paylaşmaya çağırıyoruz ki böylece biz de sizin ruhani evrimleşmenizden , siz de bizim bilgeliğimiz ve yükseliş farkındalığımızdan karşılıklı olarak faydalanabiliriz. Siz kendi bilgeliğinizi ve yükseliş titreşimlerinizi koruyacaksınız, biz de öyle. Bunlar kaybolmayacak. Fakat bunlar bir farkındalık, anlayış, şifa ve gelişim hızlanmasına yol açacak. Bu, sanki biz birbirimize gayret veriyormuşuz, birbirimizi aktive ediyormuşuz gibi olacak. Daha da yükselmek, uyanmak ve dönüşmek için birbirimize neye ihtiyacımız varsa onu verip alıyormuşuz, birbirimize yardım ediyormuşuz gibi. Bu işlem sıklıkla deneyimlenebilir ve yükselişinizi de ilerletecektir.

  1. İlk olarak, rahat hissettiğiniz bir fiziksel ağaç bulun. Ağaca “Merhaba, seninle çalışmaya yönlendirildiğimi hissediyorum. Yükselişimize ve ruhani evrimleşmemize yardımcı olmak için senden benimle bir bilinç alışverişi yapmanı rica ediyorum. Bunu ister misin, birlikte çalışmamız uygun mu?” Bir vizyon, bir düşünce, bir his veya iç biliş olarak gelebilecek cevabı bekleyin. Eğer cevap buna onay veriyorsa, ağacın enerji alanına girin ve uygun bulduğunuz yerde oturun veya ayakta durun.
  2. Derin nefeslere ve kendi varlığınızla bağlanmaya zaman ayırın, ruhunuzun ışığı ve gerçeğinin bütün bir varlığınıza ve enerji alanınıza yayılmasına, aydınlatmasına odaklanın. Kalbinizden Toprak Ananın derinlerine enerji gönderin, kendinizi demirleyin, topraklayın ve böylece Toprak Ananın sizi desteklemesine de izin vermiş olursunuz.
  3. Kalp çakranızdan ağaca saf sevgi ve kabullenme yollayın. Enerjinin doğrudan ağacın gövdesine, köklerinden yukarıya, tüm varlığına ulaştığını zihninizde canlandırabilirsiniz. Veya dalların ucundan girip aşağıya gövdeye ve köklere aktığını da düşünebilirsiniz.
  4. Siz bunu yaptıktan sonra dikkat edin çünkü Ağaç Ruhu da aynısını yapacak, kendi enerjisini size yollayacak. Ağaç Ruhunun sizi sevgi ve ışığıyla doldurmasına izin verin.
  5. Dikkatinizi kalp çakranıza yerleştirin, hem kendi ruhunuzun hem de Ağaç Ruhun ışığı ile çevrelendiniz. BİR olduğunuzu, Ağaç Ruhla tamamen uyumlu olduğunuzu imgeleyin, hissedin veya onaylayın.
  6. “Sana olduğum her şeyi armağan ediyorum, seninle en saf enerjimi, bilincimi, bilgeliğimi, sevgimi ve titreşimimi paylaşıyorum, seninle ve tüm Ağaç Ruhlarla ruhani evrimleşmemin şablonunu paylaşıyorum. Bu sadece Yaratan’a hizmet için kullanılabilir. Şimdi senin de aynısını yapmaya davet ediyorum. Ben hazırım ve geleni kabul ediyorum. Teşekkür ederim.” deyin.
  7. Bu işlemin tamamlandığını hissettiğinizde Toprak Ana ve rehberlerinizden sizi tekrar yeryüzüne, bedeninize, kendi gerçekliğinize topraklamalarını isteyin.

Sizleri seviyoruz.

Ağaç Ruhlar

Ağaç Ruhlara ve kanallığı yapmış olan Natalie Glasson’a çok teşekkürler. (omna.org)

Arkadaşlar, bu yoğun tutulma döneminde eğer düdüklü tencerede pişmekten yorulduysanız, bu hafta sonu önerim bir ağaçla konuşmanızdır! İnanılmaz şifalı geldiğini göreceksiniz. Haydi, doğal ortamlara çıkalım, topraklanalım ve doğayı ne kadar çok sevdiğimizi tekrarlayalım. Belki bu sırada biraz da çevre temizliği yaparız, biz de tabiata kendimizden bir şeyler veririz.

Sevgilerimle

Mor Alev


Bu değişim döneminde, “Büyük Resme” ve yükseliş sürecindeki rolünüze dair daha fazla anlayış sahibi olmak, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Tam da orman yangınından sonra harika bir farkındalık.Yanan ağaçlar ve orman canlıları için
    ho oponopono yapıp şifa yolladım. 2 ay önce Dalaman taraflarında yaptığım bir nefes çalışmasında şamanik rehber arkadaşımızla birlikte yüz yaşını geçmiş ağaçlara sarıldığımız bir çalışmada özlerimizin birbirine karıştığını hissetmiş ,onlarla konuşmuş ve onlardan şifa rica etmiştim.Hatta şaman rehberimiz ağacın düşen kozalaklarından alıp yanımızda taşımamızı önermişti.Kendimizi iyi hissetmediğimiz zaman kozalağı elimize alıp ağaçla ilişki kurup şifa isteyebileceğimizi de belirtmişti.Doğa ana öyle zarif öyle sevgi dolu ki şifa isteyen herkese uzanan bir eli var. Yeter ki ona iyi davranıp kalbine ulaşabilelim 🍀
    Teşekkürler sevgili Mor Alev ve Natalie ❤️

