Hepimizin Gerçek Kimliği – Konsey (Mesaj 198)

Pascal Campion - dishes in the morning“Aydınlanmış bir insan Kozmik Bilinci ve hepimizin gerçekte kim ve ne olduğu idrâkini deneyimlediyse ama yine de ödeyecek faturaları, büyütecek çocukları, yapacak işi, vs. varsa – günlük ‘işlerle’ ilgilenmek ve seçtiği sorumlulukları ve görevleri yerine getirmek için o insan nasıl en yeterli şekilde dünyevi olur ve aynı zamanda çok-boyutlu varlık ve perspektifini inkâr etmez?”

Doğu felsefelerinizde ilginç bir tarif var. Der ki, “Aydınlanmadan önce odun kes, su taşı. Aydınlanmadan sonra odun kes, su taşı.” Bunun açıklanması size yardımcı olabilir.

Bir defa daha burada “siz” dediğimiz zaman lütfen bilin, yeryüzü insanlığının kolektifinden bahsediyoruz. Aynı zamanda anlayın, bu konunun konuşulmasının çare olabileceği insanların da sayısı yükseliyor.

Varsayılan bir deneyim hakkında zihinsel bir çıkarım yaratmaya teşebbüs ediyorsunuz ancak bu anlayışa ulaşmak için zihinsel yapılanmanızda ihtiyacınız olan şeyler yok. Diğer bir söyleyişle, geçmişte karıştırılmış boyalarla tamamen yeni bir deneyimin resmini yapamazsınız.

Öncelikle, her şeye “sadece” neyin mümkün olduğuna dayanarak taşıdığınız kavramlarla yaklaşıyorsunuz. Ve bunlar doğru değil.

Daha da ileri bir sorun ise, bizlerin size açıklamayı denerken çizgisel düşünce ve dil kullanma zorunluluğumuzdur ve bunu yaparken de “zamanı” ve “yeri” kısıtlamalıyız. Ancak, haydi bir deneyelim, sizin de söylediğiniz gibi.

İzninizle, şunu söyleyerek başlayalım, olmadığınız bir şey olma yolunda değilsiniz. “Ama ben yükselmek istiyorum! Aydınlanmak istiyorum!” Dostlarımız, bunun neye benzeyeceği hakkında bir fikriniz var, daha doğrusu demetlerce fikirleriniz var. Ve bunların hepsi geçmiş anlayışlarınızı geleceğinize yansıttığınız arzulardan başka bir şey değil. Bir parçanız var, parçayı vurguluyoruz, o parçanız odun kesiyor ve su taşıyor. Ve bir başka parçanız var, o parça ilahi, çok-boyutlu ve odun kesenin hiçbir fikri olmayan bilgiye, becerilere, vs. sahip. Bu, odun keseni küçültmez ve diğer frekanslarda varolan parçalarınızı da ilahi, ruhani, tanrı-gibi varlıklar haline getirmez.

Siz zaten bu şeylersiniz. “Aydınlanma” anını anlatan tekstleri düşünün, der ki “Ve Buddha güldü.” Güldü çünkü en başından beri “o” olduğunu bildi. Ve sonra da odun kesti, su taşıdı.

Şimdi, bu sizlere biz gidişatı değiştiriyoruz gibi görünebilir, fakat size ne olmakta olduğuna dair kısa bir tarif vereceğiz. Umarız ya şimdi anlarsınız veya daha sonra düşünmek için bir kenara koyarsınız.

Siz zaten her zamanda ve her yerde varolan bir bilincin bütünüsünüz. Siz buna çok-boyutlu diyorsunuz. Bu da iyidir. Fakat lütfen bunları birbirinden ayrı olarak düşünmeyi bırakın. Do’yu Re’den veya La’yı, Sol’den ayıran bir çit yok. Mavi ile mor arasında bir çit yok.

