Melekler: Ufak Ölümler, Yeni Doğumlar ve Dahası…

Nelly Tsenova - seasons

Sevgili Dostlarımız, Sizleri çok seviyoruz.

Yeryüzünüzde değişen mevsimleri kutlayın, hatta bundan da fazla hayatlarınızdaki değişen mevsimleri kutlayın. Tekrar tekrar doğum, ölüm ve durağanlık döngülerini yaşamak üzere doğdunuz.

Bazı döngüleriniz kısa. Her gün yeni bir yaşama doğuyorsunuz. Uyanık hayatlarınızı gece uykuya daldığınızda öldürüyorsunuz, ruh ve bedeninizi yeniliyorsunuz ve sonra bir defa daha doğuyorsunuz.

Bazı döngüleriniz çok daha uzun. Bir işe ya da ilişkiye başlıyorsunuz. Yeni bir eve taşınıyorsunuz. Sonra gelecekte bir noktada, bırakıyorsunuz, değiştiriyorsunuz, ilerliyorsunuz ve bir defa daha eski hayatınıza ölüyor, yeniden doğuşa kendinizi hazırlıyorsunuz.

Tabiat bu döngüleri çok iyi bilir. Ağaçlar çiçek açar, büyür, sonbaharda meyve verir ve bir sonraki döngü başlamadan durağan, âtıl kalır. Hayvanlar doğurur, yuvalarını yapar, yiyecek toplar, sonra yavaşlar, hatta kış uykusuna yatarlar ve sonra döngüler yeniden başlar. Mevsimler değişir. Bu dünyaya geldiğinizde asla sabit kalmayı niyet etmediniz. Gelişmeyi niyet ettiniz.

Öyle görünüyor ki, insan ırkı “doğum” konusunda “ölüm” veya “durağanlık” ile olduklarından çok daha rahat hissediyor. Doğum, yeni bir projenin başlangıcı, yeni bir ilişkiye girmek, yeni bir fikri değerlendirmek, ev almak, tarzınızı değiştirmek ya da zihninize, kalbinize, ruhunuza ya da hayatınıza yeni bir şey getiren milyonlarca başka şeyden biri olabilir. Doğum, heves getirir, vaatlerle doludur.

Ölüm salıvermektir – bir kalıbı, düşünce yapısını, ilişkiyi, bir nesneyi, bir durumu – ne zaman bir zamanlar hayatınızda yaratmış olduğunuz bir şeyi bırakmak zorunda kalsanız, “ufak bir ölümden” geçersiniz, sadece ufak bir şekilde “egonun ölümü” bile olsa. Pek çoklarınız için, hayatlarınızın ufak ölümleri zor gelebilir. Bir zamanlar size hizmet etmiş ancak artık hiç de faydası olmayan şeylerin gitmesine izin vermek sıklıkla bir mücadeledir. Gerçekte ise bu, özgürleştirici ve heyecan vericidir. Bir bardağı kırdığınızda yenisini alırsınız. Bir işten ayrıldığınızda daha iyisine açık olabilirsiniz. Eski bir rahatsızlığı, öfkeyi, üzüntüyü salıverdiğinizde, daha mutlusunuzdur. Hayatın ufak ölümleri her zaman daha fazlasını söz verir. Siz, gelişen, genişleyen bir ruhsunuz!

Durağanlık bekleyip, entegre olduğunuz zaman dönemidir. Kendinizi toparlarsınız, dolaplarınızı temizlersiniz – zihinsel ya da fiziksel. Eskiden bulunduğunuz yer hakkında durum değerlendirmesi yapar ve saha da önemlisi, nereye gitmek istediğinize karar verirsiniz. Dinlenme dönemleri hakkında asla suçlu hissetmeye ihtiyacınız yok. Yeni bir doğuma bütünüyle hazır olmak için daha sakin zamanlar yaşamak teşvik edilir. Kıştan sonra bahar gelir, sevgililer. Baharlarınızın daha da keyfine varabilmek için hayatınızda “ufak kışlara” ihtiyacınız var.

Şu anda kendinizi hangi mevsimde buluyorsanız, onun keyfini çıkarın. Doğum heyecanlıdır. Ölüm yeni bir yaşam vaat eder. Durağanlık ise geçmişten öğrenmenin yeni yönlerin tasarlandığı zamandır.

Tıpkı fiziksel mevsimlerinizin hayatın tamamen çiçek açması için gerekli olduğu gibi, tüm insan mevsimleri de hayatın sonsuz döngüleri için bir ihtiyaçtır. Onları kucaklayın. Her birinin tadına varın, bilin ki çok yakında bir sonraki mevsim onu takip edecek.

Sizleri çok seviyoruz.

Melekler

Ann Albers’a ve Meleklere  bu mesaj için çok teşekkürler. (www.VisionsofHeaven.com) 


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı© 2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

4 comments

  1. Sevgili Konsey; oğlum 3 aylıkken yaşadığım travmadan sonra ruhum bir türlü huzur bulmadı. Hayatımda sürekli tekrarlanan bu zor zamanlar yaşamı benim için bir kabusa çevirdi. Ama bu sayede ben farkındalık sahibi bir insan olmaya başladım. Şükürler olsun… Şu an oğlum 17 yaşında. Neredeyse 17 yıldır böyle bir döngüsel dönemden geçiyorum. Bu sıkıntıları yaşadığım kişi erkek kardeşim… Onunla görüşmemek bir çözüm olur mu? Onu affediyorum… Ne yapmalıyım?

    Liked by 2 people

    1. Sevgili Cahide, Konsey kişisel sorulara cevap vermiyor. Ancak, belli ki hep aynı şeyleri yaşadığınızı söylediğinize göre bir takım tekrarlayan düşünceleri ve davranış kalıplarını arkada bırakmanız yardımcı olabilir. Kararsızlık, ki yaşadığınız şey budur, şüphe ve korkudan kaynaklanır. Neden korkuyorsunuz? Zaten kabusu yaşadım diyorsunuz. Daha korkacak ne kaldı? Korkuları salıvermenizi öneririm. Bunun için çok çeşitli yöntemler var. Ana menüde, yöntemler sekmesinde bu konuda pek çok yöntem bulacaksınız. Lütfen onlardan birini seçin, bunun bir süreç olduğunu kabul ederek işe koyulun. Size en olumlu ve bütünün hayrına sonuçlar diliyorum. Sevgiler

      Liked by 1 kişi

  2. Ann Albers’a, Meleklere ve bu mesajı bize ilettiğin için sana çok teşekkürler Mor Alev.
    Bu mesaj gerçekten bana gönderilmiş 🙂
    “Kıştan sonra bahar gelir, sevgililer. Baharlarınızın daha da keyfine varabilmek için hayatınızda “ufak kışlara” ihtiyacınız var.”
    Kıştan çıktım, durağanlık dönemimdeyim. Keyfimce yaşayacağım baharıma merhaba diyorum…
    Sevgiler,,,

    Liked by 5 people

  3. Ben de duraganlik donemindeyim 🙏🙏 Fakat surekli basim agriyor, vucudumda bi kirginlik var. Bugun ruyamda aldigim bilgiye gore “fiziksel bedenim guncelleniyormus.” Ben bunu biraz da detox olarak degerlendiriyorum, bu duraganlik doneminde gercekten dinlenmek onemli 🙏 cok tesekkurler Mor Alev, sen ve blogun iyi ki varsiniz! 💜💜

    Liked by 4 people

Yorumlar kapatıldı.