Ruhani Gelişim, Karma ve Sağlık – Konsey (Mesaj 201)

Dana Irving ArtBugün birkaç sorunuzu yanıtlamaya çalışacağız. Cevaplarımız oldukça kısa olabilir ancak bu, sorularınız önemsiz anlamına gelmiyor. Örneğin, şu ilk soru bizim için çok önemli.

“Bu zamanda Konsey bize özellikle hangi ruhani sorular ve araştırmalarda yardımcı olmakla ilgileniyor?”

 Bu enerjiler grubunun bu zamanda en büyük odak noktası yeryüzü insanının varlığının gerçek doğasına uyanmasıdır- ve bunun tüm gerçek rehberler ve öğretmenler için de geçerli olduğunu söylemek isteriz. Bu, bir bilinç genişlemesidir. Bu, kendine dair farkındalık anlamına gelir. Bu, inkarın kabullenmeyle yer değiştirmesidir.

Bu gerçek doğa bir sır değildir. Su götürmez şekilde ifade edilmiştir. Buna işaret edilmiştir. Sayısız benzetmelerle anlatılmıştır. Ve buna rağmen, hala kabul edilmemekte, mümkün olarak düşünülmemekte ve bazıları için ise tüm kabul görülmüş doktrinlere karşı görülmektedir. Siz, her biriniz, hepiniz, Kaynağınızın ilahi parçalarısınız. Buna kendi dilinizde ne isim verdiğinizin hiç önemi yoktur. Siz Yaratan değilsiniz ama kesinlikle Yaratan’a dairsiniz ve Yaratan’ın bir parçasısınız. Hiçbir şey, hiçbir şey, hiçbir şey ve hiç kimse başka bir şey olamaz, bu mümkün değildir.

Fakat bu çoğunluğunuz için düşünmesi korku dolu bir şeydir. Fakat, işte geliyor. Olduğunuz gerçek burada. En sonunda onu görecek misiniz? Onu hissedecek misiniz? Bir takım yargılayan ve çarpmaya hazır ruhlar size tepeden bakmıyor. Bu asla ayrı olmadığınız gerçektir, sevgi enerjisidir, ışıktır. Tek “yapma” ihtiyacında olduğunuz şey bunun ifadesine hissine kendinizi açmanızdır.

Pek çok sözcüklerle, pek çok lisanda, dünyanızın her parçasında, mesajınız Budur. Ve biz de size bu soruyu sorduğunuz için derinden teşekkür ediyoruz.

“Negatif karma gerçek mi? Ve birisine karşı yaptığımız bir olumsuzluğu geri ödemek zorunda mıyız, bu geçmiş yaşamlarda olsa bile? Gelecek hayatlara taşımamak için bu yaşamda karmayla kolayca başa çıkmanın bir yolu var mı?”

Karma sebep/sonuç ilişkisinin, sonuç parçasıdır. Ona negatif ve pozitif değerleri sizin tarafınızdan verilmiştir. Hoşuma gidiyor mu, gitmiyor mu? Biz küçümsemiyoruz, sadece anlayışı açığa vurmak istiyoruz. Karma binlerce yıldır operasyondadır ama olmaya da ihtiyacı yoktur.

“Nasıl olur?” Kendinize neden karmanın varolduğunu sorun. Bir borcun ödenmesi veya doğru davranışın ödüllendirilmesi midir? Bunu kim belirledi? Peki ödenmesini isteyen yargıç kimdir? Ve size söylüyoruz, yargıç sizsiniz. Ve evet, siz, daha büyük siz denge için bunu öne çıkarır. Fakat bunu anlayarak bu zamanda, yargıç affedebilir, azat edebilir. Ve hatırlayın, yargıç sizsiniz (küçük benliğiniz). Kendinizi bağışlayın, davranışlarınızı bağışlayın, sırlarınızı, düşüncelerinizi, tüm zamanlarda, tüm yerlerde söylemiş olduğunuz sözleri bağışlayın. Herkesi bağışlayın. Her şeyi bağışlayın. Söylemesi kolay. Yapması aşırı derecede zor. Fakat sadece üzerinde çalışmanız bile buna değerdir. Niyet ve emek büyük bir değişim başlatacaktır. Teşekkür ederiz.

“Her gün insanlara en felaket hastalık teşhisleri konuluyor. Tabii ki, insan bakış açısından doğru, bu düşünülmesi hiç de kolay olmayan bir konu. Ancak yine de oluyor ve küresel çapta gelişiyor. Böyle bir sorunun tıbbi sebebinin dışında, merak ediyorum acaba bunun ardındaki ruhani sebebi anlamamız mümkün müdür?”

Tıbbi sorunların, hastalıkların, vs., sebepleri onlarla kendini ifade eden insanlar kadar çoktur. Fakat sorunuz, göründüğü kadar da hedeften uzak değil.

Yukarıdakilerin hepsinin çok basit bir nedeni var. Bu da basit bir çözümü ima ediyor. Ve o da var. Ancak basit demek, kolay demek değildir.