Enerji, frekans ve eğer isterseniz ses ve ışığa dair bir uzay-zaman sürekliliği var. (Mor Alev: Kontinuum, değişmez arası kesilmez şey, bütün) Sesin, enerjinin frekansı sizin “olduğunuzu düşündüğünüz benliğinizin” yükselmesinin bedenlenmesini oluşturuyor. Bir yan not olarak sizin “olduğunuzu düşündüğünüz şey” aşırı derecede kısıtlı bir bakış açısı. Frekansınız yükseldikçe, bedenlenmenizde ve zihninizde de enerji taşıma beceriniz de artıyor. Yani, gerçekten değiştiniz mi? Ya da acaba daha fazla farkında mı oldunuz? Doğrusu, ikisinin de cevabı evettir. Ancak dikkatlerinizi çekmeye çalıştığımız şeye bakın. Sizler sadece çoktan olmuş olduğunuz ve her zaman olduğunuz şey hakkında daha fazla öğreniyorsunuz.

Karşılaştığınız herkes için de aynı şeyin geçerli olduğunu görmeye başlayacaksınız. Sadece bilme derecesi farklı olabilir. Ancak yüksek frekanslar her zaman düşük frekansları bir dereceye kadar yukarı sürükler. Başka bir deyişle, diğerinin izin verdiği kadar birbirinizi yukarıya taşıyorsunuz. Özgür irade de olduğunuz şeydir. Kimse kimseyi yükselmeye zorlayamaz, zorlamayacaktır.

İşte şimdi, buradasınız, hepiniz yükseldiniz.  O kadar çok beklentiler yüklemiş olduğunuz anlayış ve kabiliyetlerin pek çoğuna sahipsiniz. Ve akşam yemeğinin bulaşıkları var. Görüyor musunuz? Odununuzu kesin. Suyunuzu taşıyın. Bulaşıkları yıkayın. Ama şimdi… evet, şimdi… Bunu dün olduğunuzu bilmediğiniz ilahi varlığın bütünlüğü olarak yapın.

Bu zamanda içinden geçmekte olduğunuz şey budur. Zorunlu değilsiniz. Daha sonra yapabilirsiniz. Ancak, bulunduğunuz yerde olan herkes eğer isterse şimdi yapma seçeneğine sahip.

Bunu konuşma fırsatı için çok teşekkür ederiz.

Konsey ve Ron Head’e çok teşekkürler. (ronahead.com)


Bu dönemde ruhunuzun potansiyelini bütünüyle anlamak, hayata nasıl geçirebileceğinizi öğrenmek, Yüksek Benliğiniz ve Ruh Ekibinizle daha yakın bağlantıda yaşamak üzere, Yüksek Benliğiniz (Yaratan Benliğiniz, Öz-Benliğiniz, İçinizdeki Işık) yönetiminde Mor Alev’le kişisel olarak çalışmak istiyorsanız lütfen “Yükseliş Enerjileri ile Kişisel Danışmanlık” bağlantısına gidin ya da moralev@outlook.com adresine yazın.

2019’da YENİ! En son nöroplastisite yöntemleriyle hayatınızı akışa açmak, alma-verme dengesini kurmak, kısır döngüleri sona erdirmek ve bolluğa “evet!” demek için “Dönüşümsel Akış ve Bolluk Metodu” bağlantısına tıklayın veya moralev@outlook.com adresine yazın.


Telif Hakkı©2019 Mor Alev. Tüm Hakları Saklıdır. Bu yazıyı tümü olmak şartıyla, değiştirilmeden, bedava olarak, ve bu telif hakkı uyarısı ve internet bağlantısı (https://moralev.com/) ile birlikte kopyalamaya ve dağıtmaya izin verilmiştir.
Copyright © 2019 by Mor Alev. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included. https://moralev.com/

12 comments

  1. Küçükken en çok olmasını istediğim şey herşeyi bilen yaşlı bir arkadaşım olmasıydı bana herşeyi anlatmasını düşlerdim aslında herzaman içimde taşıdığım bir rehberim varmış bazı olaylarda bir ışığın beni koruduğunu ve yanlış yaptığımı hissetirdiğini de hatırlıyorum herdefasında yanlış yaptığımda o his kaplardı beni anlatması zor olan tuhaf bir bilgiydi ve mor alev sende buradaki rehberimsin yaşlımısın gençmisin bilmiyorum ama hayalimde 25 yaşında genç bir bayansın:) ve bir sorum var aydınlanma nedir sence biz aydınlandıkmı geçtiğimiz bu eşikmiydi yoksa ulaşılması çok zor olan bir noktamı

    Liked by 5 people

    1. Sevgili Figen, aydınlanma tarifi kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Sanırım bilmek için deneyimlemek gerekiyor. Çünkü sözcükler yetersiz kalıyor. Sevgilerle

