Melekler: Sorun mu var? Fırsatları bulun

Yao Yao Ma Van - finding my own sunshineSevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Sorunlar her zaman hayatın bir parçası olacaktır, ancak onları birer fırsat olarak görme şansınız da her zaman vardır. Doğaları gereği, sorunlar, üstesinden nasıl geleceğinizi veya üstesinden gelip gelemeyeceğinizi bilmediğiniz durumlardır. Bir şeyi sorun olarak gördüğünüzde, kişiliğiniz bu işi yerine getirip getiremeyeceğinden emin değildir!

Bir sorun, bir terslik, bir zorlukla karşılaştığınızda “kim olduğunu sanıyorsun” kısıtlı hissettirir. “Gerçekte kim olduğunu biliyorsun” ise ne sınır ne de kısıtlama tanır.

Her sorunda “gerçekte olduğunuz kişiyi” daha derinden kucaklama fırsatınız vardır.

Bir sorunla karşılaştığınızda, üzülmek, kaygılanmak yerine, kendinizi şunu söylemeye davet edin: “Bu, mucizevi bir fırsat olabilir! Bu ilahiliğimi çağıran o çok önemli şey olabilir. Bu, içimden doğru daha fazla sevgi, bolluk ve kudret çağıran şey olabilir. Bu, enerjimi çok daha güçlü bir alana taşıyan şey olabilir ve böylece gelecekte çok daha rahat yaratıma girebilirim. Bu bilinçli yaratım için olağanüstü bir fırsat!”

Biz anlıyoruz hem insan hem de programlanmış olarak bir soruna, zorluğa, tersliğe ilk tepkiniz bir fırsat ve şans hissi olmayacaktır! En başta programlamanız diyebilir ki. “Nefret ediyorum. Şans? Fırsat? Böyle şanslar olmadan da yaşayabilirim.” Ancak, bu inançları ufak ufak değiştirmeye başlayabilirsiniz. Kendinize “Peki, işte buradayım, haydi bakalım bundan ne gibi hayırlar gelebilir. Belki bununla gelişirim. Belki bu çok derin ve eski mücadele ve zorluk kalıbımı salıverme fırsatıdır. Belki bu en sonunda hayatımı, mali durumumu veya bedenimi şifalandırma şansımdır.” demeye başlayabilirsiniz.

“Bu hayatımda başıma gelmiş en iyi şey olabilir…”

İlahi olan içinizde yaşıyor sevgililer. Evrenleri yaratan güç orada sizin çağırmanızı bekliyor. Melekler sizinle. Asla ve asla tek bir sorunla bile tek başınıza uğraşmak zorunda değilsiniz.

Yani, ne zaman bir sorunla karşılaşsanız, içindeki fırsatı, şansı arayın…

Diyelim ki, nasıl ödeyeceğinizi bilmediğiniz bir faturanız var. Bu, içinizdeki bolluk enerjinizi bulma, o çok eski yokluk ve mücadele inancından en sonunda uzaklaşma şansınız olabilir. Bu, evrenin iç gelişiminizi motive etme yolu olabilir ve böylece hayatınızın geri kalanı için bereket ve bolluk yaratabilirsiniz! Bu, sahip olduğunuz her şey için şükran duymak ve evrenin size olan sevgi ve desteğine güvenmek için ihtiyacınız olan sorun olabilir. Bu hayatınızın geri kalanının kalitesini yükseltmek için çok önemli bir fırsat olabilir!

Birisi sizi terk etti diyelim, belki bir arkadaş veya eş. Canınız yanar! Hayatın getirdikleriyle tek başınıza başa çıkmak üzere yalnız kalmışsınızdır. Bu acıyı nasıl geçireceğinizi bilemezsiniz. Bunda bile, sevgililer, muazzam gelişim için zengin bir fırsat, bereketli topraklar vardır. Bunu, her zaman diğerlerine verdiğiniz sevgiyi kendinize vermek için bir fırsat olarak kullanabilirsiniz. Bunu, geleceğinizde ne çeşit ilişkilere izin vereceğiniz konusunda berraklaşma şansı haline getirebilirsiniz. Bunu, içinize dönme ve Yaratan ve meleklerinin sevgisini hissetme fırsatı haline getirebilirsiniz – sizi asla terk etmeyen, asla terk edemeyecek bir sevgi.

Yani, biz bir sorun, bir zorluk çıktığında doğal insan eğiliminin derhal onu çözme teşebbüsüne yönelik olduğunu bilsek de önerimiz önce durmanız, oturmanız, sessizleşmeniz ve sorunun içindeki şansı görmeyi istemenizdir. Kendinize sorun, “Ben bunu nasıl bir gelişim ve ilerleme fırsatı olarak görebilirim?” Bu soruyu sorduğunuzda derhal negatif bir zorluk, pozitife geçiş yapar. Kendinize sorun, “Sonuç olarak ne istiyorum? Nasıl hissetmek istiyorum?” Evrenden ve meleklerden yardım isteyin.

