Tutulma Koridorundayız

three tornedosSevgili Dostlar,

Geldik bu yazın tutulmalarına… Birincisi Yengeç’te tam güneş tutulması ve 2 Temmuz akşam saatlerinde gerçekleşecek ve en iyi Pasifik’ten seyredilebilecek. İkincisi ise 16 Temmuz’da Oğlak’ta gerçekleşen parçalı ay tutulması olacak ve Avrupa’nın çoğu, Güney Amerika, Avustralya, Asya’nın bir kısmı ve Afrika’dan görülebilecek.

Bu, bir enerji fırtınası yazısıdır. Önceden haber veriyorum demek isterdim ama başladı bile! 2020 Ocak ayına hazırlanıyoruz. Aslında, önümüzdeki güneş tutulması sertin yanı sıra oldukça yumuşak açılar da taşıyor. Oğlak ay tutulması ise enteresan olacak. Tabii her ikisi de Oğlak’taki Satürn-Plüton-Güney Düğümü ile gergin işbirliği içinde. Oldukça karmik zamanlardayız. Hani diyorduk ya, “ne ekersen onu biçersin” enerjisi, işte turbo hız ekilenler biçiliyor.

Tekrarlamama gerek var mı? Enerji enerjidir ve biz ondan ne yaratıyorsak o olur.

Yani sevgili Bilge Baykuşlar, siz neden Bilge Baykuşlarsınız biliyor musunuz? Görünenin ardında ne olduğunu merak ediyorsunuz. Araştırıyorsunuz. Uyanık ve uyanmış insanlarsınız. Her şeyi bilmediğimizi biliyorsunuz. Birlikte öğrenirken bazen hatalar yapabileceğimizi ama o hatalardan da öğrendiğimizi yani gerçekte hata bile olmadığını biliyorsunuz. Yumuşak olmaya, şefkatli olmaya kararlısınız. İlerlemeye ve yeni dünyayı yaratmaya kararlısınız. Siz, bilgesiniz.

Şimdi bu enerjide ne yapmalı? Benim önerime ihtiyacınız yok ama belki paylaşmamız hepimize iyi gelebilir.

Karşımıza ne çıkarsa çıksın, ne olursa olsun, Konsey’in anlattığı “ALAN”ı hatırlayalım. Hepimiz BİRiz.

Enerjimizi berrak tutmanın yollarına bakalım. Bedeni dinleyelim. Yorgun musunuz, daha fazla su için, gerekirse biraz gözleri kapayacak alan ve zaman yaratın, tabiata çıkın. Evet, evet, her zamanki öneriler ama bunlar işe yarıyor!

Çatışmaya girmeyin. Ama içinizden bir şey “hayır!” diyorsa, o Baş Melek Michael’ın sözleriyle “kutsal hayır”dır ve işte o zaman itiraz edin.  Rafael’in 16 köşeli yıldızıyla kendimizi aydınlatalım.

Meleklerimizi de yanımıza alalım ve bu arınma dönemini, bu karmik temizlenme zamanını en iyi şekilde kullanmaya kararlı olalım.

Ne zaman yardım isterseniz, bu platform ve bunun gibi kaynaklar yanınızda. Özellikle salıverme yöntemlerine bakın. Salın, salın, salın… Bırakın… Tutunmayın…

Nefesi unutmayın.

Ve en güzeli, kendinizi, (yine tekrar ama elden bir şey gelmez) yeniye açın.

Bu çok kısa ve acele bir hatırlatma.

Tutulma yazısında görüşmek üzere!

©Mor Alev 2019


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.

2019 Haziran’da YENİ! SAĞLIKLI KİLOYA ULAŞMAK ve bedeninizle barışmak için Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu ile çalışmak istiyorsanız buraya tıklayınız.


Bu yazının 5846 numaralı Telif Hakları Kanunu uyarınca tamamının ya da parçalarının kopyalanması, izinsiz olarak yayınlanması, yazarının adının değiştirilmesi, üzerinde hak iddia edilmesi yasaktır. Kanunun 71. maddesi uyarınca bunun aksi davranışlar hakkında yasal işlem yapılır. http://moralev.com

11 comments

  1. Tutulmayı Karşılarken :
    Salıncak ya da atlı karıncaya binmiş hissinin tadını çıkarırken, biraz muzip çokça cesur ve sevgi dolu tüy gibi nefeslerle kabuldeyim🍀
    Sevgilerimle ❤️

    Liked by 2 people

    1. Lütfen geçmiş yazılarıma bir göz atın. Bu konuya çok defalar değindim. Yine yazacağım. Oğlak da Satürn-Plüton buluşması, Oğlak ta büyük kümelenme ve paradigma değişiminin günlük hayata yansıması. 2019 enerjisini anlattığım özet de yardımcı olabilir. Sevgilerle

      Beğen

  2. Arinmaya ve yarattigim tum karmalarin temizlenmesine o kadar cok niyet ettim kii…Umarim cok iyi gelecek bu tutulmalar, cok guzel gececek bu yaz. Hepimiz icin oyle olsun. 2020″den inanilmaz olumlu enerjiler aliyorum bireysel olarak, tekrar bazi yuzlesmeler yasatip cesarete cok ihtiyacim olan adimlar attiracak bir yil olacagini soyluyor ozbenligim. Ama arinma da donusumle taclanmali zaten degil mi? 🙂 Umarim bekledigim gibi olur,beklenmeyeni de bekledikten sonra oyle oluyor. Cok calisiyorum,acik kapi birakmiyorum ama sonunda yine sadece teslim oluyorum, BIRe ve kosulsuz sevgiye.
    Toplumsal olarak da cok cok enteresan bir donem olacagini, cok seylere sahitlik edecegimizi dusunuyorum.

    Sevgiler ve cok tesekkurler Mor Alev ve blog!

    Liked by 3 people

  3. güneş ve ay burcu yengeç..yükselenim terazi olarak
    iyiye ve güzele odaklanıyorum.
    ışık doluyum ve ışık saçıyorum:))

    Liked by 1 kişi

  4. Sevgili Mor Alev,eşimin 15 yaşında bir kızı var.Ablasıyla pek sorun yaşamadım.Ama bu çocukta bütün donanımını, bilgimi, sevgi ve şefkatimi kullandım.Olmadı bilimsel destek aldık.Bu arada bütün başmeleklere,yükselmiş üstatlara yardım rica ettim. Başedemeyince 3 aylığına büyük annesine gönderdim.3 yıldır uğraşıyorum. Ne olur bana bir yol gösterin.
    Saygılarımla.

    Beğen

    1. Sevgili Özlem, Tüm Yazılar Başlığı altında İlişkiler kategorisindeki yazılar ve yöntemler yardımcı olabilir. Ayrıca, büyük arınma dönemindeyiz. Kendinize şu soruyu sormanız yardımcı olabilir: “Tutunduğum hangi inançlar, yargılar, kalıplar, şartlanmalar bu ilişkiyi bu kadar çekilmez kılıyor. Gerçekliğimdeki her şeyin benim bir yansımam olduğunu biliyorum. Benim neyi salıvermem gerekiyor?” ya da daha da sadesi, “Bende ne var ki bu çocuk böyle tepki vermek veya böyle davranışlarda bulunmak zorunda kalıyor?” Ve sonra o korkuyu, inancı, düşünceyi salın gitsin. Kendinizi bağışlayın. Sevgilerimle

      Beğen

  5. Cevabınız canımı acıttı ve bana umut verdi.Söylediklerinizi yapacağım. Teşekkür ederim. Namaste.

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.