      Liked by 5 people

  2. Konsey en sevdigim Zen öğretisini kullanmis. Odun kesip, su tasimaya tabii devam edecegiz. Hepimiz hala çöpü çikariyoruz kapinin onune. Ama artik tamamen hosnut ve sevgiyle yapiyoruz. Cunku 3D gezegen hayatini, ayrilik iluzyonuyla bu sekilde deneyimlemeyi biz sectik hep birlikte. Neredeyse el sikisarak indik bu dunyaya,sartlarimizi secerek. Bu anlasildiginda, tuvalet fircalamak bile keyifli ve sukredecek hale geliyor :)))
    zaten en mukemmeli de bu degil mi? Ne bir sey artti ne bir sey eksildi. Her seysen, her seysindir. Sadece bunu idrak edince her sey anlasildi.sevgi olduk. 💜

    Liked by 4 people

  3. Bu hafta müthiş bir sıçrama yaşadık. Hiçbir şey eskisi gibi değil hissi iyice arttı. Yaşasın yükselişin muazzam coşkusu !
    Sevgili Konsey,Ron Head,Mor Alev şükranlarımla ❤

    Liked by 4 people

  4. Thich Nhat Hanh şöyle diyor:

    ” Yürüme meditasyonu sırasında hiç çaba harcamanıza gerek yok çünkü zevkli. Sen oradasın, birlikte beden ve zihin. Sen tam olarak hayattasın, burada ve şimdi tam olarak mevcutsun. Her adımda, içinde ve çevresinde bulunan yaşamın mucizelerine dokunuyorsunuz. Böyle yürüdüğünde, her adım iyileşme getirir. Her adım barış ve neşe getirir, çünkü her adım bir mucizedir.

    Asıl mucize, uçmak ya da ateşe yürümek değildir. Gerçek mucize Dünya üzerinde yürümek ve bu mucizeyi istediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz. ”

    Hatta bulaşık yıkarken bile keyfini çıkararak yıkayın demiş ve yumurta kokan bulaşıklar için bile 🙂

    Liked by 6 people

  5. Aynı soru dün zihnimde yankılandı.Nasıl olacak diye..Bugün cevap geldi..Teşekkürler.Biz doğu kültüründe olanlar için adapte olması daha kolay sanıyorum 🙏

    Liked by 4 people

  6. Şükürdeyim.. 🙏 Hissettiklerimle aynı hizadayım.. Gerçekten anda kalmayı deneyimliyorum ve müthiş.. Kendi kendime gülümsüyorum bazen yürürken..❤ Eskiden yürürken kafamda bi yığın düşünce oluşurdu.. Şimdi istesem de düşünemiyorum.. O “hâl” deyim🙏 her şey değişti renkler tatlar ilişkilerim bir ağacla sessiz konuşmak bir kedinin ne hissettiğini anlamak.. Kızkardeşim geçenl gün bu hayvanlar neden sana böyle davranıyorlar diyo😇😊 peşimden geliyor sokak köpekleri.. Camımın önü karga martı… Bağlantı kuruluyor bakınca yüzlerine.. Gerçek görme.. hissettme ve bilme hâli….🙏 Yani ben değiştim her şey değişti… Çok şükür 🙏🙏❤️❤️

    Liked by 3 people

    1. Okurken bile içim heyecanla doldu. Ne kadar zamanda, nasıl böyle bir noktaya gelmeyi başarabildiniz?

      Liked by 1 kişi

      1. Sevgili Yaserdem, şimdiye kadar yıllar boyu yayınladıklarıma bakarsanız bunun zamana değil, enerji yükseltme ve salıverme/arınma durumuna bağlı olduğunu da anlarsınız. Eminim Sibel’in de ekleyecekleri vardır. Sevgiler

        Beğen

  7. hayata olan inancım yaşama coşkum pozitif enerjim kendi kurduğum dünyam herşey gitti kimseyi istemiyorum umudum yok param yok aileme tahammülüm yok ne işe kalktıysam tam olurken krizler artık dayanamıyorum çare aramaya bile gücüm yok ölmek bile istemiyorum bolluk bereket oda neymiş

    Beğen

Yorumlar kapatıldı.