Bugünkü cevaplarımızda bir tekrar fark etmiş olabilirsiniz. En basit sebep, İlahi Kaynaktan ayrı kalmış olmanızdır – tabii ki sadece zihinlerinizde. Gerçek ayrılık, yukarıda söylemiş olduğumuz gibi, kesinlikle mümkün değildir. Fakat deneyiminiz budur. Bu deneyimi sonlandırın. Basitçe söyledik, değil mi? Düşünebiliyor musunuz Anne/Baba, uzaklardaki evladının eve dönmesini en az sizin kadar hatta çok daha fazla istemesin? Ama yine söylüyoruz, tedavi, çare, şifa, bağışlama, ihtiyaç duyulan ne ise, o sizin dışınızda değil. Noel Baba yok. Paskalya Tavşanı yok. Kozmostan üzerinize fırlatılan Olay, Hadise (The Event) yok. Yeni bir kitap yok. Cevabı size hazır verecek yeni bir öğretmen yok. Gerçek öğretmen sizi sadece kendi kalbinize yöneltecektir.

Bugün sabrınızı sınava tabii tutmuş olabiliriz. Ancak biz sadece gerçeğe aitiz. Ve siz de sadece ihtiyacınızdan dolayı sordunuz. Teşekkür ediyoruz ve hepinize sevgiler yolluyoruz. İyi günler.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

10 comments

  1. Sabahıma iyi gelen mesaj için Ron Head Konsey ve size minnettarım🙏
    Her gün çalışmaya devam 🙏

    Liked by 4 people

  2. yine söylüyoruz, tedavi, çare, şifa, bağışlama, ihtiyaç duyulan ne ise, o sizin dışınızda değil. Noel Baba yok. Paskalya Tavşanı yok. Kozmostan üzerinize fırlatılan Olay, Hadise (The Event) yok. Yeni bir kitap yok. Cevabı size hazır verecek yeni bir öğretmen yok. Gerçek öğretmen sizi sadece kendi kalbinize yöneltecektir. 🙏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻💜☮️

    Liked by 5 people

  3. Merhabalar. Size sormak istediğim istediim sorular var. Cevaplamak isterseniz burdan sorabilir miyim yoksa e-mail mi atmalıyım ? Şimdiden çok teşekkür ederim 💞

    Liked by 1 kişi

    1. Sevgili Tuğçe, benim veya diğer okurlarının cevaplandırabileceği ve hepimizin faydalanabileceği sorularınız varsa sorun tabii. Sevgilerle

      Liked by 1 kişi

      1. Merhabalar. Ben internette Neville Goddard adlı bir kişinin “Everyone is you pushed out” adında bir öğretisine denk geldim. Basitçe herkesin kendi evreni olduğunu ve bu evrende tek özgür iradesi olan kişi olduğumuzu anlatıyor. Herşeyi biz şekillendiriyoruz ve herkesi istediğimiz gibi yönlendirebiliriyoruz deniyor. Ben sizin blogunuzdaki yazıları çok seviyorum ama bu çğreti çoğuna ters düşüyor gibi. Bu öğreti hakkında bir fikriniz var mı ? Ne düşünüyorsunuz ?

        Beğen

        1. Sevgili Tuğçe, çok rahat söyleyebilirim, hayır, kesinlikle ters düşmüyor. Burada hem ben hem Konsey, hem melekler, hem Arkturuslular, defalarca kendi dünyanızı siz yaratırsınız dedik. Ben ve diğerleri defalarca içimizin dışımıza yansıdığını söyledik. Enerjiniz ne ise onu yaşarsınız dedik. Düşüncelerinize dikkat edin, düşündüğünüz şey olursunuz diye haftalardır Merkür gerilemesini anlatırken aynı şeyi söylüyorum. Örneğin, sevilmek istiyorsanız, öz-sevginiz üzerinde çalışın diyorum. Sürekli kullandığım anahtar söyleyişlerden biri “her şey içinizde”. Yani arada hiçbir tutarsızlık yok. Sevgilerimle

          Liked by 1 kişi

          1. Cevabınız ve ayırdığınız vakit için çok teşekkür ederim. Ben bu yönden bakmamıştım sanırım bir önyargı koyunca düzgün anlamak zor oluyor. Beni sadece diğer insanların iradesi kısmı biraz düşündürdü ama dediğiniz gibi uyuşmayan birşey yok. Tekrar çok teşekkürler ve iyi günler 🙏🏻✨💕

            Liked by 1 kişi

  4. Mehaba iyi pazarlar dilyorum Doğum saatimin 12 ile 14 saatleri arasında olduğunu ancak tam zamanı bilemiyorum doğum haritası çıkarabilmek için farkli bir metod varmıdır tesekkür ederim

    Beğen

    1. Sevgili Nalan, ortalamayı alın ve yükselenin size uyup uymadığına bakın. Uymazsa bir önceki veya sonraki burca bakın. Sevgiler

      Beğen

  5. muhtesem! ❤ dun gece uykuya dalmadan once karma ile ilgili tam olarak bu soru isaretiyle uyudum, simdi bu yaziyi okumak o kadar iyi geldi ki..tesekkurler tum kanallik yapanlara ve gerçek dunya varliklarina ❤

    Liked by 1 kişi

Yorumlar kapatıldı.