Kendinize Anlattığınız Hikâye – Konsey (Mesaj 239)

The Mirror by Fernand ToussaintBugünkü konumuz, kendinize anlattığınız hikâye, ilerlemeniz için önemlidir. Hatta, şunu söylemek istiyoruz: AŞIRI derecede önemlidir.

En baştan hatırlatırız, zihniniz, duygularınız yani titreşimsel imzanız, deneyimlerinizi size çeken mıknatıstır. Şimdi, aslında bu mesajın tamamı olabilirdi ama bunu biraz daha açacağız.

Her sabah uyanıp bunun yeni bir başlangıç, yeni bir fırsat olduğunu idrak edenleriniz var. Bunu her şeyin en iyisi, en mutlusu yapmaya karar vermiş olanlarınız var, evet karar vermiş dedik. Pek çoklarınız tarafından öyle görülmese de, diğer pek çoklarının şükrettiği de çok şeyleri var. Onlar yaşadıkları için, elindekilerle mutlu oldukları için şükran duyuyorlar.

Bir de diğerleri var ki, pek çok yaşamlar boyu yetecek kadar şeye sahip olsalar da asla tatmin olmuyorlar ve hatta sefil hissediyorlar.

Bütün bunlarla beraber, sahip olduklarından ne kadar mutlu olmadığını, hayatını terk etmek ve asla geri dönmemek için nasıl sabırsızlandığını anlatmak da bazıları için revaçta (moda) bir davranış olarak görülüyor.

Kendinize, kendinizle ilgili hangi hikâyeyi anlatıyorsunuz? O hikâyeyi nasıl bir mıknatısla güç veriyorsunuz? Diyorsunuz ki, “Evet, ama benim hayatım…” Ve biz de size diyoruz ki, “Elbette öyle.” Yarattığınız şey bu.

Şimdi ona dürüstçe bakabilirseniz, bir sonraki adımınız çekim gücünü bildiğiniz halde, neden o hikâyeyi anlattığınızı sormaktır. Kolaylıkla daha farklısını yaratabilecekken, neden aynısından daha fazla yaratıyorsunuz?

Eğer buna cevabınız bunu yapacak becerinizin olmadığı ise, şartlarınızdan yalancı tanrı yaratıyorsunuz. Yaratanınızın size verdiği gücü reddettiniz. Şartlarınızın sizi kontrol etmesine izin verdiniz. Hiç de aciz olmadığınız halde, aciz ve çaresizmiş gibi tepki veriyorsunuz.

Biliyoruz, bunu okumak sizin için çok ağır ve zor. Hatta, pek çokları öfkelendi ve bazıları okumayı bıraktı. Elden bir şey gelmez. Biz gerçek olandan ve ihtiyaç duyulandan konuşuruz.

İşte gerçek olan şudur. Kaynağınız sizi kendisinden yarattı ve kendinizi ve dünyanızı etkileyecek özgür iradeyi içinize yerleştirdi. Gerçekte Kaynağınız siz olarak ve sizin aracılığınızla yaşıyor. Siz cennet olarak düşünülen bir dünyaya geldiniz. Yüzyıllarca tacize uğramış olduğu halde, hala daha olağanüstü güzeldir, bir bahçedir. Siz şikâyet edersiniz. Ve sonra da birbirinize nasıl da yükselişe doğru ilerlediğinizi anlatırsınız.

Şimdi, hikayenizi değiştirmeniz nispeten kolay bir iş. Nihayetinde, hikayenizin yazarı sizsiniz. Biz sizden hayatınızın değerlendirmesini ve amacını yeniden yazmanızı rica ediyoruz. Farklı bir hikâye anlatın. Belki, hikâyeyi nasıl bir şeyleri değiştirdiğinize, nasıl her günü daha iyi yaptığınıza dair yapın, sadece sevecen düşüncelerle olsa bile.

Bunu yaptığınızda ve eğer bunu yaparsanız, garanti veriyoruz, hayatınız değişimi yansıtacaktır. Siz bunun işe yaramadığı tek insan olmayacaksınız.