Sonra, gözlerinizi kapayın. Aynı mavi bir dalganın okyanusa dalması gibi, bir sevgi okyanusuna daldığınızı düşünün. Düşünün, bu okyanus sizi çözüme doğru taşıyor. Nefes alın. Okyanusa gömülün. Nefes verin. Okyanus sizi taşıyor. Şimdi bir basit soru daha sorun, “Peki, şimdi ne yapacağım?” Cevaba güvenin. Eğer hiçbir şey duymadıysanız, hiçbir şey yapmayın. Yönlendirileceksiniz.

Sevgililer, fırsatlarınız, ruhunuzdaki ışığı ve gücü – Varlığınızın en derin ve en gerçek özünü – kucaklamanız için bir davet olan terslik ve zorluklardır. Sorunlarınız yaratma, berraklaşma, size hiçbir faydası olmayan durumları aşma ve faydası olacak durumlara hızla yükselme şanslarıdır. Meleklerin ve İlahi olanın sizi sevdiği, sizi asla terk etmediği, her zaman yönlendirdiği gerçeğinde rahatlamanızın fırsatlarıdır.

Her sorunda ne kadar zor görünürse görünsün, kendinizi sevgiyle içinizdeki ışık ve İlahiliğe geri yönlendirmeye çalışırsınız.

Sorunlar ve zorluklar konusundaki zihin yapınızı böyle sıklıkla yeniden yönlendirmeye çalıştığınızda, hayatın kendisinin aslında çok daha az zorluk taşıdığını göreceksiniz. Öğrenecek, gelişecek ve sorunlu durumların arasından çok daha büyük kolaylık ve neşe-keyif-coşkuyla geçip gideceksiniz.

Belki, bir gün, kendi gücünüz ve gerçekliğinize daha da derinden dalmak için fırsatlar olan sorunlara kucağınızı bile açabilirsiniz.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere  bu mesaj için çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com) 


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

6 comments

  1. Muhtesem muhtesem bir bilgelik, bir isik gelmis guzel Melek dostlarimizdan!! 🙏 her sozleri benim icin yepyeni bir ufuk, gunes gibi dogan hediyeler yuregime. Cok zor bir konuda verdikleri sevgi okyanusu calismasini yaptim, hic ummadigim seyler soyledi ozbenligim. Inanamadim. Bu durumun icindeki firsati kutsuyorum, evrene ve hayat planina guveniyorum. Guvenmeyi seciyorum🙏 isigi seciyorum🙏
    Sevgili Mor Alev, ruyamda kendimi blogun icinde gordugumden beri, yazilar birebir hayatimla eszamanli geliyor, eskiden de her zaman dokunurdu yuregime,ama artik sanki gorsellerde bile iyice kendimi bulur oldum 🙂 cok buyuk nese keyif coskuyla yaziyorum sana! blogda o kadar cok dolandim o kadar cok calistim ki, her sabah ve gun icinde bir dostla bulusuyor gibi oluyorum okudugumda,gecmis ve guncel. binlerce kez sukran ve minnet gonderiyorum sana, her guzellik seninle olsun, hep cennette kal! 🙏 Melek dostlarimiza,kanallliga,bloga sonsuz tesekkurler! 💜

    Liked by 6 people

    1. Bu yazdiklarinizla bu blogu yillardir takip eden veya daha yeni takip etmeye baslamis bircok kisinin hislerine tercuman oldunuz 😇 Size de tesekkurler ❤

      Liked by 5 people

  2. ne yaparsam yapayım meleklerin ve ilahi olanın sevgisini, desteğini hissedemiyorum.sanki herkesi kollayan enerji bana gelince kapı duvar..meditasyonlar da deniyorum ancak anlık (1-2 dk) iyi hissetmeler harici kalıcı hiçbir şey göremiyorum hayatımda. nerede yanlış yapıyorum?

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Müge, meditasyondan bir şey beklemeyin. Bütün beklentileri silin gitsin. Bu konudaki yazılarıma bakmanız yardımcı olabilir. Ayrıca özdeğer konusunda da çalışmanız faydalı olabilir. Burada bir kurban psikolojisi var, sanki şöyle demek istiyorsunuz: Yaratan başkalarını seviyor ve ben onların dışında kaldım. Tabii ki bu doğru değil. Fakat “bunu hissetmemi sağlayan parçam bana ne demek istiyor, neden herkesten ayrı olduğuma inanıyorum” soruları yardımcı olabilir. Cevaplar ise salıverme çalışmanızın başlangıcı olacaktır. Ana menüdeki yöntemler bölümüne gidin ve yanlış inanç, düşünce ve alışkanlıkları salıvermeye başlayın. Ayrıca, Konsey mesajlarına özellikle önem verin, söylediklerini uygulayın çünkü bu konuya oldukça fazla eğiliyorlar. Kimseden ayrı değilsiniz. Kimse Yaratan’dan torpilli değil. Siz değerlisiniz sadece öyle olmadığınızı sanıyorsunuz. Sevgilerimle

      Liked by 3 people

Yorumlar kapatıldı.