    Liked by 3 people

  2. Yıllardır Konuştuğum sarıldığım ağaçlarım vardır. 🍀Dün bir arkadasım Safranbolu’da bir ağacın dalına oturmuş ve yaslanmış halde fotoğrafını paylaştı. “Benim için de sarılsaydın” yazdım. Hemen bu yazının gelmesi beni inanılmaz duygulandırdı, mutlu etti.. Hemen iki uygulamayı da yaptım.. Çok çok teşekkür ediyorum Size, Ağaç Ruhlara ve Natalie’ye..Işığınız ve ışığımız bol olsun. 🙏

    Liked by 2 people

  3. Merhaba,
    Balkonumun önünde kardeşim ilan ettiğim bir çam ağacı var,
    yıllardır selamlaşırız,dertleşiriz, bunaldığımda veya birşeylere niyet ettiğimde, diğer kardeşlerinede iletmesini isterim,beni hiç kırmazlar ve benimle ilgilenirler.Ne güzel, bu yaşadıklarımı başka birilerindende duymak,tüm kardeşlerime sevgiler…

    Liked by 5 people

  4. Sevgili Mor Alev,
    2 gündür tüm o telef olan binlerce canlı ve yitip giden doğayı ve ağaçları düşününce her ne kadar diğer bir zavallı canlı tarafın cehaleti ile yüzyıllarca etkisi görülecek ekolojik sistemin katledilişine şahit olunca ( sizlerin 3. Kopru yapılırken duyduğunuz ağaçların çığlıkları gibi) içimiz kan ağlarken gene de düşünmeden edemiyor insan … depremler seller iklim değilikliği tutulmalar gezegenler açılar enerji dönüşümü vs ile doğa da Gaia da bize birşeyler anlatmaya çalışıyor … eger aydınlığa yeniye güzele yol alıyorsak ve her şey sistemler inssnlık bu kadar zıvanadan çıkmış durumda iken doğa kaynaklar yaşam nefeslerimiz kesilmeye çalışılır talan edilirken nasıl yol olacağız elimize ne kalacak neye tutunacağız endişeyle izliyorum …

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Ahu, tabiat bizden çok daha güçlü. Ona güvenin. Tabiat hayatı bizim gibi görmüyor, kısa dönem düşünmüyor. Bundan bin yıl sonra bizden ne kalacak? Ama o kendini toparlamış olacak! Her zaman olduğu gibi. Bu biz doğaya acımasız ve düşüncesiz davranalım anlamına gelmiyor tabii. Ama o gücü de tanıyalım. Örneğin, yaşadığım yerde üç yıl kadar önce varolan akasya ağacının biraz ilerisinde bir akasya filizi belirdi. Kimsenin bakmadığı bir yerde. Sonra o yavaş yavaş ağaç olmaya gelişti. Bu sene genç bir ağaç oldu. Boyu 2.5 metre kadar. Bugün ne göreyim! Aynı onun üç yıl önceki hali gibi bir yeni filiz de bir metre ötesinde başını uzatmamış mı! Dün yoktu. Bugün var. Bu doğanın gücü, sebat etmesi, cesareti ve yaratımıdır! Yani morali bozmayalım. Yıkıma yer vermeyelim. Ve tabiata bir şans tanıyalım yeterli. Sevgilerimle

      Liked by 2 people

  5. Dun butun gun topraklanmak icin agaclara sarildim. Buyuk bir ihlamur agacinin kokleriyle birlesip sifa istedim. Bugun cok rahatladim ve bu yazi geldi❤️
    Seninle kalbimiz ruhumuz hep birlikte yuruyor mor alev. Sukurler olsun varligina🙏

    Liked by 2 people

  6. Hele bir de o ağaç meyve ağacı ise, sanki daha coşkuyla meyve veriyor, meyvesinden her tadışınızda o şifa daha çok sizinle oluyor, teşekkürler🙏

    Liked by 1 kişi

  7. Ormanlar beni her zaman derin bir huzura vardırır. Ağaçlık yerlerde olmak mutluluk verir. Her zaman onlardaki enerjiyi hissettim ama bugün bu yazıyı okumak ilk defa kelimeye dökülmüş hali gibiydi. Çok sevecen hissettim çok teşekkürler…

    Liked by 1 kişi

  8. Agaclar sevginin en guzel vücut bulduğu imgeler.her ilk bahar hayatla yeniden buluşarak meyvelerini çiçeklerini sunar ,karşılıksız tüm doğaya,gövdesinde çeşitli canlılara ev sahipliği yapar cömertçe.Bunu karşılıksız,coşkuyla sunar doğaya.Kış gelince yeniden toprak ananın bağrında güçlenir,yeni bir bahara hazırlanır.Bu ritüel birbirini tekrarlar,karşılıksız vermenin ,sevginin anlamını öğretir bizlere.Bazen umutsuzluk sarar her yanımızı,hayatımızı adadığımız insanların sırt çevirdiğini görünce.O zaman ağaçların bilgeligi yetişir imdadımıza.Bizimde onlar gibi yaşamımız boyunca karşılıksız verdiğimiz tüm sevgimizin,maddi manevi karşılıksız sunduğumuz güzelliklerin huzurunu duyar ruhumuz.Ve yeniden dogariz onlarin bilgeligiyle.Tipki daha onceki yazinizdaki gibi icimizdeki cocuga sariliriz tum gücümüzle. SEVGIYLE KALIN.

    Liked by 1 kişi

  9. Senelerdir yürüdüğüm, geçtiğim yollardaki ağaçlara selam veriyorum, bizlere gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum. Her zaman sarılamasam fa fırsat buldukça dokunuyorum ve benimle sonsuzluğun huzurunu paylaşmasını diliyorum.
    Yazı hislerimin sağlaması gibi oldu. Kalben bilsem de zihnim de onay istiyor sanırım 🌿 😊teşekkürler MorAlev 🐛

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.