Nasıl başlayacağınızı biliyorsunuz

sun and rainYa yarın sabah uyansanız ve istemiş olduğunuz her şey gerçekleşmiş olsa. Tüm ümitleriniz, hayalleriniz ve dilekleriniz sorgusuz sualsiz cevaplanmış olsa. Bir iki defa gözlerinizi açıp kapayarak “rüya görüyorum” der miydiniz? Ve böylece hepsini siler miydiniz? Ya da, kalkıp neler yaratmış olduğunuzu inceler miydiniz?

Bu beceriye sahipsiniz. Nasıl başlayacağınızı biliyorsunuz. İstediğiniz her şey olabilir ve istediğiniz her şeyi yaratabilirsiniz. Tek ihtiyaç bir adım atmaktır. – Yaratan

Jennifer Farley, Yaratan Mesajları (thecreatorwritings.wordpress.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

5 comments

  1. Günaydın Sevgili Mor Alev :)) Ben çok isterim yaratabilmeyi . Ne yapacağımı ,nasıl adım atacağımı bilmiyorum . Sevgili Mor Alev lütfen yardım istiyorum.

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Nuray, ana menüdeki yöntemler sekmesine tıklayıp bolluk bereket ve yaratım bölümündeki yazılarla başlayın. Yaratamadığınız düşüncesini de salıverin. Çünkü yaratıyorsunuz ama isteklerinizi değil. Sevgilerle

      Liked by 3 people

      1. yaratıcı olan kadının kendine çektiği tüm düşünceleri erkeğe kıyasla daha hızlı gerçekleştirdiğini gözlemleyerek sabitlediğime yemin ederim. 1-0 öndesiniz zati

        Liked by 1 kişi

  2. Merhaba sizden danışmanlık almak ne demek? Birçok farklı yoldan söz ediyorsunuz? Biraz açıklamanız mümkün mü? Hizmetinizi nasıl planlıyor, yürütüyor ve ücretlendiriyorsunuz? Bilgi verebilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler.
    Kolay gelsin.

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.