Eğer buraya kadar okuduysanız, emeklerinize katkıda bulunmaya söz veriyoruz ve sizleri kutsuyoruz (Mor Alev: Yani hayrınıza dua ediyoruz ve size şükrediyoruz). Öyle de oldu.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

9 comments

  1. Nasıl da destekleniyoruz.. Minnettarım 🙏
    Bunca mesaj boşa gitmemeli.
    Yoldaki taşlara odaklanmak yerine pusulamız kalbimize, şükür sebebimiz nefesimize, ışıldayan güneşi, masmavi gökyüzünü, enfes çiçek kokularını, kalben desteklendiğimize, sevildiğimize odaklansak nasıl olur?
    Düşüncesi bile harika hissettirdi.
    O halde yola devam ❤️
    Teşekkürler sevgili Konsey, sevgili Ron, sevgili Mor❤️

    Liked by 5 people

  2. Sonunu merak ettigim herseyi okurum sevgili moralev sizin blog unuzu sıkı takipcisiyim teşekkür ederim

    Liked by 1 kişi

  3. Mor alev .sitesini ben okadar çok dostuma takip ettiriyrmki.. bayılıyorlar çokkkk seviyorlar.. bu bileğilerin derinliğini algılamak beni rahatlatıyor.. öğretiyor- düşündüryrrr… çokkk teşekkür ediyrm..🌻

    Liked by 1 kişi

  4. Öyle güçlü bi mesaj ki bu, sukurler olsun sonsuz sukurler olsun! Tesekkur ederim! Dun basim cok agridi, ama ilac icip yok saymak yerine, agrimasina sukrettim, mutlaka bana bir sey gostermek icin geldi,asla canimi ozellikle acitmak icin basima bir sey geldigine inanmam. Stresin bedenime ve ruhuma nasil etki ettigini sabirla deneyimleyip ogrenmeye niyet ettim, bunu gorunce kendime soz verdim, kendime zarar verecek kadar kontrolcu olmamaya,strese gerek olmadigini gormeye,cunku hep guvendeyiz aslinda. bas agrim gecip gidiverdi. Demem o ki, kotu diye etiketlemeye kalktigimiz her sey de birer nimet, biz cennetteyiz. Her sorun dedigimiz seye boyle bakalim,icindeki hediyeleri gormeye niyet edelim🙏 yeter ki durust bir yurekle bakalim,goruyoruz o zaman. Tabii ki cok daha kolay ve keyifli yollarla gelismeye, ilerlemeye de niyet ediyorum! Ve konseyin, tum guzel kutsal ruhsal rehberlerin sevgileriyle hep yanimda olmasina niyet ediyorum, varliklari icin, BIRlik icin sonsuz tesekkurler! Mor Alev,iyi ki varsin 💜

    Liked by 3 people

  5. Sevgili moralev,
    Babam 16 Gündür yoğun bakımda yatıyor. Yaklaşık 3 aydır bu blogun takipçisiyim ve bakış açımı çokça deşiştirdiğini söyleyebilirim. Ama tam da şu anda ne yapmam gerektiğini, nasıl düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Babam ölüm kalım savaşı veriyor ve çok genç. Onu çok seviyorum. Ölüm kader midir? Bir yaratım mıdır? Bunu dönüştürebilir miyim? Babama nasıl dua etmeliyim?
    Teşekkür ederim. Umarım cevaplarsın

    Beğen

    1. Sevgili Seeitwatchit, öncelikle size sabır ve güç diliyorum. Kolay değil sevdiğinizin sıkıntıda olması. Umarım en kısa sürede babanız sağlığına kavuşur. Fakat, yaşamın iki en belirgin parçası, vazgeçilmezi var. Doğum ve ölüm. Bu ne kader ne de yaratım, bir metamorfoz, değişim ve dönüşüm. Bizler ölümü bir son olarak görmeye alıştığımız için çok zor geliyor. Son zamanlarda ölüme kenardan köşeden değinen birkaç yazı yayınladım. Onlara bir bakmanız belki içinizi rahatlatır. Ancak şöyle bir şey de var ki, neden en kötüsünü düşünüyorsunuz, neden endişeyi bırakıp ona hafiflemiş sevginizle yaklaşmıyorsunuz? İnanın bu çok daha iyi gelecek hem ona hem de size. Bağlantılar şöyle:

      https://moralev.com/2019/04/23/nese-keyif-coskuyu-kucaklamak-ne-olursa-olsun/
      https://moralev.com/2019/04/09/yeshua-nefesin-degeri/
      https://moralev.com/2019/03/26/melekler-ufak-olumler-yeni-dogumlar-ve-dahasi/
      https://moralev.com/2019/03/13/melekler-degisim-ve-kayip/

      Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.